Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Burn baby burn

Publicerad 2010-07-07 21:43:00 i Allmänt

shiiiit. fan. satan va ont det gor!!!! tror ni inte att jag glomde solkramen imorse :(

skulle ha akt ivag till Burgas idag men det blev igar istallet. solstolarna vid poolen var upptagna och sedan borjade det bli lite molnigt sa vi tog bussen dit for shopping. hittade inte sa mycket dar, utan det var mer nar vi kom tillbaka till Sunny Beach och gick pa den "hemliga" marknaden. bild pa alla pasar kommer upp sedan, har inte kamerakabeln med mig. fick med mig tva chanelvaskor, en prada planbok, langklanning, byxdress (i leopardmonster, haha), shorts och en troja. sedan lite smycken och stuff you know. spenderade inte mer an 190 levas vilket motsvarar ca 900 kronor.

vi har precis varit och kakat pa en urmysig restaurang. och de kande igen oss idag!! :) blev bjudna pa shots efter middagen, daremot alkoholfria eftersom vi bada ar forkylda. jag blev nog smittad av Hinken och Erik.. plus deras AC som var pa. nar vi lamnade restaurangen kom en av delagarna fram och pratade med oss "I love you, you know why -cause you're short". sa gullig hahaha.

nu blir det ivag till shooters for att se om Rasmus jobbar ikvall, annars drar vi till mexico (hoho). Mysigaste baren ever har nere!! agaren ar jattesnall och fixar en taxi som de har/kanner.. hejsvejs pa er !

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela