Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Juldagen

Publicerad 2008-12-25 11:27:41 i Allmänt

kan börja inlägget med å säga, att jag hade fel igår... kvällen blev inte alls bättre. fick inget av det jag önskat mig, -det stod tre saker på min önskelista. ska börja göra som en killkompis å inte önska mig ngt, sedan bara se vad man får. grejen är väl egentligen att jag kommer bli besviken då med.

det blir som förra året helt enkelt, ut å tröstshoppa nu i mellandags-rean.. hoppas ni hade en bättre jul än vad jag hade
nu ska jag göra mig i ordning å sedan träffa älsklingarna, C å Nusse -för att åka in till staaaaan

God Jul, på er

Publicerad 2008-12-24 15:27:00 i Allmänt

julafton, kan inte förstå att det verkligen är julafton idag. när man var liten var det här möjligen årets höjdpunkt. kommer ihåg känslan, pirret i magen när man vaknade på morgonen den 24:e. jag kunde knappt vänta tills pappa vaknade, timmarna innan 9 verkade oändliga, som om de aldrig tog slut...
I år hade vi ställt klockan, för att inte sova bort dagen. när jag vaknade tänkte jag inte på att det faktiskt ÄR Julafton idag.. jag ville bara ligga å mysa under täcket, världen utanför verkar så skrämmande. men när verkligheten hunnit ikapp mig, kände jag faktiskt lite hur jag längtade tills att resten av familjen skulle vakna.. precis så som det var när man var liten
-de gamla goa tiderna, alltså!

eftersom mina föräldrar separerade för nästan 14 år sedan, firar jag två -möjligen 3 julaftonar (en med släkten också)
nu sitter jag här framför datorn, på julafton -ganska tragiskt faktiskt, men jag lyssnar på en av skivorna jag fick av pappa i julklapp. fick även det sista exemplaret av en sjukt snygg väska, i hela Sverige, som pappa varit runt å letat efter -jag älskar min pappa så, han är en av de bästa papporna någonsin!

tidigare i veckan, i måndags för att vara exakt, diskuterade jag å en vän -när vi senast hade en vit snö. vi kom fram till att vi bara kom på en varsin, å han är ändå två år äldre än vad jag är... vem skulle kunna tro, att det skulle snöa i år -på julafton?! den här julen kanske ändå blir bättre än förväntat... utanför fönstret snöar det, hela huset är fyllt av olika aromer, kalle Anka är på tvn å julklapparna liggen under den doftande granen... det blev en mysig jul i år, men jag längtar till imorgon, då ska jag shoppa på rean!

GOD JUL!!

30 SAKER KILLAR MÅSTE VETA OM TJEJER:

Publicerad 2008-12-23 18:02:35 i


1. Vad du än gör, dyk inte bara upp hemma hos henne... Hon går runt i bara underkläder precis som dig...

2. VAR ALDRIG OTROGEN. Det kanske verkar som att "ingen nånsin får reda på det" men tjejer berättar allt för varandra om allt. JAG LOVAR. Hon kommer få reda på det till slut och då ligger du risigt till!

3. Var försiktig med varenda manliga släkting till henne. Vilken som helst av dem skulle kunna spöa ner dig på ett ögonblick. Och många skulle inte ens vänta på det ögonblicket.

4. Missa aldrig ett tillfälle att berätta för henne hur vacker hon är.

5. Säg aldrig nej när hon vill pussa dig framför dina kompisar. Om dom skrattar är det för att dom är avundsjuka.

6. Om hon slår dig hårt, så förtjänar du det.

7. Var inte rädd att röra henne om du vill det. Om hon är tillsammans med dig så är det för att hon vill vara med dig.

8. - Om du INTE har sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.
- Om du HAR sex med henne, säg inte till dina kompisar att du har det.

9. Du kan vara lite snuskig med henne privat, det är sant... de flesta av tjejerna tar faktiskt inte illa upp!

10. Alla tjejer äter inte som flugor, många av dom äter som lejon.

11. - De flesta av tjejerna bryr sig inte om dom betalar hälften, men dom pratar om det med sina kompisar (igen!). Tänk på att om du låter din tjej betala hälften hela tiden, kommer alla att få reda på det och dina kompisar kommer att veta att du är snål.
- Behöver du verkligen dina pengar så mycket?! Var en man, betala åt henne.

12. Alla tjejer ska slutligen få tre saker av sin pojkvän:
- Ett gosedjur
- En av dina tröjor
- En väldigt tjusig ring (Även om det inte är ett så seriöst förhållande)

13. Se alltid till så att hon kommer hem säkert så ofta som du kan. Om du släpper av henne någonstans, följ med henne ända till dörren. Om du inte släpper av henne, ring henne och se till så att hon har kommit hem säkert.

14. Om en kille får henne att känna sig obehaglig, är det din plikt att slå ner honom.

15. Om du står med henne och pratar med någon av dina tjejkompisar, tryck henne närmare mot dig så hon känner att det är hon som är i centrum.

16. Aldrig ALDRIG slå henne, även om det är på skämt. Även om hon "slår dig" på ett skämtande sätt och säger "Du är så dum" eller något, gör aldrig några gester tillbaka.

17. Följ med på en tjejfilm lite då och då. Hon bryr sig inte om ifall du tycker om den eller inte, det betyder bara mycket att du följde med.

18. Om du inte kommer överens med hennes djur, föräldrar, eller vänner - Var en Drömprins mot hennes vänner, Mr. Artig till hennes föräldrar, och var noga med att vara snäll mot djuren även om dom är dumma mot dig.

19. Flirta aldrig med deras morsor... det är bara knäppt.

20. Bli inte helt tokig när hon PMSar. Det är inte äckligt, och det får henne att känna sig jättelessen, så var förstående.

21. Om du inte tycker om sättet hon kör på - Kör själv

22. Om ni har blivit ett officiellt par, och du ska presentera henne för dina kompisar, så är det JÄVLIGT bäst för dig att du presenterar henne som din flickvän.

23. Stressa inte upp dig över var ni ska gå om ni ska på en dejt. Hon vill egentligen bara vara med dig.

24. Om hon säger att hon har ont någonstans, massera försiktigt utan att hon säger till dig.

25. Tjejer är ömtåliga. Även om ni skojbråkar/brottas, var väldigt försiktig.

26. Memorera hennes födelsedag för guds skull! Glömmer du den - Ditt liv kommer bli förstört.

27. Duscha inte hel i Cologne, men lukta gott. Spray-Delay-Walk away funkar bäst.

28. Ge henne inte något dumt i julklapp, födelsedagspresent eller på alla hjärtans dag. Det måste inte vara dyrt, men måste vara betydelsefullt. Smycken är alltid uppskattade, men inte det viktigaste för alla.

29. Om du inte älskar henne, så var inte tillsammans med henne, vänta inte med det och låt inte henne upptäcka det. Det kommer bara göra mer ont om du drar ut på det.

30. När ni har varit tillsammans ett tag, tänk på att hon verkligen litar på dig. När du har en flickvän som verkligen litar på dig, har du ett mycket större ansvar, privilegium och mer kontroll än du tror, de flesta killar skulle mörda för att få sån kontroll, och det kan förstöras på en nanosekund.

Vet att den är gammal, men älskar den...

Publicerad 2008-12-21 13:15:11 i Allmänt

Tjejen: Sakta ner, jag är rädd.
Killen: Nej, det här är kul.
Tjejen: Det är inte alls kul, sakta ner.
Killen: Säg att du älskar mig då.
Tjejen: Jag älskar dig, sakta ner nu.
Killen: Ge mig en kram.
- Tjejen kramar honom.
Killen: Ta av min hjälm och sätt på dig den.

I tidningen nästa dag:
En motorcyckel har krockat in i en byggnad,
två satt på motorckyeln, men bara en överlevde.

Sanningen:
Killen hade insett att hans bromsar inte fungerade, men han ville inte tala om det för tjejen.
Istället fick han henne att säga jag älskar dig,
känna hennes kram för en sista gång, och han fick henne att ta på sig hans hjälm och sa att hon skulle klara sig även om han skulle dö.

Drog, efter drog

Publicerad 2008-12-21 12:49:49 i Allmänt

nu har jag hittat min favorit, tror jag... helt ärligt är du som en drog, när man inte är med dig, pratar med dig är suget efter dig allt starkare..


jag längtar tills imorgon, då jag får träffa min "drog"

jag är PATETISK

Publicerad 2008-12-17 19:22:14 i Allmänt

jag var och klippte mig ikväll... och jag är INTE nöjd!!! det såg ändå ganska bra ut när jag lämnarde haninge. när jag kommer hem och kollar mig i spegeln så dampar jag... får värsta utbrottet och sedan kommer tårarna. jag försöker hålla dem tillbaka men sedan när viktor svarar i telefonen så går det bara inte. jag låg å grät i 20 minuter och klagade på hur fult mitt hår är. seriöst, jag är så deprimerad. jag har varit hårmodell - då gav jag frisören fria händer till att göra vad hon ville. men idag hade jag en vision om hur jag ville ha det. redan innan hade jag perfekt längd, var bara tvungen att ta lite i topparn (det var 7 månader sen sist jag klippte mig, så ni kan ju förstå hur slitet det är) och fixa utväxten sedan jag blonderade håret. det blev inte alls som jag tänkt mig.. och nu är ja för deppig för att äta middag eller göra ngt överhuvudtaget! hur kan man bli så upprörd för bara hår?! nu förstår jag dem i Top Model...

någon som minns Cassandra från ANTM season 5
och hennes förvandling?

varför är jag så patetisk för?

farväl abonemang

Publicerad 2008-12-15 13:49:58 i Allmänt

idag är sista dagen jag har abonemang!! hur ska jag kunna klara mig med kontantkort? jag låter säkert jättebortskämd, men att gå från 600 kronor i månaden till 75?! farväl det lilla sociala liv jag har, nu blir jag en grottmänniska, haha

söndagar

Publicerad 2008-12-14 19:28:29 i Allmänt

söndagar brukar suga väldigt mkt, man ska hinna göra klart alla läxor inför kommande vecka och hinner inte göra mkt annat... jag har suttit hela eftermiddagen, pluggat filosofi och jag har fortfarande 15 sidor kvar.

OTH och GG gör min söndag

sanningen

Publicerad 2008-12-14 19:26:48 i Allmänt

om jag bara skulle få vakna upp vid din sida, slå upp ögonen och möta dina, det skulle göra min dag. ligga där i din famn och bara finnas. inte behöva säga något för att du skulle förstå hur lycklig jag är att få vara din. att vara älskad utav någon som betyder allt för en själv -då skulle jag vara som allra lyckligast

seg lördag

Publicerad 2008-12-13 15:56:23 i Allmänt

DÅ: har försökt komma på vad jag ska göra hela dagen... har drabbats av utslag i ansiktet pga allergi (perfekt -jag som ska ut ikväll), legat å degat framför tvn och datorn i princip hela dagen för att jag är superförkyld och har typ feber.. eller är jag bara naturligt het? haha, skämt å sido!
har inte kunnat äta ngt på hela dagen, är allmänt förvirrad och har inte pluggat tillräckligt  -den här helgen har inte startat någe vidare bra...


NU: fixa mig, sen ska jag iväg till mor min, sedan till C -middag/fest
vad händer sedan?

C har blivit bloggerska

Publicerad 2008-12-13 13:31:18 i Allmänt

palla att jag får se på msn att du skaffat blogg, C. dåligt där haha
aja, välkommen till bloggvärlden, ses ikväll <3


igår fyllde hon år, så vi passade på att fira henne på NHRM...

Girighet Är Namnet

Publicerad 2008-12-12 19:09:30 i Allmänt

jag vill ha allt... en ny garderob, en resa på 7 månader, en tatuering, en snygg kropp, ett socialt umgänge, en framgångsrik karriär som fotograf, höga avgångsbetyg, en tråvåningslägenhet elelr villa, en Mercedes, pengar och mycket mer. men på kortare sikt vill jag ha en kille som du, som jag trivs med och vill visa upp för kompisarna. du får allt jobbigt att bara försvinna. du får mig att skratta hur nere jag egentligen är. du får mig att må bra

Kommer jag någonsin få det? Inte allt på en och samma gång, är jag 100% säker på  -men jag kommer göra mitt bästa och kämpa för att ha allt i slutänden. Det enda jag verkligen önskar mig i julklapp är en utomlandsresa, systemkamera och att få vara med dig...


snälla tomten, ge mig fina julklappar i år

Tattoo

Publicerad 2008-12-11 11:44:10 i Allmänt

min syster har en, min mamma var påväg att skaffa en, Fredrik har en, liksom Krille å så många jag känner! jag har velat skaffa en tatuering länge nu, har planerat hur den ska se ut och vart jag vill ha den, allt! om mindre än 8 månade, då du! haha
jag <3 MTV, nu har de spelat Tattoo och With You eftervarandra plus alla bra såpoperor som visas, (jag vet, jag är patetisk) OMG den 23januari fy fan va den dagen kommer bli bra! (C.B på Hovet!!!)

nu ska jag göra mig i ordning och prata med Fredrik innan jag drar till skolan, vi ses där!

PUSS och Grattis på namnsdagen Daniel

FÖR HELVETE?!

Publicerad 2008-12-09 16:14:47 i Allmänt

ÅH, jag har tusen saker att göra nu. Och jag kommer inte kunna göra ngt för ens om en vecka!! jag har panik, vet inte vart jag ska börja. det känns som om allt går utför nu...

om jag dör, kommer du på min begravning eller följer du med mig?Krumelurpriller

Publicerad 2008-12-08 18:08:21 i Allmänt

jag och en killkompis har slagit vad om att jag skulle våga gå till Apoteket och fråga efter Krumelupiller, såndana som gör att man inte blir stor -även kallade Pippipiller, haha!

Så idag efter skolan gick vi in till Apoteket på Torkelknutssongatan och frågade. Det komiska var att det satt en äldre dam i kassan och när jag frågade efter pillrena, såg hon ut som ett frågetecken. Hon var så gullig, stackarn hon måste trott att jag var helt sjuk i huvudet, haha

 


"lilla krumelur, jag vill inte bliva stur"

underbar weekend

Publicerad 2008-12-07 12:20:49 i Allmänt

inget plugg, ingen stress -skönt.

först ville jag verkligen inte följa med på kryssningen. igårkväll ändrade jag mig totalt. tänk om jag inte följt med, då skulle jag inte träffat dig, och dina härliga polare. tänk om jag tackat nej till den där dansen. gud va mkt jag skulle gått miste om.. tack för att du gjorde min helg perfekt! synd att du och grabbarna bor så långt bort, bara. Fredrik, Tobbe och Per, tack för en riktigt härlig kväll! Kommer aldrig glömma "bara en dans"...
tack underbara människa

Nu åker jag

Publicerad 2008-12-05 14:49:54 i Allmänt

ska bara packa de sista sakerna kolla på ett avsnitt av "live of Ryan"
och sedan drar jag iväg på kryssning till Estland. kommer tillbaka på söndag

have a nice weekendtragedi

Publicerad 2008-12-04 13:40:36 i Allmänt

nej, snälla låt det inte vara sant! det får bara inte vara sant!
snälla säg att det inte är så

HAHAHA!

Publicerad 2008-12-01 17:16:38 i Allmänt

Tjejen: Hej!
Killen: Äntligen, jag har väntat riktigt länge nu!
Tjejen: Vill du att jag ska gå?
Killen: Nej, var har du fått det ifrån? Bara tanken får mig att må dåligt..
Tjejen: Älskar du mig?
Killen: Självklart, alla tider på dygnet!
Tjejen: Har du bedragit mig någon gång?
Killen: Nej, aldrig! Varför frågar du ens?
Tjejen: Vill du kyssa mig?
Killen: Ja, så fort jag får tillfälle till det.
Tjejen: Skulle du någonsin slå mig?
Killen: Är du galen? Du känner mig väl?
Tjejen: Kan jag lita på dig?
Killen: Ja, älskling.
Tjejen: Älskling...

När killen tröttnat på tjejen..
Nu läser du nerifrån och upp...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela