Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Saturday 23/2-08

Publicerad 2008-02-23 18:39:52 i Allmänt

Resefeber!!! Hela dagen har jag ägnat åt att packa och fixa inför resan. Nu vill jag bara bort från Sverige, börjar bli rätt tråkigt här -även om jag kommer att sakna massa mysiga männiksor, men jag kommer ju hem efter 2 veckor. Satt och jobbade 10 sidor i matteboken för att slippa ta med den till USA, men blev ändå inte klar! :(
Har ju imorgon på mig att göra klart de jobbigaste läxorna.

Träffade älskling idag, var ute på promenad en timme bara, men behövde luft och sen var ä tvungen att dra hem igen....
Bara 30 timmar kvar!!!  XOXO

Thursday 21/2-08 Koncert

Publicerad 2008-02-21 20:47:25 i Allmänt

Fett nice dag idag! Såg verkligen inte fram emot den. Men slutut blev ju lyckligt, i alla fall för vissa. Nusse fick ju träffa sin största kärlek Adam Tensta -hahah! Idag eftre skolan var vid och skulle egentligen köa till Akon, frikonsert. Men det var världens jävla kö, så vi nöjde oss med att bara kolla på alla galna, desperata människor, det var rätt underhållande... Speciellt han killen som blev tagen av polisen och blev ivägkörd, undrar vad han gjort?! Ambulansen kom ju också, efter att ett antal personer typ klämts och typ svimmat. Ganska creepy...
Ett tag stack vi tillbaka till skolan för att värma oss. J, N och C låg på golvet och fötterna mot elementet. Det måste ha sett asroligt ut!!
Sen försökte jag och A flörta med en polis, för att till ett ställe, så att vi kunde komma in och se bättre. Men han var ett riktigt stone-face! Tråkmåns, hahah... Jag och C drog sedan hem och vi fick höra att vi missat A.T. Inget stort för mig men värsta drömmen som gick i uppfyllelse för N.

image54

Monday 18/2-08

Publicerad 2008-02-18 13:19:17 i Allmänt

Håltimme... Har precis gjort engelskaprovet, det gick väl sådär men hoppas på att i alla fall få minst VG?! Börjar klockan två igen med spanska, Cl är så underbar! Skönare lärare får man leta efter, och hon är så snäll också! :D Får förmodligen tillbaka proven och sen hoppas jag på att jag, J och L får lite info om spanien!! J dampar snart om jag ens nämner att jag Spanien resan, en gång till. Men jag längtar SÅÅÅÅÅ! Vet inte hur många gånger jag sagt det, men ännu är det inte tillräckligt! HAHYA

XOXO ;)

Monday 18/2-08

Publicerad 2008-02-18 09:06:48 i Allmänt

FAN! Började dagen med att försova mig... Eller egentligen inte, jag gick ju upp till då jag trodde vi skulle börja! -Men det visade sig att vi egentligen började klockal åtta och inte 9.40! Haha bra där GG... Vissa kanske tycker att det inte är ngn big deal, men eftersom jag nästran aldrig kommit försent så lägger sig en panikkänsla över en. Nu sittar jag här ändå och de andra inne på lektion med favorit läraren nr 1! (INTE)

Bra början på veckan...

image53
Skolan i sommartider. -JAG VILL HA SOMMAR!!
:)

Sunday 17/2-08

Publicerad 2008-02-17 19:29:23 i Allmänt

Först måste jag bara sägra GRATTIS till E som fyller 17 idag. 17 år den 17:e -haha?!

image52
Elliot

Själv fyller man år om ca 8 månader, kanske ingen som bryr sig, men ändå! Summering av helgen:
E hade en liten fest, eftersom hon fylelr år.
Igår var några släktingar här.
Idag var det plugg som gällde och har även varit ute på en promenad.

Imorgon har vi Matteläxa, Spanska och engelska test. Usch och blä, säger jag bara! Har ju spenderat den mesta tiden inne idag och kommit på att jag passar helt enkelt bättre som blondin. Lite sent att tänka på det, men jag saknar verkligen tiden som väldigt blond.. Funderar faktiskt på att slinga håret ljust igen. Men några har avrått mig (säger man så?!) att behålla min nuvarande färg tills efter Spanien-resan! Längtar sååå!!! :)
image50   image51

Saturday 16/2-08

Publicerad 2008-02-16 17:44:28 i Allmänt

Har gjort ett antal test denna dag. Ett av dem, var vad min förväntade livslängd är. Och jag kommer tydligen att bli: 90 år.
-"Mycket bra resultat!
Du har goda chanser att leva längre än dom flesta. Du har en sund livsstil och både njuter av livet och samtidigt lever livet. Precis som man ska göra. Som en tankeställare så gå gärna igenom frågorna en efter en och tänk noga igenom om det går att förbättra ytterligare. Som du redan vet är livet härligt och kanske kan det bli ännu bättre. Skriv gärna och berätta för oss hur det gått för dig och om denna test betytt någonting för dig. Vi är intresserade av att det går bra för dig...."

vill du kolla vad din förväntade livslängd är?
http://www.dugamladufria.com/medicin/agetest2.html

Ett annat var om när jag kommer att gifta mig. Bröllopet sker om 3 år och 5 månader om ngn är intresserad!

Är alldeles för trött för att skriva ngt intressant och snart kommer gäster. Ha det!

Sunday 10/2-08

Publicerad 2008-02-10 19:12:40 i Allmänt

Om 11 timmar bär det av! Klockan 6 imorgon åker bussen från Zinken. Jag sover förmodligen hos C ikväll och får skjuts av hennes päron. Romme Alpin har 4 nya nedfarter och en 6-stolslift m.m. -Jag LÄNGTAR SÅ!!!

image47


Helgen var ganska slapp. Bara chill och mys med familjen och kompisarna. Idag köpte jag ett par jättesöta skor till sommaren. För mig börjar ju sommaren bara om 2 veckor, då jag och en del av familjen åker iväg till Florida i 1 och en ½  vecka. Det här året, speciellt sommaren, kommer bli så himla underbart!
Florida, Spanien, Kanada och Holland-Here I come!

Saturday 9/2-08

Publicerad 2008-02-09 19:56:37 i Allmänt

Nu får det vara nog! Jag orkar inte mer. Orkar inte bli sviken av fler. Det har hänt så många gånger och jag hatar mig själv för att jag verkligen tror på det ni säger. Och den här gången har jag inte min bäste vän vid min sida, eftersom även han slutat umgås med mig..

Det är tyst. Mörkret fyller det tomma rummet. Det rum som en gång var fyllt av ljus, tillit och kärlek. Till och med tårar, men tårar lycka. Tårar som föll ner för min kind, bara vid tanken av att du faktiskt alltid fanns där för mig. Alltid. Det var det enda sättet för mig att uttrycka min glädje. Nu ligger jag här och tråarna som faller från min kind är inte längre glädjetårar. Utan tårar av sorg, förtvivlan och svek. Något jag aldrig trodde skulle drabba oss, jag var så lycklig. Jag hade fel. Det ljus som en gång fanns där, har slocknat med tiden. Tiden då vi förändrats och växt ifrån varandra. Du sa att alla är värda en andra chans. -Är förändringen hos mig, anledningen till att jag inte förtjänar en andra chans?
Jag saknar dig. Våra samtal som varade i timtal, våra promenader och dagarna tillsammans. Bara jag fick vara nära dig. Jag blundar. Vill tillbaka. Ändra på orsaken till att det blev så här. Ändra det förflutna och gå vidare som det var förut. Det är fortfarande mörkt. Aldrig har jag kännt mig så här ensam. Jag vill att du ska vara här, nära mig. Jag fryser. Jag saknar dig så enormt. Det gör ont i mig.
Aj

image46

Saknar dig bäste vän. Saknar dig Samuel - Otroligt mycket!

Friday 8/2-08

Publicerad 2008-02-08 18:20:22 i Allmänt

Äntligen är veckan över! Jag hade verkligen fruktat denna vecka, men nu helt plötsligt är den över -inte för att det gör ngt, men ändå! Fick betygen idag. Det gick väl helt okej... Men VG är så tråkigt, kan dem inte bara sätta MVG? haha!
Dagen slutade med foto, vilket var super kul var med Mr. W and Miss. J på ett fik och fotade. Fick till några bra foton som även läraren verkade gilla :)
Klassen verkar bli lite bättre också, känns nämligen som om vi varit extremt splittrade på sistone..

I helgen händer inte så mkt, Let's Dance ikväll -HEJA DANNY (A) Sen ska jag försöka hitta på ngt med ngn kompis. Som tur är slipper man plugg. INGET alls den kommande veckan .så sköönt!  På måndag ska vi ju till ROMME också. Älskar att åka skidor! Plus att alla hjärtans dag närmar sig! Så på torsdag flödar kärleken!
I skolan kan vi även skicka rosor till vår älsklingar, fast jag föredrar att få dem. Hade tänkt skicka till en snubbe som är supersnygg, men självklart har han flickvän. Så vi skippar den ideén.
-HÅLL HÅRT I DIN ÄLSKADE OCH VISA EXTRA MKT KÄRLEK!
Det kommer både du och din älskling att tjäna på. Ni som är singlar, deppa inte! Vem vet? -Du kanske får en vacker ros av en beundrare. Den som lever får se!
Passa på att kolla på THE NOTEBOOK, en superbra film som passar dagen till ära, eller vad man nu säger.

image45

-Ha en jättebra ALLA HJÄRTANS-DAG!
PUSS PÅ ER ALLA
!

Sunday 3/2-08

Publicerad 2008-02-03 13:10:13 i Allmänt

Aj mitt huvud! Det blev inte mkt sömn i natt. Kom hem från S vid 2-tiden och sov hos älsklingen. Kvällen blev mkt lyckad. Det bästa var nog när vi körde Suck and Blow -speciellt när M skulle langa kortet till mig, men hon tappade den, det blev en PUSS! -gud va vi skrattade!
Bästa citaten från kvällen:
M- Nu ska jag gå och slänga mitt hår.... (hon tappade en slinga)

S- Push and Lick?
J- Nej, det heter Suck and Blow!

   
M var mkt populär igår kväll, som ni ser på bilderna ;)

image44   Klicka för att stänga bilden 

Saturday 2/2-08

Publicerad 2008-02-02 13:27:00 i Allmänt

GRATTIS TILL ÄLSKLINGEN SARA -som fyller 17 idag!!!
4 år älskling, men det känns som evigheter<3

image38

Party med flickorna ikväll -MYS! men vi får väl se hur det blir, vi måste ju få ha kul!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela