Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Dag 1 i Canada

Publicerad 2008-06-28 21:03:06 i Allmänt

Är äntligen framme. Mitt flyg var självklart försenat, sa jag var tvungen att vänta ytterligare 2 timmar. Var rädd att jag skulle missa planet fran Island, men eftersom det e ett sa litet flygbolag, lyckades de flytta fram flighten en timme, eftersom det var sa pass manga som skulle fortsätta, fran det flyg jag va pa.

Tidigare var vi ute pa promenad och var och handlade hos slaktaren. da vi ska grilla imorgon, med S, El & Em. Aker upp till stugan i eftermiddag/ kväll (har precis ätit lunch) och kommer hem om en vecka.
Det är väl ca. 23 grader, ngt men det regnade i morse, sa jag trodde det skulle vara varmt. Men det var det absolut inte! Hade klätt pa mig för mkt, det var dock molnigt, och kvaft var det ocksa...
Tror faktiskt att jag redan har fatt lite färg, haha.

Hoppas ni har det bra där hemma i Sveigelandet, c ya!

Färdig

Publicerad 2008-06-26 22:08:23 i Allmänt

Lättnad, kan andas, nu är det bara den sista genomgången med pappa -om mellanlandningen och pengar.
Om 15 timmar kommer jag aldrig mer se, höra eller veta av er.. Jag skojja bara, klart jag kommer komma ihåg er. Sakna er, säkert gråta av saknad vid tanken av vissa.

Eftersom det här antagligen blir mitt sista inlägg för sommaren (men hoppas såklart på att ha tillgång till en dator, när jag inte jobbar/tränarar och har lite tid över dvs.), måste jag bara erkänna en sak. Iof så gäller det bara en av er, där ute.  Du fattar nog när (OM!) du läser det här. Grejen jag berättade för dig innan du åkte, det var bara ngt jag fick för mig i sista stund, innan du lämnade landet. När du åkt, insåg jag bara att allt var fejk. Nu förstår jag verkligen inte hur jag kunde få för mig ngt sådant  och sedan berätta det för dig- Vad tänker jag egentligen med?! Nu är jag rädd, precis som innan, rädd att den där kvällen förstörde den vänskap vi hade. Jag tror (tyvärr) att vi aldrig kommer få tillbaka det vi hade -En enormt värdefull vänskap. Jag kommer förmodligen inte kunna krama om dig igen, utan att du tror att jag gillar dig. Att aldrig mer få vara i din famn, jag flyttar hellre till Nordpolen eller liknande! Jag kommer så väl ihåg när du hjälpte mig de gånger jag mådde dåligt. Jag gjorde ett misstag, och det är bara ett av 100-tals. Men det här är det jag ångrar mest och jag vill att du ska veta det! Ibland måste man se saker från den ljusa sidan (vilket jag, tyvärr, är väldigt dålig på). Det här missförståndet, som blev en ganska big thing, kanske bara stärker vår vänskap. Vem vet?! Jag hoppas i alla fall på att den gör det.

I höst får vi se....


Nu åker jag! Kommer tillbaka den 11:e Augusti

Stressar

Publicerad 2008-06-26 18:53:56 i Allmänt

Måste hinna äta, måste hinna packa klart, får inte glömma ngt!

Nu är det bara 16 timmar kvar, sedan -farväl Sverige...
GL 24/7 - 30

Publicerad 2008-06-25 11:23:49 i Allmänt

Igår var jag på Grönan, med Steffh, Sara, och Sarah. Och vi hade skitkul. haha
Tidigare har jag i princip varit en riktig fegis när det gäller berg-och-dalbanor, men efter Floridabesöket, åker man allt! Så igår, fick jag pröva på en del nya attraktioner. Extream, Frittfall och Katapulten blev man nästan beroende av... Sen så prövade vi de nya barnkarusellerna, och tekopparna ägde så hårt! Fy fan va kul det va! Steffh grät typ, och vi skrattade så himla mkt! Bäst var nog ändå Bläckfisken, Jag och Steffh. Herregud alltså. Helt plötsilgt fick vi värsta snurren och det slutade aldrig! När åkturen var slut fortsatte vi bara att snurra och vi såg typ ingenting!! Ahh... det blev en hel del skratt igår alltså. Och en del snygga killar ;) Orlando Bloom-look-a-like:en - Söt/snygg -men upptagen! Richard- Jobbade där, flörtade nog lite med oss de gånger vi var hos honom, "Vill ni hänga med hem, tjejer?" citerat av honom, när vi kom dit sista gången, han slutade nämligen för dagen. -Jag skulle inte bangat! Han var ju snygg och rolig?!

Mer kommer senare, typ bilder -från skrattkammaren! hahahah Måste kila, ska snart träffa storasyster, som jag inte träffat på flera år!

Have a lovley day people!
1 & ½ day left!!!!

4 dagar kvar

Publicerad 2008-06-23 21:04:08 i Allmänt

Inte för att rubriken har något med inlägget att göra, det är bara jag som har dålig fantasi. HAHA
Tänkte berätta lite om de senaste dagarna, alltså två dåra... Igår var jag i alla fall men E och Nusse. De kom till mig, då jag höll på att måla om utemöblerna (kände att jag bara var tvungen att berätta det för jag känner mig så duktig, som hjälper till med sånt -haha?!) Vi gick ner till Klubbensborg och satt och myste vid vattnet några timmar.

Idag började jag med att ställa klockan för att se på mitt favoritprogram -lite desperet, I know... Men sen har man ju börjat med en lite nyttigare frukost. Förr var det Special K, Red berries som gällde, men de är inte alls nyttiga! Så nu har jag börjat med A-fil (hade iof det förut också), müsli och blåbärssoppa (obs! osockrad). Sedan stack jag iväg för en springtur och det följdes med en dusch och promenad hem till mamma. Nu har vi äntligen fixat poolen, så nu är det bara att fortsätta fylla på vatten. Fick sitta i poolen (frivilligt!) och fylla vattnet, ganska skönt faktiskt. Senare på eftermiddagen var jag ute med Au och hans vovve. Vi gick ner till Vinterviken och sjöberget och satt bara och pratade. Det var ett tag sedan vi kunde sitta ner, ordentligt och bara mysa och prata. Kommer sakna dig i Kanada! (Och alla er andra också för den delen!) När han skulle hem, fortsatte jag vidare till NRJ, kom på det namnet idag -haha. Snacka om att vi inte setts på ett tag!!!!! Typ i vintras?! I alla fall, det var jättekul att träffa dig babe! <3

Imorgon är det G.L som gäller -tillsammans med delar av gamla gänget. Ses imorgon tjejer!
Love ya

Gamla gänget
M, S, S, S, M
Imorgon är det S:en som gäller ;)

Midsommar

Publicerad 2008-06-21 22:08:35 i Allmänt

Glad midsommar på er!
Kom precis hem från landet, och har insett att jag är en stadsmänniska. Måste verkligen ha människor runt omkring mig, eller i alla fall tillgång till att träffa folk eller prata med dem. Ibland kan det vara skönt att komma ut och bara läsa en bok och sola, men idag var vädret helt cp. Ena stunden var det soligt och 2 minuter senare ösregnade det, så jag har egentligen inte kunnat sola eller bada under de senaste dagarna. Men fick en parfym av mormor. Andy Warhole, POP eller ngt tror jag den heter. -Den är så god! hahah

Pappa har äntligen kommit hem från EM!!! Han jobbade ju där, så nu när Sverige åkt ut, kom han hem. 3 veckor med mamma, jag saknar den andra förälder om jag säger så... Hoppas på att kunna fixa lite med bankkortet och föra över pengar. Ska tydligen få pengar av mor också, för mina bra betyg. Sedan har jag kvar ett par tusen sen Florida.

Bara 6 dagar kvar

  

 


De här små "sötingarna" finns typ överallt och jag hatar dem!
i fjol bet nämligen en  sönder en av mina klänningar... haha

Dag med Nusse

Publicerad 2008-06-19 22:17:32 i Allmänt

Träffade Nusse inne i stan idag <3<3
men det tog ju ett tag eftersom hon råkade gå förbi mig x-antal gånger. haha
Vi gick runt i flera timmar och fönstershoppade mest, men köpte mina svarta skor. Nu är jag nästan helt pank, men glad över allt jag köpt de senaste dagarna. Känner mig rätt förberedd inför resan nu, men nerverna kommer alltså. Jag och Nusse hittade det perfekta fikastället och vår nya favoritaffär, men tänker inte berätta vilken, för det är vår, -haha
Sedan bjöd älsklingen mig på glass, som fika - så gulligt!

Just nu watchar jag "50 first dates" på kanal6. Den filmen är faktiskt ganska bra. Kommer inte riktigt ihåg, hur den är men får väl fortsätta kolla och se hur den slutar!


Lite smycken och ting, som jag vill ha...
wish i could get everything i want, because my life would be so much easier then...

Took this from a friend

Publicerad 2008-06-18 22:31:32 i Allmänt

1.How many boys have you cried over?
waaay to many

2.Do you ever think about getting back together with your ex?
sometimes, yes

3.Honestly, do you like anybody?
sort of

4.Flowers or chocolates?
Flowers

5.Kisses or hugs?
Depends, hugs from friends, kisses from guys

6.Be called pretty or beautiful?
beautiful

7.How many guys have met your parents?
2-3 i think

8.Since your 1st boyfriend, what is the longest you have been single?
over a year

9.Have you been heartbroken?
sort of

10.Are you friends with any of your exes?
mhm

11.How many REAL relationships have you been in?
3

12.Do certain songs make you cry?
yeah

13.Do you get along better with your dad or mom?
Dad

14.Who was the last person you hugged?
My littlesister

15.Do you wish you could see somebody right this second?
yep

16.Have you got a boyfriend atm?
nope

17.Could you date someone taller then you?
yeah, i'd rather date someone taller than me

18. What would you do if the person your interested in showed up at your door?
"how do you know where i live? and why are you here?!"

19.When will be the next time you will kiss someone?
before i'll go to Canada or while i'm in canada?! hah

20.What's your favorite number?
9

21.What is your current mood?
nervous

22.Do you have a crazy side?
yeah

23.Who would be the first to know if you got pregnant?
the father -dah?! 

24.Have you ever broken someones heart?
waay too many times

25.Do you like cuddling?
i love to cuddle

26.Who/what do you hate/dislike?
people who try to be cool

27.Would you ever date a friends ex?
yeah, why not? depends if he's hot or not, hah

28.Alright, so have you ever actually sat down and thought about why you like the person you like?
Yes, but i haven't come to a conclusion

29.When people say, "Honestly, I don't think I've ever talked shit about anyone" do you think it's true?
that's bullshit.

30.How do you feel about gay marriage?
no coment

31. Is there someone you'd really like to hang out with and just talk about stuff?
yeah, some

32.Is there something that has happened in your past that you really hate talking about?
not really

33.Do you think a lot of people think bad things about you?
unfortunately yeah. but not that many though

34.Give me a random lyric from the song you're listening to:
Its like wishing for rain as i stand in the desert, but i'm holding you closer than most, Cause you are my heaven.

35.When did you last cry?
actully, don't remember

36.How late did you stay up last night?
00.35

37.Has someone of the opposite sex ever told you they loved you, and meant it?
yeah

38.What do you think of the most when you are alone?
guys.. my life

39.Suppose you see your crush kissing another person? What would you do?
slap the bitch....  i'd be hurt

40.What would you do if a teacher of the opposite sex hit on you?
report him and get him fired if he's ugly
if he's hot, i'll meet you in the bathroom ;)

41.Do you like your school?
Yeah

42.What do you think of people who hate vegetarians?
-get a life, biatch

43.Are you a flirt?
yeah

44.Would you rather have jet black hair or cherry red hair?
Jet Black, but it would be fun to having red hair, just for fun

45. Who sits behind you in science?
don't have science

46.What song are you listening to?
A drop in the ocean -Ron Pope

47.Have you ever held hands?
yeaa

48.When was the last time that you went swimming, where, and what color was your swim suit?
some weeks ago.. i'd two different bikinis, 1 was black and gold.. the other one, white, pink, purple and black

49.How often do you talk on the phone?
4-5 times a day

50.Does talking about sex make you uncomfortable?
depends with who.. no, not really

51.Did you ever lose a best friend? (more like sister,)
yeah, but he was a guy ("best friend")

52.Have you ever kissed in the rain?
Not yet,

53. Can you do push-ups?
yeah

54.What's the time?
22.16

55.Did you have a good day yesterday?
yeah

56.What makes you attracted to the opposite sex?
body, smell, personality

57.What jewelry are you wearing?
necklace (Madeleine-Adri)

58.Is anything making you mad right now?
guys -haha

59. What are you doing tomorrow?
i'll meet Nusse

60. The last 4 people you talked to?
Nusse, K1, C and mom

61. Who Do you really miss?
Nalle and P, E and L

62. Last time you went on a rollercoaster? With who?
Universal Island of adventure, walt disney world, my little brother

Förvirring!

Publicerad 2008-06-18 19:04:46 i Allmänt

Shit, kom precis på att det ä'r ondag idag! då går ju inte GG :( nu blev jag ledsen, haha... snacka om beroende! såg verkligen fram emot att se på det ikväll. har verkligen ingen koll alls, när det är sommar och man inte har massa äckelläxor och prov. får vänta tills nästa tisdag och ställa larm för att inte glömma det! hahah


Får vänta tills nästa v BLÄ

Shopping och tv-tittande

Publicerad 2008-06-18 18:44:37 i Allmänt

När man har pengar, är det verkligen kul att shoppa loss. Men om knappt har ngn inkomst (som jag)-så försvinner nästan allt på en gång. Igår var jag och K1, i Farsta och shoppade. Det var verkligen kul. Vi har ju inte direkt umgåtts med varandra, fast vi är i ungefär samma åldrar (hon är ett år äldre...). Vi inskaffade värsta kapen, eller i alla fall jag. När vi var på Indiska hittade vi små partyväskor (kan ju även använda den som väska när man går ut och käkar/ bjuden på middag hon ngn kompis) -för bara 29kr! Så vi passade på att köpa en varsin, ser verkligen fram emot att använda den, den är så praktisk och söt. HAHA?! Vi gick runt där ett bra tag och var inne i de flesta bra klädaffärer, samt skor. Letar nämligen efter mina "f.d." sommarskor -från i fjol fast i svart, men den fanns inte i Farsta, så får åka in till stan och shoppa lite också. -Gud, jag kommer ju inte ha ngra pengar kvar tills Kanada! I alla fall... Var inne på Vila, där jag köpte en skitsnygg jacka/tröja för bara 300kr! Malin köpte även lite saker, så när vi sedan blev klara drog vi in till stan för att fixa lite SATC-biljetter (hon ska gå och se den) och sedan bestämde vi oss för att se Dumpad. En helt okej film, ganska rolig -men trodde den skulle vara bättre.


Även idag träffade jag K1, tillsammand med sin mor. Mamma hade lovat att hon skulle köra dem till IKEA, så jag passade på att följa med. Ibland är det så kul att gå där, leta efter inredning och stuff. Jag fick faktiskt lite saker, medan de andra shoppade loss.


Säsong 2

Nu är det BWH -säsong 2, på tv så ska kolla det -en av de bästa serierna någonsin, men föredrar säsong 1 (tror jag, har inte sett hela säsong 2 och 3 än, så...) Sen är det ju GG och Sverigematchen ikväll. Kollade på "Familjen är värst". Mkt tv-tittande -Suck.


Är nästan beroende av den här serien (och böckerna) -de är grymt bra!

BTW

Publicerad 2008-06-16 23:19:24 i Allmänt

GRATTIS JOSSAN!!! :D(tyvärr har jag nästan inga bra bilder på dig -bara smygfoton, eftersom du aldrig vill bli fotad ... )
Men GRATTIS ;)

Today.... 11 days left

Publicerad 2008-06-16 23:03:10 i Allmänt

I've spend the hole day together with S and S.. We went to a café in "The Old Town" and took a walk into the city. We went in a store, where you could try wigs. That was so funny, I'm actually consider to buy the one iI tried. HAHA Later, I and Sara, went to Telefonplan and bought some candy and just chilled out in the sun. It was so nice, to just talk about everything, because it was a while since we saw eachother... Well, the day ended and Sara gave me a ride on her bike and the day was okey -but the weather!?! When i left the house this morning, it was like 14 degrees and windy. 6-7 o'clock, it was almost 20 degrees (i guess)... Sara and I discussed this and agreed that it need to be hot in the morning/noons -Not in the evening! but we can't to anything about it, so...

As you see, i've started to write in english -again... Becasue it's only 11 days left! In 11 days I'll be in the aircraft, from Iceland to Toronto... Last night i couldn't sleep because of this trip. I'm so nervous, but i shouldn't. I mean, I know the people i'll stay with and meet. My english isn't that bad, and I'll talk swedish with the baby. Last year my english was okey, E, L & P (also J, M and S), understood me. And I've also developed pretty much -I guess... As i didn't got very much sleep yesterday/this night. I have to get to bed now... SO, C ya ;)

Sara och Steffi
Korven and Peffi (Sara and Steff)

Namnlös

Publicerad 2008-06-15 20:29:04 i Allmänt

Vad har jag gjort de senaste dagarna, då jag inte bloggat ngt? Ärligt talat kommer jag inte riktigt ihåg vad jag haft för mig. Var på en 18-års fest, nämligen K1. GRATTIS !! (i efterskott) Var även ute och cyklade 1,4 mil med mor min. Hon har bestämt sig för att springa en halvmara, och tjejmilen i år igen, så jag hjälpte henne lite -som "tränare" hahaha! Sedan var jag så duktig och lagade 2-rätters lunch och passade på att hämta syster, från dagis. Har i princip bara gått och cyklat, sedan skolan slutade -vart jag än ska...

Nu är sommaren verkligen igång -men vart tog SOLEN vägen?! Det var ju så himla bra väder bara för någon vecka sen!! Jag vill ha mer sol, så att man kan få lite färg tills Kanada. Nu är det bara 12 dagar kvar!!!!! Shit vad jag längtar, det ska bli så skönt! Men måste ta tag i att träffa några innan. Så veckan som kommer, blir antagligen fullpackad. Hoppas det i alla fall


Miss you honey...

I like my hair

Publicerad 2008-06-12 21:51:15 i Allmänt

Klicka f�r att st�nga bilden

Kanske inte den snyggaste bilden som existerar på mig. Men här har jag någelunda lockigt hår -precis som jag vill ha i VERKLIGHETEN... om det nu finns ngn. bilden är tagen hos E, från i tisdags

några visa ord

Publicerad 2008-06-12 21:46:11 i Allmänt

The most important thing in life is to learn how to give out love, and to let it come in.When you learn how to die, you learn how to live. Love wins. Love always wins. Love is how you stay alive, even after you are gone. Sometimes you cannot believe what you see, you have to believe what you feel. And if you are ever going to have other people trust you, you must feel that you can trust them, too - even when you're in the dark. Even when you're falling.

Viktor, tack för allt

måste leva mitt liv

Publicerad 2008-06-12 21:27:38 i Allmänt

i natt grät jag mig till sömns -inte för att jag tyckte synd över mig själv, utan av rädsla. en rädsla av att jag sabbat en vänskap, på grund av en liten skitsak, som slutade som katastrof -iaf enligt mig! om jag skulle vara den gamla jag, så skulle jag förmodligen inte ha ätit ett dugg, gått och varit deppig, blivit förbannad på mig själv över att jag ens nämde det från första början. men nu är det precis som jag sa, bara för några timmar sedan, några timmar innan du försvann. -jag kommer att förändras efter den här sommaren och det här antar jag, var första steget. jag lever vidare och det känns otroligt skönt att jag berättade det, för dig -för nu känner jag en stor lättnad, över att jag inte behöver gå och bära det själv. jag hoppas bara inte att jag klantade till det, så att vi inte kommer fortsätta vara vänner (!?) men tiden ger sitt resultat, vi får se om 2 månader. om två hela jävla långa månader, som kommer att kännas som en evighet...

helvete

Publicerad 2008-06-12 00:58:45 i Allmänt

jag trodde jag följde någons råd, men jag lyckades fixa till ett stort jävla missförstånd. jag undrar hur det här slutar, för jag vill verkligen inte att vår vänskap förstörs, att vi säger upp kontakten -vill verkligen inte det! hoppas du förstår det!?

I can take a few tears now and then. I'm not afraid to cry every once in a while. There are days eveyr now and again I pretend I'm ok, but that's not what gets me
What hurts the most, was being so close and havnig so much to say and then watching you walk away -never knowing what could have been and not seeing that liking you, is what I was tryin' to do

It's hard to deal with the pain, but i have to do it -Deal with, losing you eveywhere I go. I would trade give away all the words that I saved in my heart, that left unspoken.

nej, nej och nej -jag vill inte!

Publicerad 2008-06-11 21:06:31 i Allmänt

Snälla, snälla -åk inte! Jag vill verkligen inte att du åker, har inte kunnat säga hejdå ordentligt. Vill träffa dig. Men nu är det försent... Kommer ju inte hinna träffa dig, innan jag åker -fuck... Sen när jag kommer hem, är det bara 9 dagar kvar tills skolan börjar!!! FAAAAN 

              
Jag tänker för mycket på andra. Måste börja ta hand om mig själv, nu när det ändå är lov. Vad passar bättre än ett par ego-bilder? det har egentligen inget med saken att göra -haha.... ibland är jag bara så söt (shit vilket självförtroende man har)

2-0

Publicerad 2008-06-10 23:53:02 i Allmänt

grattis sverige!! om man nu kan säga så... har inte direkt mkt tid att skriva eftersom alla sitter och väntar på att jag ska bli klar, och Nusse sitter här brevid och kallar mig "typisk amerikansk tonårstjej, från en serie" -Positivt eller? tror inte det! HAHA, men det rätt kul.

Igår var jag ute och firade att mina små älskade 9:or slutat. Det var jättekul att få träffa alla igen, speciellt Mr. M och Au. Var på biblan idag, för att låna lite böcker till lovet, å cyklade vidare till Skärholmen. Nu befinner jag mig hos E, tillsammans med Nusse och C. Kollade på favoritserien GG (Gossip girl) -så bra.
Känner att det här inlägget, bara blir tråkigare och tråkigare. Inte särkilt bra att påpeka det heller. Fan. Nä, nu måste jag sluta. Ska kolla hur många läsare jag har, inte för att jag tror det är så många, typ 3?!


Puss på er -å sov sött, för det tänker jag göra!

Dag 1, 2, 3 av sommarlovet

Publicerad 2008-06-08 18:25:34 i Allmänt

Kom precis hem från landet, eller snarare mina morföräldrars land. En liten summering av helgen; oerhört god mat -tror aldrig jag uppskattat mat så mkt, som den här helgen! En båttur med nya båten -fan va härligt & snabbt det gick
Mitt första dopp- jag vet att det är sen och jag skämms lite över det (jag är ju faktiskt ½ finsk!!), förra året var första doppet 2:a maj, liksom. Och en hel del solande, men inte extremt.

Kommande vecka, kommer bil sååå härlig! (tills torsdag, då det förmodligen blir dåligt väder !?) Måste låna massa böcker, så jag har ngt att fördriva tiden med, träffa storasyrran (som jag träffade för typ 3 år sen sist), Nalle -tror och hoppas jag (?!) och en hel del andra underbara människor! Har även beslutat mig, för att berätta vad jag känner för en speciell person. Pallar verkligen inte av mer. Nu eller aldrig, för i höst är det försent! -HAHA?!

Nu ska jag till far min, lämna kameran och sedan dra till Älvsjö och träffa....


Jag hatar att vara förkyld

Publicerad 2008-06-06 12:36:10 i Allmänt

Hatar är ett starkt ord, men jag verkligen hatar att vara förkyld -speciellt nu när det är sommar och sol!! jag blir så arg, haha. Kan egentligen inte göra ngt åt det, men jag vill var ute i solen! Det är inte direkt det smartaste man kan göra när man är förkyld, eftersom bakterierna sprids "bättre"/snabbare. Får bara gilla läget, helt enkelt.

Läste klart 3:e Gossip Girl boken i morse. Grejen med böckerna, är att de skiljer sig så otroligt mycket från serien. Vanessa, till exempel, har svart rakat hår, i böckerna. Hon och Daniel (Dan är tillsammans, och faktumet är att Serena och Dan aldrig varit tillsammans) Dan-röker hela tiden och Jenny har överdritet stora bröst, kort och brunt lockigt hår.


Blair, Nate, Serena, Dan, Chuck and Jenny- ni kan ju själva se skillnaden
(i alla fall på Jenny)


Funderar på att läsa om den 4:e boken, för att sedan fortsätta med den 5:e... men vill spara några bocker tills flygresan. Nu är det bara 21 dagar kvar -och jag börjar få lite panik!!!

Ikväll åker vi till Muskö och stannar där över natten. Sen får vi väl se hur det blir....
Någon som har några förslag på bra låtar -måste ha till flygresan! (?)


Varför bloggar man?!

Publicerad 2008-06-05 22:20:29 i Allmänt

Jag tror inte det finns något direkt rätt svar, på varför man bloggar. Jag bloggar för att komma ihåg saker, händelser, tankar (jag har ju inte världensbästa minne, om man säger så...) Då känns det liksom skönt att kolla igenom inläggen, och så ser man ett inlägg och tänker "Juste... gud va vi hade kul den där kvällen" -eller liknande... Bloggen är verkligen som min dagbok. Skriver kanske inte det mest privata (!!), men...

Det finns många sätt att uttrycka sina känslor inom sig. Vissa målar andra kanske kör stenhårda träningspass, beroende på vad de känner. Ni som känner mig vet ju att jag, man kan väl nästan säga -att jag är lite småkär i kärleken. De senaste veckorna, kan man säga har varit ganska jobbiga, men ändå helt fantastiska. Jag har lärt känna otroligt mycke nytt folk och det är jag glad över. Nu kommer det jobbiga. När man kommit några så nära varandra och så kommer det här sommarlovet... -och jag kommer vara borta i 6 veckor -grattis. Det är det värsta med det här lovet, känner jag. -Att inte få träffa de där speciella kompisarna som jag bara vill umgås med hela tiden. Så finns det ju de där extremt underbara killarna, då någon/några stulit något från mig. En del av mitt hjärta -som jag gärna vill ha tillbaka! Att åka härifrån och lämna en del av mig här... jag vet inte vad jag tycker om det. Tänk om du glömt bort mig, när/om vi träffas i höst. Jag skulle bli förkrossad. Ibland känns det som om du verkligen bryr dig, men...  Jag vill berätta, men vågar inte.

Första dagen

Publicerad 2008-06-05 21:18:59 i Allmänt

Fy fan,
säger jag bara!! äntligen är det lov och jag är så jävla förkyld som man kan bli! kroppen orkar nästan inte med någonting. Har trots allt tränat lite, kanske inte det smartase draget, men men... Hann även med lite sol -eller några timmar dvs, i samband med läsning i en av mina Gossip Girl -böcker. Snart kommer ju tv-avsnitten ikapp och vill hinna läsa klart alla böcker innan serien slutar. Kommer iof kunna läsa jävligt mkt på planet. åt uppe greken, med far och bror min, eftersom pappa drar iväg på resa nu, jobbar med em ect.

Igår hade vi skolavslutning. Det var helt okej, men kunde varit bättre. Hoppas på en mer lyckad skolavslutning nästa år?! 

Innan skolavslutningen    jag och Nusse  Vi gillar att dansa    Efter 

Klassen
Vi ses i höst klassen

SOMMARLOV!

Publicerad 2008-06-04 10:12:04 i Allmänt

Äntligen sommarlov! Nu har vi slutat, men måste vänta på mitt betyg.... det blev ngt cp med datakunskapen. Fick iaf 4MVG, som har har kvar i trean :D och resten VG -helt okej, men kunde varit bättre.

Lite snabb info om föregående dagar:
Mån- Fixade bankkort, solade och var på picknick med E, Nusse, J och Cle.
Tis- Städdag i skolan och laserdome med klassen. Gick helt okej och det var faktiskt roligare än vad jag trodde det skulle vara (med klassen).
Ons- Skolavslutning -SOMMARLOV!!!

Have a great vaccation!

A day off -tomorrow

Publicerad 2008-06-01 20:59:52 i Allmänt

Helgen är över och imorgon är det skolan, för de som inte går i Sm1a (och de som slutat skolan, men shit the same!) Igår var jag hos L, med C. L gav oss en rundtur i Enskede -haha (?!) och vi hyrde "I know who killed me", med Lindsay Lohan. Lite mysko film. Handlade om ett par tvillingar, vilket var lite komiskt -eftersom E, L's tvillingsyster kollade med oss. Och idag när jag och C (sov hos henne i natt igen), var i stan, var vi typ likadana klädda! haha

Inskaffade en supersöt tunika/klänning, G.T.
Bikini + halsband, H&M
Nagelack x2

Imorgon blir det picknick med spaskagruppen, tillsammans med St:eriks. Vi får se hur det blir...

image140 image141image142
Bikiniöverdelen             Halsbandet                      Klänningen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela