Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Saturday 28/3- 08 GRATTIS

Publicerad 2008-03-28 22:59:43 i Allmänt

GRATTIS TINA!!! Jaaa, vad ska man säga? Personligen gillade jag Tony, men  Tina och Tobbes shownummer var bättre. Det kanske var pga det, de gick vidare. Stackars Annica som kom 2:a i år igen, men men.. Det var mys att se Danny igen, så snygg! Kanske inte världens snyggaste frisyr han har haft, men who cares?


Flickfavoriten Danny och hans Malin åkte ur med bara två program kvar. Foto: Linus Hallsénius/TV4 


I dag så var jag med E och N. Vi fikade på Tully's och pluggade spanska, kom på idag att vi har prov på måndag, inte likt mig! På hemvägen prövade vi lite kläder på American Appel och Gina Tricot. På AA så träffade vi Ola-look a-liken och Junior -fårn skolan. HAHA! Hälsade på Junior och sen kilade vi vidare. På GT så prövarde jag en kofta och en ursöt skjorta. Tror jag ska inskaffa mig dem, så snart jag kommer hem från spanien, om jag har några pengar kvar det vill säga. Bilden på oss är bara så bra, INTE men coola brills, man har.


Nu är lovet snart slut och det börjar bli plugg dags igen. Iof har det tyvärr blivit en del pluggande för mig annars under lovet. USCH!!!

Tina vann Foto: TV4
Vinnarna

Monday 24/3- 08

Publicerad 2008-03-24 19:10:08 i Allmänt

Tio dagar kvar, Ten days left, Solamente diez días se fueron
Första dagen på lovet... resultat: så tråkigt. Har varit hemma, pluggat :/ och kollat tapeter och golv till mitt nya rum. Det kommer bli asballt! Svart fondvägg och rosa/skimmriga tapeter överallt. Så mig! De senaste dagarna har det blirvit en hel del dansande också, men råkade radera all data, så jag har fått börja om. Det går iof bättre nu.
Pratade en hel del med R igår också, mys.
Nu måste jag hjälpa till med maten. C YA :)

  

Sunday 23/3- 08

Publicerad 2008-03-23 18:57:08 i Allmänt

Glad påsk, i efterskott elelr något i den stilen :) HAHA
eftersom jag inte skrivit ngt om när jag var i USA, tänkte jag att jag kunde lägga upp lite bilder. Pallar inte skriva ngt, som vanligt... så ENJOY

   
  
  
  
  
   
1: MGM Hollywood Studios´
2: Hajen och jag
3: Flamingos
4: Glass, på Universal- Islands Of Adventures
5: Tower Of Terror
6: Peter Pan, han var söt
7: Jag i kossvagn
8: Rock 'N' Roller Coaster
9: Duling Dragons
10: Hundar av lego
11: Hulken, jag och bror
12: Solnedgång
13: Universal Studios
14: Utsikt från hotellrummet
15: John Travolta - was there
16: Coola växter, Snövit och Toker
17: Enda egobilden, haha
18: Bror och jag -Everest/Yeti
19: Duling Dragons -åkte jag

image79
Love The United States Of America

Monday 17/3- 08

Publicerad 2008-03-17 21:57:13 i Allmänt

URSÄKTA, MEN VAD *** GÖR SNÖN HÄR?!

Den här dagen var bara så onödig, men det var faktiskt en sak som gjorde dagen lyckad. Fick nämligen en autograf av en ur gullig kille, vid namn Alexander Schöld - killen med charm så att det flödar över. Jag såg han första gången, när han uppträdde i Melodifestivalen. Sen så visar det sig att han är en kompis storebrosa! Och vad gör man inte, självklart så frågar man om efter autograf och fick då den idag då :) TACK SÅ JÄTTEMKT!! Funderar på att fråga om han skulle kunna gå med på en intervju till skoltidningen. Men mer om det sedan.

Ska gå och sova nu. SEE YA XOXO

Sunday 16/3- 08

Publicerad 2008-03-16 15:59:13 i Allmänt

Är hos N har precis varit ute och smaskat på en av GB's nya glassar,å så va vi i parken å gungade ett tag. Snacka om att våren är påväg. Skriver när jag kommer hem igen, fast först måste jag plugga -så vi får se när nästa innlägg kommer. Jag är bara så bra på att skriva blogg!

PUSS

image56
N <3 M

Saturday 15/3-08

Publicerad 2008-03-15 11:38:05 i Allmänt

NEJ, DET FÅR INTE VARA SANT!! Hur kan Karl Petter gå vidare och min favorit DANNY åka ut!?
Jag är stum. Vad är det för fel på svenska folket? Danny kanske inte har varit en av de bästa dansarna, men han är 1000 gånger bättre än den där jävla bond tölpen, eller vad man nu säger! Missade tyvärr winervalsen... Suck, men kollade upp klippet på tv4 och Danny och Malins w.v. var solklart bäst! Jag hatar verkligen det här, varför just han?! Nu får jag hitta på ngt annat på fredagskvällarna -Vad nu det ska bli..

image55


Min helg är förstörd, inte för att jag skulle göra ngt speciellt -bara plugg och lite tv tittande. Det är ju Melodifestivalen ikväll. Har inte följt programmet men hoppas ändå att Charlotte tar hem det här. Vill absolut inte att de där brtöderna vinner och de andra har jag ingen riktig koll på.

Sunday 9/3- 08

Publicerad 2008-03-09 16:25:12 i Allmänt

Känner verkligen inte för att skriva ngt seriöst nu, så jag lägger väl in lite dikter som jag hittat. Btw det var jättekul igår, people. Hoppas vi gör om det igen.
 
Leende ögon, gråtande själ.
Du bär en mask, vad har du för skäl?
Jag älskar dig för den du är,
inte för masken du bär.

Det känns som att jag faller nerför ett stup.
Den här dikten lär bli djup.
Alla tänker på dieter och silikon.
Det har lyckats bli någon konstig ikon.
Killar tittar bara på röv och bröst.
Vågar inte lyssna på sin inre röst

You said you couldn´t stand
to see my heart broken...
So when you broke it,
Did you close
your eyes?...

Du kliver upp på morgonen och din dag bli förstörd för att du inte kan välja vilken av de 30 tröjor du ska ha, på Moskvas gator fryser en 14-årig flicka ihjäl för att hon inte har en enda tröja.
Du går till skolan och klagar ock tycker synd om dig själv för alla läxor du fått, i Indien gråter in 10-årig pojke för att han aldrig får gå i skolan.
Du går till matsalen på lunch och klagar på den äckliga maten, sedan slänger du bort i stort sett allt du har på tallriken, och i Sudan svälter en 2-årig flicka av undernäring och vätskebrist.
Du kommer hem och förbannar mamma för att du måste hjälpa till och plocka ur diskmaskinen, i Somalia blir en 8-årig pojke slagen för att han somnade efter 10 timmars arbete i hemmet.
Och i Kambodja dör en 11-årig flicka och hennes syster i långt gången aids.
Gråt inte över flickorna som dör eller pojkarna som inte överlever, tårarna räddar inga liv.
Res dig upp och förändra till en insikt om att förnyelse behövs för att rädda världen.

When angels cry. When birds dont fly. When snow is hot. When sun is not. When love is free. When blind can see. When blood is black, I will come back...

Friday 7/3- 08

Publicerad 2008-03-07 21:20:15 i Allmänt

Jag är typ världens bästa bloggare, hahha!!! Nu har jag varit hemma i nästan 30 timmar eller något. Sitter just nu och kollar på Let's Dance och planerar Kanadaresan. Trodde seriöst att Danny färgat håret, men det var som tur var peruk. Fick lite panik där faktiskt. Det blir tyvärr inget långt inlägg det här, skulle egentligen velat berätta om USA-resan, men min cp-brosa "måste" ha datorn.

Så vi ses senare alla söta läsare :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela