Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

äntligen klar

Publicerad 2008-11-30 21:40:26 i Allmänt

deadlinen var väl egentligen i fredags, men klassen lyckades övertala läraren. så vi flyttade fram den tills imorgon. blev precis klar och nu ska jag gå och sova!

hejdå vecka 48 imorgon kör vi vidare!

1:a advent

Publicerad 2008-11-30 14:44:21 i Allmänt

kom precis hem fårn kyrkan, är konfirmationsledare så det är obligatoriskt att komma första advent. plus att det är så mysigt att träffa massa människor -såg bland annat Karl och Adam från mediaklassen haha! de satt framför mig nårgra rader. sedan skulle jag träffat Johan, men det blev Nalle <3 och 93:an istället. Vissa av de där pojkarna är ju så himla gulliga!

nu måste jag verkligen göra klart engelska uppsatsen, American History, sedan kanske det blir ngt adventfika?

hoppas ni har haft en mysig 1:a advent, kan inte förstå att det är december imorgon! omg...

Sevillas VS. Barcelona

Publicerad 2008-11-29 22:38:12 i Allmänt

håller på barcelona, yeiy... 0-1 so far och nu kanske vi ska dit, om typ mer än ett år -vill inte. jag vill åka till kenya när pappa fyller jämnt!


mitt nya fina hårband jag impulsköpte idag, från indiska!

poem, from... CR

Publicerad 2008-11-29 20:15:20 i Allmänt

I've alwas been the kind of girl, that hide my face. So afraid to tell the world, what I've have to say.
But I have a dream, right inside of me -I'm gonna let it show, it's time to let you know

Do you know what it's like to feel so in the dark, to dream about a life -where you're the shooting star?
Even though it seems, like it's too far away. I have to belive in myself, it's the only way

This is real, this is me. I'm exactly where I'm supposed to be, now. Gonna let the light, shine on me. Now I've found who I am , there's no way to hold it in -No more hiding who I want to be.
This is me

Nu kan jag somna gott

Publicerad 2008-11-28 22:42:24 i Allmänt

johan har äntligen åkt ut! det var rätt... jag satsade mellan att Alice och Johan skulle hänga lös, vilket de gjorde också. Gud va glad jag blev när Robin inte ens hängde löst, utan satt säkert -jag är glad, glad, glad! helt rätt person åkte ut.
(måste ju erkänna att jag ringde å röstade, precis som C)

Grattis till bilen Robin och en fortsatt chans till att vinna Idol 2008.
Nu ska jag kolla lite på eftersnack och sedan sova.

SOV GOTT

1:a framträdandet -IDOL

Publicerad 2008-11-28 20:49:50 i Allmänt

efter första omgången på kvällens framträdande är klar... sitter spänt och väntar på att reklamen ska ta slut.

Robin, måste bara gå vidare! Kevin Sitter säkert som vanligt. Bra 1:a framträdande, killar! <3

Måste bara

Publicerad 2008-11-28 16:52:14 i Allmänt

C låter mig inte skriva, men måste bara säga -har tänkt på det här hela dagen och är så nervös.... IKVÄLL MÅSTE JOHAN ÅKA UT! Robin måste vara kvar, han bara måste, synd om han åker ut ikväll när han kommer få bilen om han är i topp tre!

ROBIN ROBIN!!!

Självförtroendet går uppåt

Publicerad 2008-11-27 20:53:13 i Allmänt

jag känner mig så duktig, klagade nog en aning i morse om att vi har så mkt att göra tills morgondagen, men nu är det fixat! skolan har nog ganska dåligt inflytande på mig, haha. egentligen har jag typ inget socialt liv, eller det har jag ju -till och från i alla fall. jag tror många kan känna igen sig om att man ibland ägnar för mkt tid framför Historieboken, No-läxan eller de där få matte talen som aldrig verkar vilja ta slut.
jag bestämde mig i alla fall för att bli klar med delar av hemläxorna idag, så att jag kan hinna med annat än bara plugg i helgen. nu efteråt är jag så stålt över mig själv att jag trots alla spännande såpoperor som går på eftermiddagen satte mig framför läxorna.

Nu känns det bra, skönt.



(måste iof erkänna att jag tittade på MTV... -men lova att inte berätta för någon?!)

STRESS

Publicerad 2008-11-27 11:45:13 i Allmänt

tanken med att gå upp tidigt idag, var att jag skulle hinna plugga eftersom jag har en känsla att jag håller på att komma efter lite. Är så trött när jag kommer hem så orkar inte alltid göra alla läxor på eftermiddagen/kvällen. eftersom vi ändå börjar ett idag, tänkte jag att jag kunde göra klart lite saker, men självklart blev det inte av. No och engelska till fredag, jippi.. och engelskan kan man ju bara säga hejdå till.

ska kila iväg till mamma nu och äta lite lunch. ha det gött!

Vardagens hjältar

Publicerad 2008-11-25 22:06:45 i Allmänt

definiton av ordet "hjälte" -modig person, förebild och kämpe. när jag hör ordet hjälte tänker jag först på Herkules, men är inte en brandman, polis eller en militär också en slags hjälte?
i helgen fick jag chansen att lära känna en fantastisk människa. och vet ni vad han har för yrke? han har ngn sorts status eller sånt inom militären. han berättade en hel del som jag aldrig ens skulle kunna fantisera om. jag tror att alla på ngt sätt kan göra vår värld en aning bättre. om människor som han skulle kunna offra sina liv, för att försköka göra vår värld till en bättre plats -tror jag att allt skulle bli mycket bättre.

när jag fick reda på att Kristian åker idag och blir borta i ett halvår, kände jag en klump i magen. tänk om jag aldrig mer får träffa den här undebara människan? tänk om han aldrig kommer hem? jag hoppas verkligen att du kommer hem... oskadd


Kristian

Våldgästar C

Publicerad 2008-11-23 22:24:21 i Allmänt

Ljuset försvinner.
Telefonsamtalet bryts. -Vag händer?
Strömmen gick... i hela Mälarhöjden.


Så vad gör man inte när man planerat att bänka sig framför Tv:n? Ringer C. traskade dit i kylan. en kall bris, sveper förbi. usch vad jag fryser. varför valde jag skinnjackan?! tur att pälsmössan inte släpper in någon kyla.
klockan är 18.08 -hemma hos C. föräldrarna är inte hemma, tjejkväll. One Tree Hill, Gossip Girl och sedan Ensam Mamma Söker. Teé och mys. Vilken härlig avslutning på veckan.
21.09, går hem. i kylan. det blåser och jag har inga vantar. mina fötter är is. jag vill in till värmen. kan jag bara inte komma fram snart? hemma... middag.
Nu.... ett varmt bad och sedan ska jag hoppa ned och mysa in mig i täcket och slumra in.

trött på en mysig söndag

Publicerad 2008-11-23 14:12:37 i Allmänt

igår var kul. jag & C var spontana och bestämde oss för att gå på bio. det blev Twiligt, som var jättebra! hade inte läst ngt om den +att den var lite anorlunda = den var verkligen bra! kvällen blev väl lite mindre lyckad men hade kul. först till jakobsberg, sedan tillbaka till mälarhöjden. känner att jag lika gärna kunde stannat hemma och käkat middag och sedan gått till jacob, men så blev det inte. nu är jag tröööött! och ska snart laga våfflor till familjen.



gud, va bra den var! efteråt -happyfeeling!

YEEEEEEES

Publicerad 2008-11-21 22:36:57 i Allmänt

idolnörd nummer ett, är nog jag med om att tävla om den titeln. sitter bänkad framför idol. men nu undrar jag hur svenska folket röstar? ANNA?! hon var sååå mkt bättre är Johan. Dock är jag jätteglad att Robin är kvar!
Robin Bengtsson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
YEEES! Robin tävlar vidare. han är min gud, haha! älskar hans sound!!!

IDOL och Chris Brown

Publicerad 2008-11-21 21:56:17 i Allmänt

först av allt, jag är så lycklig. den här veckan var väl sådär. men hade sjukt kul ho L och E i eftermiddags. Sedan ska jag på Chris Browns konsert 23:e januari och bäst av allt är Robin Bs framträdande ikväll och ett klipp med honom- jag hittade på idolsajten! älskar hans humor..! haha

Robin Bengtsson Foto: Daniel Ohlsson/TV4

Robin blir bara bättre och bättre, han sjunger så sjukt bra, har utstrålning och sedan gör det inget att han ser otroligt bra ut! DU VINNER IDOL 2008 !

Jag överdrev en aning...

Publicerad 2008-11-17 20:08:34 i Allmänt

...kanske, men helt ärligt så menade jag det mesta jag sa. jag skulle behövt ditt stöd idag, veta att du brydde dig, att du tänkte på mig när vi hade det där j*vla provet!  ville träffa dig, främst för att få hjälp med matten-trodde jag, men sedan insåg jag att jag verkligen ville träffa dig. nu har jag ändrat mig. du hade tydligen andra viktigare saker för dig, vilket jag måste respektera. hela dagen var bara katastrof, filosofiprovet gick uselt och sedan säger du att vi inte kan träffas, snacka om ett slag i magen. men jag får lära mig att leva med det...

vi är ju trots allt -bara kompisar

Bilder från igår

Publicerad 2008-11-17 20:06:05 i Allmänt


söta födelsedagsbarnet


glada blondiner


De tre musketörerna, snarare de tre M:en


Bara för att vi är vi!


vad roligt man kan ha...


Sh är typ bäst på att vara smart, så varför kan inte jag få visa mina skills?


jag är nämligen bäst på att göra fula grimarser! den bjuder jag på!

SUNDAY!

Publicerad 2008-11-16 13:01:18 i Allmänt

Ska om några timmar möta upp M och åka över till S för att fira hennes 17års dag! sist gamla tjejgänget sågs var i september då vi firade min födelsedag. ett bra tag sedan så det är väl på tiden att vi ses.

Nu måste jag göra mig i ordning och slänga i mig lite food

PUSS!

Idol och lördag

Publicerad 2008-11-15 22:28:18 i Allmänt

fett tråkig helg, har spenderat den mesta tiden framför plugg idag! var ute för att handla lunch och träffade Rebecka på Vi. Den här veckan är inget att se fram emot, så det är bara att fortsätta ägna helgen framför böckerna... Nästa vecka:
Måndag- Filosofiprov
Tisdag- Naturprov
Onsdag- Dans + FOTO = LÅNG DAG!
Torsdag- Plugg
Fredag- Samhällsinlämning, Förändringar i samhälle
HELGEN- VIKTOR?!

Förresten, va fan gör JOHAN kvar i IDOL?! männiksan kan ju för %&!# inte sjunga! jag höll på att få hjärtattack när båda Robin hängde löst, jag är själv ett fan av Bengtsson, så jag flippade ur när Jihde sa att Johan satt säkert!



Robin Bengtsson, om du läser det här (tror iof att det aldrig skulle hända -men mirakel har ju inträffat) -DU ÄGER!

Höst

Publicerad 2008-11-11 20:11:52 i Allmänt

jag är blöt. känner hur vattnet sakta rinner ner för min kind. är det tårar? nej, inte den här gången. det är höst, regn och jag blir bara deppig av allt regn. om det inte skulle vara för allt plugg skulle jag sitta och mysa med dig i soffan. två koppar varm choklad och bara mysa till en film. jag saknar dig. kan det inte sluta regna? jag vill inte bli sjuk. det regnar och jag är sur

Skolan går först

Publicerad 2008-11-06 20:33:38 i Allmänt

jag vet att jag inte är så super bra på att blogga och vissa har påpekat det. men vi har alldeles för mkt i skolan för att jag ska kunna sitta och berätta om mitt liv, vad jag gör  eller skriva om det senaste skvallret. jag valde inte att börja blogga för att alla skulle få veta allt om mitt liv, utan för att det verkade vara en rolig grej.
hur tråkigt, töntigt -what ever you'd like to call it.. så går skolan först. utbildning är en av de allra viktigaste sakerna i mitt liv, så är det helt enkelt. jag läste en gång en text där det stod:

/.../ "Nu, sa professorn, tänk er att den här burken representerar ert liv. Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt  annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.
Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.
Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen. Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig. Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad. Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt.
 
Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något. Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand. 
En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar. Professorn log och sade, jag är glad att du frågar. Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än > känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän."

Skolan, bland andra saker är bland det viktigaste i mitt liv och min utbildning kommer jag alltid att prioritera. Så tills vidare får ni nöja er med några enstaka inlägg/uppdateringer till och från.

Mitt nya jag

makemebabies.com

Publicerad 2008-11-03 21:28:39 i Allmänt


                         Beckham                                                    J.Jonas


 
                          J. Hartnett                                                       Sam K.



                            Danny  S.                                                         Zac E.

Vilken unge är sötast?

jag har klippt

Publicerad 2008-11-03 20:19:13 i Allmänt

håret idag, by myself again. och den här gången blev det lugg! vet inte riktigt vad jag tycker om det. antar att det såg bättre ut när jag var liten. men ni får väl berätta vad ni tycker, när jag laddar upp ngn bild...

go kväll

Var inte taggad...

Publicerad 2008-11-02 01:09:37 i Allmänt

för fest alls, i början. Liksom -palla åka till Lidingö! Men det är inte alls långt att åka... Kom prwecis hem fåm Gabbae och Angies fest och ska kolla på film och chilla hos Nick nu.

Jag hade ern mkt  trevli g kväll.... hoppas ni hade det med
PUSS

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela