Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

tråkig onsdag

Publicerad 2008-10-29 13:35:14 i Allmänt

jag har så tråkigt, har pluggat matte, tränat, kollat lite på tv och jag är så hemsk uttråkad!
älsk L har äntligen hört av sig från sin resa. hon är tydligen på väg till Kapstaden elelr på ngn valsafari. K1 är i Thailand och klasskompisar är iväg. jag känner verkligen för att åka iväg NU! har kollat lite resor och det verkar som Turkiet blir nästa resemål eller spanien för att hälsa på... aa, vissa av er vet.
BTW, har jag hittat en del gamla klasskompisar sedan jag gick i ettan-tvåan i lågstadiet. flyttade i tvåan men vissa av dem kommer ihåg mig! har tom hittat en av mins första stora kärlekar, haha!
flera dagar i rad nu har jag fått massa mail och "vänner" reunion soon or what?

Dubbelgångare

Publicerad 2008-10-27 20:08:09 i Allmänt

det var så sjukt läskigt idag, på vägen hem från Farsta C... en kille snett framför mig och C såg precis ut som en kille jag once kände. först sneglade han bakåt och sedan igen, ni vet sådär filmaktigt, haha! iaf, under hela bussresan satt vi och typ glodde på honom och han tittade bak mkt. det var så läskigt! jag är övertygad om att det var Oscar! precis samma profil, näsan kommer jag ihåg in i minsta detalj, ögonen, näsan ögonbrynen allt! och sedan hör vi att de snackar engelska med en kille som de åkte med! alltså, det måste bara vara han! han tittade på mig som om han verkligen kände mig och jag på honom. när vi skulle av bussen hade alla, utom en snubbe små skyltar, där det stod deras namn och vad de var här för... typ.

alltså så sjukt läskigt -det måste bara varit han och gud va snygg han blivit!


emd, emd och lite till emd

Publicerad 2008-10-27 11:04:59 i Allmänt

kollade igenom blogg inlägg igår, och såg att jag typ bara bloggat om med, eller i alla fall haft bilder på dem i vartannat inlägg... så varför inte ett till?


Oh my - it's vacation!

Publicerad 2008-10-27 09:55:08 i Allmänt

hade ställt klockan på nio och ni har ingen aning om hur skönt det var att bara stänga av den, somna om och int bhöva oroa sig över att bli försenad

ÄNTLIGEN LOOOOOOOV!!

Stöter ni på oss eller?

Publicerad 2008-10-25 17:42:27 i Allmänt

glömde berätta om promenaden hem igår, från centrum. jag var med om något så sjukt, men K1 var tydligen van...
alltså, efter vi hade gått ca 10 minuter så tutar någon på oss. jag trodde det först var någon K1 kände, men 2 minuter efter det tutar det igen, men från en ny bil. jag blev chockad, jag menar ingen gör så här, där jag bor!?
men tror ni inte att efter en stund senare så tutar någon igen!! vi gick och diskuterade ett tag och kom sedan fram till en anledning, varför alla tutade. både jag och min kusin är väldigt blonda och där de bor är det en del människor som kommer från utlandet. jag drar inte alla över en kant, men vår teori om tutandet stämde så bra.
när vi kommit hem, kom vi fram till att vi fick typ 5 tutningar på en promenad...
K1 var typ inte förvånad, men det var minst sagt jag. iof förstår jag varför de kan ha tutat... jag och K1 ser ju faktiskt skitbra ut! haha

Nu ska jag försöka få tag på Nick och se om vi ska träffas. kanske åker vi ut till Lidingö, så får hon visa mig runt där -eller så hittar vi på något annat....


glada människor

Sex and the City AND flashbacks

Publicerad 2008-10-24 21:57:20 i Allmänt

Mötte K1 i Handen och gick till mitt gamla centrum, i eftermiddags. Gick på en snabb shoppingrunda i Centrum. Bodde där en lång time ago, och fick massa flashbacks. Som tur var började jag inte gråta, som jag trodde skulle hända. När vi väl var i mina gamla barndomstrakter passade jag på att träffa min gamla "bästis".  Det var mer än tre år sedan vi träffades, vi hade nog egentligen en hel del att snacka om, men det regnade och vi skulle hem och laga mat. En promenix hem och sedan var vi hemma. Vi gick vägen från Handen C, där jag brukade gå, till en av mina närmaste f.d. vänner och det kändes så konstigt eftersom vi inte träffats på säkert mer än 10 år. Nu har vi precis sett SATC-filmen hos mina kusiner, de tycker att jag liknar Samantha mest -och hur ska jag tolka det? haha... stannar här över natten, så vi ses väl där hemma imorgon sometime. Sitter och chillar lite framför datorn, då K1 packar inför Taihlandresan. hon åker på söndag och jag är så extremt avundsjuk.
Nu ska vi se någon annan spännande film, så ses!

BTW, IT'S VACATION! och på tala om det såg jag HSM3 i onsdags. Inte bara för att jag grät undre filmen -så patetisk är jag... Så fick C mig att börja storböla, eftre filmen och jag tänker inte berätta varför, hahah.

Natti, Natti

grattis i efterskott

Publicerad 2008-10-19 12:09:22 i Allmänt

 
Zac Efron

till Zac Efron som fyllde 21 igår!

själv har jag haft fullt upp den här helgen, och ska snart åka från vällingby, hem och plugga -suck..
hoppas ni haft en bra helg!

Jag vet att jag inte...

Publicerad 2008-10-14 19:29:46 i Allmänt

...är den bästa bloggerskan, och skulle aldrig kunna bli lika stor som blondinbella. btw, jag är, inget stort fan av henne och läser hennes blogg varje dag, men jag tycker det är synd att hon tar timeout. ibland skriver hon om viktiga saker, som ingen annan tar upp. i alla fall.. precis som hon måste jag prioritera. och det är vad jag gjort på sistone, jag prioriterar skolan, framför att ni ska ha ngt att läsa varje dag. det var typ 5 dagar och 20 timmar sedan sist jag bloggade.
har haft fullt upp de sista dagarna, och det börjar släppa lite nu. men det kommer inte bli flrea inlägg per dag, det kan jag försäkra er om. har precis fixat så att jag kan skriva om "To kill a mockingbird" vilket måste vara världens tråkigaste klassiker att läsa (speciellt på engelska) men den blir väldigt intressant. ska inte avslöja ngt, men ni i klassen som inte läst ut den. keep on gooing strong, den blir bra!
nu ska jag unna mig lite tid att chilla. men måste fortsätta plugga sedan, så ni som inte pluggar, have a fun night!VA faan ?!

Publicerad 2008-10-08 22:32:52 i Allmänt

jag ska inte ge upp, ja lovar... måste fortsätta! men vad i helvete, vad betyder det här? hur förklara man idealism mer än med bara 5 ord?! ne.. nu ger jag upp!

plugg, plugg och absolut inget socialliv alls! saknar timmarna av skratt och kärlek. saknar er. men kommer vi någonsin att träffas igen? det är klart, kommer bara ta lite tid. när jag är klar med proven. och den där extra inlämningsuppsatsen och spanskan. oh, juste glömde de där böckerna också... sedan, då kanske vi kan träffas!

  
Jag har en känsla av att dessa män kommer spöka i mina drömmar i natt
och några kommande dagar. kan man inte få besök av typ...
 

  

nu ska jag gå och sova, för jag har även drabbats av sömnbrist, pga av állt plugg och stress som skolan sätter oss i.
god natt people

förresten, så blev en av mataffärerna i mitt centrum rånade idag

OMG! U r so Cute

Publicerad 2008-10-06 21:34:49 i Allmänt

jag har börjat använda det där omg, mkt på sistone. antar att jag saknar Kanada och alla mina älsklingar där. var braa tvungen att ladda upp den här bilden.


För er som inte ser, så står det Happy Birthday Madeleine. Det var iof ett tag sedan jag fyllde år. Men upptäckte det först nu. Det är från den spanska killen, som bodde hos mig (jag hade ju två). vi pratade inte så otroligt mkt, eftersom jag bodde hos Marisa när jag var i spanien. men att han kom ihåg! jag började nästan grina när jag såg det här nu. inser hur dum jag varit. att inte hört av mig till dem. de ända jag har haft kontakt med är i princip mitt ex, en av de snällaste tjejerna och några hetingar därifrån. saknar dem så mkt. måste seriöst ta tag i det här, med att åka dit. btw, kanske jag åker dit i vår igen, som utbytesstudent. hoppas att ngn från i fjol är med i år igen, så att jag kan bo hon henne/honom.

 

året började bra

  
saknar

I guess -I love Myself?!

Publicerad 2008-10-06 21:12:00 i Allmänt

det finns så mycket man vill göra i världen. en av de största sakerna jag vill ändra på, är mig själv. läste precis ett gammalt papper om hur folk tycker om mig. jag önskar att jag kunde vara som för 2 år sedan. mycket var bra då.
" Du är sprallig", "Du har självförtroende", Du är bra att prata med", "Du har en rolig humor", "Du är omtänksam" och "Du bryr dig inte om vad andra tycker". allt var positivt (hur man nu vill tolka det sista påståendet)
jag har fått höra hur bitchig jag kan vara och vilka taskiga komentarer som bara kommer rent reflektmässigt. jag är trött på att behöva vara den där personen som ska verka vara hård, eller ska jag kalla det kallt? det låter hemskt, men är det sanningen?
jag är inte någon som försöker dölja sina känslor och som inte bryr sig om andra. jag är inte egenkär. det är så mycket jag inte gillar med mig själv. innerst inne är jag fortfarande en ensam, känslosam själ som vill växa och bli ja gud vet vad.  jag vill vara den där personen som någon vänder sig till om de vill prata ut eller bara umgås med en, för att man gillar mig för den jag är. inte någon som folk snackar bakom ryggen på en.  just nu känns det som jag aldrig kommer bli den där perfekta tjejen. jag hatar min kropp, i princip. men all stress runt tjej-idealet och stressen, orken, som unga tjejer lägger ned på att se bra ut, vara så smal som möljigt -orkar jag seriöst inte med längre. det är helt enkelt ute, med att försöka vara smalast i klassen. det finns ett par tjejer i skolan, som är så sjukt smala. läskigt. när de går ser de ut som två styltor som vandrar omkring, utan männikor på dem. de kanske är naturligt smala, vem vet? -vilket jag över allt annat i världen skulle vilja vara.

men att tvinga sig själv att inte äta, leva på vatten och några enstaka näringsämnen -varje dag, för att bli en av dem?
jag skulle aldrig göra det. jag har haft problem med ätning, stuntat i att äta i flera dagar, nästan veckor men ska jag berätta en hemlighet? man mår inte bättre av det. bara sämre. börja träna, dra ner på kolhydraterna -men snälla svält er inte. vi har det redan tillräckligt med problem, här i världen.

jag har börjat acceptera mig själv, för vem jag är. visst det sker förändingar titt som tätt. vi kommer alltid att se eller inbilla oss att det finns ngt litet fel där. som ingen annan någonsin kommer märka. men det underlättar att börja se saker från den ljusa sidan. mitt liv har i alla fall börjat förändras


visst var allt så bra när man var liten?

OMG -biatch

Publicerad 2008-10-04 22:51:12 i Allmänt

jag är så glad.... sitter och kollar EMDs hem sida, och jag må vara lite efter nu, för att vara ett EMD-fan. men har ni hört deras nya kommande låtar?! omg... det finns ingen anledning till att inte gilla EMD, tycker i alla fall jag.
Ser fram emot dessa låtar, One call Away, We Can, She's My California och Run To You.


Mina hjältar

Själv, är jag lite besatt av Alone. Tror att klasskamraterna, börjar bli lite trätta på att jag går och sjunger den hela tiden. Grejen är att jag bara kan tills andra versen. Får helt enkelt lära mig resten, haha
Kunde inte hitta ngn video att ladda upp, så ni får helt enkelt gå in själva, på den här länken och kolla på videon

 

Vill ni veta vem det är längst till vänster? Det tänker jag inte berätta
 -men jag känner honom

Längtan- tillbaka i tiden

Publicerad 2008-10-04 12:03:27 i Allmänt

ibland vill jag bara kunna åka tillbaka i tiden och ändra på saker. men jag har lärt mig att man ska vara nöjd med vart man är i sitt liv. vi kommer aldrig få tillbaka tiden. igår hade vi överraskningsfest för Nusse.  lämnade tidigt, då allt började. Hur hade ni det? jag skulle velat stanna, that's for sure

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela