Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

uppdatering

Publicerad 2009-04-26 21:47:30 i Allmänt

FeA-prov. Sol. Fest. Johan. Genrep. Konfirmation. Fotboll.
det är vad som hänt den senaste veckan


 
punkt

17 again

Publicerad 2009-04-17 22:45:07 i Allmänt

vet inte riktigt om jag skulle vilja åka tillbaka 18 år, tillbaka till min ungdom (när jag väl blir gammal). visst jag gillar det mesta med mitt liv -jag har underbara vänner och jag trivs med tillvaron. men efter att ha sett 17 again, blir jag osäker. filmen var bra, för att Zac Efron gjorde ett bra jobb men jag hatar verkligen alla tjejer som börjar skrika så fort hans namn sades eller sågs. det var en sceni filmen, som verkligen var sorlig -men allt förstördes av tjejer som "viskade" om hur snygg Zac är eller hur sjukt attraktivt det är med killar som gråter. visst jag håller med dem, men de förstörde verkligen stämningen!

efter filmen gick vi runt lite i stan och bestämde oss för att dra till sjöberget. jag och C åkte till Liljeholmen och gick via trekanten och vinterviken bort till sjöberget. solnedgången var vacker och det blev så mkt bättre när johan kom och mötte mig, eller oss -C var ju med. vi satt och pratade ett tag och sedan följde J oss till örnsberg och jag + C åkte hem till mig. hon blev precis hämtad och jag fundrar på om jag ska ut igen eller om jag ska sova. för om jag ska palla gym imorgon behöver jag sömn och jag är fan trött... så vi ses sthlmare!


sleep tight

äntligen vår

Publicerad 2009-04-11 14:33:38 i Allmänt

dålig uppdatering -I know... men ibland så prioriterar man annat istället för att sitta och blogga , speciellt en sådan dag som denna! steg upp vid nio tiden idag för att dra iväg till gymmet med bästis
(samuel -du får helt enkelt heta bästis -ok?)
nu sitter jag iaf ute på balkongen käkar lunch och tänkte ha en ta-hand-om-mig-själv-dag och bara mysa ute i solen. senare ikväll ska jag träffa Krille, iväg på dop, och träffa Johan, Daniel och Douglas.

har ni någonsin varit med om att ni har så mkt blandade känslor,
så ni inte vet vad ni egentligen känner?
det är precis så jag känner -fast mer en blandning av lycka


det där lovet, vi längtat till

Publicerad 2009-04-03 23:35:03 i Allmänt

är äntligen här och jag är nog inte den enda som hört /läst/ fått reda på att Bland annat Blondinbellas blogg har blivit hackad?! -har människan/-orna som orsakat detta inget liv?

men nu äntligen är det lov... efter att blivit klar med tusen saker i skolan, hållit ihop som klass och stått emot jobbiga lärare -är det äntligen lov! igår, när jag kom hem kände jag för att stå i köket, eftersom det är ett stort intresse -så länge ingen tvingar mig till det. bakade muffins (som blev totalt f* up, ska aldrig mer blanda 3 recept) och coockies. de sistnämnda tog jag med till klassen som vi mumsade på historielektionen. jag och några i klassen firade lovet, då vi gick till Café 60. satt där några timmar, ute i solen, myste (eller heter det mös?!) och bara pratade. jag hade det riktigt trevligt. en bra början på lovet helt enkelt... imorgon ska jag till gallerian och... jag tänker inte berätta vad jag ska göra där.

den finns iof en sak som jag kommer sakna på lovet och resten av skoltiden. men det finns inget jag riktigt kan göra åt saken... -suck it up, be a man! or should I say "be a woman"?lyssna på texten -and think twice the next time...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela