Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

att göra listor är hur effektiva som helst!

Publicerad 2009-12-30 00:21:06 i Allmänt

jag och daniel pratade om det och de är verkligen effektiva. har spenderat de två senaste dagarna med att checka av en sak efter den andra med hjälp av listor.

imorgon blir det:
täby centrum
gamla stan
solna
fridhemsplan
skärholmen

ni får själva gissa på mina små ärenden, men det kommer bli så sjukt bra när allt är klart (förhoppningsvis) listan för 2009 är nästan avklarad -det trodde jag ALDRIG. och listan för 2010 är så mycket bättre. ett spännande år att se fram emot! GOD NATT

det ringer

Publicerad 2009-12-28 11:21:23 i Allmänt

vi låter det gå en signal... efter andra signalen reser jag mig upp och springer till entré-plan. mamma kommer lite småspringande ur badrummet. båda till telefonen. det har slutat ringa. vi kolla på displayen vem det var "jaha, det var Per", säger mamma och lägger ner telefonen. båda går tillbaka till sitt.

så lätt road är jag..


Merry Christmas!

Publicerad 2009-12-24 19:31:46 i Allmänt

jobb och presentöppning hos mamma är avklarat. kände mig nästan som ett litet barn, när tomten (seriöst -han var hos oss!!! *host, host*) delade ut julklapparna. däremot höll jag på att dö av skratt, när J kom in! måste iväg och byta alla mina kläder (blev lite fel där) och handskarna + väskan. men annars blev jag jättglad för paketen . vann på triss också :D

lite bilder kommer snaaaart!

GOD JUL

du din lilla äckliga ****

Publicerad 2009-12-21 22:20:45 i Allmänt

jag blir så jävla förbannad rent utsagt! jag har gått och suktat efter ett par sjukt snuskigt snygga skor och nu har GISSA VEM köpt dem, jo KISSIE!!! inget ont mot henne men tror ni inte att alla kommer säga "haha, du köpte ju bara de där för kissie har dem" eller" det där är ju kissie-skorna". OCH?! om hon är en stor bloggerska, men nu är jag så himla ledsen -för alla kommer dömma en nu när hon har dem.

ska gå och gråta i min säng, hoppas på bättre dag imorgon, med tvillingarna som sällskap. de förstår sig på mig och vi har en del att disskutera. -har lite nytt gossip som ni får höra imorgon!!!! (tack för lunchen och mysdagen idag, btw!) GOD NATT

"trillingarna"

Inspiration

Publicerad 2009-12-10 10:36:15 i Allmänt

om det är någon blogg jag verkligen följer, så är det Kenzas. till skillnad från många andra bloggerskor -verkar hon ha fötterna på jorden och gör sig inte till för att "hamna i rampljuset". hon är sig själv (och har grymt snygg klädstil) var inne på hennes blogg precis, och hittade en liten tävling för oss som bloggar. priset är en dvd-box med The Hills.

Så Kenza, om du läser det här... min motivering till varför jag vill delta i tävlingen;
jag har inte riktigt följt The Hills från starten. därför skulle det vara kul att se de tidigare avsnitten och kunna se dem när det passar, istället för att sitta bänkad framför tv:n. de må vara en utav mina absoluta favoit serier! dramat i sig, kan man alltid ifrågasätta, men samtidigt är några av tjejerna i serien en insperationskälla. visst de klär sig snyggt, men LC visar att allt är möjligt -det gäller bara att inte ge upp. The Hills, kan man kolla på när som helst -oavsett humör, vilket är underbart!
det skulle vara kul att för en gångs skull vinna något. men jag skulle aldrig skriva något som jag inte står för. därför hoppas jag bara att min motivering är tillräcklig för att ha en chans till att vinna.

(fortsätt med det du gör Kenza -cause you're awesome!!)

Music's in my soul

Publicerad 2009-12-06 16:28:59 i Allmänt

många säger att musik har en stor del i deras liv och de inte kan leva utan den. jag har aldrig riktigt förstått mig på det uttrycket, för ens nyligen. jag tror man måste vara med om något, känslomässigt mer eller mindre för att verkligen förstå. det är bara en teori jag har.. men nu på senare tid uppskattar jag verkligen musik. jag tror det har med sist jag blev sårad. det var hemskt och jag förstod att jag inte kan låta mig ta åt mig av något då jag inte ens har gjort något fel. insåg att jag förtjänar bättre och att jag inte behöver ändra på mig. för jag duger mer än tillräckligt -precis som jag är! i alla fall.. att lyssna på musik och kunna uppskatta den, förstå betydelsen och inte bara lyssna på musiken. jag vet inte. det är något speciellt med det. något nytt för mig. och nu jävlar ska min ********* ske.

jagtrorintejagvaritsåhärlyckligpåettbrajävlatag

Publicerad 2009-12-05 17:00:28 i Allmänt

ett tag nu, har jag funderat över varför jag verkligen skaffade blogg. tror det var för att kunan få skriva av mig. då de kommer sådana perioder. har ju en tendens till att bli riktigt sårad, till och från. sedan var det tur att jag hade bloggen, när jag åkte till Kanada sommaren 2007. nu kan jag sitta och minnas tillbaka på den underbara tid jag hade där. sedan att jag kanske inte är den mest effektiva bloggaren med motivation till att blogga, är en annan femma!

igår var det julmiddag med jobbet, väldigt trevligt! och idag fyller min älskade far år! visst, han blir 60 -men ni som har träffat honom, han är fortfarande som ett litet barn. jag menar -vem spelar Zelda och bestämmer sig för att ha "en-Zelda-fri-dag, så jag inte blir beroende" när man är 60?!

ett tag har jag kännt mig så ensam, är deppig och gråter mig till sömns flera gånger i veckan. men nu, jag vet inte riktigt varför -men jag mår så bra! jag har världens bästa pappa, mina vänner är några av de mest fantastiska människor jag träffat och jag klarar av skolan. plus jobbet! allt börjar falla in på sin plats och ni som känner mig, undrar säkert när jag ska nämna killen.. "det måste ju vara en kille inblandat, eftersom hon är så glad" -men nu ni... det finns INGEN kille, som är  inblandad i min lycka, för den här gången!
kan fortfarande sitta och prata om hur härligt det skulle vara att ha någon alldeles speciell där, som finns där för en. men för första gången, så inser jag att jag kan vara lycklig utan den där speciella människan.

tack och hej för mig -nu ska jag fira min pappa!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela