Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

för ett år sedan

Publicerad 2009-06-27 19:04:02 i Allmänt

Vid denna tid, sprang jag till gate 26A på Islands flygplats. Flyget från Arlanda hade varit försenat nästan 2 timmar och jag var så stressad, vad skulle hända om jag missade mitt flyg -vidare till Toronto?! Jag kom fram till gaten i tid, med andan i halsen. Ensam. Men mitt livs äventyr hade bara precis börjat -jag hade ingen aning om vad som väntade mig. Det dröjde inte länge för än vi fick stiga om bord på flight 127 som skulle ta mig till Kanada. Precis innan, hann jag prata med mamma, hon berättade att de precis ätit och det fick mig å tänka på den äckliga middagen som väntade på mig. Flygplans-mat. USCH!

den hemlagada maten skulle inte vara det enda jag skulle sakna
to be continued...

 

grattis till Ed

Publicerad 2009-06-27 18:51:01 i AllmäntEd Westwick är mest känd för sin roll i Gossip Girl. I serien spelar han den sexiga miljardären Chuck. I verkligheten är han minst lika snygg, om inte snyggare! Idag (27/6) fyller hunken 22 år. Grattis till honom!

Would you like to run away...

Publicerad 2009-06-26 22:49:06 i Allmänt

Can I get a minute and a couple of second. Of your time I know you probably hear this everyday. No I ain't trying to come up at you. With a slick line. No, no, just listen to what I gotta say

Just one look at you and I can tell that we click so perfectly. But how can I put into words, the way you make me feel inside. Butterflies, goosebumps, euphoria -putting my emotions to work

I wanna love ya -So girl if you want to, we can runaway
Baby, we can runaway
I wanna love ya - So girl if you want to, We can runaway
Baby we can runaway . Away

I never seen an aura, with a brighter shine. I, love, the energy you radiate
No I don't wanna push myself across your borderline. But I, I just can't let you slip away

Just one look at you and I can tell that we click so perfectly. But how can I put into words, the way you make me feel inside. Butterflies, goosebumps, euphoria -putting my emotions to work
I wanna love ya...

om..

Publicerad 2009-06-26 21:33:54 i Allmänt

bara vid tanken av det, blir jag gråtfärdig. det hugger till i bröstet. något saknas. jag vill minnas, men jag måste tillbaka. tillbaka för att bli hel igen. om mindre än ett år, då måste jag tillbaka och jag kommer inte hem. vill inte.

back in town

Publicerad 2009-06-22 22:42:26 i Allmänt

och börjar bli förkyld. ska hoppa i säng med en kopp teé och läsa min älskade bok, haha!
uppdatering senare -god natt!

//madeleine

GLAD MIDSOMMAR!

Publicerad 2009-06-19 10:46:18 i Allmänt

ännu ett år , högtid igen. Sommaren är officiellt här nu. tycker iaf jag -det ÄR sol på Midsommar!

är i Haninge just nu, sov här och ska snart iväg till Muskö med kusinerna och deras familj. Planen var ju att åka till Ytterö, men det blir tredje året på Muskö och i år med familjen Dahlsten från Haninge. Vi kommer gå ned till midsommarstången där alla samlas och sedan käka goood mat! haha... tror att vi sen ska till kusin 2's ex. han och hans kompisar ska ha typ... fest?

Hoppas ni har en bra midsommar, ta hand om varandra och njut!
och ta det lugnt med snapsen!

Glad Midsommar// madeleine

vet inte vad jag ska ta mig till (-skulle ha publicerats igårkväll!)

Publicerad 2009-06-15 18:34:12 i Allmänt

jag och krille suger. så enkelt är det. vi kan inte åka någonstans tillsammans- UTAN ATT HANDLA KLÄER. hur fan lyckas vi?! båda hade inte planerat att köpa ngt, ändå åker vi hem åt åliga håll med flera påsar från gina, h&m, bikbok, onoff -VA FAAAN! vi måste typ gå i terapi eller något. sanslöst, men kul har vi -det är det ingen tvekan om!

nu när det äntligen är lov blir dygnet helt fel också. jag är vanligtvis en morgonmänniska men jag sov till ett i dag. plus att jag inte är särkilt trött än, men måste komma i säng. bara för att det är lov ska inte min vardag vändas upp och ned helt och hållet.

god natt // madeleine

Abstinens TWILIGHT

Publicerad 2009-06-13 16:48:48 i Allmänt

jag ska göra en hel del i sommar, men jag kan inte förklara hur mycket jag verkligen längtar till i höst. först och främst fyller jag 18 ( bara 88 dagar kvar!) men sedan har New Moon premiär!!! har laddat iPoden med massa bra musik, både från filmen (Twilight, då) och andra av R. Pattinson, han har en underbar röst! och lite annan skit, you know
Det är bara å frossa

           

// madeleine

kanske dags

Publicerad 2009-06-10 23:40:32 i Allmänt

för en uppdatering? jag är verkligen ingen höjdar bloggare skulle jag vilja påstå. no är det i alla fall äntligen sommarlov! shit, vi har slutat tvåan och den 17:e augusti börjar vi sista året på gymnasiet!!! på ett sett blir man så himla taggad när man ser alla studenter. men att komma ifrån rutinerna att verkligen ha något att göra på dagarna -även fast det suger, skrämmer mig. jag har ju lite alternativ på vad jag vill göra efter studenten, så det är bara till att vänta och se hur det blir. betygen var okej -9 Mvg och ett g resten vg... men det blir bara till att kämpa på sista året.

imorgon kommer la girls till moi och vi ska fira sommaren med mat och mys! hoppas det blir fint väder. suck.

idag grät jag efter betygsutdelningen och det var inte för att jag skulle "sakna" skolan, ni vet varför//madeleine

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela