Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

KAAAAOS

Publicerad 2009-10-31 15:09:43 i Allmänt

jag så mycket att göra, att jag inte riktigt vet var jag ska börja. kom hem från Skåne igår vid halv fem, fem. sedan blev det Metro med Martinsson och hennes kompis. träffade även Felicia som jag var hårmodell åt och några andra. det bästa var nästan när vi står och dansar och jag upptäcker att killen jag gillade i ettan och tvåan (gymnasiet) står och dansar brevid. med en tjej. intimt -och det var inte hans FLICKVÄN!!! hahaha, skvaller -tack!
sedan utmanade Sara mig (TACK) att snacka med.... och nu är det som det är. får se vad som händer ikväll. stannade med..... och hans kompisar ett tag efter stägningsdags och pratade ect. kom hem alldeles för sent.

plugga måste jag göra, men ska snart göra mig i ordning inför middag i Haninge och sedan, ja -vi får se... får väl ta det imorgon eller i veckan. nu ska jag bara njuta av mitt lov

bilder från resan till skåne, bilder tagna av mig, med Nikon D90

kissipausi
hemma

Publicerad 2009-10-25 18:12:27 i Allmänt

de här bilderna är tagna innan dagens kurs med . försökte få slut på batteriet så jag kunde ladda det och nu får ni se lite av mitt rum, hos pappa. kursen idag gick jättebra! Emelie är fantastiskt på det hon gör och jag hade så otroligt kul. plus att jag lärde mig massor! lite bilder kommer efter redigering och så.
ni får ha överseende med dåligt ljus och annat skit på de här bilderna, de var ju faktiskt tagna innan jag träffade Emelie... ;)


vår pumpa iår, en av dem. Natti fick välja motiv, som ni ser


rummet hos pappa

det jag handlade med tvillingarna, i fredags


IMORGON ÅKER VI TILL SKÅNE!!! :D

är färdigpackad

Publicerad 2009-10-24 13:52:57 i Allmänt

och redo att åka! dock blir det inte av för ens på måndag morgon då tvillingarna hämtar upp mig och C! vi ska nämligen på roadtrio ner till T's landställe och mysa. eftersom det finns sådana fantastiska miljöer där nere blir det en kickoff för vårat projektarbete (foto -you know) vi har sett fram emot det här så länge och jag är så TAGGAD! det känns så rätt att tillbringa sitt sista höstlov med människor man verkligen gillar och bryr sig om, samtidigt som det känns lite hemskt att det är ens sista. nu är det vuxen livet som gäller och det finns inget altrenativ.

hade ett perfekt avslut på min skolvecka också. jobbintervjun, i torsdags, gick jättebra! sedan myskväll med August och fredagen spenderades med drama (tillsammans med O och M!), träning på gymmet och shopping med T! var lite skeptisk till handlandet först, men nu är jag jättenöjd! en väska, plånbok och t-shirt (på REA!) blev det , bilder får komma någon gång i framtiden.

nu sitter jag och förbereder mig inför morgondagen, då jag ska träffa Emelie Ohlsson! fick i 18-års present en privatkurs med henne och imorgon blir det alltså av! hon är en fantastisk fotograf och jag älskar hennes bilder, speciellt bröllopsbilderna! ser verkligen fram emot det och sedan bär det av mot skåne!! kan knappt bärga mig, det ska bli så jävla kul (ursäkta språket)
tänkte på en sak... nu när jag ÄNTLIGEN har en systemkamera och egen dator, för den delen. tänkte jag att jag borde publicera lite bilder, så de kanske blir roligare att läsa (?)


hösten kan vara mysig, men saknar sommaren otroligt mycket

http://svtplay.se/v/1726091

Publicerad 2009-10-18 16:35:46 i Allmänt

ni som fått inbjudan på facebook, joina! de är stört bra och förtjänar chansen!

Jag ser dina ögon och jag vet vem du är. jag har levt vid din sida i snart 20 år. har kraften att förlåta, det jag inte förstår. för jag vill va med dig, vart än vägarna går. 

å jag vill leva, leva, leva här och nu det finns så nytt och se. hör mig nu. å jag vill leva, leva leva här och nu, å jag vill fortsätta å kämpa, å vad vill du?

nu står vi vid ett vägskäl, livets spel. ska vi fortsätta tillsammans, eller var och en till sitt? vi har en verklighet att möta om vi klarar nästa steg. och det gäller att försöka och inte bara fel.

om man vill leva, leva, leva här och nu det finns så nytt och se. hör mig nu. å jag vill leva, leva leva här och nu, å jag vill fortsätta å kämpa, åh vad vill du?

ja, tanken kom över mig, när jag såg på dig igår. livet byggt tillsammans -är det inte många som får. vi tar ett steg framåt och flera tillbaks. tillbaks till det vi hade, det som en gång var.

å jag vill leva, leva, leva här och nu det finns så mycket kvar och se. hör mig nu. å vi ska leva, leva leva här och nu, å vi ska fortsätta å kämpa, och det gör vi nu


å jag vill leva, leva, leva här och nu det finns så nytt och se. hör mig nu. å vi ska leva, leva leva här och nu, och vi ska fortsätta och kämpa - å gör vi nu. jag och du

me (heart) dad

Publicerad 2009-10-06 18:33:11 i Allmänt

min pappa är så rolig. sedan han skaffade hotmail, får jag massor av mail som ska pigga upp mig, ge mig ett skratt eller göra så att jag känner mig älskad. idag fick jag..

"Life is short! Break the rules! Forgive quickly! Kiss slowly! Love truly, Laugh uncontrollably And never regret anything that made you smile!"


han kommer vara den man i mitt liv som jag kan lita mest på -oavsett vad och som alltid kommer älska mig, för den jag är JAG ÄLSKAR MIN DADDY!

If you had a secret you couldn't tell anyone

Publicerad 2009-10-04 16:19:02 i Allmänt


favoriten just nu

ligger och snorar och hostar avskyvärt. provet imorgon kommer inte bli av och troligen inte det på tisdag heller. tänker inte gå och smitta ner klassen för ett prov, fy vilka skuldkänslor jag skulle ha! kollar därför på idol och ska ladda upp med mys medan familjen är borta och sedan kolla på "Hur man blir av med en kille på 10 dagar". älskar att pappa köpte den till mig igår -vill han säga något med presenten, något gömt budskap? jag orkar inte att jag allitd ska analysera allt och alla.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela