Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Svenska

Publicerad 2009-09-20 16:46:18 i Allmänt

Någon som sett Tristan och Isolde, från 2006?
Redan efter svenska läraren nämt några av de största någonsin skrivna verken, har jag börjat beta av alla stora klassiker en efter en, just nu är jag helt såld på Tristan och Isolde. Den går på femman just nu, men är slut om en halvtimme. Eftersom de kommande veckorna kommer bli ett helvete har jag suttit och pluggat, men tittat lite då och då. Av det lilla jag sett är jag verkligen såld på filmen och boken är säkert mycket bättre!

http://www.reelingreviews.com/tristanandisoldepic.jpg

lördagsplaner

Publicerad 2009-09-19 09:45:01 i Allmänt

hade tänkt gå å lägga ig tidigt igår, men så blev det aldrig... låg uppe och smsade med Samuel och Vincent istället, så nu är jag fortfarande astrött.

jag och per har fixat ägg och bacon till frukost för att överraska mamma. sedan ska jag och Natti kolla på Twilight-först gången för henne och ...... jag har tappat räkningen för min del. Älskar att jag fått Natti till å avguda twilight böckerna. Hon är 5 år och har döpt sina hästar efter karaktärerna.
Någon som sett den nyaste och riktiga trailern till New Moon? vet att den kom ut natten till måndag, men har inte sett den ännu.

kanske åker till Grönan med familjen också -länge sedan vi hade en familjedag, undrar egentligen pom vi nånsin haft det efter att Natti föddes. det ska bli skitkul, eftersom jag inte varit där på ett år! Sedan ikväll blir det utekväll. SM-final i Amerikans Fotboll och sedan får vi se hur kvällen slutar. jag har hur mycket som helst i plugget, men idag handlar det inte om skolan -utan att leva!I don't wanna push myself across your borderline,but I just can't let you slip away

Publicerad 2009-09-17 19:35:01 i Allmänt

sitter och renskriver svar till "Förvandlingen"-stencilen påett trasigt tangentbord och det kommer ta evigheter att bli klar med den här skiten.

idag hade jag världens tillfälle, att för en gångs skull ta chansen till något nytt, mystiskt och spännande. men precis som i fredags på Laroy (aldrig mer dit igen)... sumpar jag chansen och går och grubblar över varför jag är såfeg och inte vågar chansa -VAD har jag egentligen å förlora?!

har för övrigt fixat en del nödvändiga ärenden idag -kändes braoch äntligen få de gjort. imorgon måste jag ringa Emelie Ohlsson och boka tid för min privatkurs jag fick i 18 års present av morbröderna och deras familjer. samt ta bort stygnen i ryggen,vilket skrämmer mig,eftersomjag fick för lite bedövning när allt skulle fixas och jag kände hela proceduren!!

visste ni förresten att jag har världens bästa kompisar? de ordnade en överraskningsfest  för mig i lördags, med familj och släkt. jag hade verkligen ingen aning om vad som höll på hända, men vilken underbar kväll jag hade!


Caroline, Elin, Lovisa, Kristin, Lasse, Nusse, August, Jonatan, Amelie, de Mander, Fanny och familj + övrig släkt och vänner!

TACK!

sista dagen som minderårig

Publicerad 2009-09-08 20:08:27 i Allmänt

skulle behövt pluggat matte och mediakommunitkation. göra klart Naturkunskapen också för den delen. men istället har jag suttit och fixat ny musik till mobilen och ipoden. och nu ska jag sätta mig framför tv:n och kolla idol.
tråkigkt kan man ha när man blir gammal. ung är man bara en gångSYTYCD

Publicerad 2009-09-08 19:01:35 i Allmänt
hittade inte något bra klipp för den sista dansen, tyvärr. älskar dock Travis -både som dansare och koreograf , sedan skadar det ju inte att han är så gudomligt snygg

3 dagar kvar

Publicerad 2009-09-06 12:33:55 i Allmänt

överbelastning från gårdagen har gjort så att stygnen gör ont. dock lärde man känna många nya människor, plus att jag träffade Daniel. har inte träffat honom sedan i våras, men vi hade jättemysigt! när jag väl kom hem vid 21-tiden hittar jag världens äckligaste och största spindel, så äcklig!!!

idag blir det en lugn söndag och inget plugg, eftersom jag glömt allt i skolan. träffar kanske August ikväll eller M-från igår och imorgon ska legget fixas plus att det är skolfotografering.  

jag har haft årets bästa helg i princip!!cause we're hot and you're not

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela