Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

kläder ur en non size cero-closet

Publicerad 2010-04-25 22:14:11 i Allmänt

eftersom jag inte är en size 0, är det ganska jobbigt att vara i massa affärer när jag älskar att shoppa. däremot har jag hittat lite kläder och annat smått, som jag ser fram emot att använda -men det måste bli varmare!

 
båda armbanden från jobbet

 
favoriten hittills, h&m                                 studentklänningen


gammalt skrot som knappt använts

   
inför stranden/solmöjligheter

 
en "nyårsklänning" som aldrig användes passar perfekt till min nya kavaj

nu ska jag hoppa i säng, puss på er!

projektarbete och sorg

Publicerad 2010-04-22 23:08:37 i Allmänt

jag är döförkyld och sitter ändå uppe. har precis skrivit klart loggboken och håller på att skriva ut den. efter x-antal fel printningar, ser det nu ut att bli riktigt bra. lite snett kanske och någon punkt saknas här och var -men jag är nöjd. efter allt slit och sena nätter är vi äntligen klara. efter min komplicerade utskrivning ska jag äntligen sova. har väntat i dagar på att få sova ut -en liten stund i alla fall.

det jobbiga med morgondagen är att vi har en redovisning jag inte är förberedd för iom allt jobb nu med det sista i projektet och sedan åker mamma. gammelmormor är jättesjuk och mamma åker till Finland imorgonkväll. jag är uppvuxen med min mammas mormor och farmor, så jag tror inte så många av er förstår hur jobbigt det känns just nu. jag trodde redan att jag hade det jobbigt men jag är rädd att allt kommer brista om det värsta skulle inträffa. jag har aldrig varit med om att någon i min släkt gått bort. vi har varit inte varit fria från sjukdomar, men lyckats hålla oss i liv länge. jag vet därför inte hur jag kommer reagera och det värsta är tanken på hur mamma kommer påverkas. Har alltid varit extremt känslig för att mina föräldrar skulle vara ledsna. jag kan tom börja gråta av att min mamma gråter -för att VI har bråkat.

så med gråten i halsen tänker jag avsluta detta inlägg med att säga...

Lovisa och Caroline -vi ska vara jävligt stolta över vårt projektarbete!

små gester gör mig lycklig

Publicerad 2010-04-20 20:50:27 i Allmänt

jag publicerade ett inlägg, inte alls länge sedan om mina bästa kompisar och så upptäckte jag precis att det var kommenterat. känner mig hemsk som inte sett det för ens 12 dagar senare, jag menar vad är det för fel på mig?
nu kan jag bara berätta att jag skrivit ut bilden, och satt den brevid min buddha! fick den i present av Lovisa och Elin, "en liten sak som representerar dig bra", eller något i den stilen, sa dem. små gester i vardagen gör mig lycklig.
ni gör mig lycklig!it takes two to tango

Publicerad 2010-04-20 20:39:12 i Allmänt

okej, helt seriöst nu... en liten fråga till er få som faktiskt läser min blogg (tummen upp till er -sorry för så dålig uppdatering!!)

jag pratade med två av er angånge mitt problem, vi får kalla det problem -ni vet vad jag menar. jag sa att det för en gångs skull kändes bra. bara gå vidare och nu har jag fått återbud. jag behöver hjälp. jag tror inte de två meningarna förklarade någonting alls, och jag borde kunna skriva vad jag vill i min blogg -speciellt eftersom det just är MIN och jag är 18. i det här sammanhanget vill jag verkligen inte ta upp min ålder, för det håller tillbaka mina chanser. det borde det inte göra, för siffror är bara siffror. det har inte alls något med hur man är som person och borde jag inte kunna bevisa vad jag går för innan någon dömmer mig för min ålder? det är helt och hållet upp till personligheten. upplevelser och minnen gör en till vad man är idag. jag tror mig vara mycket äldre än vad jag är, men sedan har jag ibland mina moments och egenskaper som drar ner min "ålder" till vad jag egentligen är.

jag är verkligen dålig på att blogga, haha! helt osammanhängande inlägg och jag blev verkligen inte någe klokare av att försöka skriva av mig, bara ännu mer förvirrad. det jag tror mig vilja komma fram till är egentligen... ska jag stå på mig eller se om jag för en gångs skull kan lösa problemet?

jag önskar jag kunde säga "längtar tillbaka då det aldrig var några problem", men min uppväxt var knappast enkel och det fanns absolut problem då med!
däremot var jag sjukt söt, haha

pluggande och sex on fire

Publicerad 2010-04-07 22:34:16 i Allmänt

vad hände med reglerna om att inte plugga efter nio och framförallt inte efter 22!!? sitter nämligen och renskriver loggbok, för projektarbete -och det är så mycket svårare än vad man tror! har suttit i snart 3 timmar och har bara skrivit 4 sidor. har hur mycket som helst kvar och annteckningar ÖVERRALLT! hatar när det är oordning i mitt rum. plus att vi tydligen sparkat städerskan, inte för att låta bortskämd -men vem ska nu städa mitt rum!!!!!? har ju inte haft tid tidigare (eller snarare kommit på ursäkter och inte tagit mig den tiden som det behövs) hur tänker dem att jag ska kunna gäöra det nu?! däremot så sätdade jag faktiskt båda rummen, i måndags så det håller sig fritt från damm ett tag. det är mest papper överallt pga projektarbetet. men efter vecka 16 ska jag storstäda mitt rum -JAG LOVAR!!! *host host*, det vet vi ju redan nu hur det kommer bli. hehe

nä, nu ska jag avrunda mina texter och lyssna på SEX ON FIRE på högsta volym! SÅ SJUUUUKT BRA!

you know whan it's real

Publicerad 2010-04-07 10:36:25 i Allmänt

det slog mig att nu efter studenten, finns risken att jag förlorar något av det viktigaste i min vardag. två av mina närmaste vänner och det skrämmer mig som fan. mår riktigt dåligt när jag tänker på det och blir tårögd. det har snart gått en vecka sedan sist jag träffade systrarna Schedin och jag saknar dem jättemycket! det känns helt sjukt att vi inte hörts under en vecka -hur gick det förra sommarlovet?! iof hade vi i princip, precis lärt känna varandra och vi hördes med jämna mellanrum.

jag saknar dem jag kan berätta allt för och dem som får mig att skratta hysteriskt så att jag börjar gråta. jag saknar dem som inte behöver säga något för att jag vet att de lyssnar.
jag och L, gjorde en redovisning om vänskap förra veckan - vi valde att jämföra texterna med relationer idag och jag kommer mycket iväg "/.../ det kan helt enkelt hända, att vänskapen rinner ut i sanden". när jag slutade högstadiet var jag helt knäckt dagarna efter avslutningen, jag som trodde att vårat kompisgäng skulle hålla, men vi far alla åt olika håll. bröt kontakten och idag ses vi nästan aldrig -vilket är synd, vi har så många fina minnen. jag är rädd över att det kommer att hända igen. jag vill verkligen inte förlora två viktiga människor i mitt liv, inte igen. det värsta är att det känns som om det kommer ske pga mig. jag kommer jobba hela sommaren och sedan till hösten jobbar jag mina vanliga timmar. de kommer så småning om tröttna och sedan står jag där ensam en dag...

jag önskar att man kunde göra som i "The Sims", låsa vissa händelser från att ske. jag vill inte förlora två av mina bästa vänner, Lovisa och Elin Schedin!

no comments

Publicerad 2010-04-05 20:52:44 i Allmänt

effektivitet kallas det det. effektivitet! städat båda sovrummen, tagit hand om tvätten, skrivit klart historieuppsatsen, bäddat rent och sytt lite saker. imorgon blir det jobb, besök hos anki, besök hos banken och eventuell träning! har världens abstinens och måste komma iväg, det har bara varit mycket i skolan och på jobbet. synd. älskar ju pilateslektionerna -ger världens resultet, något jag verkligen rekomenderar att pröva på. det blir till att gymma nu den sista månaden då, mina biceps syns inte lika tydligt längre, vilket suger.

man kan säga hemska saker när man är sårad, och jag kanske tog i lite väl mycket i förra inlägget... men stora delar av det är fortfarande sant. men det har jag inga kommentarer på. så god natt på er!

bara så att ni vet

Publicerad 2010-04-03 22:14:48 i Allmänt

skulle så gärna vilja skriva av mig, men kan inte. vet inte hur jag ska formulera mig och så fort jag försöker öppna munnen blir jag alldeles torr. du har sviktit mig, ni har svikit mig! trodde jag aldrig, trodde att ni båda skulle stå där vid altaret, den lyckliga dag då jag gifter mig. men nu är jag inte ens säker på om jag vill ha något med er att göra efter studenten. jag äcklas av det ni gjort mot mig, så jävla sårad. alla bara säger att jag ska acceptera det som hänt -gissa vad?! jag FÖRSÖKER!!! och har gjort i två månader... men vad får jag tillbaka? INGET, ABSOLUT INGET! och då förstår jag inte varför jag skall kämpa för något som jag inte ens tycker är värt besväret längre. jag försökte laga det som förstörts, speciellt det ni ville att vi skulle få tillbaka. så kallad vår vännskap. gissa vad, jag tänkter anstränga mig ett dugg mer.

bara så ni vet -leendet på mina läppar när ni träffar mig -det är fejkat! och ni får tycka vad ni vill om mig nu, för jag tänker inte lägga ner någon energi på er över huvudtaget! ni vet vilka det handlar om...

jag har försökt, men det var ni som klantade till det.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela