Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

ensam i storstaden Karlstad

Publicerad 2010-08-31 14:45:55 i Allmänt

jahap... vet inte riktigt vad jag ska skriva. har tusen saker som ska fixas och jag har faktiskt gjort ganska mycket av det idag. tex som att gå till de som är ansvariga för där jag bor typ Riksbyggen eller liknande och hämta tvättstugenyckel + cylinder samt klagat på besiktningsprotokoll. vår lägenhet har en del skråmor från tidigare så det lämnades in så vi slipper betala det när vi flyttar. sedan har jag suttit och skrivit brev för arbetssökan. lämnat arbetssökan på ett ställe men har fyra andra att gå till på vägen hem. dessutom har jag ansökt om passerkort på skolan och kollat upp priser för litteratur som skall besställas imorgon. men bäst av allt var nog att jag betalade min första hyra plus förhandshyra i tid, yeeei 4500:- fattigare. annars har jag inte glömmt att duscha eller äta så det är också plus i kanten.

det är jävligt skönt att bo hemma, saknar inte allt tjafs. ser det som terapi att stå å laga mat och diska. jag städar frivilligt för att hålla ordning i hemmet. jag känner mig duktig, men om det är något jag känner mig så är det ensam. jag går på ett Universitet som är 7 gånger så stort (räcker det ens?!) som mitt gamla gymnasium. fullt av snygga killar, massa elever överallt och har en schysst rumskompis. det där med killar skulle nog ha räckt så skulle jag varit nöjd, men det skulle varit om jag bodde här för tre månader sedan. nu jag struntar i alla hunkar här, allt jag vill och längtar till är att Erik kommer ned och hälsar på. jag trodde aldrig att jag skulle skaffa pojkvän, inte än på ett bra tag. men när jag lät allt vara så hände det bara. nu när jag inte går i skolan och har mina stunder att tänka, inser jag hur rädd jag är. jag är rädd att han inser vad patetisk jag är eller att han ser alla mina brister och väljer att bara sluta höra av sig. jag tror att jag oroar mig för mycket just för att jag har dessa stunder i min ensamhet som ger mig tid att tänka. det är därför jag måste hålla mig sysselsatt. inte vara ensam, det är inte hälsosamt.

jag fyller år om 10 dagar. men om nio så får jag besök, ett efterlängtat besök

Avskedsmiddagen

Publicerad 2010-08-26 14:43:36 i Allmänt

medan jag packar bilen får ni se lite bilder från avskedsmiddagen. det kommer inte bli mycket bloggande den kommande tiden, så detta inlägg kommer få pryda bloggen ett bra tag gissar jag.


   
     
    
   
   
   


tack för en underbarkväll kära vänner! vi ses när jag kommer hem igen

saker som faktiskt har gjorts från gårdagens lista

Publicerad 2010-08-26 13:35:50 i Allmänt

√ sätta in pengar på ICA-kortet   
√ kopiera arbetsreferens inför ansökan om jobb -Per gör och skickar upp till mig
√ packa det sista i kartonger

packa alla kläder, eller ja snarare riva ur garderoberna
~ köpa böcker inför terminsstart
√ betala mobilräkning
~ adressändring och iom det kolla hemförsäkring

nu ska säng bordet ut till resten, skrivbortet skruvas isär, börja lasta ut allt till släp och bil. dessutom skall datorn plockas ned...

om några timmar flyttar jag

Publicerad 2010-08-26 01:14:47 i Allmänt

jag och mamma åkte iväg och handlade soffbord, matsalsbord och stolar efter jag lämnat pojkvännen på stationen. sedan dess har jag också lyckats få rummet någolunda renare eller ja mindre fullt med saker iaf, iom att jag lyckats packa ihop 8 flyttkartonger. däremot tror jag att jag håller på å bli förkyld. ont i halsen och huvudvärk har jag och har faktiskt inte mått någe alls idag.

saker som skall göras imorgon:
~ sätta in pengar på ICA-kortet
~ kopiera arbetsreferens inför ansökan om jobb
~ packa det sista i kartonger
~ packa alla kläder, eller ja snarare riva ur garderoberna
~ köpa böcker inför terminsstart
~ betala mobilräkning
~ adressändring och iom det kolla hemförsäkring


någon som vill slå vad om att jag kommer hinna med typ två av de sakerna ovan? tur att städerskan kommer på fredag och städar upp efter mig och mitt stök nu. egentligen måste alla de där sakerna göras. måste.

tjalalalala

Publicerad 2010-08-25 15:25:34 i Allmänt

jag är så glad! fick reda på att jag fått lägenhet i Karlstad!!! Kronoparken ligger den i och jag kommer dela med en annan tjej. Mitt rum plus halva boytan är 34 kvm.

åker imorgon!

kärlek och god natt

Publicerad 2010-08-21 02:20:12 i Allmänt

så underbar trevlig, mysig, underbar kväll helt enkelt. massa vänner, mycket skratt och en helt fantastisk start på helgen, även ett bra slut för sommaren! på söndag kommer erik också. ser fram emot detta, saknar honom riktigt rejält. inge vidare kul att se alla hålla om varandra och själv veta att min älskling sover hemma hos sig två timmar bort. usch. ska försöka att inte låta min morgondag förstöra helgen.

PUSS och godnatt på er!

två veckor

Publicerad 2010-08-20 11:18:45 i Allmänt

"tänk sex, då kommer du ihåg" -internskämt, men ganska klyftig lösning jag kom på!

ikväll blir det MYS med extra stora versaler! har avskedsmiddag kvällen till ära och har bjudit över massa trevliga människor. vi blir inte många men gud va trevligt vi kommer ha det! hoppas på många bilder också, så jag har lite att ta med mig till Karlstad. PUSS



Megan Fox VS. Taylor Lautner

Publicerad 2010-08-19 12:17:46 i Allmänt

okej, lite taskigt av mig att ta upp det här. men får hoppas att han inte läser min blogg, iaf detta inlägg.

visst hon är sjukt snygg, men jag kommer aldrig att vara hon. jag kommer most likley aldrig få den kropp hon har. jag kommer aldrig få de ansiktsdragen som får henne att vara en av världens snyggaste kvinnor. jag kommer aldrig se ut som den varelsen. och det gör inte saken bättre att ens pojkvän har kvinnan som bakgrund på mobilen. mitt självförtorende är mycket bättre än vad det var för något år sedan, några månader. men på något sätt började jag se ner på mig själv, vet inte varför, egentligen är det bara löjligt -när jag såg att han hade kvar bakgrundsbilden. när vi först träffades vet jag att han hade den och det gjorde inte mig något. men nu, jag har inget att säga till om egentligen, men det känns konstigt på ett sätt. borde verkligen inte ta illa vid, men jag fortsätter påminnas om att jag aldrig kommer vara den kvinnan. frågan är OM jag egentligen vill vara henne? förmodligen inte.

så istället för att haka upp mig på en så löjlig sak, tänker jag peppa mig själv med att det är mig och inte Megan Fox han är tillsammans med. sedan kommer jag kolla på Twiligt serien extra mycket och se mig själv som Jacobs stora kärlek. det hela kommer antagligen sluta i tårar, men det struntar jag i. det är okej att gråta, jag gråter ju jämnt.


 

inte så mycket mer å säga

Publicerad 2010-08-19 11:50:41 i Allmänt

vet inte hur min kommande resa kommer bli. jag är klyven. vill hoppas på det bästa, att allt löser sig, men fan va pessimistisk jag är just nu. jag bryr mig inte ens om jag stavade det där ordet fel. orkar inte bry mig över huvudtaget. deppmode, djup nivå. haha nä, inte riktigit men vet inte vad jag ska ta mig till. egentligen finns det hur mycket som helst som skall fixas, men jag vet inte var jag ska börja.

ska fråga om bejbi har tid å ses efter jobbet. behöver muntras upp lite.

Monopol

Publicerad 2010-08-18 22:27:02 i Allmänt

jag hade en underbar dag med systrarna Schedin idag. vi spelade bland annat monopol. riktigt länge sedan och det var sjut roligt. både ett och annat knep togs till, men inget fusk! det bästa är väl egentligen att vi sitter och diskuterar nu, flera timmar senare, vem som skulle vinna vid en returmatch. underbart!

städar, fixar och pysslar

Publicerad 2010-08-17 12:29:15 i Allmänt

skriver insköpslista och ska handla matvaror imorgon. damsugit rummet har jag också gjort, även fast städerskan kommer på fredag. nu sitter jag och kommenterar och skriver på bilderna från Sunny Beach-resan som sedan ska sättas in i ett album där tidigare foton från Kanaderesan också är i. albumet skall tas med till Karlstad. annat som fixas inför karlstad är pärm, mapp och anteckningshäften. pennor, sax, och allt möjlig börjar plockas ihop i olika kategorier för att jag skall vara någolunda förberedd när jag får beskedet om boende. önskar bara att det kommer snart så jag slipper oroa mig. bidraget fixas i veckan och bankgrejen är löst. känns lite bättre iaf, nu när jag håller mig sysselsatt. lite...




stress

Publicerad 2010-08-17 10:04:26 i Allmänt

gör inget speciellt om dagarna. stressar över... ja -Karlstad. de har inte hört av sig om boende, cns skiten är muppad och jag måste till banken. jag har bar aingen lust och det stressar sedan upp mig. FAN! hur svårt kan det egentligen vara att bara ta sig i kragen och göra ärendena och sedan må bra? fanfanfan!!

två duschar senare

Publicerad 2010-08-14 15:14:12 i Allmänt

okej att vi gått å tjatat om det dåliga vädret den senaste tiden, men det behöver väl inte bli överdrivet varmt? ska inte klaga för snart sitter vi väl inne igen med regnet piskandes mot fönsterrutorna.
 
ska göra mig i ordning med det sista och börja dra mig mot bromma, sundbybergs hållet. önska mig lycka till att komma fram -helt och hållet inte min sida av stan och jag lär ju lätt gå vilse. haha

fredagen den trettonde slutade inte alls i oro

Publicerad 2010-08-14 11:52:53 i Allmänt

min lillasyster fyllde sex. hon föddes även fredagen den trettonde och nu sex år senare är hon ett skolbarn. hon är ganska mogen för sin ålder men jag kommer alltid å se henne som min bebis. det är vad vi kallar varandra iaf. idag är det barnkalas så jag ska springa härifrån snart. fixa mig lite innan eftersom jag ska iväg på eriks syrras 30-års fest.

jag och C drog in till stan igår för att möta upp erik och co. tog ett tag, men blev så glad när jag såg dem komma. typiskt av mig att springa ut från krogen och krama erik och självklart glömma väskan med legget i. men vi kom in utan problem och hade en riktigt lyckad kväll. verkligen.


bebis i vintras när jag fotograferade henne för projektarbetet

så jävla förbannad

Publicerad 2010-08-13 11:47:26 i Allmänt

usch. vill inte alls. mamma och jag bråkar. igen. vad tog det -mindre än en timme? ja förmodligen. kanske har det med dagens datum att göra? nä, det är som vanligt. ska bli skönt att flytta hemifrån, iaf för tre månader. klarar inte av att vara här. inte i närheten av henne. varför ska det vara så här när alla andra har sin mor till bästa vän? min mamma är min värsta vän. nä, kanske inte, bara för stunden. USCH blir bara så arg att jag inte vet vad jag ska ta mig till!!


gråter.jpg

back home, sweet home

Publicerad 2010-08-13 10:54:28 i Allmänt

eller nja.. sweet och sweet vet jag väl inte. men hemma är jag iaf. ska precis till mamma och fixa med lån inför hösten. förhoppningsvis blir det inget krångel för jag ska iväg å träffa systrarna och C- systrarna ska få sin present och sedan får vi se vad som händer ikväll. antingen blir det stan för att träffa upp Erik och Robin eller middag med vännerna!! MYS blir det vilket som iaf. PUSS


avskedsmiddagen blir om en vecka

ensam, långt borta, men egentligen inte ensam över huvudtaget

Publicerad 2010-08-11 17:28:34 i Allmänt

imorgon åker jag hem till Stockholm igen. denna gång med bil, så jag får lite mer tid med .... vi kommer träffas i helgen också, men ändå känns det så tomt när vi inte är med varandra. får till å titta på en till film tills han kommer hem från rep. kan ju iof inte sitta å mysa 24/7 -eller??! puss

det går bra nu

Publicerad 2010-08-09 20:23:11 i Allmänt

lovar att det kommer låta helt och hållet motsattsen imorgon... kollar på lite kläder på nätet och får se om jag beställer ngt. sju plagg för mindre än 1000 spänn, helt okej.

ska planera en avskedsmiddag också, myyys!


snyggingar!!

gårdagen och framtiden

Publicerad 2010-08-09 12:01:01 i Allmänt

hade så underbar söndag igår. vaknade upp vid elva och började göra mig i ordning för att dra in till stan med bejbi. köpte en klänning jag spanat in som är så jävla snygg, på rean också men den gick ändå på 500 :/ och tillsammans med de två par skorna som inskaffades spräcktes budgeten. fan. men nu ska inte mycket inskaffas utom det nödvändigaste och det är till Karlstad. dessutom ryker 150 spänn imorgon när jag åker (förmodligen) upp till Hedemora igen. Samuel bjöd på fika och bar mina kassar så jag njöt av den regniga dagen

har precis packat sängkläder, handdukar och lite kläder inför avgång om två veckor. precis två veckor. sedan lämnar jag denna stad ett tag. shiiiite

sitter hos löööööövebejibi och ska snart iväg och handla mat

Publicerad 2010-08-07 15:54:40 i Allmänt

självklart var gymmet stängt när jag skulle iväg och möta upp bejbi, gud va fåniga vi är som kallar varandra sånt men skit samma. drog hem och gjorde mig i ordning istället och åkte sedan hem till Samuel. Nu står han och spelar Walking in Memphis, jag funderar på att dra med honom in i några affärer bara för att. lika bra att handla mina skor så jag kan börja handla till mitt nya boende - I KARLSTAD!!! och inte behöva oroa mig att skorna försvinner i min storlek. nu ska jag och nitarna gå iväg med S.

PUSS

one step at the time

Publicerad 2010-08-06 11:24:44 i Allmänt

och det kommer lösa sig så småning om. Krille fick mig inse att det inte var ngn idé att tjura över allt igår när jag ändå inte kunde göra ngt åt saken, klockan var ju halv tolv.

gick och la mig innan tolv (ett bra tag sedan jag gjorde det) för att försöka få lite sömn. grejen är bara att jag inte alls sovit bra men nu är jag uppe och har hunnit med en del saker. eller ja, en viktig sak iaf. sitter och fyller i ansökan om bostad och det ser ut och fixa sig. SKÖNT! mindre panik ett tag, men nu har jag tagit nya friska tag (wtf) och börjat om. plus att det är soligt ute så jag är på mycket bättre humör. låg å tänkte på det.. man måste stöta på svårigheter och ta sig igenom dem för att utvecklas och stärkas som person. allt går inte som man vill och vad skulle det va för mening (misstolka mig inte fel nu) med å leva om allt bara gick som man ville och man behöver inte kämpa ett dugg?

nä, nu ska jag ringa ett samtal inför nästa vecka och sedan ska jag göra mig i ordning å sedan cykla iväg för att träffa C. PUSS

jag var så lycklig, men

Publicerad 2010-08-05 22:58:13 i Allmänt

nu knasar allt sig. har inte alls lust att flytta till karlstad. men så säger jag antagligen bara för att jag är så jävla stressad och det inte känns som det kommer lösa sig.

bloggar inge mer idag, för är på hur dåligt humör som helst. puss

JAG KOM IN!!!!

Publicerad 2010-08-05 12:46:53 i Allmänt

nu sitter jag med hjälmen på, ska snart ut och cykla. men innan dess måste jag skicka ansökan om bostad i Karlstad, eftersom jag kommit in på min kurs! sedan blir det kanske en fika eller bara träff på stan med Afrodite. gud, det var flera år sedan vi sågs. men nu fan rullar det på! måste bara få en bostad


usch, nu börjar jag bli nervös

räknas en dag på stan och provning av kläder som shopping?

Publicerad 2010-08-05 01:24:09 i Allmänt

såklart blev det ingen pilates, fan. men en dejt med älskling på gymmet i helgen. INGEN INSTÄLLNING AV DET! måste iväg. så efter stan drog jag och Krille hem till henne och hade en ytterst trevlig kväll med snack, té och kortspel. mycket skratt blev det också, och självklart grät jag -det är seriöst ngt fel på mina tårkanaler. fick skjuts hem av Krilles mor och jag tackar er båda för en mkt trevlig kväll! behövde verkligen prata ut och tack för tipsen och stödet!

köpte ett par jeans på rean. vit/gråa med nitar! dessutom köpte jag en "skinnjacka" på rean också, i måndags kanske det var?! även den med nitar. sjukt nice!!! nu ska bara skorna inskaffas sedan är jag redo att göra Karlstads gator osäkra, måste bara komma in där också. haha

GODNATT PUSS, ska försöka flirta till in mig hos erik och se om han vill göra mig sällskap. han måste ha bästa jobbet egentligen. stackarn som sitter själv nu..


erik och jag, en av alla underbara kvällar på mexiko. längtar tillbaka...

confession time

Publicerad 2010-08-04 13:59:26 i Allmänt

jag har fått ett åretfall, igår, inget allvarligt men jag var bara tvungen att gå in på en av de bloggar jag följde förut. sedan kollade jag in en annan precis. känns urlöjligt egentligen, men eftersom jag jobbade på guldfynd i ett halvår så väntar jag på att deras nya kollektion kommer plus att jag har presentkort där så vill veta när den släpps och inte användr presentkortet innan... nu jag ska hålla mig borta från de andra blogagrna. måste.

nu väntas samtal från Krille så jag vet att jag kan börja röra mig in mot stan. PUSS

morgonträning och té

Publicerad 2010-08-04 12:57:22 i Allmänt

jag sa till Krille igår att jag skulle bli mer "vuxen" och dricka té och mjölk när man blir bakis (om man blir det överhuvudtaget dvs), precis som i boken jag precis läst ut. blev också mycket inspirerad av huvudpersonen som förlorade 13 kg på en månad, 29 bast. visst kanske inte en verklighetsbaserad bok, men jag kände att jag måste göra något åt mina morgonrutiner. så när jag väcktes av telefonen halv elva idag (kom i säng lite väl sent igår) bestämde jag mig för att gå ut på promenad. en liten start iaf. så efter 60 minuters powerwalkande kom jag hem och har precis käkat lite frulle. té och avocadomackor. vuxet.

ska hoppa in i duschen nu och göra mig iordning inför en tur i city med Krille. blir väl en fika på det eller en sallad för lunch. måste komma igång, för jag vill inte behöva gå igenom samma saker som huvudpersonen när jag kommer upp i den åldern. nojjig? ja. ska försöka göra ngt åt mina naglar innan jag drar också. måste ringa pappa och fråga om han kan bidra till höstskor. sedan efter stan blir det pilates. till middag planerar jag på att steka riset som blev över från igår och skicka in en laxfilé i ugnen. det låter så bra, så som jag planerat dagen -men vi får väl se hur det går. uppdateringar kommer ikväll eftersom jag blir borta mesta delen av dagen. PUSS



middagen igår -muuuuums

nattinlägg

Publicerad 2010-08-04 01:03:35 i Allmänt

suck, det är tyst och jag är ensam. jag ryser av tanken att ngn kommer och knackar på dörren, eller ännu värre mitt fönster jag har framför ögonena.

jag är inte tillräckligt trött för att gå och lägga mig, jag har så mycket i tankarna och jag vill bara att allt ska lösa sig. som tur är har jag sällskap av en massa trevligt folk... via datorn. men börjar märka av huvudnickningarna och ögonlockens tyngd. PUSS och godnatt

ketchup till allt

Publicerad 2010-08-03 18:13:02 i Allmänt

nej nej, INTE ALLS! erik ringde och berättade att han sett en reklam där de sa att man skall ha ketchup till allt... skojjar dem eller? det är fullt med socker och konserveringsmeden (eller vad knä det heter -internskämt)och tillsatser, visst det är det i annat också. men ketchup, enligt mig, förstör många maträtter. fungerar till köttbullar och mackaroner, falukorv med pasta eller pyttelite till annan pasta. men det blir knää, inge ketchup till min middag.

familjen åker strax och jag bestämde mig för att stanna hemma. kvällens maträtt blir chilipulverade tigerräkor med citron och wokade grönsaker. blev inspirerad av senaste projektet som jag precis läste ut innan erik ringde. har legat hela dagen och läst sida upp och sida ner. funderar även på att bjuda över ngn för en mys kväll, har dock inte bestämt mig vem ännu.. blir väl till att se senare. PUSS


projekt nr. 5 -avklarad

det är så det ska vara och ändå känns det fel

Publicerad 2010-08-03 14:35:12 i Allmänt

lämnar dig inte ifred, skickar sms, helt irrelevanta, pratar med dig om vad som helst, skriver samma saker om och om igen för att försäkra sig om att du läst det. ringer innan jobbet, ringer efter duschen, ligger tyst och behöver inte säga ngt i luren, för jag vet vem som är på andra sidan och behöver inte yttra mig om ngt. personen finns där, varför kan inte allt bara "klaffa" som i boken??

det finns inga ord

Publicerad 2010-08-03 01:22:08 i Allmänt

som beskriver hur klyven jag är. om jag väljer det ena förlorar jag det andra. jag kan inte ha båda samtidigt, det är moraliskt fel. vet bara inte hur jag ska kunna inse vad som är det bästa alternativet. jag önskar jag kunde kombinera deras egenskaper och få det perfekta. egentligen förstår jag inte hur det lyckades bli så här. jag har gått och längtat och nu förstår jag inte vad som gick fel. hur kunde det bli såhär?

hemma och alla sover, det enda som hörs är datorns surr och mina fingrar som trycker mot tangentbordet. jag hör inga tankar, för jag har ingen aning om vad jag vill. jag kan inte resonera eller prata klart. jag kan inte ensa välja om jag ska följa med till landet eller stanna hemma. allt är bara en enda stor röra och jag kan inte sluta tänka på närheten, ömheten eller närvaron. de kommande dagarna kommer bli jobbiga, men jag måste reda ut ett och annat, för jag mår inte bra av detta



Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela