Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

vad i helskotta gör jag uppe?

Publicerad 2010-02-27 22:04:13 i Allmänt

ska upp och duscha, göra massäck och ta ut pengar innan klockan 07.30 imorgonbitti. frågan är- jag är inte nattmänniska och är trött, varför är jag då fortfarande vaken?!

jag och familjen Berg åker till Vemdalen en vecka och det ska bli så himla kul! är grymt taggad och aaaaah. tjolilililuaosajao,så glad är jag!

GOD NATT, nu ska jag sova med <3 NOT! he-he

jag har VÄRLDENS bästa chef

Publicerad 2010-02-26 18:41:32 i Allmänt

hon är helt fantastisk! och hon hjälper mig i butiken -fortfarande! haha
nä, men det är klart jag inte kan allt -men jag gör mitt yttersta. grejen är att hon ger mig inspiration samtidigt som hon puschar mig för att förbättras. hon tror på mig. hon skrattar åt mina dåliga skämt och hjälper mig med mina studier. hon har också fixat så att jag kan vara ledig nu när jag ska bort, vilket jag verkligen behöver och på utvecklingssamtalet kom vi fram till hur jag ska förbättra mitt jobb som säljare. det sistnämnda, är kanske lite svårt att förstå, men ni har ingen aning om hur skönt det är att ha en chef som man kommer jättebra överrens med och som verkligen uppskattar mitt arbete. vi kom fram till beslut som vi båda höll överrens om.

efter mötet började vi prata om det privata (vilken chef och anställd gör det?!) och jag blev alldeles gråtfärdig, eftersom situationen är som den är vid tillfället. som tur var lyckades jag hålla mig från tårarna och hon lät mig få berätta och prata av mig. jag har alltid haft problem med att vara för social och öppen, vilket sedan visar sig i att jag alltid blir sårad, men bestämde mig på en gång när jag fick jobbet att jag inte skulle berätta om alla killproblem. känslan när hon säger "det är bara komma till mig om du vill prata ut, jag lyssnar gärna" -ni har ingen aning om vilken lättnad det var. eftersom jag är så social är det svårt för mig att hålla tillbaka på snacket. och att inte prata om mitt "huvudämne", då är det inte längre jag som pratar.

jag fick kanske ut precis det jag ville i det här inlägget, men bara så ni vet...
-JAG HAR VÄRLDENS BÄSTA CHEF!!

internationella relationer

Publicerad 2010-02-22 18:09:50 i Allmänt

det ligger papper ÖVERALLT i mitt rum, på skrivbordet (ofcourse), i soffan och på golvet. nästan lite facinerad av att de inte kommit bort i sängen än. mitt rum som var städat förra veckan är i nuläget bas B på Fy_pool_day (ni som lirar CS, hahaha -jag vet att jag är värsta tönten NOT) iaf. det ser ut som ett bombnedslag och jag får panik! jag dammsuger ca två ggr i vecka men det hjälper inte av att kläder ligger i fotöljen och i hela soffan (packar inför Vemdalen)... någon som vill komma och städa hos mig?

kan någon förklara skillnaden på ..
1. Vad innebär protektionism? Vilka former kan protektionismen ta sig?
2. Vilka skäl kan anföras för protektionism?

jag tror jag döööör !

kommer på de sämsta ursäkterna

Publicerad 2010-02-22 16:32:13 i Allmänt

för att komma ifrån det faktum att jag verkligen behöver plugga. har alltid tagit ett stort ansvar för mitt pluggande, sköter mig i skolan och nu jobbar jag även vid sidan om. men ibland behöver man en paus för att inte gå in i väggen. och jag har nog kommit till den punkten, om inte än -så gör jag det vilken dag som helst. så det är bara till att sätta på självdiciplin-knappen och hålla ut två dagar. sedan är det några chilldagar i skolan jobb två/tre dagar och sedan ska jag njuta av ett välförtjänt lov uppe i Vemdalen med familjen Berg.

det ska bli så otroligt roligt och SKÖNT! tidiga morgonar, långa dagar i skidbacken, mys på afterskin och tidiga kvällar. en utav mina kusiner jobbar för tillfället där uppe i shoppen och det ska bli så roligt att träffa henne! även systrarna Schedin och deras föräldrar kommer vara i närheten så en hel vecka med mys och underbara vänner och jag kan bara tänka mig hur mycket vi kommer skratta

favorit i repris från förra året, citerat av T, när hon hade pass för mig och C :
" Å, nu kukar vi ryggen" , ni har ingen aning om hur mkt vi skrattade. hon var så seriös och insåg vad hon hade sagt först, då jag och C låg vikta av skratt och knappt kunde andas i våra sängar. det ska bli så jävla nice!
men först, tillbaka till sha-annteckningarna -suck

 

 
haha, bilder från i fjol!

stress

Publicerad 2010-02-19 10:34:38 i Allmänt

listan är tagen från Blondinbella.

Tydliga tecken på att du över överstressad:

[X] Sömnrubbningar, svårt att sova eller så vaknar du upp mitt i natten. Sover hur mycket som helst men ändå känner du dig aldrig utvilad. Så har det aldrig varit förut.

[X] Du känner dig totalt utmattad och all energi är som bortblåst eller så är du överenergisk och kan inte varva ner.

[X] Du får ångest eller hamnar i en depp-svacka. Inget känns roligt längre och folk i din närhet börjar kalla dig överkänslig

[/] Kroppsliga symtom. Hjärtat slår snabbare än vanligt och hårdare, hur får ont i magen, huden regaerar och du får virusinfektioner. Du blir aldrig frisk

[X] Du känner dig “dum i huvudet”. Du glömmer och kan inte koncentrera dig, omöjligt att göra fler saker samtidigt. Överkänslig mot ljud och ljus.. i alla fall ljud

alla smärtans dag

Publicerad 2010-02-14 13:13:50 i Allmänt

hehe, skulle försöka vara rolig, men det gick inte alls....

glad alla <3-dag på er. hade tänkt skriva ett långt inlägg, men samtidigt vill jag inte göra situationen mer komplicerad än vad den är. om jag inte förändrats hade jag antagligen hängt ut tre personer i det här inlägget. men det är vad jag skulle gjort för två år sedan. idag står jag för min åsikt och tar i tur med problem face to face. eller åtminstone via telefonen. (varför skriva om ngt så tråkigt på alla hjärtans dag?)
hur ska ni "fira" dagen -för att byta samtalsämne? själv sitter jag med naturkunskapsboken och pluggar. vaknade upp brevid... -tänker jag inte säga, haha *wannabe töntbloggare*? nä, men det gör inlägget lite mer spännande?! okej, min lillasyster... den lilla skiten tog upp hela sängen och jag fick inge täcke! plus att hon klammrade sig fast på min arm. ingen frukost på sängen fick jag och inte ens en kram. iof kan jag inte begära så mkt av en femåring, men men. hon hade sovit gott iaf och det var det viktigaste.

nu ska jag fortsätta med Platon, Newton, Domokritos, aggretionsformer, lösningar, jonbindning, dekantering, Mandelejev, oktettregeln, tensider och salpetersyra -önska mig lycka till

jag är helt såld på spotify

Publicerad 2010-02-08 19:53:07 i Allmänt

det första jag gör på morgonen och det sista jag gör innan jag lägger mig. timmarna där mellan (om jag är hemma dvs) har jag alltid på spotify, med högsta volymen. spelar underbar musik. allt från klassiskt, house, rock -jag <3 spotify!!! hihihi

kom precis hem från skärholmen. mamma och lillasyrran köpte sand och jag passade på att hälsa på T. lillasyster ska få vandrande pinnar och är exalterad. kan verkligen inte förstå mig på den lilla skitungen. sitter å säger sina åsikter och slutsatser, viss det kan vara gulligt -men VANDRANDE PINNAR!!!!? jag kan verkligen inte förstå hur mamma tillät det. jag vill inte ha några äckliga småkryp i mitt rum. de självbefruktas och jag äcklas bara av tanken av dem.jävla skit helvetes skit, jag hatar datorer! jag hatar min och alla datorers relation, vi kommer aldrig få det att fungera! AAARHG

Publicerad 2010-02-03 23:12:04 i Allmänt

nu har jag suttit här i flera timmar och kämpat. det sista jag gjort är att skrivit ett CV, som jag var riktigt nöjd med. och vad tror ni jag glömt?! SPARA DEN PÅ MIN HÅRDDISK!!!!!!!

stänger ner dokumentet och nu när jag skulle skicka det, insåg jag vad jag glömt. varför ska jag alltid lyckas ta bort viktiga bilder, dokument, information som inte sedan går att återhämta. JAG HATAR MIG SJÄLV och funderar seriöst på å ta sönder mitt tangentbord. men jag kommer bara bli sur på mig själv efter det. jag har inte råd med ett nytt... får väl be datornissen i huset om hjälp imorgon. men jag har en äcklig känsla av att mitt fina CV inte kommer hittas.

nu ska jag gå å gråta mig själv till söms, AAAAARGGH


Att göra lista, fortsätter tills allt är klart -hejdå socialt liv

Publicerad 2010-02-03 20:42:01 i Allmänt

skriva loggbok
börja renskriva loggbok
fixa fotografier
skriva alla fem bildanalyser till mediakommunikationen 1, 2, 3, 4, 5
skriva kemifrågorna 21-44
 
          plus några från tidigare avsnitt -KOMPLETERA
jobba;
         torsdag   fredag   lördag    söndag    lördag
träna!!!!
börja arbeta med dramauppgift
skriva CV till
multimedia LÄS IGENOM

den här gången har jag lite småångest, panik är stressad -eller vad ni nu vill kalla det

Publicerad 2010-02-03 20:26:59 i Allmänt

framtiden skrämmer mig. det har jag sagt tidigare.. men idag när SYO kom och berättade om temadagen. att L och C berättade om högskoleprovet gjorde inte saken bättre. jag vet vad jag vill göra, men inte hur jag ska lyckas. jag vet inte om jag har tillräckligt med potential, kunskap och jag är nästan säker på att jag inte skulle lyckas med högskoleprovet. borde man pröva? för med negativ inställning kommer man ingenstans.

allt den senaste tiden har gått så himla snabbt. jag sitter nu och ska försöka göra bildanalyser, till mediakommunikationen, ligger lite efter. sedan allt med projektarbetet, kashmirkonflikten, kemiprovet -VART kom allt ifrån??! om 1 månad ska vårat projektarbete vara klart, layout, tryck -ALLT!

nu är det verkligen stressigt, eftersom jag ska jobba 24/7 de kommande dagarna... ! nu när jag säger det, menar jag varkligen det. jag är STRESSAD!

ingen utgång

Publicerad 2010-02-03 19:19:35 i Allmänt

blir det ikväll.. lite synd, klassen skulle gått ut tillsammans (eller en stor del av oss) alla var taggade -men helt plötsligt slutade alla prata och det blev inställt. vi pratade om att dra ut bara några tjejer, men brist på idéer och misstycke, struntade vi i det också. att det ska vara så svårt! haha


sommaren 09 -nu blir det mys och pilates hemma istället

vill inte,vill inte...

Publicerad 2010-02-02 22:08:43 i Allmänt

nu efter aquagymstick och pilates, samt pilates plus igår känner jag hur musklerna verkligen är ömma. skönt, å ska ta en varm dusch och sedan krypa ner i sängen. det som är lite jobbigt är att jag känner mig lite krasslig. halsen gör lite ont. men om jag sover mina timmar inatt, skajag nog kunna gå ut imorgon. vill verkligen inte bli sjuk. veckan har börjat så bra, bortsett från projektarbetet. det går inge bra för mig. men jag orkar inte lägga energi på att tjura över att jag suger på att ta bilder. jag är glad för mina finamedarbetare,de försöker untra upp mig. får inte bli sjuk, vill inte bli sjuk -det är så mycket jag ska göra och jag är speedad, haha


god natt <3

idag fyller min korv 19, grattis gumman! <3

en minut av äkta känslor

Publicerad 2010-02-01 15:17:24 i Allmänt

C, visade mig det här klippet i skolan idag. efter cirka en minut brast det och jag började storgråta. jag förstår att många inte förstår sig på mig. varför jag helt plötsligt börjar gråta under lektionstid och rusar ut. att ni speciellt  inte förstår er på varför jag gråter varenda gång jag ser New Moon. klippet C visade mig hade perfekt synk med bild, text och musik -den var så fin gjord och jag kunde inte hålla tillbaka tårarna.
det går inte att förklara hur jobbigt det är. själva berättelsen, vad som hände med mig och min föredetta närmaste vän. när man har blivit sårad så många gånger, av de man litar på mest, är det svårt att börja tro igen. lita på andra och jag vet att jag försöker för mycket. vet ni varför? för att jag tror det blir bättre. men det har bara motsatt effekt. det slutar alltid med att jag ändå blir sårad.

så nu sitter jag här, gråter igen -för att jag kollat videon (var tvungen och se hur resten av klippet var, eftersom jag sprang iväg mitt i). jag förväntar mig inte att ni ska förstå. det är alldeles för komplicerat. jag ber helt enkelt bara om ursäkt för att jag försöker för mycket. om ni har problem med komplicerade och känsliga människor. men jag måste få skriva av mig. det här är min blogg och om ni inte diggar det jag skriver om, skit i å ens titta in här

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela