Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

när man konfronterar sina två största rädslor under en kväll, vet man att man lyckats när solen skiner morgonen därpå

Publicerad 2010-01-30 11:10:51 i Allmänt

igårkväll var en händelserik kväll om man säger så. kände att jag inte orkade gå runt och behålla allt för mig själv. ringde och pratade med C, V och senare T. snacka om pärs. jag handlade utefter konsekvensetik (för mkt pluggande?!) helt slut, gick jag ut för att möta upp T, för att prata. kvällen bar av med mkt snack, hos T's kompis och tedrickande.

ska iväg till jobbet restan av dagen, så det där med pluggandet...
-önska mig lycka till


När något är riktigt fel

Publicerad 2010-01-28 14:08:47 i Allmänt

jag vet att allt sommarsnack, börjar bli lite uttjatat, men jag sa ju att jag skulle fortsätta fram tills den kommer (right?!)

när jag stod och fönade håret efter träningen, kommer jag på att jag står och vinklar fönen på mig själv och inte håret. det som gör saken ännu "värre" är att jag njuter av värmen. jag vill ha sommar nu! haha är det verkligen bara jag som har abstinens efter sommaren -går det att säga så?Canada sommaren 2007 <3

ytterligare ett osammanhängande inlägg, denna gång om bloggar

Publicerad 2010-01-27 18:14:06 i Allmänt

jag tycker det är så himla roligt att mina vänner börjat blogga, några av dem i alla fall! tidigare var det bara jag som satt och nördade mig framför datorn. skriver om min dag och klagar på lite allt möjligt. skriver om allt roligt som hänt och världens mest osammanhängande texter (ja, ni ser ju själva)
visst, vi berättar om våra små problem, pratar om hur oförståliga killar är, hur idiotiska lärarna är, de nyaste låtarna, kläder, resor, mat -you know it. men allt berättar man kanske inte (jag tror jag är ett undantag dock. L får höra äckligt mycket om mig och mitt privatliv, den stackaren -SKA försöka bättra mig och hålla käft, men ibland har man de där små detajrena som man bara vill berätta om)
i alla fall. det jag skulle komma fram till, var att man kan läsa om deras liv, eftersom jag har en tendens till att snacka på rätt så bra. jag får läsa om små saker de kanske glömt bort att säga osv. man "lär känna dem" från ett annat perspektiv. nu låter jag helt såld på bloggar och mina vänners liv, det var inte så jag menade. jag tycker helt enkelt att det är roligt att inte vara den enda som bloggar.grattis, ni har ännu en gång läst ett helt osammanhängande inlägg!

sommarkänslor på g. sommar - NU TACK!

Publicerad 2010-01-27 15:45:24 i Allmänt


jag behöver sommar och fortsätter tjata om det,
tills det faktiskt blir sommar. jag vill ha sena nätter, soliga dagar, god mat
och få uppleva den första sommaren i frihet med mina underbara vänner!
jag vill skapa nya fantastiska minnen att bära med mig i framtiden. jag vill så mycket

glaaad

Publicerad 2010-01-26 12:16:50 i Allmänt

fick precis reda på att jag fick 93 av 100 på provet jag slitit med i helgen, samtidigt fick vi betyd och omdömena från de tre senaste åren- helt okej eftersom de L +C är nog de sista eleverna kvar här i skolan. projektmötet börjar om två timmar, så jag ska bara sitta och njuta av min prestation, redigera bilder till projektarbete och lyssna på härlig musik med mina små vänner här brevid mig.

ett sista inlägg för vecka 3

Publicerad 2010-01-24 22:20:26 i Allmänt

satt precis och läste igenom ett inlägg, som jag var tvungen att ändra igårkväll. nu i efterhand, haha -jag kan verkligen inte sluta skratta... i ett kort inlägg, lyckades jag skriva ångest 5 ggr. så när jag tänkte efter använder jag termen ångest allt för mycket! jag har inte ångest, är bara en benämning för när jag är lite småstressad och inte har kontroll. samtidigt som jag använder panik, alldeles för mycket. det måste jag sluta med. att skriva panik och ångest i samma inlägg, låter väldigt fel. men, men... tänkte bara förklara att jag inte lider av ångest eller panik, jag är bara väldigt dålig på att hitta de rätta orden och formulera mig...-sov gott, Elin och Lovisa ;) hihi

skrivandet är min bön

Publicerad 2010-01-24 19:25:38 i Allmänt

när det är jobbigt så skriver jag. när jag har något som tynger mig så skriver jag. det känns alltid mycket lättare då. när skolan, jobbet och det privata kör ihop sig och man tappar kontrollen mer eller mindre så räcker det inte med att gå till gymmet. träna bort det. det går inte för mig -jag måste få skriva. tankar, känslor -vad det nu handlar om. det känns alltid mycket bättre.

när minnena sviker en, är jag glad att jag började blogga. jag kan se hur min utveckling som person skett. jag facineras över hur jag ändrats de senaste 3 åren. hur jag ändrats från att vara en liten halvt fjortis tjej, med pojkvän, pengar från föräldrarna och stort socialt nätverk -jag hade byggt upp den där perfekta muren som jag trodde folk avundades. jag brydde mig om vad folk tyckte, men låtsades inte ta någons skit. men det var vad alla andra tyckte om mig som var det viktigaste. jag trodde att så många kompisar som möjligt gjorde saken bättre. det jag glömde bort var mina riktiga vänner, de som alltid hjälpt mig och stått vid min sida när det varit jobbigt. efter alla gånger hjärtat brustit, då de tröstat mig, fått upp mig på fötterna igen. vid alla bråk -var det mina vänner som alltid funnits där, som jag glömt bort. jag kommer ihåg att jag kunde gråta mig till sömns, för att jag även förlorat mig själv någonstans på vägen. jag hade glömt bort hur det var att vara mig själv.
idag är det annorlunda. idag står jag för mina åsikter. jag säger precis vad jag tycker och tänker. man lär sig, helt enkelt av sina misstag. jag inser nu efter två år att jag inte behöver 250 000 vänner. jag älskar att träffa nya människor, men jag måste vara mån om det jag har, för jag vet inte vad jag skulle göra utan dem. idag jobbar jag, betalar i princip allt själv. jag letar efter eget boende. jag har börjat komma i ordning med mitt liv. jag tror mig ha hittat min plats. nästa kapitel i mitt liv är vuxenlivet. jag är inte säker på att jag kommer klara av det, men allt kan inte vara perfekt i början -det måste jag börja acceptera. man lär sig med tiden. min humor och personlighet, är något jag tar med i bagaget. man väljer
om och hur man vill förändras och det kommer jag göra. så småningom. jag står fast vid mina riktiga vänner och vem jag är. folk får tycka vad de vill men jag kommer inte längre låta folk kasta skit på mig eller försöka förändra mig. jag kommer utvecklas och förändras med framtiden. hur jag kommer leva mitt liv, är mitt val -ingen annans.tatueringen blir av

Publicerad 2010-01-24 11:51:35 i Allmänt


har ju tvivlat ett tag nu, men har i princip bestämt mig att göra den. har ett alternativ till texten, men som har samma betydelse. en liten känsla av lycka, är precis vad jag känner. nu vänder det (precis som lågkonjukturen, gud -har pluggat för mkt) vi får väl hoppas på det i alla fall !

ytterst sällan

Publicerad 2010-01-24 11:11:24 i Allmänt

det är verkligen ytterst sällan jag läser igenom det jag skriver.. eftersom det inte är många som läser bloggen, brukar jag skriva om det allra mesta, ocensuerat och jag bryr mig inte. jag borde inte ens bry mig om vad andras åsikter (såvidare de inte är positiva), men nu har jag fått dör mig att jag måste tänka på vad jag skriver. eftersom det inte kommer bli mkt bloggande framöver, gör nog inte det något att jag fortsätter skriva precis som jag vill, medvetande att andra läser det. sluta tänk madeleine...

ska snart iväg till jobbet, men tänkte bara skriva några rader om att.. ingen aning faktiskt, fick bara för mig att skriva något. så här har ni ytterligare ett osammanhängande inlägg.

Behind scen picture, så jävla skönt att vi kommit igång ordentligt med projektet!

paus

Publicerad 2010-01-23 21:53:28 i Allmänt

jag måste ta en paus. allt är kaos och jag mår inge vidare bra. prio ett måste bli att ta tag i mitt liv. jag måste klara skolan, det är så jävla viktigt att klara av de sista månaderna nu. utbildningen är det man ska leva på restan av livet. visst, man kan plugga vidare -men då måste man ju fortfarande ha bra betyg!?
paus från det roliga, umgänget och diverse annat...

jag kommer sakna det.. men nu är prio ett -framtiden

allt är mer eller mindre -KAOS nu, precis som vanligt i mitt liv

Publicerad 2010-01-21 20:24:48 i Allmänt

folk har uppfattningen om att jag har det jättebra. de människor har helt fel. allt det positiva, skratten -det är en fasad. en fasad för hur jag egentligen mår. att få höra att människor bara har minnen från en glad och alltid positiv Madeleine, låter helt fel. några av er, vet precis hur jag fungerar till 100%, inte många. men ni är ett fåtal personer. skola, jobba, press, krav, kritik. det är vad mitt liv består av. jag är jätte självkritisk och har höga krav på mig själv. det är sällan jag är riktigt nöjd med ngt jag gjort.

jag har tusen saker att få kontroll över, det är saker jag måste prioritera, acceptera och få igång ett liv jag kommer klara av att leva. för bara några dagar sedan startades en ny hemsida/blogg av mig -i samband med skolan. jag komemr fokusera mycket på den framöver, eftersom den är ngt jag kommer använda i framtida anställningar ect. det här är min privata blogg och mindre seriös. men om du vill kolla in hemsidan, klicka härjag behöver sommar!KRAM på er

 

helt slut och dags för sängen

Publicerad 2010-01-19 00:32:52 i Allmänt

kom precis hem från en 2 och en halv timmes promenad -på kryckor. mina händer värker och foten är faktiskt hyfsad (iaf jämfört med händerna). vi virrade runt i alvik och till slut insåg vi att vi gått vilse, så jävla roligt. ingen av oss hittade och jag hoppade runt där och kände att jag bara ville lägga mig i en snödriva. trots att D kollade GPS:en flera gånger gick vi fortfarande fel (delvis pga att jag är så envis och tror att jag hittar -yeah like I would recognize those hoods). efter ett bra tag kom vi iaf fram till tvärbanan.

nu ska jag bara göra mig i ordning, eller iaf försöka. mina händer, går som sagt inte att räta ut ordentligt haha, upp om 7 timmar. grattis, ni kommer träffa en icke så glad Madeleine imorgon. däremot längtar jag efter kvällen. och ni har ingen aning om vad jag ska hitta på då thihiokej... "lite mer gossip"

Publicerad 2010-01-15 10:39:31 i Allmänt

hoppas ni blir lite mer glada nu... gossip... ngt som L inte har hört som andra inte får höra.. sorry folks, jag kan inte komma på ngt. undra om jag kommer upp på "mest" aktiva på blogg.se's hemsida. haha

oooups, ångest över allt?

Publicerad 2010-01-06 22:59:27 i Allmänt

lite många saker på g just nu? tror nog det. det går upp och ned. precis som jag och C pratade om, tidigare idag. hehe.... snälla D fixade spotify till mig. han är så snäll. och jag har lite ångest (hahah-första gången jag har ångest? NEJ) iaf. han vill träffas imorgon igen, sist på biljarden var det ju trevligt. men men... en annan grej, NI VET VEM-snyggingen, messade mig. against all odds! han vill träffas imorgon efter jobbet, men vi ska ta å träffas i helgen förhoppningsvis. samtidigt som jag försöker reda ut detta, sitter jag med studie böckerna framför mig (ångest över det med) och lyssnar på min braiga nya musik (SPOTIFY!) småångst över att mitt nystädade rum är stökigt igen. vad ska jag har för kläder imorgon till skolan? jag borde sova och det här inlägget har ingen sammanhängande text över huvudtaget..
så här förvirrad känner jag mig just nu! hihi WTF?!

 

<3

Publicerad 2010-01-02 22:25:02 i Allmänt

When you told me that I was a star in the sky, I believed every word.
And you seemed so sincere,
It was perfectly clear....
Was I the only one who fell in love?
There never really was the two of us.
And maybe my all just wasn't good enough.
Was I the only one, only one, in love?


When you told me that I was a star in the sky,
Baby I believed every word.

lite andra filmer

Publicerad 2010-01-01 21:55:46 i Allmänt

som jag glömde nämna. tror på dem också. blir ett fantastiskt bioår, nu 2010! eller? ;)


Prince of PersiaAlice in Wonderland

har dock ingen koll på när Eclips kommer. i år eller 2011?

1:a januari

Publicerad 2010-01-01 17:19:28 i Allmänt

är det bara jag som har ångest? antar det. alla säger att det är ett nytt år och man ska glömma det som hände förra året å blicka framåt. jag kan inte. jag trodde att jag skulle ha en perfekt början på det nya året och det har jag inte haft. har inte fått något gjort,tre-killen har inte hört av sig, plugget börjar om mindre än en vecka (och jag har inte pluggat något!) jobbet imorgon och resten av helgen, nu när jag verkligen känner att jag har lov, är det snart slut. när ska jag hinna vara ungdom? ångest och träningsabstinens, och eftersom jag jobbar åtta timmar i helgen kommer jag inte kunna träna. proven de första dagarna -hur i helvete ska jag klara av dem?!
nu är jag väldigt pessimistisk och några av er vet varför. ni vet hur jag blir.

jag hade dock ett helt fantastiskt slut på 2009. året då många av oss fyllde 18. började sista året på gymnasiet, fått ett jobb, blivit mer självständig och träffat underbara människor. överlag var 2009, ett helt okej år. men med tanke på hur jag mår just nu, blir allt mycket mer negativt än vad det egentligen är. för ett lite bättre kommande år ska jag försöka fixa min 2010 lista.

Gott Nytt År på er!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela