Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

en tvskärm som display för datorn

Publicerad 2010-07-31 17:20:01 i Allmänt

sitter inlindad i filt och kollar runt lite på internet. så sjukt coolt att ha tv:n som skärm! har kollat på vänner avsnitt hela förmiddagen och fick precis i mig lite käk, ska kolla på några filmer nu som erik har på datorn. det blir Leap year och messeages in a bottle -ngt liknande tror jag dem hette. hörs senare! PUSS

ur högtalarna strömmar låtar av legender, men kan inte registrera en enda av dem

Publicerad 2010-07-31 12:54:21 i Allmänt

igår besökte jag Erik och Robins jobb. jag och erik drog dit vid ett tiden. jag trodde till en början att jag skulle svimma bara för att jag var så nervös. men så fort vi kommit ner till nivå 620 var det lugnt. jag hade ju mitt superdunderskärp (är värsta tuffingen nu, haha) hjälm, annan utrustning och så blev jag så fascinerad av stället så nerverna försvann ganska snabbt. det skulle ju aldrig tillåta folk att arbeta på en "farlig" plats och en olycka kan inträffa på vilken arbetsplats som helst, så det fanns inget att oroa sig för. vi besökte hans verkstad sedan tog vi en rundtur där nere och kom enda ner till 1080 meter under marknivå!!!

grillningen igår var mycket lyckad! satt hemma hos Rasmus ett par timmar, drack och åt god mat. hög mysnivå. vi var väl en 8-9 pers tror jag och stannade tills strax efter midnatt. bästa var nog när jag spöade killarna på poker. körde någon ny variant och klantade mig första gången, de fyra gångerna efter det vann jag! sooooft!

erik åkte iväg när jag fortfarande sov, eller ja halvsov iaf. så sitter ensam i lägenheten, men det är ganska mysigt. bara sitta och ta det lugnt. tog en lång dusch, satt på mig myskläder och lyssnar på lugn musik. när han kommer tillbaka ska jag laga lunch, fast han får hjälpa till har jag bestämt nu. får se vad han tycker om det. mohahahaha jag är ju normal... miffo. PUSS

soo, now what?

Publicerad 2010-07-30 12:05:51 i Allmänt

vaknade för en stund sedan men har bara legat och dragit oss i sängen. det dög tydligen inte att gå upp halv sju imorse. iof är jag glad att jag lyckades somna om och fick några timmars extra sömn. Rasmus och två kompisar till dem kom förbi igår, så vi kom nog i säng vid 3tiden. ikväll blir det grillning med dem, men vi får väl se vad som händer -inte fint väder här uppe heller.. fan att jag inte tog gummistövlar med mig, inte för att jag har några, men converse är inte det bästa. tog med mig baby hit upp, så förhoppningsvis blir det några bilder härifrån. PUSS

JUSTE!!

Publicerad 2010-07-28 23:53:22 i Allmänt

nu kom jag på vad det var. jag har varit bloggfri i en vecka! alltså har jag lyckats hålla mig borta från alla storbloggare och deras så kallade liv. känns mycket bättre nu att vara ovetandes och jag känner att jag mår bättre. lite skummt, men ändå. tidigare följde jag säkert 10-12 stycken ibland fler och är nu nere i tre, så det är framsteg! vad har utvecklingen gjort med oss, kan man ju undra ibland..

går inge bra med packningen heller för den delen. erik ringer när som helst så lär ju inte få ngt gjort ikväll. vad behöver man ta med sig mer än handdukar, extra par skor (mitt fall sandaler) klänning om det blir varmt, underkläder och myskläder? får inte ha med mig ngt smink eftersom jag förväntas gråta en del (internt, fråga inte haha) laddare, kudde, bok och solglasögon. plånbok och allt annat skit man har i handväskan ska ju också med. gillar att planera och strukturera men när det väl kommer till packningen av allt är jag verkligen riktigt dålig. hur kan det bli så? PUSS och godnatt

bokade biljetter och nyklippt

Publicerad 2010-07-28 22:17:23 i Allmänt

resultatet av dages ärende i stan klippte av mig håret! skönt som fan att bli av med det slitna och det som var kvar från när C blonderde mitt hår för typ 2 år sedan. skönaste var kunden efter mig som sa "så mycket som du klippt bort har inte ens jag sammanlagt" och hon hade ganska fylligt halvlångt hår. man skulle lätt kunnat göra en peruk av det som försvann, mer än 20 cm var det.

träffade älsklingen innan vi fick gäster, vilket var ytterst trevligt! fixat boende tills jag ska till danmark -gratis boende tackar man icke nej till! trevligt å träffa tjejerna igen också, säkert 5-6 år sedan sist. ska packa ihop lite grejer inför morgondagen. åker vid 22-tiden, så erik hämtar upp mig vid stationen. kommer hem på söndagkväll, men kommer garanterat blogga där borta också. PUSS




det var något jag skulle skriva om...

Publicerad 2010-07-28 12:46:02 i Allmänt

som jag tänkte på innan jag somnade igår. tyckte det var ett jättebra ämne att skriva om och nu har jag helt och hållet glömt bort vad det var. känns ju halft lyckat.

ska börja röra mig in mot den stora staden för lite ärenden. ingen sol ute och legginsen är på, känns som en riktigt höstoutfit jag bär idag. ni kanske får se senare, om ni är snälla! PUSS

minnen från bulgarien och varför killar ska jobba i mataffärer

Publicerad 2010-07-27 21:27:59 i Allmänt


varje gång denna låt kom på bulgariens motsvarighet för MTV, flög Kristin upp i sängen och la sig vid fotändan av sängen och glodde på skärmen. eller så satt vi där och gjorde oss iordning inför utgång -vi kollade på varandra med stora ögon och började dansa med mascaran i handen, inlindade i handdukar. jag saknar kvällarna så sjukt mycket. har börjat komma tillbaka i verkligheten, men det är små detaljer som saknas för att allt ska vara perfekt. det går inte en enda minut, utan att jag tänker på allt som hände. det som irriterar mig är att jag inte tänkte två gånger innan jag agerade.


 


skulle iväg och köpa mjölk idag och var jättesugen på godis. det första jag gör när jag går in på gesters är att kolla om en kille sitter i kassan eller ngn jag känner. tur, det var ngn random tjej jag aldrig sett. går därför bort mot mjölken och självklart är den slut. var därför tvungen att gå över till konsum. självklart satt en kille i kassan så det blev bara mjölk och fil. inget godis. killar borde bara jobba i mataffärer så man avstår från att köpa onyttiga varor.
gud va löjlig jag är...

 

sololja och mys

Publicerad 2010-07-27 16:44:35 i Allmänt

kvällen igår var mycket trevlig, hade sällskap till halv två tiden och sedan pratade jag med erik någon timme. börjar bli en dålig vana att jag halvt somnar när vi pratar. stackarn förstår inte hur han orkar med mig.

var duktig och ställde klockan på alarm strax innan elva så då klev jag upp och käkade frulle. var på friwaco och hämtade ut engångskamerorna, så lyckat! om man åker på semester är engångskameror ett måste! några bilder var väl sådär, men vilka minnen! de ska in i fotoalbumet!! några fotografier blev inramade och står i fönstret över sängen. ett av dem står också på mitt nattduksbord. egentligen borde jag bränna kortet, men på ett sätt känns det bara rätt att ha det där brevid kudden och min buddha. annars har bara legat på studsmattan dagen lång och pressat. självklart har det inte gett någon färg. inte vad jag ser nu. men eftersom jag solade med olja lär jag vara röööööd ikväll. lyckat! rummet börjar komma iordning men det måste fortfarande finjusteras. vissa ramar ska upp, måste komma på en lösning åt de två hålen i min vägg, från att den där förbannade hyllan rasade igår när jag försökte göra fint. men börjar bli riktigt nöjd med resultatet. visst det har tagit ett år, men bättre sent än aldrig.

förresten! har kommit igång med projekt nummer 5 nu. varit lite lat på lässidan ett tag. C börjar komma ikapp med sina 64 sidor, haha. sedan har jag bokat in något för morgon dagen som ni får reda på vad det är då. PUSS




du är ju rolig du

Publicerad 2010-07-27 01:12:56 i Allmänt

säger en massa skit om känslor och vad är detta? du frågade varför jag tvivlade på det du sa. allt lät så bra, men precis som jag sa till dig, du menade det inte. jag kunde inte tro på dig, hur mycket jag än ville och du blev ledsen. men för en gångs skull är jag glad att garden fortfarande är uppe, jag tänker fan i mig inte låta dig förstöra min sommar -hur mycket känslor du än snackar om.

god natt

Skärholmen, IKEA och mys med C

Publicerad 2010-07-26 19:53:42 i Allmänt

är vad dagen bestått av. köpte förvaringsboxar, ramar ljus och lite annat nu när rummet håller på och uppgraderas, haha..

allt grovjobb gjordes igår, så nu ska jag putsa, damma, sätta in bilder i ramar och sortera papper till att börja med. såg 1408 med C idag och är jättestolt över att jag inte skrämde upp mig själv och faktiskt vågade se på filmen! åter till arbete, puss!

drömmarna är de som får mig att kämpa vidare

Publicerad 2010-07-25 23:27:06 i Allmänt

jag tänker tillbaka, på vad min pappa sa, allt som hände. tårarna som gråtits och skratten som gett oss träningsvärk. jag kan inte tröstäta, men jag kan tycka synd om mig själv, äter hellre inget än att tvinga i mig något. jag vill inte gå runt och känna mig ensam. som om en del av mig fortfarande finns kvar där borta. en del jag aldrig kommer få tillbaka. det vet jag. nu vet jag. jag borde ha lyssnat på pappa. och hur ska man reagera på någon som säger att personen i fråga är kär i dig. kan det bero på alkoholen? det får vara förklaringen. det finns inget hos mig som han kan gilla, det är vad jag intalar mig. men om det upprepas morgonen efter. vad finns det för förklaring då?

jag läser ur min studentmössa. "lär mig hur man fixar boys", "bästa killtjusaren Madde", "keep it dramaqueen, love it!" och "du är så american sweetheart, lycka till med boysen".... vad gav jag för intryck egentligen?! när jag läser i mössan vill jag spola tillbaka tiden och förklara mig, men samtidigt inser jag att de riktiga vännerna som verkligen förstår sig på mig. de som kommer finnas där vid min stora dag. när jag läser, "alltid lika fin", "en vän för livet", " love you sister" eller "Madde, du är bäst, käre dramaqueen I mean it" förstår jag vilka människor man ska hålla kontakten med.

timmarna jag dagdrömde om den ena till den andra killen. de är förbi, nu försöker jag hitta mig själv. drömma mig bort och försöka ge mig själv en ärlig chans. alla är värda en andra chans. jag ger alla en andra chans för om jag sumpar till det, så förväntar jag mig få en andra chans. bevisa att det bara var ett snesteg. jag kommer nog aldrig ur "Sweet 16/ American girl" stämpeln, inte från dem som jag spenderade tre underbara år med, men nu blickar vi framåt. jag ska ge det här, vad det än är just i denna sekund, en andra chans. jag kan alltid drömma om att det kommer fungera. om du tror på detta, om du vill så hoppas jag. drömmarna är de som ger mig hopp. även om det är verkligheten vi får.

En sådan där riktig söndag

Publicerad 2010-07-25 18:04:26 i Allmänt

sov till tjugo i ett idag. kom hem strax efter tre inatt efter en väldigt mysig kväll för att fira systrarna som fyllde 19! en massa trevligt folk och god mat!

innan jag gick upp låg jag och pratade med Erik en timme och käkade sedan kycklingwok till frukost. jag var riktigt uttråkad så jag började rensa rummet och håller på att sätta upp en hylla som egentligen borde åkt upp för länge sedan. har fått ihop en svart sopsäck med skräp som ska slängas och så fort hyllan är uppe ska jag städa rummet. idag blir det damning, damsugning, putsning och skurning plus sängklädsbyte, bara för att jag känner för det.

ska försöka hitta tråden igen. syr ihop en gammal väska som jag älskade för något år sedan. men tråden har försvunnit på något sätt, ingen aning om var den är... juste!! har tackat ja till Karlstad universitet så jag får svar om antagning den 6e augusti förhoppningsvis. dessutom har de jag maliade om lägenhet hört av sig. vi får se hur detta slutar, men det börjar se ljust ut!

Planerering och ordning för framtiden

Publicerad 2010-07-22 12:58:30 i Allmänt

Detta har jag gjort den senaste timmen:

- tagit reda på info körkortstillstånd, krav och hanledarkurs ect.
- läst vägverkets föreskrifter om introduktionsutbildning för privat övningskörning
- letat bostad i Karlstad
- mailat tre annonsörer ang. lägenhet i Karlstad
- mailat Karlstad Universitet ang. höstterminen

mår lite sådär över den kommande tiden, men ska försöka att inte tänka så mycket på det. va fan, om det inte löser sig så får jag stanna hemma och göra pappa sällskap (han vill ju ändå inte att jag flyttar hemifrån för ens om typ 10 år, haha), leta jobb här hemma, göra misstag. what ever. ni som sett Eclips, ni vet Jessicas tal. jag intalar mig själv att allt kommer lösa sig och tänker på talet. då mår jag bättre. jag är bara 18 år, visst fyller 19 om mindre än tre månader. men jag har redan varit med om att försöka växa upp på beställn ing. jag har inte bråttom, det är något jag måste intala mig själv. det om något.

Gröna Lund, en hel kväll med mys och skratt

Publicerad 2010-07-22 00:23:00 i Allmänt

kom precis hem från en jättetrevlig kväll och rolig dag i det hela. åkte hem till tvillingarna och solade några timmar. satt och snackade och tog det lugnt mest. sedan mötte jag upp Noch hennes pojkvän. käkade i slussen och tog sedan färjan över till djurgården. efter ett tag kom N's kompis och en gemensam till dem. åkte allt och drog när de stängde. mys på färjan tillbaka och sthlm var jättevackert. en lyckad dag och insane var verkligen INSANE, som N sa!

ska ta en dusch och sedan hoppa ner i sängen eftersom en viss person inte svarar...

Skrapan,Thai OCH Lovisa är inne på msn

Publicerad 2010-07-20 23:47:36 i Allmänt

det sista är nog det jag är mest facinerad av (stavas det så?). sitter och chattar lite nu, mysigt med kvällsprat. planerar på att ha en turistdag och gå upp tidigt, käka frukost på stan och göra massa turistgrejer ni vet! lite från vår konversation:

Lovisa says:

jag funderar seriöst på att vara turist i sthlm en dag

gå på museum, gå upp sådär tidigt och äta frukost på stan. 

göra saker som turister gör

är du på?

Madeleine says:

jag bangar inte! låter skit roligt vad står på listan att göra då?

Lovisa says:

först ska vi köpa en karta och en turistbok, en sån där bok där allt  det viktiga om sthlm står

sen ska vi ha den stora planerings-kvällen

då vi gör en rutt för vad vi ska göra, vad vi ska titta på, var vi ska handla kläder osv

välja en bra restaurang osv


annars har jag inte gjort mycket idag. var hos Kristin och städade, snackade killar käkade på en thairestaurand med mor och per (de bjöd-YEEEAH) och sedan gick vi till Skrapan för att ta en drink och kolla på solnedgången över STHLMs stad. ytterst mysigt! sedan fick jag skoskav, inte alls lika roligt. blev till att gå barfota hem och prata med Erik istället. mys. nu sitter jag här framför datorn, stolt för att jag inte läst några bloggar idag, framsteg!
ska ta en dusch snart, så fort jag är klar på msn -ja ni läste rätt! hihi. sedan ska jag krypa ner i nybäddad säng, det om något är mysigt! haha, sov gott people




bulgarien

ingen roman

Publicerad 2010-07-18 19:37:04 i Allmänt

denna gång, orkar inte skriva 500 meningar om hur lättad jag är. jag påverkas verkligen av andra. speciellt killar. jag vet att det är ett ganska allvarligt problem och jag gör mitt bästa för att undvika att hamna i fällan, den onda cirkeln. för att jag ska må bättre. men nu mår jag mycket bättre än tidigare. inga kommentarer på det, vissa förstår nog varför så jag behöver inte berätta vad som hänt.

iaf, idag var jag och bästis och såg Eclips, grät säkert 3-4 gånger och gissa när -JACOB scener säger jag bara ;) jag och C bestämde vad vi ska ge till *********** också, hoppas det uppskattas.

bara för att jag är lite efter

Publicerad 2010-07-18 12:44:28 i Allmänt

men jag är fortfarande fast i musiken från Bulgarien -Alejandro, Solo, Riding Solo, Telephone, I like it ect. ect. har på Sommarkrysset i bakrunden och denna artist framträdde. C pratade om honom och jag hade verkligen ingen aning om vem det var. jag föredrar faktiskt låtarna som vi plågats med i två veckor non stop och även följt efter oss när vi kom hem än hans hit. seriöst!!? va fan tycker folk om i låten, förstår inte.


varför måste alla danska killar heta Rasmus för?!

allt kanske inte är på topp

Publicerad 2010-07-17 17:36:22 i Allmänt

och jag orkar inte skriva om det, har skrivit av mig tillräckligt i dagboken. 12 sidor (Y)

här om dagen var jag med en gammal väl nere vid Sjöberget och fotograferade. vi var kanske inte jätteseriösa, så nästa gång blir det till att ta med utrustning så att bilderna blir bättre. bilderna från hennes blogg




haha, diggar texten, även om ni inte kan se den så tydligt!

hur kunde jag släppa garden

Publicerad 2010-07-15 11:55:28 i Allmänt

det suger så jävla hårt. ville inte att det skulle hända. ville inte bli sårad. inte denna sommar. men självklart hände det och nu finns det egentligen bara en grej att göra. faaaan

hur fan ska man kunna hitta någon på faceboook

Publicerad 2010-07-13 11:37:50 i Allmänt

när personen i fråga har ett sådant typiskt namn, för just det landet? inte kan jag smsa heller, fan vilket dåligt slut på semestern. får prata ut med älskling ikväll, ska till honom efter han slutat jobbet. har inte träffats på tre veckor så jag saknar honom jättejättemycket! längtar tills jag får min efterlängtade kram, oavsett om jag är döförkyld.

ska ut och sola eftersom han förväntar sig att jag är brun, vilket han kan FETglömma, haha

hemma och gissa vad det första man hör jo det vi plågats med under två veckor -ALEJANDROOOOO

Publicerad 2010-07-13 10:53:54 i Allmänt

vill inte packa upp. de två senaste veckorna har varit helt fantastiska! mycket dansande, träffar, trevligt nytt  folk, sol, bad och värme. jag har alltid tyckt att det varit svårt att ta "farväl". när vi skulle skiljas från killarna var jag nära på att börja gråta, speciellt efter att Erik hjälpt och stöttat mig med flygningen. alltid bättre med någon som sitter och håller ens hand när man är på gränsen att bryta ihop. men det värsta var nog när vi skulle säga hejdå till Rasmus i söndags. shit, kunde inte se honom i ögonen och kommer leva ett bra tag på betydelsen (som kristin förklarade). saknar stället redan, alla som ropar "happy hour" , "You'll get free shot if you buy one drink", "Tjena mittbena" och speciellt "Hoppsan Kerstin". jag saknar människorna där nere, Martin x2, Rasmus, Nadia, Sanna, Lukas ect.

jag är förkyld, har inte fått mycket färg men är glad över att vara hemma, till viss del. vill åka tillbaka eller på en längre semester nästa sommar. vi får se

Burn baby burn

Publicerad 2010-07-07 21:43:00 i Allmänt

shiiiit. fan. satan va ont det gor!!!! tror ni inte att jag glomde solkramen imorse :(

skulle ha akt ivag till Burgas idag men det blev igar istallet. solstolarna vid poolen var upptagna och sedan borjade det bli lite molnigt sa vi tog bussen dit for shopping. hittade inte sa mycket dar, utan det var mer nar vi kom tillbaka till Sunny Beach och gick pa den "hemliga" marknaden. bild pa alla pasar kommer upp sedan, har inte kamerakabeln med mig. fick med mig tva chanelvaskor, en prada planbok, langklanning, byxdress (i leopardmonster, haha), shorts och en troja. sedan lite smycken och stuff you know. spenderade inte mer an 190 levas vilket motsvarar ca 900 kronor.

vi har precis varit och kakat pa en urmysig restaurang. och de kande igen oss idag!! :) blev bjudna pa shots efter middagen, daremot alkoholfria eftersom vi bada ar forkylda. jag blev nog smittad av Hinken och Erik.. plus deras AC som var pa. nar vi lamnade restaurangen kom en av delagarna fram och pratade med oss "I love you, you know why -cause you're short". sa gullig hahaha.

nu blir det ivag till shooters for att se om Rasmus jobbar ikvall, annars drar vi till mexico (hoho). Mysigaste baren ever har nere!! agaren ar jattesnall och fixar en taxi som de har/kanner.. hejsvejs pa er !

pa vag ut for att mota lite svennar

Publicerad 2010-07-04 19:58:37 i Allmänt

idag har jag antligen fatt lite farg pa kroppen. daremot brande jag mig sa klart pa ryggen eftersom Krille fortfarande sov nar jag drog ut i morse. kanner att det var lika bra sa att Martin inte kan saga att jag ar blek langre. Igar var vi pa MTV Grind, beachparty pa Shooter, ngt i den stilen. Riktigt nice, traffade pa en massa trevliga manniskor och snygga danskar (varav Martin var en sv dem, haha) ska ivag a traffa pa nagra svenska killar, som vi motte i fredags. komsikt nog satt de framfor oss pa flyget och aker aven hem samma dag som oss. trevligt, trevligt.

haller pa a svettas ihjal sa ska bege mig ut i varmen istallet, hehe? okej, det dar var inte alls roligt men det flaktar dar ute sa det gillas mer. maste bara beratta att vi har gulligaste badvakten. inte att han ar sot, men har ar supertrevlig och vill prata. vi komunicerar pa spanska/engelska och lite svenska ord eftersom han ar tysk och forstar darfor ngra ord. har b livit mkt mer engelska an forvantat vilket ar nice. dessutom paborjade jag projekt nummer 4, lite sent. men denna gang laser jag Dead until dark, forsta boken for tv-serien True Blood. pa engelska aven den sa det ar awesome!!!!

so long looooooosers! <3

Hej svejs fran Bulgarien

Publicerad 2010-07-01 18:53:45 i Allmänt

Sitter pa ett internet cafe har nere och det ar svin varm. lockan ar halv atta och vi har precis gatt fran hotellet. kristin klarade iaf tva dagar utan en dator, sa grattis till henne. hehe.. vi gor inte mycket mer an att sola och bada i poolen. Har inte hunnit ner till vattnet annu, men vi planerar en heldagsutflykt imorgon till stranden. det kostar ju bade for stolar och parasoll... Priserna har gatt upp nu ocksa, berattade nagra tjejer vi traffade har nere. typiskt.
jag tackar Daniel som overtalade mig att ta med kortet, shit vad vi gjort av med pengar. inget idag daremot, eftersom jag spenderat en del. utom de 25 svenska kronor jag har betalat for en halvtimme nu.

helgen bir apnice ocksa. det kommer bli varmare an det varit (Bulgarien kommer tydligen ha sin varmaste sommar pa 22 ar, sags det -lyckat for oss). eftersom solen ar sa stark anvander vi oss av hoga solskydd. engligt Kristin har jag fatt mycket farg, men jag skull einte halla med. speciellt nar jag tog bort hotellarmbandet oich inte langre sag ngt vitt. haha. tydligen har det akt runt eller ngt sa jag kommer forhoppningsvis inte ha sa jattetydligt marke.


har knappt traffat nagra svenskar, sa mamma -det pratas engelska hela tiden!! det ar bara massa ryssar och tyskar, usch. inga fordommar, men de ar inte sa trevliga. det har shoppats lite men vi ska ivag trill en marknad nu i dagarna och shoppa loss. det som inte hittas pa de billigare stallena, far in skaffas fran Flowerstreet. traffade daremot nagra asschyssta killar som jobbar som promoters igar, typ de anda svenskarna vi traffat. utom nagra andra inkastare och tva tjejer som akte hem idag.

ha det sa mysigt hemma i Sverige, horde att ni hade regn igar, hahah -suckers!!!
det kan ju inte vara fint vader, da kommer mamma bara vinna over mig nar vi jamfor brannorna sedan. som tur ar har mitt har blekts redan, sa jag ser fram emot de kommande dagarna, med mer bad och sol

Kristin och jag, typ 2007 fragetecken.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela