Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

orden man vill höra

Publicerad 2010-05-26 15:19:17 i Allmänt

Cause I'm right here waiting
With open arms
I know you might feel shattered
But love should never bring you home

So consider this the moment
As defining who you are
And I can fix what's broken
And here's how I'll start

Just come with your heart
And leave the press to me
And I promise I will be
And I'll be your cure
Show me where it hurts
And I know that I can be
The medicine you need
Baby, I'll be your cure

-Jordin Sparks

det vettigaste beslutet på länge

Publicerad 2010-05-24 22:17:38 i Allmänt

jag ska för en gångs skull försöka släppa taget om någon jag egentligen bara vill sova brevid. vakna upp och dela min vardag med. tyvärr kommer det aldrig att bli så på grund av andras fördomar. fördomar som gör att han tvivlar. hans tvivel gör mig osäker och jag klarar inte längre av att kämpa. kämpa för kärleken. den fanns aldrig där, men det skulle kunna ha blivit något. bara om vi kämpat och bevisat att alla som tvivlade hade fel. bara vi tagit oss tid och lärt känna varandra på djupet.

nu måste jag släppa taget om denna person som funnits där de senaste fem månaderna och jag börjar med att radera några sms och ta bort honom från facebook. det svider och jag mår dåligt, men det här gör jag för min egen skull. jag kan inte vara mer stolt över mig själv

inlägg som skulle publicerats inatt

Publicerad 2010-05-21 12:02:54 i Allmänt

klockan är 04.25 och jag går över gräset i parken. solen är på väg upp och jag njuter av himlens vackra nyanser och värmen. helt plötsligt är det sommar och jag är fortfarande förvånad. tunnebanorna slutade gå för länge sedan, så det fick bli till att ta nattbussen hem. tack och lov för converse! skulle aldrig ha klarat kvällen i mina 14,5 cm heels. vi hade dansat natten lång och några fick i sig kanske lite väl mycket alkohol. jag promenerar från gamla stan till hornstull. det är en underbar natt och folk går runt lite här och var. de allra flesta verkar vara på väg hem, men har stannat vid kiosken för att få i sig något att äta.

ska upp om 3 timmar, men känner ingen stress, det är helg om bara några timmar och jag kan vila ut sedan. just nu njuter jag bara av vad livet har att erbjuda. ångest över skolan tar vi nästa vecka


igår från skivan

Be on you [feat Ne-yo -Flo Rida]

Publicerad 2010-05-17 21:11:58 i Allmänt

den låten la du till i min spellista, sist vi sågs. över tre månader har gått och jag har försökt komma på tankar, men i slutet av dagen så finns du alltid där. jag har inte modet att radera de sista smsen, för jag vill bli påmind om dagarna, telefonsamtalen och skratten vi delade. det gör ont, för jag vet att du gått vidare men jag vill bli påmind om känslan som alltid fanns där, så fort du kom på tal eller var i närheten. det är en känsla jag vill uppleva igen. jag har försökt gå vidare, men hur ska det gå till när jag jämför killarna med dig?! tankarna vandrar vidare till dig å tiden innan fredagen på sportlovet.

jag försöker göra saker, men jag kan inte gömma mig bakom skolböckerna och skratten är bara en fasad, för en flicka med krossat hjärta använder sig av försvarsmekaniskmer. jag oroar mig över sommaren. hur ska jag kunna njuta när jag är ledsen konstant?! jag lovade mig själv att aldrig mer bli sårad av en kille, ganska nyligen. det var innan du kom in i bilden -men så mycket som du påverkat mig. jag kände mig hel, som en person -där kropp och själ levde i harmoni. det var då och allt jag vill är att kunna gå vidare


jag vill inte gömma mig, men så länge tar jag min tillflykt till fotograferandet

lets go crazy -not

Publicerad 2010-05-17 15:21:04 i Allmänt

fan... kroppen längtar ut till solen, värmen och bara få njuta. MEN jag fortsätter med tvätten, städning av rummet och så måste jag plugga matte. fan, någon som vill göra provet åt mig? skönt att mediaanalysen skrevs igår, behöver bara kollas igenom och projektredovisningen har jag gjort klart inför redovisningen imorgon. hemsidan blir nog klar imorgon, så fort jag och lovisa importerar texterna.

har bokat resa inför sommaren, eller ja -29/6 - 13/7, Bulgarien och det ska bli så jävla nice! så det blir till att snåla med pengarna nu innan eftersom jag betalar allt själv. 10400:- fattigare för semestern, samt kostnader för tidningen -900:- och sista skivorna plus slutskiva och flak. -400:- iom mitt nya pass jag fixade idag. nu ska jag leva på nudlar eller på familjen, haha. inga fikor blir det iaf.

riktigt stolt över dagens insats i att vara duktig, ha-ha. men nu ska det pluggas matte, vill inte!!!!! kanske ska kombinera pluggandet och det fina vädret?
bild sedan i våras, fick för mig att fota carolines, mitt, lovisas och elins öga
-här har ni resultaten

shoppinglista

Publicerad 2010-05-12 09:59:45 i Allmänthar beställt ett sjukt snyggt armband från två tjejer som gör egna armband och sedan säljer dem för helt ok pris. jag kommer skriva laugh på mitt plus extra kedja. shit jag har verkligen inte råd att handla massor nu inför sommaren och studenten. med tanke på min shopping lista nedan... suck

two years ago

Publicerad 2010-05-08 12:29:23 i Allmänt

You probably wonder why I'm writing in english now... I've recently talked to my ex, gosh he has grown sooo much and now when I'm talking to him -I don't understand why we broke up. But that was years ago and I'm happy we're still friends. The girls know who I'm talking about, so I don't need to say his name. Unfortunately I don't have any photo of his tattoo, but it's awsome and I can't wait to see him again -this summer or what do you say A?"Te quiero, tu eres la persona de mi vida y estaras siempre"
thsoe days are gone, but I will never forget the memories...

allt med en nypa salt

Publicerad 2010-05-04 21:26:34 i Allmänt

jag har precis lovat mig att inte stressa upp mig inför det kommande provet. iom dagens stora händelse som tagit all min energi, ska jag ta dagarnan som de kommer... känner inte för att ta upp det som hänt, utan det är bara de närmsta som har rätt till att få veta vad som skett

jag inser nu, när jag sitter med religionsboken framför mig, efter att ha sökt ytterligare kurser till högskolan att jag måste börja ta hand om mig själv. jag har lyckats sköta skolan och få extremt bra betyg som jag inte kan vara mer nöjd över samtidigt som jag jobbat cirka åtta timmar per helg, de senaste halvåret. men tid för mig själv eller tillräckligt mycket tid för vänner har jag inte haft. jag vet att efter somamren är det vuxenlivet som gäller och man bör förbereda sig, men vart tog tillfällena att vara ungdom vägen? jag har lärt mig så otroligt mycket av mitt kanske lite för tidiga "vuxna liv", men nu måste jag stanna upp och bara få njuta. njuta av min sista sommar med mina underbara vänner och få vara 18 år. jag ska bara göra massa roliga saker som inreda gästhuset på landet, fotografera, vidarutveckla min hemsida, resa och självklart träffa bästa vännerna.

min sista sommar ska jag inte kasta bort eller oroa mig inför framtiden

valborg

Publicerad 2010-05-03 20:27:47 i Allmänt
har laddat upp tillräckligt med bilder på bdb och facebook, så ni får nöja er med den här jag fixat lite med i photoshop, då jag egentligen borde sitta och plugga religion. LOVISA :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela