Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

funderar på att ringa å väcka min pojkvän

Publicerad 2010-11-29 01:29:50 i Allmänt

men är inte så övertygad att han uppskattar det, är sjukt trött och har ont i ryggen. det borde varit jag som fick massage idag. igår eller vad ni nu vill kalla det (klockan är ju efter 24).

förstår inte varför jag är så taskig mot min kropp, men det blir förändring på det. först ska jag sova. dagens andra planer är att besöka arbetsförmedlingen, söka jobb, träffa bästis ,gå på bio med bebis och förhoppningsvis ha sällskap av älsklingen på kvällen. lite sällskap vid barnpassning sitter inte fel. jag och bebis älskar ju att busa, speciellt roligt med pojkvännen också. distansförhållande suger, så därför har jag kollat biljetter upp till älsklingen. måste ha ett jobb om jag ska kunna fortsätta träffa honom. inga pengar what so ever..

kommer börja ladda upp gamla bilder också, så sjukt roligt att titta på. varför inte dela med mig? här kommer lite exemplar. vi börjar med 2007



precis i början av 2007. ja, jag har klippt bort fejset för jag såg helt sjuk ut. fattar inte att jag tyckte jag var tjock vid denna tid, ung och dum? typiskt dumt "tjej"-tänkande i den åldern, som inte alls fick mig att må bra -tur att man kommit ifrån det där. även om..


sommaren kanada, första året
 

hösten, precis börjat gymnasiet. sjukt snygg i håret? -tycker jag iaf


vintern, jag och C vid Idolfinal, gaaaah jag tror jag dör. vi är ju sjukt söta!


WWWWWWWHHHHAT!?

Publicerad 2010-11-28 23:57:33 i Allmänt

ngn annan än jag som såg extra avsnittet? jag hade hoppats att det skulle vara längre och att Emma skulle välja Jimmy, men teasern i slutet av avsnittet säger ngt annat!? jag kan knappt bärga mig tills imrogon då man kan läsa /se mer. och att Christian och Linda inte är tillsammans idag? va! sjkut nyfiken hur det är med Petra och kärleken också, där fick man inte ut så mkt.

att man kan bli så insatt i ett program är konstigt, men åhhh, jag vill veta vad som hände efter att följt med de på ett livsäventyr (låter helt sjukt, jag vet men är i chock nu och vet inte hur jag ska hantera situationen)

nattmys

Publicerad 2010-11-28 23:44:19 i Allmänt

pojken kom inte hit ikväll, innerst inne visste jag att det inte skulle hända, men hoppas kan man alltid göra. problemet med mig är ju att jag bara blir bsviken när jag går och bygger upp förhoppningar. det måste jag sluta med, en riktigt dålig gammal vana jag har.

istället ska jag kolla på extra avsnittet för EMS. spääääännande! mys med lite romantik på ett eller annat sätt

vilken dag

Publicerad 2010-11-28 19:42:06 i Allmänt

första advent, snön faller och ljus är tända. en mysig fika med glögg och lussebullar, eller kaffe som jag. jag sov fram till ett och mös lite med lillasyster. sedan träffade jag en gammal vän för en fika. tänker inte nämna något namn för jag vet att de allra flesta kommer bli besviken på mig. men oroa er inte, min kära pojkvän vet vad jag gjort idag så jag går inte bakom ryggen på honom eller vad ni fantiserar ihop. kul att träffa en vän och ta upp kontakten nu när jag är tillbaka i stockholm.

jag har haft en fantastisk dag, vilket jag hoppas att ni också har haft. ska hem till pappa om en liten stund och se EMS, en fortsatt kanondag helt enkelt. hittade bilder på gamla datorn,  de ndanför är tagen för 2008, våren och sommaren. kolla vad liten och smal i ansiktet jag var!

  
 hahaha

borde kanske göra ngt denna fredag

Publicerad 2010-11-26 15:09:45 i Allmänt

jag har planer, det är inte det. ikväll åker jag hem till stockholm och ska ut med gamla klassen. vi ska öla med vår gamla historielärare, favoriten om jag drar hela klassen över en kam.

jag vaknade tidigare idag och sätter mig framför datorn det första jag gör. fixar lite grejer och sedan loggar jag in på facebook. där har jag suttit fram tills nu. har inte ätit ngn frukost om inte två lussebullar gills, haha. sitter i eriks hoodie och raggsockor. om en timme kommer han hem. innan dess måste jag duscha göra mig iordning och diska. kan inte sluta tänka på att jag måste gå ut på krogen med värsta vinterbootsen ikväll. suck. att sedan vara ifrån erik är väl inte heller så kul.


andra kvällen vi träffades, vilket intryck jag måste ha gjort.. haha

snöänglar och lussebak

Publicerad 2010-11-25 20:26:09 i Allmänt

kom precis in från en kylig promenad här där vi bor. mycket skratt, snö och pussar, försök till sådana iaf. jag gjorde mina två första snöänglar och försökte putta ner erik för lite sällskap, men han är inget stort fan av snö så jag blev ensam i högarna

nu ska vi fortsätta med lussekularna som erik säger

                
lusse                           +                 kulle                     =

chans till romans

Publicerad 2010-11-25 18:38:41 i Allmänt

underbart! hihi, satt i bilen på väg in till Hedemora för att handla mat. höjer volymen när jag hör att just den delen av programmet ska börja. de ringer upp personen som sökt och jag visste precis vem det var! blev helt till mig och var tvungen att ringa tjejerna för att de skulle sätta på radion. tyvärr hade typ ingen möjligheten att göra det så jag fick berätta vad jag hade på hjärtat tre gånger. (erik blev nog inte lite fundersam, varför jag var så speedad). den här killen gick i vår klass och har nu en dejt i Östersund. hur gulligt som helst.

självklart var hans självförtroende på topp -som vanligt, när jag ringde upp honom.
var ju bara tvungen

minusgrader med en vändning

Publicerad 2010-11-25 15:52:57 i Allmänt

okej, det känns bättre. antagligen för att pappa ringde och S inte är sur. det är åtta minusgrader ute, men funderar på att ändå tvinga med erik ut på en promenad. jag kommer verkligen kämpa för att få med honom. om han kommer hem snart dvs. jag åker imorgon istället. visst jag hittade en billigare biljett för ikväll, men vad ska jag göra hemma egentligen? bättre å vänta tills imorgon och sedan möta upp gamla klassen på en gång, för en härlig utekväll!

om mindre än tio minuter slutar mannen, så nu sitter jag och väntar på att han skall komma hem, som vanligt. och ikväll kommer jag inte vara ensam. först en promenad och sedan julbak, eller tror ni han kommer lura i mig ngt annat så vi inte hinner med något utav dem? det är faktiskt möjligt

solen skiner och jag är ändå deppig...

Publicerad 2010-11-25 12:50:17 i Allmänt

vaknade för mindre än en timme sedan och vad har jag gjort? ABSOLUT INGENTING. suttit framför facebook. inge frukost, inge repris av PH eller EMS. har jag sökt jobb? nee. måste ringa och prata med pappa, det har jag ju inte heller gjort. hittade en biljett hem till stockholm och funderar på att åka hem ikväll. ångest. beslutsångest.

men, det är sol ute, även om det är 6 minus grader och lite av en snöstorm så skiner solen -det måste ju vara ett tecken, hur jag nu ska tolka det...

en månad kvar tills julafton

Publicerad 2010-11-24 16:11:44 i Allmänt

ja jag vet jag är nitton och önskar mig fortfarande julklappar. lite inspiration då önskelista är på ingång kanske? jag är inte bortskämd -vad ni än tror..

helt osammanhängande..

det snöar som sjutton här

Publicerad 2010-11-24 15:14:05 i Allmänt

ingen kraftig snöstorm direkt, men det yr och far som bara den. vitt är nästan det enda man ser. jag som ville ut och promenera (ser inte vad jag skriver eftersom jag sitter i soffan och skärmen är två meter bort (, så ber om ursäkt för stavfel). bara en timme kvar tills min biff kommer hem. tyvärr måste jag åka hem antingen imorgon eller på fredag. skulle gärna stanna, men måste ta tag i vissa saker hemma i STHLM. saker som måste göras, snarast. jag visste vad det skulle innebära att ha ett distansförhållande och det är faktiskt jobbigt. men samtidigt så är det bra att vara ifrån varandra eftersom vi umgås så intensivt när vi väl träffas. snart är det jul och nyår och i år är första gången jag har en pojkvän vid sidan om mig, för att mysa in i det sista under detta år. något jag verkligen ser fram emot.

men just nu fortsätter jag med spelandet och väntar på pojken. hoppas verkligen att jag lyckas övertala honom för julbaket som jag fick för mig att göra. han har ju redan bakat paj, så lussebullar är väl inge problem?

sovmorgon!!

Publicerad 2010-11-24 11:51:30 i Allmänt

idag sov jag ut, utan något störande moment. vaknar knappt av när erik ska upp till jobbet. nu ska jag kolla klart på Bartenderskkolan som jag såg halvt igår och sedan blir det SIMS, hehe

GOD MORGON, god förmiddag -eller vad ni nu vill kalla det

Nämnde någon gång att det skulle bli mer uppdatering så fort jag flyttade hem igen

Publicerad 2010-11-23 11:44:10 i Allmänt

grejen är ju att jag inte ens är hemma. i söndags åkte jag med upp till Dalarna för att få spendera lite tid med pojken min. helgen gick ju åt att träffa tvillingarna +boys och sedan middag + utgång med Krille och ett gäng härliga människor. den enda egna tiden var när vi låg och spelade spel med lillsyrran. tvillingarna varnade oss för det spelet och självklart hämtade Erik hem just det spelet till mobilen. hela lördagen låg vi och spelade tills vi insåg att vi var tvugna att börja göra oss iordning. och sant som sagt, det var beroendeframkallande, för även på söndagen körde vi lite innan bilfärden. det bästa var nog när vi körde fast på en bana och kom ingen vart, och sen när erik kom hem från jobbet -det första han gör är att sätta sig ner och spela, eftersom han nu "visste precis" hur man skulle klara av banan.
undrar hur...?


tyvärr lämnar han inte mobilen hemma så jag kan fortsätta spela, ägnar istället tid för lite Sims3, vilket var avancerat. hur mycket funktioner som helst, men asballt att man ser husen brevid, kan åka runt i stan med sin egna bil och även besöka grannarna. det blir mer spelande så fort jag fått i mig ngt litet att äta och fixat lite. eftermiddagen komer spenderas med en del aktiviteter, kul att komma ut utanför lägenheten också. annars lär jag få fyrkantiga ögon snart.. 

Redo för SIMS 3

Publicerad 2010-11-22 11:13:43 i Allmänt

början på den här veckan har varit helt sick. först så tjafsade jag och Erik när vi skulle somna inatt. barnslig som jag var gick jag och la mig på soffan, men gick faktiskt tillbaka in till sängen efter att klockan slagit tolv. jag vet konsekvenserna av att va uppe hos Erik när han jobbar. klockan ringer strax efter 5 och han ska upp och göra sig i ordning inför jobbet. men denna väckning var jag inte alls beredd på. människan har ny mobil och även ny alarmsignal som var på högsta volym och jag fick seriöst nästan en HJÄRTATTACK när den ringde. sov så djupt , så att jag hamna i chocktillstånd enda tills Erik kom och sa hejdå. som tur var lyckades jag somna om och gissa om jag inte väcks på ett bättre sätt nu. HAMRANDE, BORRANDE OCH SÅGANDE i fullfart, i lägenheten snett under. kan ni föreställa er en glad tjej Erik lär möta när´han kommer hem från jobbet? det kan faktiskt jag, för nu har jag kollat runt på alla mailer, för kursbetyg och annat -även facebook är av checkat och nu skall det spelas TVspel. dealen med Erik är att jag ska iaf ta  minst 10 minuters rast och om jag måste kissa så ska jag slita mig från skärmen.

jag är faktiskt redan på bättre humör, bara vid tanken att få starta spelet. måste kanske få i mig lite frukost bara... näääää, hoppar nog det

flyttar hem till STHLM igen

Publicerad 2010-11-16 16:27:18 i Allmänt

känns lite som ett steg bak i min utveckling till vuxenlivet. men att flytta tillbaka hem är mitt bästa alternativ nu eftersom jag inte har ett jobb. det blir till att leta så fort jag kommer hem, har varit hos erik och kommer hem igen, om sisodär två veckor, haha. jag vill ju verkligen ha ett eget boende, få pyssla med inredning och ta hand om det. inga regler som andra skapat, utan mina. inga bestämda tider att komma hem eller tjat om städning, för det har jag ändpå inge problem med -så länge ingen tjatar. tycker det är rogivande att diska och städa måste jag för att ha det fint. att gå ut i pissvädret för att tvätta är också mysigt på sitt egna lilla sätt. jag håller mig sysselsatt och fördriver tiden ganska bra. jag gissar att jag kommer få äta upp dessa ord, när jag kommer hem till Stockholm igen. då kommer det finnas så mycket att göra. tillbaka till alla vänner, promenader på Djurgården, julstress, haha stryk det sista.

först måste min man komma hit, jag höll mig sysselsatt under tiden jag studerade. men nu efter sista tentan känner jag mig mer ensam än någonsin. och att vi inte har träffats på över en vecka gör ju inte saken bättre. jag är som lyckligast när jag är med honom och oavsett om jag inte har någon inkomst, bråkar med mamma eller att det sociala livet har runnit ut i sanden pga flytten, så bryr jag mig inte om de problemen när jag är med honom. nu börjar det bara bli irriterande att jag inte är hos honom eller tvärtom. jag trodde aldrig att jag skulle hitta en sådan fin och underbar männiksa att dela min vardag med



jävla javascript, helvetes tenta, nu vill jag bort

Publicerad 2010-11-03 11:46:50 i Allmänt

ledig hela veckan, bortsett från tentan på fredag. helgen kommer bli mys, det är garanterat. men dagarna innan. USCH! gick upp halv åtta imorse för att boka kontroll av lägenheten inför avflyttning och sedan var det bara att gå upp för att få ordning på denna onsdag.

duktig var jag, genom att dra till skolan strax efter åtta för att plugga lite inför tentan. pratade med en barndomsvän igår och vi kom fram till att de behövs så mkt mer själv-diciplin för att studera nu än i gymnasiet. men jag tog mig själv i kragen och tvingade fötterna frammåt i höstrusket och har suttit och skrivit om de här koderna, säkert tre gånger -för en enda liten applikation! först gick det bra, men bestämde mig för att avancera lite och efter det förstördes allt. nu har jag ingen lust med detta så jag ska ta en tripp in till stan för att **** och sedan hem och läsa kurslitteratur. trodde inte jag skulle förbereda mig särkilt mycket inför denna tenta, men börjar bli orolig, så det är bara å kämpa på, även om jag inte lär mig så mkt...


First I Was Afraid, Now I'm really Petrify

Publicerad 2010-11-01 12:33:43 i Allmänt

men med en sak avklarad, grupp presentationen. på fredag är det min första tenta. TENTA på universitetnivå. nervös, såklart men jag gör mitt bästa. vet inte riktigt hur jag ska lägga upp studerandet -men det löser sig. jag har fem dagar och på torsdag ska vi svenska studenter träffas och plugga tillsammans. jag oroar mig inte för digital img-tentan. det är web-tentan som spökar.

vi får se hur det går

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela