Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Tänk på denna medan jag går på rast!

Publicerad 2011-08-29 16:38:43 i Allmänt

Du hittar en skjorta för 97 kr men du har inga pengar! Så du lånar 50kr av far och 50kr av mor.
50+50=100 Du köper skjortan och får 3kr tilbaka

Du ger 1kr till far och 1kr till mor så du har 1kr själv.
Du är nu skyldig din far 49kr och din mor 49kr.
49 + 49 = 98 + din krona = 99kr
Var fan är den sista kronan?

Hittade detta på Lindas blogg... Hejdå!

Högskolan och jobb

Publicerad 2011-08-23 12:33:47 i Allmänt

Håller på och registrerar mig inför höstens studier och ska sedan iväg till jobbet. Förra året vid den här tiden hade jag precis fått reda på att jag skulle flytta till karlstad och ordnade med allt. Framförallt flytten. Nu ska jag registrera mig och är nervös över att börja plugga.

Ikväll är det ett kort pass på jobbet. 5, 5 timmar. Hehe..

Vilken...

Publicerad 2011-08-21 11:16:38 i Allmänt

1) Kväll jag hade igår. Först hängde jag med en kollega och hade egen stadsvandring. Vi körde Kungsträdgården, Sergelstorg, Hötorget, Drottninggatan bort till Gamla stan. Sedan iväg över slussen till medis. Gick runt där och slutade sist på Tacobar och drack Margarita och käkade.

2) Fortsättning på kvällen. Ringde upp C och vi bestämde oss för att dra ut. Jag var så sugen och blev så glad när hon ville hänga med. Vi hamnade på After. Drack vin och hamnade med ett gäng dryga killar. Enda anledningen till att vi satte oss där var för att de skulle sluta glo, smygfota och peta på C. Strax innan ett slet vi oss från After och begedde oss hem. Hade så trevligt och kul att prata, eftersom vi inte hade setts på länge.

3) Den här videon! Min pojkvän skickade den på facebook och sa att det "Skulle vara något för dig". Ja, han känner mig väl den mannen. Det är så jag! Precis som han sa, haha. Värt att lyssna på!



Fina röster i bra låt

Kuppen

Publicerad 2011-08-17 10:29:00 i Allmänt





Två bilder som togs på väg hem från kräftskivan. Har ett par andra också. Ska bara fixa lite med dem, så ska ni få se!

Läser om hur alla pratar om hösten

Publicerad 2011-08-16 22:34:54 i Allmänt

"Bara 4 dagar kvar", "Snart börjar skolan igen", "Flyttar på torsdag".

Själv stannar jag på jobbet. Jobbar järnet nu sista tiden. Pluggar lite i höst. SKA ta körkort. Flyttar upp till de kalla skogarna. Okej, överdriver lite men.. Ja, vi får väl se hur det går. Tur att jag flyttar ihop med världens finaste människa. Han får fortsätta rädda mig.

Tänker tillbaka hur mitt liv såg ut för ett år sedan. Jag var nykär, påväg att flytta hemifrån, bo i en annan stad och plugga själv. Ville resa utomlands. Nu saknar jag min lägenhet. Jag saknar de kalla, blåsiga dagarna jag gick till universitetet. Jag saknar vännerna där borta. Saknar Karlstad.

Det är tur att jag har min pojkvän. Jag skulle inte vilja flytta tillbaka om det inte var med honom. Han får mig att vilja växa upp och ta i tu med min ångest över förändringar. Jag är redo för hösten, tillsammans med min man som stöd. Jag är redo för den kalla perioden. Det är nästan så att jag längtar att få inviga mina nya skor. Ha fina höst kläder. Framförallt längtar jag tills min födelsedag!

Nyblonderad

Publicerad 2011-08-16 00:02:04 i Allmänt



Nu ser jag ut som en kyckling på bilden, men så hemskt är det inte. Men måste använda silvershampoo, eftersom det är lite för gult på vissa ställen.

Nyss hemkommen från kräftskivan

Publicerad 2011-08-14 05:29:11 i Allmänt

Jag är spiknykter och älskling blåste precis 3,5. Hmm.. Haha, nej men han tog precis extra mkt lysterin för att se hur mkt alkoholhalten höjdes. Först blåste han 1,8 så det är ganska stor skillnad på oss nu. Hela kvällen och natten har varit galen. Jag har varit i chocktillstånd sedan 18 tiden. Inte kunnat slappna av. Blev dock övertalad att jag skulle stanna vid 2tiden.

Jag spöade skiten ut erik i 5kamp. Är så sjukt kaxig över att mitt lag drog över honom på vår sida. Mitt lag bestod av mig, en 12 årig kille och en vuxen man VS tre starka unga män. HAHA det trodde ni inte va? Och dragkampen var på såpa!!! Bästa var när vi kom till utslagningen och vi vann över svärfar!

På vägen hem fotograferade jag lite nere vid vattnet. Ska kolla igenom om det blev ngt. Hinner inte nu, erik verkar ha gått å lagt sig. Jag som stannat uppe hela natten för hans skull. Nu kan han inte ens vänta 5 minuter på mig...

Förkylningen smyger sig på

Publicerad 2011-08-12 17:59:37 i Allmänt

Öronen svullna, huvudet värker, liksom halsen och jag är mer lättirriterad än vanligt. Har precis kollat på en film med Matt Damon The adjustment beaur eller ngt, vet inte hur det stavas heller och är för lat för att kolla upp. Har varit iväg till Borlänge och shoppat med älskling och så handlat mat och dryck till morgondagens spektakel! Ikväll ska vi ner till svägerskan och familjen för att umgås lite och förbereda inför imorgon.

Ska sätta på ngt roligt på datorn och fortsätta slappa i soffan. Somnar säkert...



Min nya fina klänning. Har blivit en hel del röda plagg på sistone. Köpte ju ett
par jeans i ungefär samma färg och sedan en mörkröd klänning, förra veckan.
Så snyggt med rött egentligen, på oss blondiner! :)

Världens bästa bok utläst och bästa utgången på länge!

Publicerad 2011-08-07 13:53:35 i Allmänt

För andra gången, vad ska jag nu hitta på?!!! Skulle lätt kunna börja om, åh jag är så kär i boken. Haha.. Gårdagen, för att prata om något annat. Det var länge sedan jag var ute på krogen och hade så roligt! Träffade en hel del människor från förr. Klasskompisar från gymnasiet och högstadiet. Vi drack goda drinkar, pratade massor dansade och hade en awesome kväll helt enkelt. Plus i kanten för att en i sällskapet kände en bartender. Mer säger jag inte. Delade taxi hem med några av tjejerna, när Sommar stängde och kom i säng strax efter 3.



Det var ju avskedsutgång för dessa två pinglor!

 
Ganska fula bilder egentligen, men härliga så ni får se ändå..


Gänget, ni ser hon med röd kjol. Vi matchade outfits. Rött ner till och svart upptill! Vi hade inte bestämt för att matcha varandra, haha. Ska se om det finns en bild på oss tillsammans senare :)


Gott i glasen!


Jag och Sara :)

365 dagar senare

Publicerad 2011-08-06 00:06:00 i Allmänt

Och jag har aldrig varit så lycklig som jag är nu. Det är alltså ett år sedan jag sa hejdå till singellivet och Erik och jag bestämde oss för att bli ett. Jag skulle kunna skriva ett inlägg om hur bra du får mig att må, hur lycklig du gör mig och hur otroligt kär jag är i dig -OM det fanns ord för det. Därför blir det bara ett par bilder från vår tid tillsammans och de tre magiska orden,
jag älskar dig ♥


Ett utav de första bilderna på oss. Lagom fulla :)


Vår första dag som ett par


Många resor till varandra när jag flyttat till eget i Karlstad



 


Humor...?


Ut på upptäcksvandring i Köpenhamn


i Köpenhamn

Vart tog solen vägen?

Publicerad 2011-08-03 13:15:53 i Allmänt

Satt ute vadå -en timme och nu har den gått i moln. Kanske lika bra eftersom jag håller på å svimma. SKa äta lite och kolla klart på HP filmen, vi började med igår. Här nedan kommer lite bilder från min och älsklingens resa till Köpenhamn..

Tar för lång tid att ladda upp bilderna. Ni får ett inlägg sedan med bilder..

Vaken lite tidigare

Publicerad 2011-08-03 10:03:48 i Allmänt

Min kropp är helt seg efter gårdagens faceplant. HAHA. Jag och älskling var förbi ett par vänner för att äta middag ihop och när vi var på väg hem fastnade jag med foten vid deras kaninstängsel (detta var utomhus, som tur var) och ramlade handlöst ner på marken med huvudet före. Fick bara några ytliga sår och lite skrapsår, men det gör ont!

Ska slänga i mig lite frulle, redigera lite bilder, packa (åker hem ikväll!) och sedan sätta mig ute och slöa i solen hela dagen!

Hemmafru

Publicerad 2011-08-01 15:40:03 i Allmänt

Den titels har jag tagit på mig idag. Egentligen har jag inte gjort så mkt. Diskat undan och pillat i köket, bäddat (för det är ju så svårt, men vi gör det nästan aldrig), förberett middag och kollat upp en del saker. Har också hunnit med att sola i tre timmar och läst ett par 100 sidor. Snart är boken slut! :( Vad ska jag fördriva mina lediga dagar med då, är frågan. Snart åker jag hem och förhoppningsvis är systrarna hemma ett tag så man kan träffa dem. Vi jobbar ju alla, men jag har det ganska lugnt den kommande tiden så jag ska njuta.

Mannen min kommer snart hem från jobbet, så det blir till att hoppa in i duschen nu och börja med middagen. Idag ska vi panera fisk och äta med räkor, gräddfil, lök och potatis. Har bara ätit flingor och resten av mitt naturgodis från bilresan igår så jag är jättehungrig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela