Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

har inte kunnat blogga eftersom jag inte förstår mig påatt blogga via mobilen

Publicerad 2011-01-31 18:50:27 i Allmänt

har försökt flera gånger men kan inte skriva ngt i den stora rutan, innan man publicerar -ni vet. jag använder pojkvännens samsung galaxy s, med touchscreen.

kan någon hjälpa mig med detta? vore roligt att kunna blogga även när man är borta på minisemester och inte har med sig ngn dator. nu blir det förhoppningsvis film eller bara mys. jag är sugen på film!

det blir CHAMPANGE, med lite REDBULL -ska vi spetsa med lite GIN?

Publicerad 2011-01-26 20:53:53 i Allmänt

haha, klockrent. inga killar kommer fatta ngt när de ser tjejers statusar på facebook. lite kul

är uppe i norr nu. tog oss längre tid än vanligt och vi satt i kö säkert en timme. inge vidare roligt eftersom min prins sänker sig till betjänt när han kör, speciellt om det är köer. hahaha.
har varit hemma i lite mer än två timmar. och nu knackar det. har inte gjort ngt, utom att leka på facebook. nu lär han lär ju ifrågasätta varför jag inte kom och öppna. "hade du inte tid att öppna för mig?" fin första mening. och ingen puss fick jag..

blir nog en film för att avrunda kvällen. imorgon blir det mer bilkörning
jag ska inte dricka detta, bara så att ni vettycker synd om min pojkvän

Publicerad 2011-01-26 13:23:36 i Allmänt

han lär ju kommentera att jag inte har tid å blogga. och det är just anledningen till att jag skriver. vi håller på å packar, eller ja erik gör. jag beställer hem kurslitteratur så att jag kan läsa nästa vecka och inte skjuta fram allt.  (han tyckte det var en väldigt bra första mening) stackars dalmas, tillsammans med en storstads bo som stressar enda in i slutet, sedan när jag upptäcker att jag har j*vligt bråttom.


Just nu ser det ut såhär....M.U.P.P.A.T!! (NÅGON SOM HAR NÅGON AV DESSA BÖCKER??!)

Bergström, Bo (2009) Effektiv visuell kommunikation: om nyheter, reklam och profilering i vår visuella kultur. Carlsson. HAR BESTÄLLT HEM

 • Hansson, Hasse, Karlsson, StenGösta & Nordström, Gert (2005) Seendets språk –
  exempel från konst, reklam, nyhetsförmedling och semiotisk teori.
  Studentlitteratur. FINNS PÅ STADSBIBLIOTEKET ATT LÅNA, 3 EXEMP.
 • Koblanck, Henriette (2009) Typografi, bild och grafisk design. Bonnier utbildning. HAR BESTÄLLT HEM
 • Understanding Colour, Linda Holtzshue, John Wiley & sons(ISBN: 0471715085)Colour: How to use colour in art and design, Edith Anderson Feisner, Laurens King Publishing (ISBN:1856694410)Color, Fehrman, K. & Fehrman, C.,
 • Color Theory, Parramon, J.,
 • Color Theory Made Easy, Ames, J.,
 • TYPE and COLOUR, Beaumont, M., Phaidon Press
 • Designer's Color Manual, Banks, A. & Frasier, T., Chronicle Books
 • The Element of Color, Itten, J., Wiley
 • Theory of Colours, Goethe, J., MIT Press
 • Color Codes, Riley II, C., University Press of New England
 • Abstract Design and How to Create it, Fenn, A., Dover Publications HAR BESTÄLLT HEM
 • Pattern Design, Day, L., Dover Publications HAR BESTÄLLT HEM
 • Geometry of Design, Kimberly Elam Princeton, (ISBN: 1568982496) HAR BESTÄLLT HEM

  huvudvärken som inte släpper

  Publicerad 2011-01-24 20:41:33 i Allmänt

  har haft huvudvärk snart i en vecka. somnar med huvudvärk och vaknar med den. kan försvinna någon timme mitt på dagen, men den kommer tillbaka in mot kvällen. riktigt trist. förra veckan var jag ute och tränade trots värken. idag är tredje dagen jag inte tränar. ångest? ja, lite smått. men känner om vi ska iväg å åka skidor i helgen så kommer jag nog ta igen kalorierna. får se om vi verkligen kör pilates eller inte, här hemma. har en liten känsla av att erik kommer uppehålla mig så länge som möjligt tills det blir försent. eller så att jag glömmer det. (sitter han å flinar åt mig när jag skriver det här, haha)

  kollar iaf stugor och hoppas vi kan boka detta nu. önska oss lycka till!!

  Natti natti

  Publicerad 2011-01-23 23:41:20 i Allmänt

  nu blir det av att hoppa i sängs. imorgon ska vi upp tidigt och åka bil, hem till STHLM. sedan AF (skulle helst slippa, men men...) och sedan planering inför torsdag och framåt. god natt på er

  efter en orolig natt blev det sovmorgon till slut

  Publicerad 2011-01-23 11:41:35 i Allmänt

  skönt att sova ut. skillnaden mellan sovmorgon och gå upp "tidigt", har ingen super skillnad. gå upp tidigt gör jag vid 9 och sovmorgon blir det tills 10-10.30. idag blev det sovmorgon ända fram tills 11.16. sjukt skönt. var uppe flera gånger inatt av törstighet, kissnödig och mer törstig. stackarn till pojkvän vaknade sista gången jag var uppe och då var det bara en timme kvar tills han skulle upp och iväg till jobbet. för att kompensera det fick jag ¨hålla mig vaken och försöka få honom att somna. tror nog att jag somnade först, får väl se när han kommer hem igen.

  en arbetsvecka avklarad och nu är han ledig. vi har tom planer för kommande vecka. om de går igenom dvs. det kommer nog bestämmas ikväll/imorgon. tror jag måste ner till affären. mjölken tog slut igår och juicen inatt. inget till frukost för moi, eftersom jag helst inte äter bröd. god morgon på er!

  paus i pluggandet

  Publicerad 2011-01-22 14:00:32 i Allmänt

  är inte alls nöjd med det jag gjort. tyvärr kan jag inte lägga ut det här heller, eftersom det  är mot skolans regler. så kan tyvärr inte få ngn feedback från er. lite trist, eftersom jag verkligen vill göra bra ifrån mig. en av uppgifterna är lite knepig och förstår inte riktigt vad läraren vill. med är klar med 3 av 5 uppgifter för första inlämningen som är den 20:e februari, så jag har ju ett tag kvar.

  känns lite bättre på det personliga planet också. pratade med min K och hon vet så mkt och har bra förklaringar på nästan allt. så nu känns det lite bättre och jag ska inte behöva oroa mig så jättemycket. det kommer bara förvärra saken. snart komme rälskling hem! yeiii, det blir nog lite mat och sedan åker vi till hans föräldrars landställe över dagen. tar en kopp kaffe och fika eller bara kollar läget. de var borta över jul och nyår. lite över 3 veckor tror jag. de har säkert massor att berätta och solbrända är dem också. blir kanske inte lika roligt, men trevligt att se dem och höra hur de haft det!  liten plutt, sugen på att skaffa den där hårfärgen igen.. eller bli mkt blondare än vad jag är nu

  överraskar mig själv

  Publicerad 2011-01-22 10:11:55 i Allmänt

  kunde inte somna om och känner mig faktiskt utvilad. gick upp för en halvtimme sedan och har faktiskt ätit frukost. idag jobbar min älskling bara till 2, så kanske därför kroppen inte ville sova längre. tycker att jag kan vara själv lika många timmar som igår. nej, men det är ngt konstigt med min kropp, för personligt fr att ta upp här, och börjar bli llite nervös. får se om det löser sig innan måndag -annars måste jag kolla upp det. usch..  ska fortsätta kolla på Miami Ink nu

  mitt viktigaste lopp någonsin

  Publicerad 2011-01-21 12:47:35 i Allmänt

  igår var helt sjuk. sprang för glatta livet för att hinna med tåget.

  upptäckte 13.13 att jag hade jävligt bråttom -mitt tåg skulle gå 13.45. slänger i träningskläder och eriks tvätt. knappt ngt till mig. slängde på kläderna, larmade på och sprang till t-banan. ser hur 16-tåget åkte och sänker tempot och kommer fram till tbanan. kul -7 minuter kvar tills nästa. ringer i panik till pappa som försöker hjälpa mig med att avboka min resa, efter att vi kommit fram till att jag inte skulle hinna till tåget. ändå stiger jag på tbanan, med tankarna: "om detta är meningen, att jag ska åka idag -så kommer jag komma på tåget". efter att jag lämnat zinken, ringer pappa, frågar var jag är och klockan är nu 13.34. vi är båda överrens att jag inte kommer att hinna, ändå sitter jag kvar. när tåget rullar in på t-centralen är klockan 13.44. så fort dörrarna öppnats springer jag. upp för rulltrappan, genom den långa gången, förbi alla dessa människor. pappa ringer och anfått svarar jag att "jag ringer om två minuter". fortsätter upp för de nya rulltarpporna genom bygget och kommer ut där tågen går. ser att mitt tåg fortfarande står med på tavlen. tack gode gud för att den står på spår 6 och inte 8 -längre och svårare att komma till spår 8. en man springer in mot perrongen dit jag ska. känner att min kropp börjar säga emot, med alla kläder (ska man upp till kylan måste man vara påklädd) och väskan som väger mer än vanligt (varför??!) och de otympliga skorna jag springer i. jag kommer runt hörnet med mannen några meter framför mig och ser konduktören. han står där, kollar mot oss och sedan mot tågets lok. tittar tillbaka mot oss och väntar med att blåsa i visselpipan. "du får inte börja gå nu, sakta inte ner! spring på, sluta inte -du får inte" intalade jag mig själv, när jag egentligen bara ville lägga mig ner å gråta, se hur tåget åkte ifrån mig. men jag sprang. kommer fram till dörren och stiger på. shit, jag kom på! känner hur lycklig jag blir och stolt över mig själv, för att inte ha gett upp. jag gjorde det!

  innan jag började träna gav jag alltid upp, när det blev för jobbigt. klev av cykeln innan backen ens började. men nu har saker ändrats. jag skulle aldrig ha suttit här idag, om det inte var för att jag sprang. jag har mig själv att tacka för det och är så jävla stolt, rent ut sagt. dessutom tror jag att jag hade ödet och hoppet på min sida. vi vann över tiden, med hjälp av en gnutta kärlek. det är jag övertygad om

  uppe i norr

  Publicerad 2011-01-20 17:54:10 i Allmänt

  inte super norr ut, men norr över uppsala. enklast för er som inte ens vet vart Hedemora ligger. hemma hos älskling. vi står och lagar middag, ska bli min mosters kycklinggryta -några av er vet vilken! anledningen till att jag nu bloggar är för denna konversation.


  jag är ute i köket och erik sätter på musik, den lugna spellistan precis som jag ville..

  jag: "åh! det här är ju 'Bellas Lullaby'. "
  e: "vaaa?"
  jag: "jaa, det är ju 'Bellas Lullaby'..!" (...funderar varför han har Twilightmusik)
  e: "nej, det här är ju 'A river flown in you'..."
  jag: "....." hahaa

  ute och åker tuffi-tuffi-tåget

  Publicerad 2011-01-20 14:20:00 i Allmänt

  sitter nu på tåget på väg upp till min pojkvän. ahh, känns fortfarande lustigt att säga det. vem kunde tro att jag skulle skaffat pojkvän under sommaren -10. inte jag. men det kanske är därför allt fungerar så bra mellan oss. det var inte riktigt planerat och båda var fulla majoriteten av de gånger vi träffades. okej, det där sista lät kanske inte så bra. men jag tror att det är anledningen till att det aldrig riktigt varit stelt mellan oss. vi bjöd på oss själva enda från allra första början.

  iaf. jag kan knappt sova utan honom och vill inte vara ensam här hemma. så jag bestämde mig för att åka upp. träningen går väl inte så bra. har mått dåligt de senaste dagarna och tvingar mig själv att träna ändå. inte bra alls. så promenader uppe i fina dalarna får det väl bli tills jag blir återställd. kan ju bero på sömnbrist och saknad. så antagligen kommer det upp bilder från gymmet eller ngt. hehe...
  innan vi gick till D&Z på Nyårsafton. borde kanske ha redigerat, men har inte tid

  blanda ALDRIG en halv matlåda och sedan en måltids-ersättnings-barr

  Publicerad 2011-01-20 12:15:25 i Allmänt

  för då får man jätteont i magen. usch. inte nog med att jag har huvudvärk och är tung i andningen utan nu har jag också ont i magen. kul. men ska inte deppa för det. sedan jag började träna är jag piggare, gladare och mår allmänt bättre. ska ta å leta lite bostäder också. inte till mig själv, men till K -som jag ska träffa sedan.


  påminn mig att jag tränar för min egen skull, när jag väl börjar tvivla. jag hatar att springa men efter att jag hade lämnat bebis i skolan (08.20!!!) och kommit hem bestämde jag mig för att gå ut och springa. HAHAH! det gick ju bra i typ 3 minuter, sedan fick det bli joggning. men visste ni att under 7 minuters spurtning (springa) så förbränner man lika många kalorier som om man joggar i typ en timme. så om jag fortsätter med konitionsträning och kanske tar nästa runda när det blir lite varmare och mindre halt är jag nog uppe i 7 minuter snart. om inte mitt hat för att springa runt utan ngn boll vinner dvs..


  det finns en anledning till varför så fula bilder laddas upp, helt osminkad och osmickrande. men tänker inte berätta varför. vet att de är tagna i olika ljus, det var inte riktigt meningen. men om det hjälper så är det ca 2 timamr mellann att de är tagna..

  OBS! skulle ha publicerats igår förmiddag

  en drömm som blev till verklighet

  Publicerad 2011-01-18 21:30:00 i Allmänt

  hämtade hem min söta lillasyster från skolan idag. kan inte förstå att hon blivit så stor.
  iof, kommer hon alltid att vara min lilla bebis. första kvällen på krogen, studenten och 20 års dagen.
  när jag var yngre, sisodär 7 år var min största dröm att få en lillasyster. och även om hon är 13år yngre än vad jag är så kommer hon alltid, alltid min lilla flicka.  - hösten 2009 -

  är inne i en sådan där period då det faktiskt är roligt att blogga

  Publicerad 2011-01-18 20:00:00 i Allmänt

  inte för att jag har särkilt många läsare och strävar inte efter fler heller. men det händer mycket och då blir det roligare. att läsarantalet ökar ju mer jag håller bloggen aktivt ger iof en extra push. men anledningen till att jag faktiskt bloggar är mest för min egna skull. det är bara roligt att ni kikar in, för att kolla hur min vardag är.

  ett och annat har ju ändrats sedan jag började blogga..

   
  i början av ettan, gymnasiet skulle jag tro  och här precis innan jag skulle börja trean

  Iväg mot Solna

  Publicerad 2011-01-18 18:28:30 i Allmänt

  efter en lyckad middag -lagad av moi, blir det iväg för en tjejkväll med min fina vän K, som är tillbaka i STHLM. kvällen spenderas först med en promenad i Hagaparken och sedan mys framför Sex And the City-filmerna.

   

  träningsvärk? OHHH YES

  Publicerad 2011-01-18 14:37:26 i Allmänt

  40 minuter gym-styrka-whatevereyou'dliketocallit. och sedan 60 minuters pilates och jag har träningsvärk som håller mig kvar i sängen fram tills 13.00. nu har min rumpa säkert lyfts 2 cm, det är så det känns, haha. skönt att sova ut iaf, sanningen är nog egentligen att jag inte orkade gå upp, för att kroppen var fast-klistrad mot täckena. har käkat lite frukost -mjölk och special K red berries och en apelsin.

  vet inte om jag ska ta mig till gymmet, gå på ett pass eller faktiskt ta det lugnt och kanske bara ta en promenad. det är så fruktansvärt tråkigt att gå själv. plugga orkar jag nite göra. får komma igång med det imorgon. förhoppningsvis.
  hahaa, så klockrent. sedan jag blev tillsammans med erik har min humor ändrats, eller snarare förstärkts och jag vågar nu säga öppet, rent ut vad jag tycker är roligt, eller dra ngt skämt som jag inte skulle ha gjort innan. och vet ni vad jag fick höra av en kompis pojkvän, även en gammal kompis till mig: "gud va du är äcklig". vet nog varför jag inte umgås med dem två längre, men men. tur att man har vänner som håller fast vid en och faktiskt beter sig som riktiga vänner. puss på er!

  nagelfix och träning

  Publicerad 2011-01-17 17:38:02 i Allmänt

  mår väl lite sådär. ont i huvudet och försöker inte stressa upp mig över att de inte hört av sig från ngt av jobben jag sökte igår. tålamod, det vet jag att jag har. men det verkar svika mig just nu. för att koppla av lite ska jag sätta på mig lite kläder, sitter fortfarande i morgonrock, haha, fila och lacka naglarna. sedan ska jag käka lite frukt och bege mig till gymmet. ikväll blir det dubbelpass. först gym och sedan pilates.

  Att komma igång

  Publicerad 2011-01-17 14:38:21 i Allmänt

  Efter att inte ha gjort ett dugg i flera månader är ganska jobbigt. Inte för att jag inte längre kan ta sovmorgon, det kan jag, men vill gärna ha plugget avklarat så snabbt som möjligt. Sedan i november har jag inte gjort mkt allt. Letat jobb, umgåtts mest med pojkvännen och tagit reda på lite olika saker för studier. Nu helt plötsligt har jag börjat studera igen. Denna gång blir det lite annorlunda. Jag kommer att läsa två kurser på distans. Jag har gått igenom alla uppgifter för kursen som startar idag och jämför hela processen som en frilansarbetare. Jag har vissa bilder och krav som jag måste ha med i arbetet men resten är upp till mig att lösa. Jag har deadlines och mitt arbetstempo är flexibelt. Eftersom jag upptäckte igårkväll att kursen i Kalmar/Växsjö startade idag, måste jag försöka fixa CSN och kurslitteratur snarast. Som tur är har vi fått länkar så att jag kan börja plugag lite. Så nu är jag igång igen, konstigt känns det.

  Nu har studiebidrag ansökts och lunch skall fixas.. Kanske borde se till barnen också, haha

  nattbloggning

  Publicerad 2011-01-17 01:15:06 i Allmänt

  usch, nu är det alldeles för sent. och jag är inte ens klar med det som måste göras. har suttit och sökt jobb, sedan 10 och har ont i huvudet. eftersom jag ska till AF den 20:e och man måste ha med en lista på hur många jobb man sökt sedan inskrivning har jag fixat det. kul, ynka 16 jobb har jag fått ihop efter mupp-mötet på AF. det är 16 fler än inga alls och jag ska ha en eloge för min insats ikväll. nu ska det bara fixas med CSN och inloggningsgrejs -eftersom jag tydligen börjar studera imorgon. bra koll.

  en liten positiv sak, med kvällens slit är att jag inte tänkt allt för mycket på min kära pojkvän. hans tvätt ligger brevid mig och handduken hänger på sniskan i badrummet. inte bäddade han sängen, men han lämnade sin tröja han fick av mig. den fin fina tröjan som jag tycker är urläcker och det bästa är att denm luktar precis som honom. min stora kärlek. så även om han inte finns brevid mig när jag lägger mig så har jag honom med mig i tankarna.
  vecka två

  Publicerad 2011-01-16 18:19:52 i Allmänt

  har inte haft lusten att blogga nu när jag har haft en fantastisk vecka med träning, mys, häliga middagar lite till träning och mys och sedan mycket skratt. dessvärre har denna söndag inte varit en av mina bästa, men det var bara för att mannen i mitt liv åkte hem till sig -vi som haft det så bra denna vecka. så det var riktigt jobbigt. har inte gråit så här mycket på länge, men sedan jag åkte hem till systrana har det varit lugnt. fick säkert ur mig en liter. minst. haha

  ska kolla lite jobb och sedan kila hem till far min, käka middag kolla lite tv. hoppas ni har haft en bra vecka ni med!  Träningsdag 6 = dagens sysselsättning

  Publicerad 2011-01-10 23:30:39 i Allmänt

  inte riktigt kanske, men dagen har egentligen bara bestått av promenad i Hagaparken, shopping och pilates.

  efter shoppingen i Farsta lagade jag och älskling middag till min familj. vi får ju hem matkassar och recept till de matvaror som kommer. så idag blev det asiatisk lax- och räkbiffar till bulgur, med gurka och stekt broccoli. hade en ingefärsyougurt till det också. var supersmarrigt! om jag och älskling lagar mat imorgon med, så blir det räksallad med bulgur. de andra recepten gav ingen JA-det-vill-jag-laga-effekt. på tala om mat. imorse blev det omelett med paprika och lax och som kvällsfika gjorde vi jordgubbs-och annanas smoothie. ingen höjdare då erik ville ha i glass och jag annanas. sedan tyckte ingen om det. skulle varit utan annanas tyckte han och jag ville inte ha ngn glass. men mor min gillart så uppäten lär den ju bli.

  ska krypa ner brevid min fina pojkvän som redan ligger i sängs. go natt!

  det blir en lugn dag

  Publicerad 2011-01-09 12:02:04 i Allmänt

  är helt klyven om jag ska träna eller inte. vet att jag lovade mig själv att träna varje dag. men min kropp är helt öm och jag har träningsvärk lite här och där. trävingsvärken kan jag leva med men känner att jag är trött. det lutar mer mot att avstå en ren fysisk ansträngande träning idag och bara köra på promenad, minst 30 minuter, vilket är lugnt. sedan får man väl brottas med pojkvännen när han kommer ikväll eller hitta på ngn slags träning. tror att jag ska införa att söndagar är min vilodag, men med minst 30 minuters promenad. så får det bli.

  ska göra mig i ordning och sedan bege mig ut på äventyr. hämtar upp pojken min sedan också, han hittar ju inte än. känns som om det borde vara på tiden. så komplicerat är det ju inte.. haha

  När ens pojkvän åker första klass

  Publicerad 2011-01-08 18:29:38 i Allmänt

  för att komma hem till mig, blir imorgon men ändå, så tycker man ju att man borde höra orden :"För att jag saknar dig så mycket och vill va hos dig nu" eller "för att jag älskar dig så mycket att pengar inte har någon betydelse", eller ngt i den stilen. det sista alternativet blev lite flummigt, men ni förstår. vill ni veta vad jag fick höra? jo, "för att jag ville åka då och det bara fanns första klass kvar..."  huvudsaken är väl att han kommer hit, men det skulle inte sitta fel med lite romantik, haha..


  men jag älskar dig ändå

  Huvudvärk efter träning är aldrig bra

  Publicerad 2011-01-08 13:28:39 i Allmänt

  känns skönt att ha dagens träning avklarad. tyvärr var inte passet någon höjdare på insruktören verkligen var dålig. tur att jag kört pilates i ett år och vet hur man ska göra på vissa övningar. däremot var det kul att det var en ny instruktör =nya övningar. svepte i mig vatten när jag kom hem och har nu käkat lite lunch. tror jag ska försöka få tag i en viss K, och se om hon vill ses och bara ta det luuuugnt. dricka thé och snacka skit som vi är så bra på, hehe.

  några andra förslag på vad man kan hitta på eller någon som vill göra mig sällskap?

  Spelkväll med gamla vänner

  Publicerad 2011-01-07 23:50:14 i Allmänt

  riktigt mysigt! var ju tidigare iväg å träffade SM, nu mera SBM, och bjöds på en fika och massor av prat. har ju inte träffats på år så det blev en lång "dejt". efter den åkte jag hem för lunch och pyssel. kvällens planer bestod av spel med SBM + pojkvän och SA. det blev mycket skratt och prat. dessvärre har jag huvudvärk nu så det blir till att sova på en gång. tack för en riktigt trevlig kväll! :)

   

  (inte riktigt så spelet ser ut, men i princip samma spel)

  Flyttanmälan och e-leg

  Publicerad 2011-01-07 16:37:49 i Allmänt

  har äntligen fixat e-leg så jag kunde göra min folkbokföring och att flyttanmälan väl blir klar (tog bara över en månad...) , tog sin tid men nu ska jag få min post hem till stockholm igen. hoppas verkligen att jag får bostadsbidraget som jag ansökte om också. men de papprena har nog skickats till Karlstad, så ska höra med min, då, rumskompis igen när hon väl kommer hem. nu ska jag fixa med studiemedel för kurserna, när jag väl är i gång sedan får ni veta vad som händer ikväll..

  träningsdag 3

  Publicerad 2011-01-06 22:34:24 i Allmänt

  en lugn dag. blev bara 7 km i snöstormen som härsklat omkring i stockholm. imorgon blir det en hyfsad lugn dag, ingen direkt träning inplanerad utom promenad och lite fys på kvällen bara för att kunna säga att jag har tränat.

  kvällen spenderades hos Schedins. riktigt mysigt! satt och drack thé och pratade om allt mellan himmel och jord. dels vår resa -som vi skakat hand på att den kommer bli av och pojkar såklart. alltid. haha. sedan bjöds det på god middag och massa prat. alltid lika trevligt och mycket skratt blev det! imorgon blir det in till stan vid 08.00. jaa, shit -om jag lyckas gå upp och åka in till stan är en annan femma. kommer nog vara halvt död, men det löser sig. sedan ska jag iväg å träffa en gamal kär vän som jag inte träffat på evigheter..  gammal, gammal bild. typ tre år nästan skulle jag gissa. eller två.

  Gustavsvik

  Publicerad 2011-01-05 20:00:00 i Allmänt

  vill åka dit med pojkvännen. vet inte om man ska vänta tills somamren då man kan campa. men det är nog billigare nu under lågsäsongen. barnsligt? nja, kanske lite. men tänk på att pojkvännen är äldre och han tycker nog det är roligare än vad jag gör. därför ät det så perfekt att vara med honom. alltid lika roligt och jag kan vara hur barnslig jag vill

  bilder från badet...

  träningsdag 2

  Publicerad 2011-01-05 17:57:59 i Allmänt

  pallrade mig till gymmet vid 11, tror jag den var. bestämde mig för att köra uppvärmning, eftersom min förra id-lärare printade in att uppvärmning är ett krav. haha. till saken iaf. tänkte att 15 minuter skulle vara tillräckligt, men efter de släppte det jobbiga och tänkte att jag kör fem minuter till om jag ska hinna med resten innan jag ska till stan. efter 60 minuter, stänger maskinen av sig och jag får inte träna någe mer. det var bara för mig att vingla in i stretchsalen och sedan duscha. mina ben! hahaa, de var som spaghetthi. kunde knappt gå, men nu känns det skönt att ha tränat för dagen.

  efter träningspasset åkte jag in till stan för att möta upp K. efter ett ärende, bjöd hon mig på lunch. var helt utsvulten så det tackar man för! sedan på hemvägen hittade vi på en liten affär med massa krims-krams. självklart gick vi in och K var 350 kronor fattigare. så snäll som hon är fick jag ett par örhängen och en blå eyeliner. snart får jag även besök, men måste fixa middag till mig och plutt. barnvakt ikväll, myyyyys.

  HETS

  Publicerad 2011-01-05 00:45:57 i Allmänt

  förföljelse, jakt, klappjakt, uppviglande stress, jäkt, brådska, press, rusch

  är bara några av de ord som är synonymer till ordet hets. varför sådan utseendefixering, hets över mat och hur man skall se ut? jag mår inge bra denna natt heller. gårdagen slutade med att jag grät mig själv till söms. och nu har jag en enda stor klump i halsen. jag vet att jag måste sova om jag ska orka gå till gymmet imorgon, om min kropp ska orka ta sig ur sängen. jag gjorde löften tll mig själv, som jag måste hålla. ett som tar slut om mindre än en månad, ett som tar slut om ett år och ett som jag kommer leva med resten av mitt liv. istället för att sitta uppe och jaga upp mig över något jag inte kan hantera nu, ska jag försöka sova.

  vid närmara eftertanke har jag mina aningar om vart all min stress kommer ifrån, minnena, att jag knappt kan sova utan min pojkvän, träning och andra bloggar. men framförallt att jag inte har lyckats skaffa ett jobb. fan, varför ska det vara så svårt?


  nu får det vara nog

  Publicerad 2011-01-04 00:29:17 i Allmänt

  jag ska träna. varje dag en månad fram över. det är ett måste, för jag mår inge bra. jag har en månad på mig att komma igång ordentligt, efter det kan det bli några gånger i veckan. men nu måste jag ha ert stöd för att kunna gå igenom detta. snälla

  Gubben i lådan

  Publicerad 2011-01-03 12:48:20 i Allmänt  tror mig tagit fel beslut efter jag lyssnat på denna låt. ingen aning om varför..  jag vill egentligen inte åka hem. jag behöver träffa mina vänner, familjen och ha vad ni kallar "egentid". men jag är inte den som kan vara ensam. jag lämnar min bästa vän här uppe, hoppas han klarar av det bättre än vad jag kommer att göra

  mitt gott nytt år-inlägg kom aldrig upp

  Publicerad 2011-01-02 13:24:29 i Allmänt

  suck, men go fortsättning på er! har precis bokat biljett hem till stockholm. tanken var iof att jag skulle stanna ett längre tag här uppe. men jag kände igår att jag måste komma hem av flev anledningar. men det behöver inte tas upp här. måste komma igång med träningen nu när jag fick gymkort i julklapp. har en gissning att det kommer bli för mycket nu i början eller inget alls. vi får väl än se. dessutom ska två personer som läser min blogg börja träna med mig, så ni kan ju gärna höra av er så jag får sällskap, hihi

  nu ska jag käka frukost/lunch med el-sklingen (tror bara det är ett fåtal som fattar.. men ändå, haha)

  Senaste inläggen

  Kategorier

  Arkiv

  Prenumerera och dela