Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Då drar jag norr ut

Publicerad 2011-07-26 08:34:10 i Allmänt

Ska upp till älsklingen min. Tåget går om lite mer än en timme, skönt att vara ute i god tid -så jag slipper springa för livet. Igen. Igårkväll efter jobbet vaxade mamma benen mina och fixade mina fötter. Kanoners att mamma är fotterapeut men jag är så sjukt, SJUKT kittlig! Det är inte samma sak om någon kittlar mig under fötterna, det går att ignoreras. Men när hon börjar med fil och allt. Jag låg på helspänn. USCH!

Men men. Ledig i åtta dagar så det är nice. Nu vill jag träffa min fisgris, som jag inte träffat på 8 och ½ dag. Den haöva dagen är mycket viktig! HahaIväg på bio med far min

Publicerad 2011-07-23 12:33:12 i Allmänt

Vaknade halv tolv idag! Oj, kroppen va dötrött, helt slut. Kändes som jag gått in i en vägg ungefär. Men vad gör det när jag ÄNTLIGEN ska iväg och se nya Harry Potter filmen?! Pappa bokade precis biljetter och det blir nu på förmiddagen. Kommer inte riktigt ihåg hur första delen slutade, så det känns ju lite konstigt. Men det är väl det gamla vanliga i princip. Hehe..

Ska slänga på mig lite kläder och kanske fixa mig. Ha en fin helg!

Ut på landet

Publicerad 2011-07-19 10:45:47 i Allmänt

Ska packa ihop lite saker, sedan ska jag ut på landstället. Väcka bror min blir lite svårare, ännu svårare att få med honom dit ut. Är ledig idag, så det blir till att stanna över natten. Och så ska jag få träffa vår nya familjemedlem!! AHHHVisst är hon söt!

Vilken helg!

Publicerad 2011-07-17 22:54:12 i Allmänt

Jag och pojkvännen har haft en riktig mys helg, nere i Köpenhamn. Vi har promenerat hur mycket som helst. Varit på två tivoli. Ätit glass och druckit öl i solen. Åkt dansk tunnelbana. Vandrat på Ströget och njutigt av varandra. Hotellet var jättefint. Allt vi åt var gott. Vi har fotograferat väldigt mycket. Erik var nog inte så superglad över att jag jämnt skulle ha hans mobil, när jag inte hade med min kamera eller bad honom ta kort på mig, men han är nog glad över alla bilder egentligen. Så fort de kommit in på datorn så han kan rensa minnet. Hehe. Just det! Vi klagade, eller snarare sa till att varken TV eller internet fungerade hos oss. Vi hade gjort det dagen innan också, men de kunde inte komma på vad felet var. Så igår skickade de upp en champange flaska till oss! Vi hade redan jordgubbar (och oreos, hehe) som vi mös med i sängen framför Avatar (på datorn). Kunde inte ha fått en bättre avslutning på vår första resa tillsammans!

Har inte orkat föra över några bilder. Dessutom är inte detta min dator, så ni får vänta på bilder. Imorgon blir det jobb, men inte för ens på kvällen. Så jag ska nog se på en till film. Fjärde för idag. Beastly, The Guardian, Step Up 3 -vad blir det nu?

P.s. Ni som är vän med mig på facebook. Statusen handlar inte om min pojkvän. Men det kanske ni redan listat ut. Hoppas ni haft en kanonhelg!

Jag har verkligen beslutsångest

Publicerad 2011-07-08 08:58:58 i Allmänt

Inte över gårdagen. Det är över. Men om jag ska klippa kort eller inte. Ska iväg till frissan nu nämligen och kan inte bestämma mig. Jag kommer förmodligen ångra mig vilket som. Vilka problem!

Om Elin eller Lovisa läser detta. Vill ni leka? Försökte få tag på er innan, men Elin svarade inte... Hör av er!

Imperial Hotel Copenhagen

Publicerad 2011-07-04 15:36:05 i Allmänt

Jag och pojkvännen har precis bokat en miniresa till Köpenhamn. Jag har ju velat åka ett tag nu, och äntligen blir det av. Ett riktigt fräscht, kansek lite för dyrt för mig, hotell med 4 stjärnor och 88% rekomenderat av besökande. Dessa extra pengar för ett finare hotell och frukostbuffé känns helt okej. Det ligger centralt och jag ser verkligen fram emot det här! Min första resa efter 18 var ju ner till Sunny Beach. Nu ett år senare åker jag med pojkvännen som jag träffade i SB, till Köpenhamn. Vi får väl försöka göra det lite extra romantiskt, som en ett-års firande. Har ingen koll på vilket av rummen vi kommer få, men det ser ju bra ut -vilket som!

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Foto av Imperial Hotel, Köpenhamn

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela