Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Jag avskyr HM's nya hemsida

Publicerad 2011-06-27 11:30:00 i Allmänt

Den förra var så bra. Nu hittar man knappt. Menyn är riktigt dålig och hemsidan är allmänt virrig. Det känns inte alls bra att gå in på sidan. Kika in där och se vad ni tycker. Ris får den av mig!

Klicka här

Ett hyfsat långt inlägg

Publicerad 2011-06-27 09:25:00 i Allmänt

Oj vad förra veckan gick snabbt! Jag gjorde massor av roliga saker med vänner och pojkvän och hann jobba ett par pass. Jag har tittat på säkert fem filmer. Varav en var på bio. Käkat middag med vänner och firade även midsommar med de bästa! :)

Under midsommar var vi ute i Danderyd hos M och åt god mat, drack gott, pratade badade i hans pool och blev uppätna av mygg. Iaf jag och E. Vet inte riktigt varför de fick för sig att försöka lära mig spela golf. Urusel var jag iaf, men E kickade killarnas ass! Hon var sjukt bra!! Nu väntar jag bara på att någon av systrarna ska lägga upp bilder på facebook (själv hade jag ingen kamera, eftersom jag glömde den innan jag for av till jobbet). Vi varken dansade runt en midsommarstång, plockade sju blommor eller åt tårta. Men oj så trevligt vi hade ändå!

Under lördan och söndag, hängde jag kvar på jobbet med en massa vänner. Först med arbetskamrater och sedan med gamla vänner, sedan jag konfimerades -mina ledare mer exakt. K var uppe med pojkvännen, så vi passade på att ses. Hängde där till stägning och åkte massor! Sedan drog vi hem till henne och drack en cider och spelade kort. Tur att någon vill göra det med mig, hehe. En lång färd hem blev det. Slutade med att jag tog taxi hem. Lagom dyrt, men skönt att hinna somna, innan jag egentligen skulle varit hemma.

Nu till det denna veckas superbra start! Jag har inte kollat termometern ännu. MEN. Det är sol ute och jag är ledig idag! Detta har bara hänt en gång tidigare! Underbart! Så jag har slängt på klänningen jag fick från K och bege mig ut till studsmattan!

Ha en fantastisk dag!

Det har hänt massor

Publicerad 2011-06-25 23:29:06 i Allmänt

Och jag ska berätta om det. Imorgon. Kanske. Nu ska jag sova inför morgondagens arbetspass. Hoppas ni haft en kanon helg med massor av midsommarfirande! Det har jag :)



PUSS från oss :)

Köpa tapeter och äta hallonpaj

Publicerad 2011-06-19 17:07:37 i Allmänt

Med en macka innan är vad jag vill göra. Slami-brie. Det blev en kort dag idag, inta mycket folk alls. Vi lekte land och stad och körde charader. Ni kan ju tänka er. 6 flummiga kassörer som kör gärnet på charader. UNDERBARA arbetskamrater!! Måste bara skryta om att jag lyckades ta charaden National Encyklopedin! Det ni!! Haha.. Hoppas ni inte blivit allt för blöta i detta hemska väder.

HEJS Så länge!

X-men x4

Publicerad 2011-06-18 20:48:23 i Allmänt

Var på bio igår och såg den nya X-men filmen. SÅ SJUKT BRAAA! Bästa filmen jag sett på länge! När jag kom hem hade jag med mig de tre tidigare filmerna också. Hann se de två "första", sedan blev det för sent. Skulle ju upp och jobba. På tala om det. Jag var tvungen att åka hem från jobbet, eftersom jag mådde piss. Såg den X-men "the last stand" när jag kom hem. Var den enda jag inte sett tidigare. Egentligen har jag inte sett någon av filmerna från början till slut. Men nu är det fixat. Eftersom jag kom hem vid 15.30 från jobbet har det varit en lugn dag. Vilat lite och försökt krya på mig. Imorgon jobbar jag inte så länge och förhoppningsvis mår jag bättre.


En film jag verkligen rekomenderar!!

Mobilblogg - jag har varit vaken i snart e...

Publicerad 2011-06-13 08:38:24 i Allmänt

2011-06-01_10_38 (MMS)

Mobilblogg - jag har varit vaken i snart en timne, liksom pojkvännen. Och han vägrar gå upp! Jag har pussat på honom, facebookrapeat honom och det fungerar inte. Iof förstår jag honom till viss del. Han har ju gått upp 05.10 den senaste veckan. Jag satsar på att jag kan få upp honom ur sängen inom 15 min. Vad tror ni?

Breaking Dawn

Publicerad 2011-06-12 14:41:00 i Allmänt



Jag älskar ju Twilight serien. Är kär i hisotien. Gråter såfotr jag kollar på filmerna, eller klippen. Har börjat om på sista boken som snart kommer ut. Eller ja - i november. Och det är bara första delen. Dem har ju delat upp filmen i två. Typiskt. Har ni sett trailern än? Ska kolla på Watar for Elephants snart. Fick ju den här om dagen, så det ska bli spännande. Hade tänkt tvinga pojkvännen att se den med mig. Mysa lite.

Kom precis hem från jobbet

Publicerad 2011-06-11 23:37:27 i Allmänt

Och jag slutade egentligen 21.45. Fördröjning, missade färjan (däremot fick jag lite tid att "flörta in" mig hos en av mina vaktpojkar, erik kommer bli skitsur över att jag skriver det där) (Parantes2= detta är lite av ett interskämt, mellan mig och arbetskollegorna). Sedan har jag hunnit kolla facebook och nu bloggar jag.

Denna arbetsvecka är för min del slut nu. Ledig tills på tisdag, så det skall bli mysigt att få njuta av sommaren och tid med mitt hjärta, som kommer imorgon redan! Var ju ledsen som vanligt sist han åkte och nu har tiden flygit iväg. Känns inte som det har gått 10 dagar sedan han lämnade mig för en killhelg, med fiske och öl. Tycker det var taskigt att jag inte fick följa med. TJag tycker det är roligt att fiska. Om någon tar av fisken åt mig. Men jag är ju varken kille eller ölgillare så det var nog därför, jag fick stanna hemma. Och så jobbade jag ju.

Hoppas ni haft en fin helg! God natt på er


PUSS!

365 dagar sedan vi tog studenten

Publicerad 2011-06-10 12:08:00 i Allmänt

Kära före detta SM3A:are. Idag går tankarna till var och en av er. Kan knappt förstå att det gått ett helt år sedan det var vår stora dagn. SÅ som vi hade väntat och längtat. Hoppas ni mår bra vart ni än är och gör. Kram på er, fina människor!



Så himla fina klasskamrater. Vilken klass vi var!

Bryan Adams

Publicerad 2011-06-09 23:04:18 i Allmänt

Uppträdde idag på jobbet. Jag skymtade honom bara eftersom jag jobbade på helt andra ställen. Men det verkar ha varit kanon! Kul att många kom, har varit så mycket att göra då. Även om det är lite stressigt är det så mycket roligare med tempo än att sitta och bara stirra i väntan på gäster. Har huvudvärk, igen. Så jag måste verkligen bli bättre på att dricka under dagen. Tyckte att jag bättrade mig -men icke. Dessutom råkade jag lämna min nya vattenflaska. Och när jag ska hämta ut nästa kommer jag få betala...  suck

God natt på er!

Äntligen har jag varit ute och myst i sommarvärmen

Publicerad 2011-06-06 20:48:46 i Allmänt

Med mina fina vänner! Vi var i Museiparken. A, H, och systrarna var redan där så jag möttes av glada, lite solbrända vänner. De hade redan käkat lite picknick, men jag bjöd på lite kladdkaka som fanns hemma. Vi lira lite boll, mest de andra för jag ville mysa i solen. Spelade musik, kort och fotograferade. En härlig dag helt enkelt!



Gammal, jätteredigerad bild men det skulle inte sitta fel att faktiskt vara så brun...

Kärlek som inte kan förklaras

Publicerad 2011-06-06 15:18:00 i Allmänt

Idag är det 10 månader sedan jag och min pojkvän blev tillsammans. Ska publicera ett inlägg senare tillängtat till min stora kärlek. Tänkte bara skriva igen, hehe, att jag är så otroligt kär i min fina pojkvän. ♥

På min lediga dag sitter jag och pluggar

Publicerad 2011-06-06 14:35:09 i Allmänt

Men gör brors min sista uppgift. Eller jag har hjälpt honom. Berättade väl i princip hur han skulle göära allt. och så här blev resultatet. Detta gjorde jag 2 timmar. Ganska nöjd med tanke på tiden. De två sista sidorna har ju tagit enormt lång tid. Men denna är ju bara en skoluppgift på gymnasienivå. Så det krävs inte så mycket. Den ser enkel ut. Men nu är det gjort. Mindre kul att min första lediga dag har gått åt till plugg. Inget solande alls har det blivit. Men ska springa iväg till mamma nu och sola, är planen.


Trött

Publicerad 2011-06-06 01:17:07 i Allmänt

Oj vilken helg. Fullt upp på jobbet. Lärt känna massor av nytt folk. Supermysig grillkväll med systrarna (grill + efterrätt och tjejkväll). Blev hemskjutsad av flickorna och ligger nu hemma i sängen och är lite trött. Önskar att mannen min skulle legat brevid. Men det kommer dröja en vecka. Har klarat tre dagar och de två kommande dagarna blir det till att sola. Är ledig. Jag SKA få färg. FAN om det blir dåligt väder rent ut sagt. Sedan jobbar jag bara onsdag-lördag och är ledig söndag när min kärlek kommer.

BTW, jag och pojken min har 10 månadersdag idag. Älskar dig! ♥

Besviken på blogg.se

Publicerad 2011-06-03 23:22:57 i Allmänt

Jag skickade två mms här om dagen, för att mobilblogga. Inget har publicerats och jag fick ett larvigt mail av dem, efter att ha kontaktat dem.

Har precis betalat mobilräkningen, tack vare min älskade man. Ska hoppa in i duschen och sedan kolla på BB. Imorgon blir det upp och jobba igen. Var tvungen att jobba över, eftersom det var kaos på jobbet. September och Petter uppträdde och herregud säger jag bara.

Är inte på tipptopphumör, så jag säger god natt och hoppas ni har haft en bra dag!

Mobilblogg - ni som känner mig vet hur län...

Publicerad 2011-06-02 00:26:52 i Allmänt

2011-06-01_10_01 (MMS)

Mobilblogg - ni som känner mig vet hur länge jag letat efter kärleken. Den kvällen jag slutade leta hittade jag Erik. På en nattklubb i Sunny Beach. Det var för 11 månader sedan, vi träffades första gången. Ser ni det komiska? Jag kan verkligen inte förstå hur jag lyckades träffa en sådan fantastisk kille. Att vi fortfarande är tillsammans. Har inte ord för hur mkt jag tycker om honom. Ska precis krypa ner i sängen som han bäddar rent. Ville bara berätta att jag är så enormt lycklig. Jag älskar dig, mitt lilla troll!

Huvudvärk

Publicerad 2011-06-01 09:42:14 i Allmänt

Jag är ledig men vaknar strax efter 9, men huvudvärk. Tack för den. Idag har vi massor av saker som skall göras. Ska iväg till Kupolen, bland annat. Sedan skall vi grilla med vänner här uppe vi blir runt 6-9 stycken. Ska bli roligt att träffa alla tillsammans.

Igår fick jag se en av tjejernas nya hästar (eller mja. hon är barnvakt till den) och den är så söööööt! Hennes pojkvän var ute och joggade med den när vi gick till hagen, men sedan så kom dem och den oj jag dog lite smått. SÅ SÖT VAR DEN!


Så här söt är den, men detta är en lånad bild. Så det är inte ponnyn jag menar. TOM jag vågade klappa den. Så söt var den :D Har en liten rädsla för hästar, eller snarare en enorm respekt för djuren. Arbetar på att bli av med "rädlsan"

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela