Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Gosh

Publicerad 2011-03-31 21:28:07 i Allmänt

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Tagit en varm skön dusch och nu ska vi slappa framför en film. Och vi har poppat popcorn. Bra. Tillbaka med kalorierna, men kroppen känner av träningen. Gissar att jag kommer ha det svårt att komma ur sängen i morgonbitti. Efter en månads uppehåll och köra armar, bröst och 25 minuter joggning lär ge resultat. Blir nog sängliggandes, haha. Vi får se!

Juste, jag har skickan in min ansökan nu. Hoppas de hör av sig med positiva besked!


så här snygg känner jag mig nu. Alltså som jag kände då. hehe

Jag vill ut på en resa

Publicerad 2011-03-31 15:24:00 i Allmänt

4 dagar okej. Två veckor -mer än gärna. Tyvärr passar inte detta in i mitt liv just nu. Snart blir det utbildning och så iväg till Finland -Juste. det harde jag alldeles glömt bort!! Det blir ju en liten resa. Tjejerna i familjen. Men ni förstår nog vad jag menar. Jag vill ut och flyga och se massor av nya ting!

 
(på den andra bilden har jag iof varit, men...)

 

 

 



Flest E – Konstnären

Publicerad 2011-03-31 14:07:14 i Allmänt

Gjorde ett test för vilket yrke man passar bäst inom. Jag blev detta.

Du är en kreativ person som alltid använder din fantasi, även om du bara ska borsta tänderna. För att du ska trivas på jobbet är det oerhört viktigt att du får jobba efter dina premisser. Du skulle aldrig trivas på ett jobb med rutiner. Du vill jobba när du känner inspiration, även om det råkar vara klockan två på natten.


Yrken som passar dig:


• Journalist 
• Copywriter • Skådespelare • Författare • Make up artist

• Dekoratör • Designer • Copywriter • Fotograf • Webbdesigner • Frisör

• Dramapedagog • Arkitekt


Tyckte det stämde ganska bra in på vad jag vill hålla på med :)

Vet inte vad jag ska skriva

Publicerad 2011-03-31 12:39:39 i Allmänt

Jag har fått ihop 234 ord. Inte ens ett halvt a4 och jag vet inte vad jag ska skriva. De vill ha:

- En utförlig presentation om mig
- Syften med att man söker kursen
- Förväntningar

Jag har skrivit hur gammal jag är, att jag tog studenten förra året, två av mina största intressen (vilket är anledningen till att jag vill gå deras skola). Vad mer? GAAAAH

Ångest

Publicerad 2011-03-31 10:45:42 i Allmänt

Måste skriva mitt personliga brev och plugga. Jag vet att jag kommer klara av det men det känns så jobbigt. Värsta pressen på att det ska bli bra. Det måste bli bra...

På dåligt humör

Publicerad 2011-03-30 16:48:00 i Allmänt

Jag var ute på en timmes promenad och iväg till Avesta istället för att plugga. Det är en av anledningarna till att jag inte är på bra humör. Annars har jag ont i huvudet och säger bara dumma saker som jag inte menar -och blir arg för det. Bra jobbat

Det är denna jag är ute efter!

Publicerad 2011-03-30 16:16:00 i Allmänt


Loreal har lanserat en "blond" serie i Casting Creme Gloss, de kallar dem för Glossy Blondes. Den har varit ute på marknaden ett år ungefär och är en intensivtoning som ljusar upp, upp till 2 nyanser.
Perfekt för de som har blond/mörkblond färg på håret, men vill inte bleka.. (Som jag)
Du får ett ljusare hår som ser naturligt ut, och som samtidigt färgar in ask, guld eller kopparblond.

Varför finns inte denna i närheten. Måste väl förmodligen åka till avesta som är närmast.. Och min pojkvän lär inte vilja åka iväg. :(

Ojdå

Publicerad 2011-03-30 11:34:48 i Allmänt

Det blev en rejäl sovmorgon. Har legat och vänt på mig hela morgonen och somnat om, fram tills nu. Riktigt skönt, men jag måste plugga. Det är jättefint väder och jag skulle vela gå ut med C och A. Måste bli klar med plugget. Hejdå socialt liv.


måste få till det drä alltså...

Baka köttbullar

Publicerad 2011-03-29 16:59:25 i Allmänt

kom precis hem från att ha varit med G, C och lilla söta A i Borlänge. Nu ska jag och älskling laga världens lyxmiddag: köttbullar och snabbmackaroner! Hur länge sen som helst, haha! Sedan ska vi ner till G & C igen. Jag och tjejen skall baka bullar och killarna får leka med A. Kanon ju!


helt oredigerad och på ngt sätt gillar jag den. kanske för att det är så många fel i den. komposition, snön där ute, den döda växten, lampan i bakgrunden. ja. en del..

Header

Publicerad 2011-03-29 12:27:41 i Allmänt

Istället för att skriva mitt personliga brev så satt jag framför photoshop och fixade ihop headern. Tyvärr blev det inte precis som jag ville. Men bättre än innan. Första headern.
Det är ju stort, haha!

Next to you

Publicerad 2011-03-29 11:16:17 i Allmänt


Sådan här musik lyssnade jag på jättemycket förr. Bara. Men tror mig ha mognat. Inte lika imponerad nu. Men går att lyssna på. Texten är ju ganska fin :)

På lite bättre humör

Publicerad 2011-03-29 10:02:00 i Allmänt

Har fått i mig frukost och kikar lite på BB. Tyvärr har jag huvudvärk och det llär ju inte gå bort av att sitta framför datorn en hel dag och plugga. Försöker jag komma på en ursäkt att slippa nu? Kanske... Men måste föröska komma igån. Update hur det blir senare

Disk, sminkning och in till stan?

Publicerad 2011-03-28 16:00:20 i Allmänt

- funderar på att bjuda min pojke på middag om det blir så att vi ska ner till gruvan sedan. Måste hitta hårfärg och lämna tillbaka fotopapprena som vi köpte. (Det var fel sort). Hoppas vi kan åka ner idag, har sett fram emot det hela dagen. Blir sådär supercool, i outfiten man måste bära.


- December 2009 -

Jag är en H&M-narkoman

Publicerad 2011-03-28 12:16:00 i Shopping

hehe. Fick en kommentar om mina nya kläder. Meningen var ju att visa vad vi båda köpt, inte för att vi direkt lyckades -så jag förstår.. Ni kan egentligen ta för givet att kläderna kommer från HM. Visst att kvaliteten inte är lika bra, men jag älskar verkligen deras kläder! Kan besöka en HM butik flera gånger i veckan om jag så kunde! Eftersom jag inte är pinnsmal gillar jag kan hitta fina kläder i normala storlekar -som är snygga och sitter bra. Och dessutom är i min prisklass.

  
ett linne 199:- , en kort klänning 99:- och en långklänning 199:- var det som fick komma med hem, här om dagen. Alla tre från H&M -de två sista är Divided.

Ny vecka, nya tag

Publicerad 2011-03-28 10:47:39 i Allmänt

som K sa när hon väckte mig idag. Egentligen var jag redan halvvaken pga ett sms från HM, med klubberbjudande. Får se hur glad min kille blir när jag säger att jag måste åka till HM igen.. ;) haha

Gårdagen var en ganska bra avslutning på en minst sagt händelserikvecka. Vi åkte till Gävle (9 mil bort) för att gå på Ikea. Kom hem med ny datastol, två växter, skyddsmatta och ett litet ställ för tandborstarna. Ni ska få se växterna de är så söta! Under kvällens gång lekte vi chaufför och hämtade vi upp en av min svägerska med vänninor och hennes barn. Sedan blev det över till vänner och mys framför tv:n.

Ska käka lite frulle och kolla på True Blood nu. Hörs!


Hoppas detta inte händer mig någon gång, hehe.

earth hour

Publicerad 2011-03-26 20:42:50 i Allmänt

Har varit och ätit på grekisk-restaurang tagit en raggarrunda och nu ska vi mysa ner oss i soffan. Hellcats och true blood står det mellan.


Idag är det precis ett år sedan vi träffades. Även om vi inte har någon kontakt längre så finns du i mina tankar...

God morgon

Publicerad 2011-03-26 10:56:18 i Allmänt

Vi lever mer eller mindre. Gårdagen var jävligt blandad men det känns lite bättre nu. Ska ta det lugnt i soffan och förhoppningsvis gå ut en sväng i det fina vårvädret.

Ner till bilen

Publicerad 2011-03-24 20:54:00 i Allmänt

och sedan iväg till Eriks kusin och sambo. Kvällsmys står på schemat. Hejs!


Gammal bild,  har kommit på att jag gör ngt med munnen på typ alla bilder, ni kommer se med tiden. Nu hör jag bilen. Måste springa!

Det ny inköpta

Publicerad 2011-03-24 18:58:15 i Allmänt

Var i Borlänge och handlade igår. Avesta idag. Inköpen för oss båda kommer här (plus ett par lösnaglar ni får se när de sitter på) :







bättre bild på sista klänningen/tunikan



Så smart att gå ut på krogen

Publicerad 2011-03-24 09:40:58 i Allmänt

När man känner sig 40% frisk. Ena min halsmandel är typ 5x så stor som den normalt sett är och mina öron blir ju mycket känsligare mot ljud och tryck när jag är sjuk/förkyld. Nu är vi iaf uppe. Vad dagen har att erbjuda, vet jag inte ännu. Det är soligt och jag måste bli klar med ansökan och min skoluppgift..

Update

Publicerad 2011-03-23 20:34:18 i Allmänt

Har inte riktigt varit duktig på blogg fronten. Men vi har faktiskt gjort saker om dagarna. Tatuerat, shoppat, kollat TV (jagf mådde inge bra så vi slappa framför tv:n hela dagen) träffat vänner, nattat barn och nu ska vi ut och gå på kareoke ;)





 
                                                     ♥ Vi just nu ♥

  
Klänningen är inte den jag köpt, men liknande. Min är mycket finare, med en liten volang och blommor.

Mer tv/dator tittande

Publicerad 2011-03-21 20:40:50 i Allmänt

Vi ligger i varsin soffa helt utmattade och kollar på tvskärmen. Tidigare var det BB, från igår och nu fortsätter vi med Bachelorette! Har huvudvärk och halsen är svullen, så vi hörs imorgoN!

På fredag blir det fest

Publicerad 2011-03-21 19:08:11 i Allmänt

Ni som läser bloggen uppe i Garpenberg -inte för att jag tror det är någon. MEN. Ni måste attenda! Erik har sett fram emot att ha egen fest i lägenheten och jag orkar inte gå ut, så det blir hemma hos "oss" -som jag vill kalla det när jag är här... Så vi är taggade, redan nu. Muppen i soffan sitter och skakar. Helt crazy. Tydligen har han huvudvärk också, så han ska få sig en puss. Hejs!

Hos tatueraren

Publicerad 2011-03-21 13:07:00 i Allmänt



Detta är vänsterarmen innan vi åkte till Borlänge för att fixa tatueringen. För att bara göra det övertydligt -Det är inte jag som ska tatuera mig. Det är pojken min. Men vi får väl se om det är fler tatueringar som är gjorda när vi är klara här ;)

Kvinnan vs. Mannen som förmodligen kommer gnälla över att det är för tidigt att gå upp om en kvart

Publicerad 2011-03-21 07:47:27 i Allmänt

För det är då klockan ringer. Tänkte att jag lika gärna kan gå upp och börja göra mig iordning så att han inte blir stressad av det innan vi åker. Han ligger och vänder och vrider på sig och jag vet hur jobbigt han tycker det är att vakna så här tidigt när han har ledig vecka. Idag kanske han är på bra humör med tanke på dagens planer. Klockan 10 har han tid. Vet inte riktigt vad jag ska göra under tiden eftersom det lär dröja ett bra tag. Plugga kanske?

Uppe i Dalarna

Publicerad 2011-03-20 17:19:01 i Allmänt

Nu är jag framme och möttes av en överraskning. Mindre rolig om man säger så, därför tycker jag synd om mig själv eftersom jag inte fick som jag ville denna gång. Lär inte vara långvarigt iof. Ska börja laga middag nu -kyckling med röd thaikrydda och nudlar.

Tågresan gick jättebra, satt och förberedde mig inför jobbet och åt en macka. Innan träffade jag en trevlig kille som jag snackade med innan tåget gick. Han skulle till stationen innan mig och gå en intensivkurs för körkort. Blev riktigt motiverad till att komma igång snart. Hoppas han klarar det, men det är jag säker på att han gjorde. Förberedd och seriös. Snäll också, som hjälpte mig med mitt bagage. Toppen!

Börjar bli förkyld

Publicerad 2011-03-20 12:05:09 i Allmänt

Känner jag. KOmiskt nog har Erik precis blivit frisk och nu ska jag iväg till honom. Förhoppningsvis smittar jag inte. Ska skriva ut lite papper för utbildning inför i somamr så jag har något att göra på tåget och sedan ska vi köra över ett lass med grejer för att rensa källaren. Sedan blir et av mot centralen och jag kommer inte hinna blogga någe mer för ens jag är hemma hos Erik. Men jag tror ni klarar er galant utan mig ett tag ;) haha

OJOJOJ vilken häääärlig dag

Publicerad 2011-03-20 00:50:44 i Allmänt

Jag är på så bra humör. Har haft en riktig kanondag och har systrarna Schedin att tacka för det. Filmen vi var å såg på hette "Hur många Lingon finns det i världen?"Riktigt bra måste jag säga. En må-brafilm. Visst att jag grät 3-4 gånger. Men jag fick mig en hel del skratt också.

Imorgon bär det av mot Dalarna och pojkvännen. Det är 9 dagar sedan vi sågs sist, så nu behöver jag pussas, haha!

 

Kvällskul

Publicerad 2011-03-19 19:52:27 i Allmänt

Jag ska om en stund iväg och gå på bio med systrarna. Det blev en heldag. Har haft så roligt. Pratat och skrattat massor, precis som det ska va. Och skvallrat så klart ;) hehe

Sitter nu och kollar på maskeraddräkter. Erik och jag vill ha en maskeradfest (eller jag vill ha maskerad/tema...) Hittade lite roliga dräkter, men föedrar nog att slänga ihop något själv, så jag vet att det passar. Däremot blev jag lite inspirerad av detta par. Erik och jag skulle ju lätt kunna vara dem. Ser ni vilka det är?

Danny Last Scene Costume Black with Trousers and Top, Medium Sandy Last Scene Costume Black with Slim Leg Trousers Top and Belt, Medium

En solig dag utan plugg (förhoppningsvis)

Publicerad 2011-03-19 10:47:35 i Allmänt

Som jag kommer spendera med mina fina Schedins. Vaknade av ett sms av E och ringde upp. Vi bestämde att vi ska leka idag. Åka till Nacka Forum och shoppa lite. Kanske passa på att ta en fika i solen, det vore mysigt! Tar nog med mig kameran, ifall det blir ett fototillfälle. Nu ska jag hoppa in i duschen och skynda mig iväg.

Från blått och grått till vitt vitt vitt

Publicerad 2011-03-18 16:13:58 i Allmänt

Imorse gick jag på asfalt. De senaste dagarna har det varit klarblå himmel. Va fan hände? Nu när jag tittar ut snöar det och har gjort det konstant sedan 11-tiden. Snacka om deprimerande. Men EN positiv sak är att jag ändå är på bra humör. Jag börjar nämligen närma mig slutet på denna hemsida som jag kämpat med denna vecka. "Bara" en sida/kategori, sedan är jag klar. Kan bli en liten förändring och finliret är nästan det mest krävande. Noggranhet och fokusering gäller då.

Minnen + blogg = sant

Publicerad 2011-03-18 14:17:24 i Allmänt

har redan grattat dig, men så kom jag ihåg detta inlägg. kommer ihåg hur glad du blev. kul att kunna titta tillbaka i bloggen för att friska upp minnena.

Krögarpytt ska det va!

Publicerad 2011-03-18 12:03:39 i Allmänt

Städerskan är hos mamma, det blir nog pyttipanna för andra gången denna vecka till lunch. Börjar bli småhungrig, så det får bli lunch innan jag sätter mig med hemsidan igen. Måste ha energi för pixelfixandet och allt...



BB -Big & Beautiful

Publicerad 2011-03-18 11:08:44 i Allmänt

Är väl inte riktigt det jag syftade på, men det såg så tomt ut med bara BB. Försökte sätta mig ner och jobba med hemsidan. blev klar med sida nummer två men känner att jag är trött. Så det blir till att kolla på BB och vakna till lite.
  

Grattis killen!

Publicerad 2011-03-18 10:15:20 i Allmänt



Tycker det är synd att man tappar kontakten med vissa nära vänner. Vi har känt varandra i 5 år, mer eller mindre och umgicks mycket precis när jag slutade nian och ettan gymnasiet. För ett år sedan firade vi hans 18 års dag och vi har inte setts sedan min student. Vi har knappt pratat och jag saknar honom. Men men, detta skulle bli ett glatt inlägg ju -för det är hans födelsedag idag. Hoppas du får en toppendag, det är du värd!

Och sen en sak till. Vad var det jag sa?! I över fem år har jag sagt det och ni tycker nu att jag hade rätt. Jag har haft rätt hela tiden, bara att ni inte vågar erkänna det hehe

Varför ni aldrig får en "Dagens-outfit"

Publicerad 2011-03-17 20:21:18 i Allmänt

1. Jag orkar inte alltid fix mig
2. Jag orkar inte tänka på matchning
3. Det finns inget att visa
4. Jag är för lat för att föra över bilder från min systemis hela tiden.
5. Det blir inte roligare än så här helt enkelt...


Detta sitter jag med just nu

Publicerad 2011-03-17 15:58:39 i Allmänt



Nni får inte se några detaljer eftersom det är icke publicerat skolmaterial ännu. Har hållit på med detta sedan halv 12 och mina hjärnceller jobbar på högvarv känner jag. haha

Iväg och plugga

Publicerad 2011-03-17 10:44:19 i Allmänt

Idag tillägnar jag dagen för min hemsida som egentligen ska vara klar tills på söndag. Det lär inte hända... Hoppas jag får några av kattdjuren klara. Juste, har ju inte berättat vad det är haha. Hemsidan är om stora kattdjur. Vi fick all text och bild i en mapp och skulle göra en hemsida...

Mitt andra hem

Publicerad 2011-03-16 22:22:58 i Allmänt



Jag kanske inte är största fanet av att bo mitt ute i skogen, med 500 invånare. Men just nu i denna sekund soven min älskade i sängen helt själv. Med mig 19 mil söder ut. Distansförhållanden säger många är svåra. Men jag tycker vi klarar oss riktigt bra. Kanske för att vi aldrig har uppehåll på mer än 7-10 dagar. Han behöver pauser från mig, han är ju inte van med så mycket fart och fläkt haha. Under de senaste åtta månaderna har jag accepterat mitt "öde" (jag vet att jag överdriver, men ändå hehe). Han har hela sitt liv där och visst ni kanske tycker "Men du har ju ditt liv här". Men det är skillnad på Erik och mitt liv. han arbetar och har jobbat på samma jobb i över sju år. Jag hatar min slöavardag med vissa stressiga dagar bara för att jag tagit det lugnt alla andra. Mina vänner umgås jag knappt något med, eftersom de har alla byggt upp nya rutiner sedan studenten. De har helt enkelt inte tid. Den enda som vill ha kvar mig i Stockholm är min pappa. Möjligtvis min lillasyster, brorsan klarar sig utan mig. Mamma -ja hon vill ha ut mig och P säger inte mycket.

Jag trodde aldrig att jag skulle säga att jag kan ge upp min halvroliga vardag här i Stockholm för min kärlek. Jag är en storstadstjej. Jag känner mig hemma i stan. Men om min framtid är med honom så kommer jag inte längre vara en Stockholmsbo inom en framtid. Om jag ska vara helt ärligt känns det jobbigt, tänka på att bara lämna allt. Jag sitter med gråten i halsen. Får försöka tänka positivt och se det så att jag stannar ju iaf till i höst.

Har haft en fin fin dag

Publicerad 2011-03-16 19:26:07 i Allmänt

Sovmorgon och sedan iväg för att fotografera C. Vi var ute någon timme och gick sedan in för att värma oss. Fikade och roade oss i Photo Booth. Nu sitter jag och har party på mitt rum. Eller nja inte. Men spelar massa bra musik på högsta nivå. Nu ska det redigeras!

 









Plutten, snutte och superwoman

Publicerad 2011-03-16 11:01:03 i Allmänt

-Bara för att jag inte kom på en bättre rubrik (dessa är eriks nya smeknamn, haha). Kan någon ge mig tips om vad man skriver i ett personligt brev till högskolan. Började på mitt i natt, men skrev bara ett halvt a4. Ska iväg och fotografera C nu och se om jag får någon användbar bild. Det blir nog till att ha med hunden också i någon bild, för att visa mångsidighet. Öhh. Vi får se, hehe.


Dagliga konversationer, hehe. Jag är såklart den tuffa i vår relation, hehe


Plugg, fotografering, förberedelser och redigering

Publicerad 2011-03-15 21:06:34 i Allmänt

Kan man sammanfatta min dag med. Jobabde lite på hemsidan och åkte iväg för att träffa S och köra en fotografering. Resten av dagen har jag spenderat framför datorn -utan internet, så jag har bara varit duktig och förberett för ansökan till Nordens Fotoskola. Har inte riktigt tid att blogga, eftersom jag har så mycket att göra. Men så fort jag har några minuter över- då ska jag se om jag hittar hit ;)



.....

Plugg

Publicerad 2011-03-15 10:26:28 i Allmänt

Fortsätter och plugga, medan jag försöker få tag i en modell... Måste få ihop bilder denna vecka och skriva ut dem. Jag blir utkickad om jag inte pluggar i höst och måste komma in på denna skola. Åhhh, jag vill verkligen komma in där. Även om det är svin svårt.

Dagens vill ha -Triss i skor

Publicerad 2011-03-14 11:58:00 i Shopping

På skopunkten. Visst kvaliteten är inte den bästa. Men när jag och C var ute och letade skor till henne i lördags hittade jag tre par jag känner att jag bara måste ha till våren och sommaren. Egentligen ska jag inte tänka så. Stänga av hjärnan anär jag är ute i affärer. Men denna gång kunde jag inte låta bli!

   

De är mycket snyggare i verkligheten. nya Converse har jag inte råd med "riktiga", så det får bli ett par lookalikes ;)

Måndag 14:e Mars

Publicerad 2011-03-14 09:44:12 i Allmänt

Att vakna upp till en grå dag var ju inte direkt vad jag hade hoppats på, men jag kan inte göra något åt vädret så det är bara till att acceptera detta. Denna vecka måste jag plugga. Och eftersom jag inte gjort hemsidor på 4 månader känns det segt att komma igång. Någon som har lite motivation som de ger bort -jag behöver det!!

Det är inte hela världen

Publicerad 2011-03-13 20:34:16 i Allmänt

Fick en liten känsla tidigare idag efter jag varit ute på promenad. Det är inte hela världen om jag inte går ut med toppbetyg på kursen jag läser. Visst är jag besviken på mig själv att jag inte pluggat tillräckligt och måste tillbringa hela denna vecka för plugg. Men mitt liv avgörs inte på denna kurs. Därför känns det bra att bara ha tagit det lugnt under dagen. Så nu kommer jag fortsätta ta det lugnt. Imorgon är en ny vecka. Får ta den som den kommer då.

Black Swan

Publicerad 2011-03-13 14:12:23 i Allmänt

HERREGUD!!!!! Vilken film. Tyckte den var lite obehaglig till och från, men slutet. Chissser (vet inte hur jag ska stava, hehe) men DET är en film jag rekomenderar. Riktigt bra!


Jag förstår varför Natalie Portman fick en scar för denna roll.

Gudtjänst

Publicerad 2011-03-13 11:57:24 i Allmänt

Min präst hade sin sista gudstjänst idag och jag hade jättegärna velat gå. Träffa henne och gamla konfisar. Men nu vaknade jag 10.48, så jag hann inte dit. Med tanke på att jag kom hem 03.46 i morse så fick jag sova ut kände jag. Nu ska jag kolla på Black Swan för att vakna upp och bara ta det lugnt ett tag.

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night

Publicerad 2011-03-12 11:20:01 i Allmänt

En helt fantastisk start på dagen. Mår mycket bätttre idag. Bättre instälnning och en kanonkväll att se fram emot. Det blir desvärre ingen Meldoifestival för mig, spar biljettkontakten till senare. Sovmorgon -tummen up. Att det är sol och 5 grader ute -två tummar :) Ska försöka plugga lite, sedan vill jag ut i våren. Nu är det väl ändå påväg att bli vår?

Halsont och hjärtsvikt

Publicerad 2011-03-12 00:08:51 i Allmänt

internskämt det där med hjärtsvikt och egentligen inget att skämta om, men jag saknar min pojkvän. jag saknade honom redan innan han åkte och jag visste att det bara skulle bli värre. det var nog anledningen till att jag blev så ledsen och sur tidigare idag.

kan någon påminna mig om hur man har egen tid? de senaste (framförallt) åtta månaderna har jag satt andra i första hand och alltid mig själv på andra. jag är sällskapssjuk. att spendera så mycket tid med personen jag älskar mer än allt annat gör inte saken bättre. jag börjar tro att jag inte klarar av att bara vara jag. ensam. jag mot världen. om det tar slut. kommer jag klara det? jag är tveksam.


men nu ska jag sova. har precis haft ett trevligt samtal med bästa vän och är supertrött. när jag blir såhär törr får jag alltid för mig att jag är sjuk. får ont lite här och där och tycker synd om mig själv, haha

Jag kanske överreagerade

Publicerad 2011-03-11 15:29:40 i Allmänt

Precis efter jag publicerat så blev vi sams. Vi drog iväg för att käka lite lunch, så det blev sallad i SKHLM på Millas och sedan powerjuice på Naked Juice Bar. Kollade in i lite butiker men köpte inget. Han skjutsade hem mig och nu har han åkt. Lite ledsen fortfarande men det går nog över om ett tag. Ska in till stan för att träffa systrarna och de får mig alltid på bättre humör!



Min älskade inte alltid lika smarta man

Vad hände?

Publicerad 2011-03-11 11:00:57 i Allmänt

Jag vet att det var mitt fel att detta började. Allt började med att han satt vid datorn. Irritation. Tjafs. Klagomål och tårar. Att göra slut eller inte. Hur gick detta till?

Lite pengar skadar inte

Publicerad 2011-03-10 21:51:11 i Allmänt

Har precis betalat av min mobilräkning, som jag var tvungen att skjuta upp. Väldigt bra funktion för oss med lite pengar. Berättade om fotojobbet som jag gjorde för snart en månad sedan och fick dubbelt så mycket som jag beräknade/trodde att jag skulle få (hade inte gett någon direkt summa). Blev riktigt glad! Så passade på att betala räkningen och bli av med 300 kr. Mindre kul....

Idag var jag och killen på Naturhistoriska Riksmuseet med lillasyster och hade en mysig eftermiddag. Var bara tvungen att kolla blodtrycket och fick två olika resultat: 1:a gången -115 genom 72 och plusen var 85. 2:a gången hade jag 106 genom 81 och pulsen var då på 79. Är detta bra eller? Har ingen koll..

Mannen bakar kakor och jag kritiserar

Publicerad 2011-03-09 21:34:48 i Allmänt

Finn fler än ett fel i våran relation. Haha, nedå. Men rubriken säger mycket. Dagen har spenderats ute på Djurgården, då vi besökte Aquaria. Sedan lunchade vi och åkte hem för att få en gäst. Innan hon kom började vi baka för att ha något att bjuda på. Gästen var Lovisa :) efter fika och prat skjutsade vi hem henne och gick sedan på middag hos far min. Tom efterrätt bjöds det på, lite onsdagslyx med jordgubbar tycker jag. I sommar blir det lyx varje dag tror/HOPPAS jag.

NU vill jag kolla på BB och mysa. Tidig kväll? Har gjäspat hela dagen, konstigt nog, så det kan det mycket väl bli.



Detta ätr inte våra kakor, men de såg ungefär ut så här innan de gräddades.

Google ->gloriousgirl = #1

Publicerad 2011-03-09 10:06:00 i Allmänt

När man söker på gloriousgirl på google kommer min blogg upp som första alternativ. Vet inte riktigt vad jag tycker om det, hehe. Men men. Lite ballt är det däremot, speciellt om man klickar på den rödinramade länken , då man kommer till en hemsida (vars existens jag ej visste om) som är en överblick över min blogg. Självklart finns det om andra också...




Nu blir det sängen

Publicerad 2011-03-08 23:53:09 i Allmänt

Har äntligen lyckats få iväg de där mailen. De studsade tillbaka på grund av storleken. Typiskt. Har spenderat HEEEEELA, då menar jag verkligen hela dagen med att kolla resor. Kul att min styvfar frågar sedan "När börjar din utbildning då?" Dumma jag har inte tänkt på det och om jag kommer in på utbildningen kommer jag inte kunna åka iväg de datumena som vi kollat resor för. Hela jävla dagen. Lite smått irriterad, men ska sova och hoppas på en bättre dag imorgon.


- Dollkid.com -

Tittar resor

Publicerad 2011-03-08 14:55:04 i Allmänt

Det blir ingen promenad, för kallt. Var iväg en sväng för att tvätta bilen, eller snarare låta masiknen göra jobbet på bensinmacken. Nu sitter vi och dricker kaffe och kollar resor. Eftersom jag jobbar fram till i september kommer inte jag kunna åka iväg i sommar -tyvärr. Får hoppas på att vi hittar någon resa till hösten istället. Däremot tror jag iof att min man åker iväg själv med kompisarna i sommar. Men det får jag ta då...



Tillbaka till Sunny Beach?

Svartsjuka

Publicerad 2011-03-06 19:33:15 i Allmänt

Nu är jag iaf hemma i Stockholm och är sliten. Det blir nog en tidig kväll. Helgen har varit så trevlig. Det v ar lite tråkigt att åka hem måste jag säga. Men får åka och hälsa på igen. Och förhoppningsvis tar det inte fem månader till nästa gång.

Tidsinställt -på väg hem nu

Publicerad 2011-03-06 13:45:00 i Allmänt

KÄNSLOLIV
[x] Du har gråtit för att du är kär i nån du inte kunnat få honom 
[x] Du är kär nu
[x] Du har sårat nån så de börjat gråta
[x] Nån har sårat dig så du börjat gråta
[ ] Du har/haft ett förhållande som varade över 10 månader
[ ] Du har/haft ett förhållande som varade över ett år

ÄRLIGHET

[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smygit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[/] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[/] Jag har fuskat i ett spel.
[ ] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[x] Jag har druckit alkohol.
[/] Jag dricker mig berusad minst än en gång i månaden.
[x] Jag kan inte svälja piller.
[ ] Jag har tagit mediciner mot depression.
[ ] Jag har anorexi och/eller bulimi.
[ ] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x] Jag har vaknat gråtande.
[x] Jag har somnat gråtande.

MATERIALISM
[x] Jag äger en iPod eller en mp3-spelare.
[ ] Jag äger många dyra designerväskor.
[x] Jag äger något från H&M.
[ ] Jag samlar på serietidningar.
[ ] Jag äger något jag köpt på E-bay.

RANDOM
[/] Jag kan sjunga så att andra kan lyssna på det.
[ ] Jag har stulit en bricka från en snabbmatsrestaurang.
[x] Jag har lätt för att öppna mig för nya människor
[/] Jag ser på nyheterna. 
[ ] Jag dödar inte insekter.
[x] Jag svär ofta.
[x] Jag sjunger i duschen.
[x] Jag är en morgonperson.
[ ] Jag betalade för min rington.
[/] Jag är petig med grammatik.
[ ] Jag är en sportfanatiker.
[ ] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag är bra på att baka.
[ ] Min favoritfärg är vit, röd eller blå.
[x] Jag skulle kunna ha pyjamas på mig till skolan.
[ ] Jag vet hur man skjuter.
[/] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[ ] Jag äter snabbmat varje vecka. -Räknas sallad på pizzeria?
[/] Jag är bra på matematik
[ ] Jag kan inte sova om det finns en spindel i rummet.
[x] Jag är väldigt kittlig.
[ ] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller tv-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[/] Jag har ingen aning om vad jag vill göra resten av mitt liv 

HÄLSA
[ ] Jag föddes med en sjukdom.
[ ] Jag har fått stygn på ett öppet sår.
[ ] Jag har brutit ett ben i kroppen.
[x] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[ ] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[ ] Jag har varit i Ryssland
[ ] Jag har varit i Kina.
[ ] Jag har varit i Japan.
[x] Jag har varit i USA.
[x] Jag har varit i Afrika.
[/] Jag har varit i Asien.
[x] Jag har varit i mer än 10 länder.

ERFARENHETER
[x] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[x] Jag har önskat nåt då jag sett en fallande stjärna.
[/] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[ ] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[x] Jag har varit i ett casino.
[ ] Jag har hoppat fallskärm från ett flygplan.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[x] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[x] Jag har krockat i en bil.
[/] Jag har medverkat i en teater.
[x] Jag har träffat någon från internet i det verkliga livet.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[ ] Jag har sett norrskenet.
[ ] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har aprillat någon.
[x] Jag har åkt taxi.
[x] Jag har ätit sushi.
[x] Jag har åkt snowboard.

UTSEENDE
[x] Jag är kortare än 170cm.
[/] Jag tycker att jag är ful
[x] Jag blir lätt brun.
[x] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[ ] Jag har haft/har tandställning.
[ ] Jag har glasögon/linser.
[x] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[x] Jag har en piercing.
[x] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen.
[ ] Jag har fräknar

FAMILJ
[x] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[ ] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[x] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/jobbet
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[x] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag börjar fortfarande gråta av Disney filmer.
[ ] Jag har pissat på mej av skratt.
[x] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats

En liten kommentar

Publicerad 2011-03-06 00:42:20 i Allmänt

En delav gästerna stack för ett tag sedan och måste bara säga att de bästa är kvar ;) trevligt sällskap och gott att dricka- kan kvällen bli bättre egentligen? Ha det gött. PUSS

Fest fest fest

Publicerad 2011-03-05 21:35:00 i Allmänt

Har fullt upp förmodligen nu, men vet inte eftersom detta är ett tidsinställt inlägg. Vi är runt 20 pers skulle jag gissa och har det RIKTIGT trevligt! Bussen går 13:50 imorgon, så den missar jag nog inte! Skulle velat se Melodifestivalen, men det är ju bara Andra chansen, så detta duger bra! :)

Jag berättade innan jag åkte att i Jönköping är festerna ordentliga, så förhoppningsvis är denna inget undantag! Ha en fin lördagkväll!


Fattigariddare

Publicerad 2011-03-05 12:45:54 i Allmänt

Fick jag till frukost. Har inte ätit det på tre år men det var riktigt gått. Dagens planer går i städning, lite matshopping, middag och fixa oss i ordning innan folket kommer. Kan ni förstå att deras fester börjar vid 20.00. Ojojoj. Blir förhoppningsvis ingen tidig kväll, men vi får se.

Hur underbart är det inte att vakna upp till skinande sol och värme. Har suttit ute på balkongen och mysit med filtar och täcke. K fixade mina naglar och det måste ni se, riktigt fina! Hoppas det blir lite bilder som kan läggas upp. Har haft det så bra hittills och det lär ju bara bli bättre :)


Fredagsmyyys

Publicerad 2011-03-04 21:30:50 i Allmänt

Nu sitter jag här i Jönköping och har det trevlig. männen står i köket och städar efter middagen och snart blir det spel. Har hunnit med en promenad in till stan och lite shopping, banken och sola. Fick rejält med färg så det gör ont i ansiktet, men det lägger sig till imorgon förhoppningsvis!

Ska försöka blogga senare eller morgondagen, men kan inte lova ngt

Tidinställt inlägg

Publicerad 2011-03-03 19:02:00 i Allmänt

För att vara ärlig så har jag sådana ganska ofta, men säger aldrig det ;)
Nu sitter jag på tåget som tar mig en bit ner till Jönköping. 5 timmar totalt kommer det ta och 2 byten, men det är det värt. K städar nog in i det sista eller gör en mumsig kvällsmacka som vi kan äta till en kopp thé (tradition) just nu. hehe



Denna bild är från hennes andra resa till Sunny Beach förra sommaren. Den lilla skiten åkte dit igen utan mig. Och hon kommer nog ge igen för att jag tog just denna bild. Fattar ni vilken awesome helg. Vi har inte träffats och umgått ordentligt egentligen sedan jag flyttade till Karlstad i november, förra året. Visst vi har setts några gånger -passat på när båda varit i Stockholm. Och vi har inte heller varit ute ordentligt sedan vi kom hem från Bulgarien.
K är den enda som förstår mig till 110%. Inteens min pojkvän förstår hur jag fungerar så som hon gör. Jag säger och gör dumma saker utan att egentligen tänka mig för och hon är den enda (möjligtvis Erik ibland) som förstår att jag inte menar något illa. Vi pratar om precis allt, verkligen allt. Denna helg kommer bli så rolig.

Vilken härlig morgon

Publicerad 2011-03-03 10:01:04 i Allmänt

Att vakna upp till solen uppe, gjorde denna start på dagen fantastisk. Trots huvudvärken och oron som ligger i bakhuvudet, känner jag att det här kommer bli en bra dag. Ingen träning hinner jag med idag heller och hatar mig själv för det, men ska försöka göra klart så mkt som möjligt på min lista så jag slipper stressa någe mer.

Stress

Publicerad 2011-03-02 23:04:18 i Allmänt

Jag börjar bli stressad över morgondagen. Jag kommer ha 5 timmar på mig att plugga när jag åker ner till K, men det känns som jag har tusen (ni vet att jag överdriver -men man säger alltid tusen) saker att göra. Jag har skrivit en packlista så jag inte glömmer saker, som sist jag åkte ner till STHLM.

Jag vill hinna med att plugga (anteckna och gå igenom de resterande minst 8 lektionerna), redigera bilder, börja med den nya hemsidan/skoluppgift 2, svara på instuderingsfrågor, hinna packa, ta hand om mitt yttre, besöka banken och sedan träffa och mysa med pojken innan jag måste till tåget.

Det blir ju inte bättre av att jag sitter framför facebook och pratar med en gammal bekant. Han har nog inget emot att jag lånar denna bild av honom. Jag skulle ju då haft motivet till vänster, eftersom han nu åker ut ur bilden, men den är ändå häftig.



Huvudvärk efter mer än fyra timmars plugg

Publicerad 2011-03-02 18:38:00 i Allmänt

Funderar på att ta en lugn kväll och inte plugga någe mer. Känner att jag är helt slut i huvudet och bara vill lägga mig på soffan. Imorgon blir det väl till att skriva instuderingsfrågorna, nu när jag gått igenom 8-10 lektioner på två dagar. Det blir nog film nu. Killen lämnade lägenheten för ett tag sedan, iväg på innebandy så jag blir själv. Mys i soffan blir det. Punkt och slut -som Gurkan säger. (Ni som kollar BB fattar, hehe)


Tror det blir denna, verkar sjukt bra. Typisk "Madeleine-film"

Morgon shopping

Publicerad 2011-03-02 09:02:16 i Allmänt

Pratade med pappa igår och han sa något som jag blev så himmla glad för. Nu när jag inte haft ett jobb eller ens bidrag från CSN (för att jag pluggar för få poäng) så lever jag knappt känns det som. Det är tack vara min fina pojkvän som jag kan göra vissa saker. Min far vet hur mycket jag gillar att shoppa (vet inte hur han kommer reagera om han får redan på att jag har ytterligare en ny väska, hehe). Därför fick jag beställa hem lite kläder inför våren. Förr brukade jag lägga fram katalogen och ha en vikt sida öppen så han skulle förstå, men de senaste 5 gångerna jag beställt hem kläder så har han erbjudit sig att betala. Så fort jag får pengar, ett fast jobb. Då ska han få något riktigt fint. Något som han verkligen förtjänar.


Lika hemskt som det låter, så är vägen till mitt hjärta shopping. hahah, kanske inte.

Ny programledare för Idol

Publicerad 2011-03-01 14:11:04 i Allmänt

Jag följde inte förra årets Idol. Men vad jag hörde då var att juryn bara skulle sitta kvar om Peter Jhide stannade. Nu har det varit ute att han ska sluta ett bra tag. Vad tror ni om den nya programledaren? Kommer han leva upp till Jhide?


Jönköping

Publicerad 2011-03-01 09:46:00 i Allmänt

Det var mer än två år sedan jag var i denna stad, för fest och killar. Denna gång för att min K bor där nere och jag ska hälsa på över helgen. Hon har bott där nere i snart ett halvår och eftersom vi pratar så ofta och jag nu vet i princip hur man går till Ica -utan att ha varit just där, så tycker jag att det är på tiden att göra ett besök. Jag ser fram emot det så sjukt mycket, men försöker att inte ha några förväntningar så att helgen blir extra grymm! Speciellt nu när jag har pengar att gå ut för (Tack älskling för 346 en-kronor).


Tyvärr har jag inte tagit denna bild, men hoppas på att kunna fotografera under helgen.

Nu har jag bloggat klart för ett tag

Publicerad 2011-03-01 09:32:50 i Allmänt

Tidsinställdainlägg för dagarna som kommer -eftersom läsarantalet sjönk så mycket när jag var borta förra helgen. Dags frulle och BB. Sedan -PLUGGA! Det var villkoret på att jag skulle få åka ner till jnk. Om jag pluggar så jag slipper stressa eller ha ångest över det sedan. Så jag bara kan njuuuuta av helgen!

1:a Mars

Publicerad 2011-03-01 09:01:11 i Allmänt

God morgon på er!

Jag har inte alls sovit bra och är helt seg. Vaknade precis av ett sms från mamma som tjatar på när jag ska flytta ut ur mitt rum. Vill inte tänka på det där eftersom jag inte vet vart jag ska göra av alla mina saker. Nu ska jag ju stanna i Stockholm också, eftersom jag fått jobb till oktober.

Kan ni förstå att det är första mars idag? Vi är alltså inne på månad tre redan! Två månader har jag klarat mig utan godis och chips. Med ett undantag. Jag åt chips i helgen. Nyårslöftet är ju inte att jag har förbud -bara att jag ska vänja av kroppen och sluta med det helt och hållet. Aldrig mer. Men det finns ett tillfälle jag måste få äta chips och det är när jag dricker alkohol. Och det är ju inte så att jag har något sug efter det annars. Men just då måste jag få i mig saltet. Inte samma grej med salt från jordnötter eller saltapinnar. hehe.


Karamell Kungen var min favorit, så det är bra att de nytt ut det nu. Dessutom, när kostade godiset 4.90 kr/hg liksom? Det är väl uppe i 7.90 nu?

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela