Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Nytt i Garderoben -JA TACK

Publicerad 2011-05-30 14:57:00 i Shopping



Om jag hade dessa kläder skulle jag vara så lycklig. Jag är ingen modeexpert, men detta kollage lyckades jag hyfsat med. Det är ju min egen smak på kläder som jag mixat lite med. Kameran är en ring som jag tyckte var lite passande.

Dagens vill ha

Publicerad 2011-05-30 09:28:00 i Allmänt



Det börjar nalkas studenttider. Om en vecka var det ett år sedan jag och min fina klass tog studenten. Riddarfjärdens stolthet -SM3A. Vad tror ni om att ha dessa som en fin studentklännin eller bara ha som sommarklänning. Jag dör lite smått av att se dessa fina klänningar. Det jobbiga är att jag förmodligen skulle passa i alla tre och det -DET är ovanligt!

Hemma efter jobbet

Publicerad 2011-05-29 17:02:39 i Allmänt

Kom precis hem. Imorse var jag inte alls sugen på att jobba. Men nu är jag glad att jag klarade dagens arbetspass, eftersom vi får OB, hela passen på söndagar.

Inatt kom jag hem strax innan 3. Tog nästan 2 timmar att komma hem. Men ÅHH så trevligt vi hade det! Jag blev hembjuden på middag hos P. Systrarna var där, även H och A. Senare kom M och gjorde oss sällskap. Vi åt GOOOOOOD mat. Drack GOOTT och hade HUR TREVLIGT SOM HELST!  (Hoppas du läser detta nu ) hehe ;) Och ni kan ju gissa hur många gånger vi kommer göra det igen. Alltid lika trevligt. Tyvärr tog jag inga bilder, men andra fotade för fullt. Hoppas på att se några bilder från kvällen (!)

Om en timme kommer min kärlek och innan dess ska jag försöka skriva klart rapporten.. Pfff. Kommer aldrig hända. Men glad är jag ändå!


(Bilderna är från min avskedsmiddag innan jag flyttade till Karlstad)

In this club

Publicerad 2011-05-28 19:41:00 i Allmänt

Jag och lillasyster var ju och såg Danny igår, på mitt jobb. Hon var så glad att jag tog henne dit. Vi kollade på konserten, gick lite innan och åkte karuseller. Lustiga huset, kärlekstunneln, tekopparna och bläckfisken x2. Hann vi med. Dessutom köpte jag en klubba till skrutt och en slush vi delade på. Spelade lite, men vann inget. Skrutt fick en liten chokladbit som tröstpris. Gårdagen var så mycket bättre än denna.

Tog lite bilder också under våra 2 timmar ute på äventyr, de får ni se senare

ÅHHH. Pallar inte

Publicerad 2011-05-28 17:38:11 i Allmänt

Har ingen energi. Kommer vara tvungen att sova på en soffa ikväll. Alltså ingen bra sömn inför morgonens jobb heller. Måste skriva rapporten. Slutet på jobbpasset blev inte roligt alls. Jag tyckte jag hade varit så duktig och så blir allt fel. Sedan tjafsar man med pojken. Och han RINGER INTE UPP?! (Det där var ingen pik alls)

Vill bara lägga mig i sängen, tycka synd om mig själv och strunta i allt. Resten av denna helg. Orkar inte emd något. På så bra humör är jag nu....

Så var det där med håret

Publicerad 2011-05-27 17:16:26 i Allmänt

Jag har verkligen beslutsångest. Egentligen behöver jag inte klippa mig. Topparna är inte slitna, men det som var uppklippt har växt mycket. Så min lugg är under hakan. Har växt nästan 10 cm sedan jag klippte mig för tre månader sedan.

Det här är säkert hur tråkigt som helst att läsa om egentligen. Men jag pendlar fram och tillbaka. När jag hade långt hår gjorde jag inte så mycket med det. Det var för tungt. Om jag klipper kort igen, blir det nog till att klippa lugg också. Det lär bli något liknande som nedan.
  
 

Lite nya kläder

Publicerad 2011-05-27 14:47:42 i Shopping


Denna klänning kommer jag att få, förmodligen, och jag kan knappt vänta och se hur den sitter på. Fina K hade beställt den, men den var tydligen för stor. Tur att vi har varandra. Hon slipper ha kläder i överflöd och jag får kläder, hehe... :P

Annars då. Jag är ÄNTLIGEN KLAR med hemsidan. Nu skall rapporten färdigskrivas. Sedan skickar jag in skiten för granskning. Skulle gärna shoppa loss som belöning. Men månadens lön tillåter inte det. Får ju själva jobblönen nästa månad. Denna var från utbildningsdagarna.

Skönheterna nedan är bara drömmar

   
  

Vaknar av träningsvärk

Publicerad 2011-05-27 10:41:22 i Allmänt

Konstigt, men ändå härligt. Träningen är avklarad och jag har fått i mig frulle. Har egentligen inget att blogga om, tänkte bara säga att jag lever.

God morgon på er!


Jag har en tubtopp på mig! haha

Uppdaterade

Publicerad 2011-05-26 22:34:49 i Allmänt

Tyckte detta var lite sjukt. Hittade det på en sida när jag letar lägenhet. Visst att det finns dödsannonser i tidningar och så. Men relationsuppdateringar för en stad?? Kom igen! Löjligt

En heldag med S

Publicerad 2011-05-26 20:34:13 i Allmänt

Blev det. Vi var ju och tränade som jag berättade tidigare. Sedan efter att vi fixat oss stack vi till SKHLM och shoppade lite. Kom hem med en fin present till mamma. ÅH! Ni ska få se efter söndag. Jag kommer lätt köpa liknande föremål till i höst. Sedan Så åkte vi hem till mig och lagade middag. Tur att han är kock. Extra smarrig middag! Nötfärsbiffar med ris, chilibea och sallad. Enkelt men så gott! Båda blev proppmätta, hehe... Efter middagen satt vi och pratade ett tag i solen. Jag följde honom till tuben och kilade sedan hem till far min.

Köpte ett par shorts till mig själv på rean inne på Bik Bok. Med tanke på mina former kan jag inte ha sådana där xxxs shorts (ni vet). Dessa är lite längre än kortkorta short, men man kan vika upp dem och det ser helt okej ut. Thighta över rumpa och ben -vilket aldrig händer så jag är jätteglad att jag hittade dem! Plus att pappa tvingade på mig pengar för dem när jag kom hem. "Jag köper ju inget till dig längre. Du är ju inte hemma lika ofta, så det blir inte som förr". Förklaringen han hade var ju stark. Snällt iaf :)



Detta är inte shortsen, mina är mörkare och har ingen hög midja. Dålig bild egentligen eftersom mina inte är så lika. Men ändå, hehe... Roligare med bild

60 minuter slit. Nu - lyxlunch

Publicerad 2011-05-26 14:04:20 i Allmänt

Först 100 situps innan frulle. Sedan 60 minuters slit på gymmet. Idag kämpade vi på som bara den! Svettiga och härligt blev vi. Nu har jag lagat en omelett eller nja.. liknande. Ägg, lök, paprika, brieost och lite bacon. I en enda röra. MUUUUUMS! Plus vitlöken, den är viktig! haha :)

Ska snart göra mig iordning och åka iväg med S (som jag gymmade med) för att kolla morsdag presenter. Jag vet iof redan vad jag ska handla. Men inte sällskapet mitt.

Hade en så konstig men även obehaglig och läskig

Publicerad 2011-05-26 10:44:14 i Allmänt

Dröm. Som fick mig att inse att jag måste träffa mina nära och kära mer. Vilket fick mig att inse att alla killar som någonsin sårat mig inte spelar någon roll längre. Oavsett hur djup de sårade mig, betedde sig och hur mycket de än fick mig att gråta, är jag lycklig nu. Aldrig har jag varit så här lycklig. Jag har Erik. Jag kan knappt förstå hur han står ut med mig och att han fortfarande gör det! Det gör tom ont när jag hör andra säga det. Om jag hade ord för hur mycket jag tycker om honom skulle detta inlägg aldrig ta slut.. Jag inser även att jag måste träffa mina vänner mer. Jag får inte prioritera bort dem (nu har jag inte gjort det, måste bara börja prioritera dem helt enkelt...) VI hade det så roligt, träffades flera gånger i veckan. Fick träningsvärk av allt skrattande. Vad hände? Jag är så rädd att vi vuxit ifrån varandra. Dessutom kan jag inte stressa upp mig så att jag mår dåligt, för ett jobb. Det måste sluta.

Sedan var det där med familjen. Den första tiden efter att jag flyttade hem från Karlstad var jag bara uppe hos Erik. Det är nu på senare tid som jag stannat hemma. MEN. Jag kan inte bara äta och sova hemma. Jag måste börja umgås med dem också. Det blir nog min största utmaning. Och stressen. Enkelt kanske ni tycker. Men inte om ni skulle ha samma uppväxt som jag har. Det är inte så många som förstår sig på det, eftersom de flesta av mina vänners föräldrar fortfarande bor tillsammans. Mina separerade när jag var 4 år om ens det.

Jag är glad över att det bara var en dröm. Ni kan ju föreställa er vad den handlade om och lägg till lite läskiga monster i den. Hehe. Den här drömmen var verkligen obehaglig, men gav mig saker och ting att tänka över.

Hemma

Publicerad 2011-05-25 21:03:45 i Allmänt

Jobbat två dagar, är nu ledig två dagar. Sedan blir det två dagars öppning-stängnings-pass. (Tror jag). Nu ska jag laga lite pytt och slöa framför tv:n. Plugget är redan avklarat för idag. Fortsätter imorgon. Hej svejs på er!! :)



Blir ingen plugg-fri dag idag

Publicerad 2011-05-25 11:15:30 i Allmänt

Bestämde jag mig precis för. Eftersom jag är ledig imorgon-fredag hade jag tänkt köra gärnet då.. Men jag sätter mig ner med rapporten nu för att skriva lite. Så att jag har mindre att göra senare i veckan. Så synd att jag varje gång känner mig tyngd (kan man säga så?) när jag ska fixa denna uppgift. Nu försöker jag bli klar bara för att CSN är dumma i huvudet och jag ska få mina poäng...

Att vakna hungrig är hemskt

Publicerad 2011-05-25 10:33:47 i Allmänt

Vaknade vid halv åtta om jag inte minns fel. Men jag kände hur hjärtat var i halsen. Jag stressar igen. Denna gång vet jag inte varför. Jag hade ingen mardrömm innan. Jag ligger hyfsat till iom hemsidan. Det gick bra på jobbet igår. Så jag har ingen aning om varför jag hade hjärtklappning.

Jag bestämde mig för att försöka somna om, men har egentligen bara vänt mig fram och tillbaka tills nu. Nu när jag gick upp var min hunger ännu värre. Men ingen frulle för mig. Först träning och sedan dusch...

Så NU äntligen. Ska jag äta en efterlängtad frulle och kolla runt på datorn innan jag gör något viktigt. 

 



Träning avklarad

Publicerad 2011-05-24 10:24:50 i Allmänt

Jag håller mig till dealen. Till skillnad från någon annan. (Jag behöver iof detta mer...) Det har gått två veckor kanske? Stunt samma, jag vet när det slutar. Min huvudräkning är inte den bästa, hehe...

Nu blir det min favorit fulle -Special K med proviva! Bra start på dagen. Sedan skall jag försöka skriva lite på min raport och iväg till jobbet. Idag blir det ingen lång dag, vilket kommer bli ganska skönt. Däremot kommer det vara lite att göra med tanke på vädret. Får se hur vi roar oss denna dag! Vi brukar alltid lyckas komma på ngt :)



Gammal bild... Saknar att kunna ha håret i fläta.. Saknar längden. Stackars er, egentligen. Det enda jag tjatar om är mitt hår.. Hehe ;)

Eloge till mig

Publicerad 2011-05-23 15:24:13 i Allmänt

Egentligen inte, men måste berömma mig själv bara för att jag suttit i över fyra timmar och kodat hemsidan. Utan några större problem. Inga utbrott. Vilket resulterat att jag snart är klar. Känns riktigt bra! Nu ska jag få i mig lite mat, känner hur huvudet snurrar...
(Hehe, ni förstår vad jag menar)



Får ju inte visa den för ens jag fått min bedömning. Så... Såhär ser det ut just nu när jag stänger ner programmet. Ni får bara se några bilder ;)

Då blir det till att plugga

Publicerad 2011-05-23 11:43:31 i Allmänt

igen dåååå... USCH. känner inte alls för det! Men måste. Hemsidan måste bli klar denna vecka.... STRESS. Tur att jag inte jobbar så långa pass. Tid över för att plugga då. Pojken åkte hem igår, så jag hoppas bli klar. Eftersom jag egentligen måste bli klar. Då har jag jobbat in 2 veckor. Kursen är ju slut nästa vecka.

Mobilblogg - blir detta sista blogginlägge...

Publicerad 2011-05-21 00:13:36 i Allmänt

2011-05-17_14_48 (MMS)

Mobilblogg - blir detta sista blogginlägget? Hinner unte blogga imorgon under dagen och tydligen ska jorden gå under imorgon... Sååååå. Jag älskar alla fina människor i mitt liv. Hoppas ni ver det, eller iaf hinner läsa detta innan 18. Helt stört hur mycket man kan tycka om någon. Imorgon jobbar jag, och pojken är hemma hos mun familj. Vill verkligen inte gå till jobbet. Tänk om detta är sista natten jag får sova brevid min prins?!!

Iväg till jobbet

Publicerad 2011-05-19 15:23:28 i Allmänt

Sämst på att blogga. Sämst att ha med mig mobilen (jag vet...) Men vi får inte ha mobilerna med oss på jobbet -så det är en ursäkt.. Har varit och åt lite med bilen och fikat nere vid Klubbensborg med mina två favoritkillar.

Ikväll blir det jobb till stängning. Om jag inte får sluta tidigare. Jag vill väl gentligen helst inte det, men jobbet vill ha så lite personal som möjligt när det är lite folk. Så, hejsvejs så länge!

Mobilblogg - nu på bio. Ledighet äger! Den...

Publicerad 2011-05-17 20:46:46 i Allmänt

2011-05-17_20_38 (MMS)

Mobilblogg - nu på bio. Ledighet äger! Denna dag har varit händelserik. Vi har varit på Skansen, kört lite bilen, käkat ute, fikat och nu sitter vi I salongen för att kolla på film. Vi ska se I am number 4. Har velat se den länge. Två feta läsk och en snacks har vi med oss. FROSSA! Hehe

Kickoff

Publicerad 2011-05-16 17:15:00 i Allmänt

Vi kommer svulla popcorn, mat och springa runt bland attraktionerna.
Det kommer bli så kul! :)

OJOJ - OJ!

Publicerad 2011-05-14 23:58:02 i Allmänt

Vad jag är trött. Kan inte gå å lägga mig heller. Eftersom jag måste sova på soffan, får jag vänta tills alla går och lägger sig. Vet att jag kommer bli utskälld om jag kommer upp och säger att jag vill sova. Ska kolla mailen och sedan göra mig i ordning för bingen.

God natt på er!


(Gammal bild...)

Ja - jag lever

Publicerad 2011-05-14 23:11:54 i Allmänt

Fick ett oroligt samtal av min pojke igår, som ville kolla om jag levde. Hade varken bloggat eller facebookat, plus ett samtal mitt inatten och inget sms när jag kommit hem... Iaf. Mina arbetspass har inte tillåtit någon tid framför en dator. Det har blivit sängen på en gång när jag kommit hem. Upp käka frulle och sedan göra sig i ordning innan avgång till jobbet. Kommer hem och sover osv... Snart är denna arbets vecka över, för min del. Imorgon blir det öppning (igen -men det är bara kul) och så slutar jag 18. Så skönt med två dagars ledighet och så kickoffen på måndagkväll.

Gissa vad, nu ska jag hoppa i säng! Skulle bara uppdatera bloggen och er då ;) Hoppas ni har en fin helg och inte dricker för mycket!

DEAL

Publicerad 2011-05-12 16:45:00 i Allmänt

Nu börjar jag jobba, men måste berätta en sak!

Jag och Erik har gjort en deal/ slagit vad om, att vi ska träna våra magar i våra månader. Det är precis 4 månader kvar tills jag slutar jobbet och det är så länge vi ska hålla på. Varje dag är det som gäller!

Jag kommer köra precis när jag går upp, eftersom man förbränner mer då. Har tagit mitt midjemått -eller ja precis under naveln borde jag kanske skriva? Eller är det samma? Haha  (tänker iaf inte skriva det här) och ska se om det blir någon förändring. Hoppas. Om det är ngt jag inte gillar med mig själv är det ju just magen... 

   
Erik och jag i slutet av sommaren?
(haha,resultatet kommer ifs aldrig bli sådär för min del)

DAAAAAAAAAAAMP

Publicerad 2011-05-12 14:22:06 i Allmänt

HEHE. Har suttit och pillat på hemsidan och nu i slutet blir det bara fel. Får ta tag i det där senare. Nu måste jag fixa mat och annat innan jag ska iväg till jobbet. Är så glad över att jag har så fina arbetskollegor. De får mig på bättre humör. Det värsta har redan gått över.

Hörs!




Guess what??! Saknar mitt HÅÅÅÅR!! Bhuuäääää :'(

Då har jag...

Publicerad 2011-05-12 10:53:15 i Allmänt

Checkat av dessa från att göra på datorn :

- Bloggat
- Kollat Facebook
- Kört Friends Exposé
- Kollat båda mail-inkorgerna
-Dubbelkollat när jag börjar (Det tar lång tid ska i veta, haha)

Detta skall nu göras
:

- Kolla BB
- Käka samtidigt. Favorit i repris: Special K Red Berries och Proviva :)

- Plugga

Lite träning på morgonkvisten

Publicerad 2011-05-12 10:25:11 i Allmänt

Vaknade för 20 minuter sedan, och eftersom jag ställde in träningen med S (som skulle ha varit klockan 8) körde jag lite nu innan jag får i mig mat. Stämmer det tt man förbränner mer på fastande mage? Orkade inte köra så mycket, eftersom jag går och lägger mig hungrig och vaknar hungrig. Detta pga hur jag arbetar. Men lite träning är bättre än ingen alls! 

Jobbar tills parken stänger ikväll, så det blir en lång dag. God morgon förresten! :)

Middag med de bästa

Publicerad 2011-05-11 16:00:00 i Allmänt


Lite halvtaskig bild på mig, men skit samma! Hehe.

Igår hade vi det super mysigt! Vi grillade flinta-stek och hade rotfrukter i ugn, sallad med bl.a. avocado och fetaost, grillade paprikor med fyllning och en yoghurtsås med citron. Vi trodde aldrig vi skulle käka upp allt, men OJ SÅ GOTT DET VAR!!! Efter middagen satt vi i deras mysrum, som jag kallar det. Snackade massor och käkade lite jordgubbar och mörk choklad.

SPONTANITET ÄGER säger jag bara. Fler sådana kvällar TACK! :)

Google

Publicerad 2011-05-11 10:08:00 i Allmänt



Har ni sett den "nya" loggan för google. Ni har säkert märkt att de byter till och från. Idag var den rörlig och såg ut så här i slutet. Ganska häftig om jag får säga det själv. Gå in och kolla hur hela fungerar!

Tar det som ett tecken

Publicerad 2011-05-11 09:52:22 i Allmänt

På att jag skulle bli tvungen till att gå upp när de börjar borra i lägenheten under igen och jag får sms. Lika bra, känner mig ganska utvilad och börjar inte jobba för ens 14.30.

SMS som gör mig glad -här är ett exempel

Publicerad 2011-05-10 17:12:00 i Allmänt

Hejhallossan, jag pratade med L på lunchen, vi kan absolut ses ikväll. /.../ Om vi ska göra någon middag tillsammans så är jag sugen på någon god sommarfräch sallad med godsaker i. Vart vi ska vara någonstans kan vi lösa. Eller om vi äter i stan? vet ej. Men jag ringer dig när jag slutat, så får vi se hur läget och så ligger till. Tipptopp! Kram sålänge. Vänta dig ett telefonsamtal från mig runt fem då ;) Kram igen!

Några av er kanske inte tycker att detta är något särkilt. Men små goda ting är mer speciellt, tycker jag. En liten gest. Sedan har jag ju så fantastiskt roligt med dessa två underbara människor. Jag blir faktiskt glad, över att de skickar ett litet sms, då och då. Hihi

Nu ska jag iväg och träffa dessa tjejer  :)

150 minuter senare

Publicerad 2011-05-10 14:43:19 i Allmänt

Hemma och lite smått svettig. Har varit ute och gått med S och ska ta mig ett mellanmål nu. Ska ut och käka med systrarna sedan, så blir för mycket med lunch nu. När jag var mindre älskade jag att rosta lite mörkare bröd, ha på pepparsalami och gurka. Så gissa vad, hehe, det blir det till mellis. Och Proviva såklart!


ÄLSKAR DESSA DRYCKER!! Favoriterna är först och främst nummer 4 från vänster. Sedan 3:an, 2:an och resten såklart. hehe :)

Fantastisk start på dagen

Publicerad 2011-05-10 11:50:00 i Allmänt

Special K Red Berries, Proviva skogsbär och nu ska jag ut och powerwalka med bästiiiis. (S, om ni undrar). Ska kompensera hela dagen igår, då jag satt inne och pluggade med lite gott för själen (promenaden i solen och socialt umgänge). Måste fortfarande plugga, men det tar vi efter promenaden.

Ikväll ska jag kanske käka middag med systrarna och C. Smsade precis henne och hoppas hon vill följa med. Annars måste jag jobba på hemsidan. Jobbar resten av veckan, så har inte särkilt mycket tid för kursen.

NU drar jag uuuut

Uppdatering för friends exposé

Publicerad 2011-05-10 11:24:49 i Allmänt

Jag vet att det börjar bli tjatigt. MEN detta måste ni höra. Ni som varit med ett tag och känt mig sedan gymnasiet. Ni vet att jag var småttkär i en (haha, jag vet precis vad ni tänker nu -vadå EN?!) MEN, en kille genom hela gymnasiet (det kanske fanns fler, men ni kommer förstå vem jag menar). Han har tidigare svarat på en fråga och idag upptäckte jag att han svarat på en till. Måste stryka under att detta inte förändrar NÅGOT med hur jag känner för min pojkvän, tycker bara detta är så jävla komiskt -rent ut sagt! HAHA, läs själva och se.

Sitter med gråten i halsen

Publicerad 2011-05-09 15:04:38 i Allmänt

Vet ni varför? Jo. Jag saknar Karlstad. Universitetet, självständigheten, MIN LÄGENHET. Här sitter jag och kämpar med en kurs jag egentligen inte längre vill gå, men stressar och kräver av mig själv att jag måste bli klar. Egentligen skulle hemsidan vara klar på söndag, men jag har sköt upp datumet -precis när jag startade kursen. Nu när jag jobbar också, så kommer jag vara tvungen att skjuta upp den ännu längre. Men snart är kursen slut.

Jag är så besviken på mig själv. Egentligen borde jag sökt en utbildning i Karlstad. Bott där och studerat. Varför ville jag flytta hem?  Fortsätter jag att fråga mig själv. Varför tar jag inte ansvar för min utbildning? Jag som älskade gymnasiet. Rutinerna, klasskamraterna, lektionerna(!) och vissa lärare. Mina föräldrar vill att jag ska studera, få en ordentlig utbildning och jobba senare. Med tiden jag skrivit detta har tårarna börjat rinna. Jag vet vad jag ska göra med hemsidan och hur jag ska göra, men det finns ingen motivation alls. Jag är så besviken p mig själv och den känslan är hemsk..

Uppdatering, Erik bör inte läsa detta.

Publicerad 2011-05-09 12:52:15 i Allmänt



Jag tycker det är så komiskt. Några av dessa killar har jag antingen varit kär i, flera år i vissa fall, eller bara tyckt att dem är för snygga för mig. Killar som är "för snygga" tror jag varken ser mig eller att de någonsin kommer att prata med mig. (konstig svenska..) Och sedan ser man detta.. En fin start på dagen måste jag säga, när jag vaknar upp själv. Detta kommer bli en toppen dag! Det känner jag på mig (om inte DW/plugget krånglar). Då lär ni få höra annat, hehe

Två arbetsdagar avklarade, två lediga dagar står på tur

Publicerad 2011-05-08 22:06:13 i Allmänt

Hemma och nyäten. Mätt och belåten. Kommar somna som en stock. Hoppas ni haft en fin helg och njutit av det fina vädret! Idag gick lite bättre än igår, så jag är nöjd över de två första arbetsdagarna. Mina "lediga" dagar kommer gå åt av att göra hemsidan... Hm. Vila ut kommer jag iaf att göra. Det förtjänar jag! :)

BTW, någon annan än jag som kollade på Det blir bättre med Linda Lampenius? Sista delen, då hon höll tal? Då var inte mina ögon torra. Åh...




På väg ner till jönköping. Inte kul att behöva vänta en vecka tills jag får träffa älsklingen igen :( Hade ju varit så underbart att krypa ner brevid honom nu. Bara få krama om min björn.

Första dan på jobbet

Publicerad 2011-05-08 11:18:39 i Allmänt

Igår, var riktigt rolig och tuff. Drog ut lite på tiden, men oj vilket gäng jag jobbar med! :) Idag jobbar jag inte lika länge, så jag hoppas på att komma hem samma dygn och sova ut imorgon. Min kropp är lite trött efter en sådan start, men det är roligt. Så det tar ut varandra. Ska göra mig iordning och bege mig mot Djurgården.

Btw, tjejerna jag jobbade med igår, var för sköna. Vi satt och diggade musiken till Pop-expressen och dansade lite när gästerna börjde minska. Killen mittemot stod ensam och såg ut att behöva uppmuntras, så efter ett tag dansade han med oss. Måste sett hur konstigt ut som helst, eftersom det var en stor gång mellan oss. HAHA

Nervositeten är borta för tillfället

Publicerad 2011-05-06 20:49:18 i Allmänt

Men jag kan nästan lova att jag kommer bli jättenojjig och nervös, vilket kommer resultera i att jag inte kommer kunna sova inatt. Pojken min har lovat att prata med mig tills jag är trött nog och somna. Ska kolla på BB ikväll och sedan försöka sova, så jag är utvilad imorgon. Mitt arbetspass är mellan 12:45 och 23:20. Så det gäller att ha energi. Vill inte prata om det mer, för då kommer jag bli jättenervös..

Hej så länge. Hoppas ni får en trevlig fredagkväll!!

Bilen

Publicerad 2011-05-06 13:35:00 i Allmänt



Detta är inte bilen, men ser ungefär ut såhär. Erik kör ner med den nästa gång han kommer ner, då ska ni få se en bättre bild.

Pojkens bil tar mitt namn

Publicerad 2011-05-06 11:19:20 i Allmänt

Haha, som kompensation till att pojken köpt ny bil, ska den heta Madeleine. Den är fin. faktiskt. Nu ska jag göra mig iordning och sedan bege mig ut till stan. Ska köpa ett par arbetsskor. Så blir det lunch med pappa och bror. Hittade en bild i arkivet. Erik lär kittla ihjäl mig för denna. Tycker den är så gullig på honom, så jag var tvungen. Visst att han ser lite läskig ut ibland med musklerna och tatueringarna. Men han är allt annat än läskig på insidan.

 



Jag ser ju lite lagom muppig ut, men men...

Skulle mer än gärna visa hemsidan

Publicerad 2011-05-05 18:16:55 i Allmänt

Som jag suttit med, men nu har jag gjort för mycket för att jag ska kunna visa den. Under tiden kan ni få se hemsidan jag och två tjejer gjorde i Karlstad. Tyvärr ligger den inte ute p nätet längre, men bilden är första sidan som jag arbetade mest med..

Ny meny och lindad fot

Publicerad 2011-05-05 13:58:10 i Allmänt

Kanske ska lägga till att jag har tand- och huvudvärk? Haha, nu tror ni säkert att jag är jättebitter. Men det är jag inte. Jag har precis lyckats få min meny till hemsidan att fungera. Den blev skitsnygg och det är första gången jag gjorde en sådan, så jag är stolt över mig själv. HÖR OCH HÄPNA, haha. Det var länge sedan jagvar stolt över ngt jag gjort. Typ ett år sedan, när jag och tjejerna blev klara med vårt projektarbete.



Så här ser det ut, det jag håller på med just nu. Som ni ser är det knappt något. Det tog mig näsnat tre timmar att göra menyn och sidorna så jag kan kolla att det fungerar på alla sidor. Nu ska jag käka lite lunch. Gissa vad det bli? Pyttipanna, såklart. Är ju hos pappa...

Har ont och sover dåligt

Publicerad 2011-05-05 11:16:58 i Allmänt

Mamma skulle stretcha mina orörliga leder igår. Ja ni kan ju bara förutse hur det skulle sluta, jag skrev ju orörliga. Nu Har jag STÖRT ont i ena foten. Det är värre än igår och har satt på tigerbalsam. Sedan blir humöret inte direkt bättre av att man ligger och oroar sig över jobbet. USCH. Jag börjar på lördag och kan redan inte somna Låg uppe över en timme (vilket är mycket för mig, somnar annars på två röda). Får se hur denna dag slutar.

NU frukost. Proviva, Special K och laktosfri mjölk!

Friends Exposé

Publicerad 2011-05-04 19:04:16 i Allmänt

Någon som känner till denna funktion på facebook? Hittade den för någon vecka sedan och tycker det är jättekul att kika in vad folk tycker. Vissa kanske bara skojar, men jag vill mer än gärna tro att det är sant. Det dem svarar. Speciellt när jag låste upp två svar idag. HERREGUD! De två undre är ju lite speciella. Ni som känner mig väl också, lär ju reagera lite som jag när jag såg ett av svaren. Ni vet vilket....!


Den understa killen, shit han är sjukt snygg. Träffade han i Bulgarien, men umgicks mer med hans kompisar. De jobbade alla på Shooters. Han är riktigt jävla underbart snygg och trodde inte ens han kom ihåg mig, men hehe. Nu tror ni säkert att jag är jätteseriös med detta. Lite kul är det iaf.

Har aldrig haft såhär fina fötter

Publicerad 2011-05-04 16:04:42 i Allmänt

De är BEBISLENA!!! har inte haft såhär fina fötter eller händer för den delen. LYX LYX LYX. Kommer så ha de finaste naglarna och fötterna på jobbet. De första dagarna iaf. :)

Nu sitter mannen i stolen, jag har precis betalat räkning, packat och gjort mig iordning för att sedan lämna Erik på stationen. Ska flörta med mamma om skjuts in och sedan fixa mitt rum.

Red Riding Hood

Publicerad 2011-05-04 13:55:47 i Allmänt

Var filmen vi såg på bio i fredags. Den var inte lika bra som Thor, men bra var den. Orkar inte skriva vad jag tycker om hur dem gjort filmen, men tycker inte det var Amanda Seyfried bästa roll. Däremot fanns det två snyggingar som man kunde kika på filmen igenom, hehe






 

Thor

Publicerad 2011-05-03 22:52:00 i Allmänt

Var filmen vi såg idag. Åhh, den var så bra! Han är så snygg! En riktig karl! OMG!!! Jag skulle mer än gärna berätta mer om filmen. Men jag hade nog mer ögoen på honom än själva storyn. Ni får nöja er med IMDBs förklaring. Lite kort om storyn.

The powerful but arrogant warrior Thor is cast out of the fantastic realm of Asgard and sent to live amongst humans on Earth, where he soon becomes one of their finest defenders.

 






YUMMMIE -helt klart min favorit scen i filmen

Kanondag

Publicerad 2011-05-03 22:09:51 i Allmänt

Bortsett från det kalla vädret och regnet, har vi haft det supermysigt! Vi har gått runt i affärer, käkat indiskt till lunch, gått på bio och ätit middag med pappan min. Nu har vi hyrt en film som vi ska se på. Popcornen som blev över från bion tog vi med hem. Får se om vi orkar käka lite, tjocka sig lite. Samtidigt som jag får dåligt samvete över de två senaste dagarns intag av mat. Popcorn och zero m.m. Gymmet snarast!!



Saknar mitt hår, även om denna bild är 2 år gammal och jag klippte av allt i höstas.. Ni kan ju föreställa er hur långt det var... Slitet som fan, med saknar det. Haha

Jag hade en sådan bra dag

Publicerad 2011-05-02 23:46:11 i Allmänt

sedan förstöreds den och jag sitter och surar över ingenting.

Vi har shoppat, åkt bergochdalbana, gått på bio, ätit på restaurang och promenerat ute i kylan. Sedan när vi skulle iväg och hyra film vände allt. Sedan vi kom hem har jag tömt mitt gamla rum och flyttat upp det i rummet innan dess, så nu har jag inget riktigt rum. Sover i brors rum inatt. Kul..

BTW, vi såg Red Riding Hood. Gissa vem som grät i slutet?! JOOO erik haha, självklart var det jag. Annars skulle jag skrattat åt honom. Om han grät åt det slutet alltså. Annars får han gråta hur mkt han vill. Eller nja, när han behöver. Killar som vågar visa känslor är manligt!


I bilden påväg till JK förra helgen <3

Lillasyster bloggar

Publicerad 2011-05-02 11:07:48 i Allmänt

Hej! Det är Natalie som bloggar. Jag gillar djur, rida, kinder ägg, gå på bio och bada. Jag har precis opererat mig och är sjukskriven. Nu ska jag klä på mig och sedan ska jag, mamma, storasyster Madeleine och hennes pojkvän Erik åka iväg med bilen och handla. Jag tycker inte om att gå i affärer, men får inte vara hemma själv, så jag måste följa med. Tråkigt.

Hej då!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela