Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

VILKEN DAG!

Publicerad 2011-11-30 16:36:46 i Allmänt

Först promenad i 2 timmar. Fram och tillbaka, till Älvsjö med S. Sedan fika hos honom och lite wii spelande. Mitt under fikan ringde dem från SF. Jag var ju på intervju hos dem igår (!). Och chefen som inte ens var med på intervjun säger att de vill ha mig om jag är intresserad. Så nu har man fått jobb i tidig julklapp. Pricken över i:et är att min älskade pojke kommer ikväll. Vi ska till hans syster och dricka champange för att fira! Lycka

Tillbaka till Stockholm

Publicerad 2011-11-28 20:08:00 i Allmänt

Åker tillbaka till stora staden nu. Ska på arbetsintervju imorgon morgon och stannar en vecka. Vill egentligen inte åka, för att vi har bestämt att Erik ska stanna hemma. Vi fick två dagar och nu dröjer det en vecka igen tills jag får vara med honom. Men arbetsintervjun är viktig, eftersom jag måste få ett jobb och på lördag ska E ha en byebye-middag. Veckan därpå fyller båda mina föräldrar år. Så jag kanske kan åka hem på måndag kväll, vara här så åker vi ner söndagen. Då flyger även E och G iväg och har sagt att jag vill säga hejdå. Mycket åka fram och tillbaka. Nu blir det kanske även så att vi firar Nyår i G-berg. Var ju inte tanken, men beror lite på om jag får jobbet och om jag jobbar vid nyår. Då blir det i Stockholm.

Ska förbereda mig lite inför jobbintervjun nu. Önska mig lycka till!

Mobilblogg - första gången på 17 månader h...

Publicerad 2011-11-26 20:34:56 i Allmänt

2011-11-26_19_19 (MMS)

Mobilblogg - första gången på 17 månader har vi en dejt En riktig sådan. Massage, rosor, middag med tända ljus och vin. När vi kom hem från massagen skämtade jag med Erik och frågade var mina rosor var.. När jag kommer ut i hallen så står han med en bukett. Så fina och trodde aldrig att jag skulle få några. Nu efter middagen blir det mys i soffan framför en film. Älskar min pojke så otroligt mkt!!

Ny hårfärg

Publicerad 2011-11-26 10:13:16 i Allmänt

Varför gick jag upp så här tidigt? Ska åka om en timme! Lovar att jag kommer stå här om 60 minuter och svära för mig själv, bara för att jag glömt bort tiden och får jättebråttom.

Ja påtala om rubriken. Erik jobbar och han kanske läser detta på jobbet. Hoppas inte. Men han har redan gissat lite över min lilla överraskning. Jag har hållt mig hela veckan! Jag tycker det är hemskt att hålla på överraskningar. Roligt, men jag vill berätta! Haha, sämst... Det kommer komma upp bilder, så får ni se vilken färg det har blivit.

  
 

Lönehelg, men det viktiga för mig är vännerna

Publicerad 2011-11-25 10:55:53 i Allmänt

Alla pratar om lönen. Ja, kul, vet hur känslan är. Men denna helg handlar det bara om kärlek. I princip. Har stannat i Stockholm¨denna vecka, för att min kära Samuel har releasefest idag för sin första soloskiva! Sedan är det självklart skoj att få träffa alla fina människor som jag har haft turen att ha i mitt liv. Känner på mig att denna helg kommer bli fantastisk!

Ska iväg in till stan för att träffa M och I, från Grönan. Käka lunch och babbla på i timmar. Sedan blir det av för att möta upp systrarna. Ta ett glas vin och sedan iväg till spelningen. Där kommer det vara massa folk som jag känner från olika håll, så det blir spännande! Vissa har jag inte träffat på år och dar. Sedan imorgon blir det åka tåg till älskling. Han har planerat vår första (!) dejt tillsammans så det kommer bli spännande. Nu har det gått en vecka sedan vi sågs, så det är på tiden att han uppvaktar, pussar extra mycket på mig imorgon... hehe

Hoppas ni är lika glada som jag är! Oavsett anledning

Saknar min dator redan

Publicerad 2011-11-23 12:45:23 i Allmänt

Den lämnades in på service igår och det kommer ta 2-3 veckor innan jag får tillbaka den! AHHH. Saknar den mest, för att jag vet att alla mina program (adobe) och bilder förmodligen kommer försvinna. Men det är för det bästa. Fick ju laptopen i födelsedagspresent, 2 månader sedan, och att tangentbordet cpar upp sig är ju pinsamt. Måste trycka flera gånger och hårt ibland för att det ska registreras..!

Saknar mina grönan vänner också, så idag ska jag träffa M och på fredag I. Kanske hinner med R också, om han inte jobbar för sent. De har ju precis öppnat ny butik och sist jobbade han ett 17-timmars pass.



Hittade min ipod här om dagen och gick igenom gamla bilder som jag ahde i den. Det här var ettan gymnasiet och jag tyckte jag var tjock då. Vafan är jag nu isf? SUMOBROTTARE!!? Haha

Hej huvudvärk

Publicerad 2011-11-22 10:09:38 i Allmänt

Har sovit 9 timmar och vaknar ändå med huvudvärk. Bra start på dagen... Ska iväg in till stan vid lunch för att möta upp pappa. Min laptop är ju muppig, och jag har haft den i 2 månader så vi ska kolla upp det. Sedan kolla julklappar ochhjälpa K, med flygblad.

Skönt att ha ngt att göra denna dag iaf . Något att gå upp till

God morgon eller något

Publicerad 2011-11-21 11:35:42 i Allmänt



En gammal bild, men det är typ såhär jag känner mig. Oj vilken helg det varit. Kändes bra att ha den fullspeckad, eftersom Erik var borta. Saknar honom lite mindre, när jag får göra saker. Igårkväll var jag på bio med S och kollade Twilight igen, hehe.. Kom hem och börjar kolla på lite serieavsnitt. Tjugo över 2 (idiot!) stänger jag av datorn och försöker somna. Eller ja. Jag Kollar igenom min mobil på bilder och sms. Går jättebra att somna då.

Vaknar strax efter 9, och tänker "va bra", jag skulle behöva gå upp eftersom jag ska iväg. Men nej, jag vänder mig om och somnar om. Vaknar sedan att mamma skriker på mig " DU MÅSTE GÅ UPP NU!". Skönt att kommit hem till huset.... Åh. Kan inte allt bara falla på plats, så jag slipper må så här och börja leva?!

Före och efter

Publicerad 2011-11-19 10:36:00 i Allmänt



När jag var yngre tyckte jag att jag såg ut som en annan person med smink. Men nu de senaste åren har mitt anikteförändrats, antar jag. Så det är ingen större skillnad... Lite smink och en fin tröja senare är man beredd att ge sig ut i den stora staden. Bilderna är från igår innan jag åkte till systrana finis. ♥

Iväg till systrarna i tights

Publicerad 2011-11-18 16:33:48 i Allmänt

HAHA, jag tyckte jag var jättefyndig nu... Inte många som förstår kanske. Men men. Jag har packat ner en liten överraskning, som jag hoppas de gillar. De ska bjuda på middag också, MUMS! Hörs senare!




Hemmafru

Publicerad 2011-11-16 15:11:28 i Allmänt

Har spenderat hela förmiddagen åt disk, tvättstugan (han med 7 maskiner på 3 timmar!), bäddat rent i sängen (med nya sängkläderna-blev så fint så bild kommer, hehe) och lite foto. Har precis ätit lite grönsaker och kollar på Moonlight. Hade tänkt städa också, men tror inte jag hinner. Måste ha maten klar till strax efter 16, då Erik kommer hem. Det blir räkor i saffransås och pasta, MUMS! haha. Sedan bär det av mot Stockholm. Vi tar bilen ner, för att kunna få upp sakerna vi köpte på Ikea i STHLM. Jag stannar över helgen, kanske ett par extra dagar.



så här fin är jag idag... Har på mig eriks conversehoddie, som han köpte i Turkiet. Så skön!



Nattsuddare pt.2

Publicerad 2011-11-16 00:47:48 i Allmänt

Jaha.. Då var man här igen. Jag som varit på "akuten" och måste egentligen vila -vem som helst fattar ju det - så att jag inte blir sjuk. igen. Tänkte bar aberätta en lite sorglig men samtidigt bra sak. Jag har sökt jobb i STHLM. Det är bissart. Jag som precis blivit sambo. I DALARNA.Men detta jobb är verkligen som gjort för mig. Känner sådan press. Vill verkligen ha jobbet, samtidigt som jag vill bo med min man. Personen som står ut med mig. Oavsett vad. Nu ska jag nog sova, lugna ner mig och tänka. Hade tänkt kolla på ett till avsnitt av Moonlight. Men känner att jag är lite trött. Vill pussa på min man också. Bara för att jag älskar honom, mest av allt. Rädd att jag väcker honom som igår natt bara. Sedan kanske det inte är så bra, om jag smittar ner honom...


Aja.. Natti natti!



Mitt stora bandage efter besöket på vårdcentralen

Nattsuddare

Publicerad 2011-11-15 01:18:38 i Allmänt

Hade inte tänk att vara uppe så sent idag. Efter att Erik gick och la sig hade jag tänkt se två Top Model avsnitt. Inget mer. Sen.. Fick jag för mig att få internet till min laptop och den stationära cpar ur. Så jag blir tvungen att gå in i sovrummet å väcka Erik, eftersom jag inte förståd vad som hände. Han fixade det och internet till mig. Då ska jag ju självklart ladda upp bilderna från Turkiet. Det var över en månad sedan vi åkte dit, så det var på tiden. Alla är inte uppe än, för jag har inte fört över från min systemkamera. Kvaliteten på bilderna som är uppe, suger, eftersom de är tagna med mobilen... Iaf, på tala om ngt som hände i Turkiet. Jag blev ju ganska så dålig och de sista dagarna har jag varit lite dåsig. Sover jättetungt, vilket inte hänt på evigheter, snuvig och lite smått ont i halsen. Ikväll har jag fått ont i halsen. Eftersom jag inte kände mig helt återställd när vi kom hemär det säkert samma skit som kommit tillbaka. Så imorgon måste jag till en doktor. Och Erik ska jobba extrapass. Great, de lär ha stängt vårdcentralen när han kommer hem...

Bara jag inte blir sjuk igen... :(



   

Jag är så himla glad när jag blir sjuk...

M Å S T E S H O P P A!! abstinens....

Publicerad 2011-11-12 12:23:23 i Allmänt

Vaknade för över två timmar sedan och gissa vad jag hunnit med? Inget. Har inte ens fått i mig ngn frukost. Har bara suttit framför klädhemsidor och klickat hem kläder. Eller jag har inte slutfört det, för jag ska försöka övertala min man om att vi ska åka till Kupolen och shoppa, så jag kan pröva kläderna. Om jag inte lyckas med det eller inte hittar dessa klädesplagg så ska jag beställa hem dem. Kommer inte ihåg senast jag shoppade. I sverige, kanske jag ska tillägga. Blev ju lite i Turkiet -en plånbok, två väskor för eget bruk och lite kläder till min familj.. That's it. Shoppade mest med min man. Han kom hem med en ny garderob, skulle man nästan kunna säga.

Hoppas han är på bra humör idag, han jobbar ju trots allt bara till 14 och har fått morgondagen ledig, så vi kan umgås med hans syster och man. Vi ska ha vuxenkväll. Eller mja, deras barn kommer vara med. Men vi ska spela spel och dricka lite vin och männen öl. Vi var på systemet igår och handlade. Tror Erik kom hem med 4 sprit flaskor (han betalade iof en som var åt mig) och 6-7 öl och betalade hur lite som helst, bra investering. Hans barskåp är ju tomt nu. Och ska kanske berätta att han inte pratar om ngt annat än Long Island Icetea, som han blev kär i, i Turkiet. Därför köptes många olika spritsorter..

Om vi åker iväg kommer min dag vara förgylld, hehe. Kommer bli en toppendag!

Älskar dig mest av allt, Erik... ;)



Visst är dem fina!!! ?

Note

Publicerad 2011-11-10 10:22:03 i Allmänt

Blev lite sur imorse (klockan halv 6..) för att Erik inte fått igång The Sims ännu (Kan lägga till att jag typ halvsov)Vi har försökt i 2 dagar. Men så fanns det en liten note på hur jag skulle göra för att få igång det. Hoppas det fungerar nu. Jag kan ju göra det han skrivit, men sen då? HAHA 




ÅH, paint är sämst..... !

Top Model All Star

Publicerad 2011-11-09 11:31:05 i Allmänt

Är vad cycle 17 handlar om. Favoriter från tidigare säsonger. Jag sparade ett avsnitt från igår som jag ska se på nu, på morgonen. "Morgon", med tanke på att jag ska käka frukost till och har sovit vid den här tiden tidigare denna vecka. Somnade inte lika sent heller, vilket är skönt. Vi var iväg till gymmet igår och jag halv tränade. Blev inte mycket, men jag har träningsvärk ändå! hahah. Tur att jag tog det lugnt så jag kan vara med på ett till pass denna vecka. Blir en mjukstart. Jag gillar inte att träna här på deras gym när andra är där, så igår gick jag och solade innan vi skulle hem. Hade börjat flagna lite och trodde det skulle bli bättre om jag solade, men nu har jag på båda armarna och mer än igår. Det borde jag ju kunnat lista ut, om jag använde hjärnan..

Ska försöka komma ut en sväng idag också, det är jättefint väder ute nämligen..


Vilken är eran favorit? Jag gillar Laura. Mest fotogenik... Det är nog Kayla (baserat på tidigare säsong). Ahh, älskar top model haha!

Oj, vilken sovmorgon

Publicerad 2011-11-08 12:46:14 i Allmänt

Vaknade för 5 minuter sedan.. Har sovit underbart skönt. Drömt skumma saker, och gosat ner mig i täcket. Var uppe till strax innan 1 inatt och kollade på Top Model 16. Kunde inte sluta titta när älskling gick och la sig, så jag kollade på alla avsnitt.

Idag har jag ingen aning om vad jag ska hitta på.. Investera hemma? En sak jag ska göra är iaf att försöka få i mig lite mat och sedan kolla på Ensam Mamma söker. Förhoppningsvis ska vi iväg en till gymmet också. Nu känner jag mig pepp på att träna. Det har gått så länge sedan sist, hahaha.



I Bulgarien, innan jag och Erik blev tillsammans. Då jag tränade regelbundet och jag faktiskt var ganska smal i ansiktet. De har ju ändrats under dessa 15 månader och jag hoppas inte det blir värre nu när vi blivit sambos...

Smurfarna

Publicerad 2011-11-02 16:47:53 i Allmänt

Var inne i Hedemora och tittade på bio med svägerska, hennes döttrar (eller två av dem) och så syster min. Var helt okej, satt och kollade efter missar i filmen och tänkte mer på hur den var gjord än själva handlingen. Men det var helt okej. Fick mig ett och annat skratt.

Nu väntar vi på att styvfar ska hämta oss och åka ner till STHLM. Är "hemma" i storstaden under helgen för att träffa vänner och familj. Sedan blir det upp till mitt riktiga(?) hem. Har ju inte riktigt fattat att jag ska bo här, så det känns så konsitgt att säga att det här är mitt hem. Jag har ju snarare flyttat in hos Erik.

Aja, taxin väntar, haha...

Uppe innan tuppen idag med

Publicerad 2011-11-02 06:54:00 i Allmänt

Är barnvakt åt syster min. Hon är ju uppe hos oss. Gud så konstigt det känns att säga så, men jag bor ju mer eller mindre här nu. Mina saker iaf. Jag flyttar hit permanent snart. När mitt melnata jag känner sig redo, hehe... Stackars liten iaf. Igår gick jag upp 05.40 och härjade för att hon mådde dåligt. Dåligt= tro sig ha urinvägsinfektion. Men efter att ha suttit på toa i 30 min (?) och druckit citronvatten/ vatten fick hon vila i soffan medan jag gick och la mig. Försökte somna om, men det gick inge vidare så igår var jag trött. Nu är hon uppe igen, trots att vi drack tranbärsjuice i förebyggande syfte igårkväll. Hon har fått citronvatten nu och jucien står framme och väntar. Jag tror inte det är en infektion. Hon känner efter för mycket. Men jag tycker synd om henne, hon kan "inte somna om"..

Jag är trött som attans och skulle mer än gärna lägga mig i sängen igen. Har tagit upp min säng och möblerat om i sovrummet, madrassen kommer senare och att gå från en 2.0 säng till 1.60 och dessutom behöva dela på tre... Ja gissa hur gått jag sovit... Men för att avrunda med ngt positivt, jag har sovit helt okej ändå och är hyfsat pigg, haha.



Älsklingen vilade lite efter att ha gått upp tidigt en ledig vecka.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela