Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Isolde

Publicerad 2011-10-28 13:47:15 i Allmänt

När J fick reda på att en av mina vänner heter Isolde, blev han helt till sig. Kan bero på att han var jättebakis. Men han kunde inte släppa det och under vår konversation, för ja ett bra tag sedan, så handlade 90% av konversationen om namnet Isolde. Om han får en dotter ska hon heta Isolde, har han nu bestämt sig för. Det står högt upp på min lista också.

Jag har tänkt på namnet innan och när jag träffade denna tjejen på jobbet i somras som hette det, blev jag överraskad. Jag har aldrig träffat någon som heter så nämligen. Det är så fint, liksom min vän -både på utsidan och insidan. Det är helt sjukt hur snäll en människa kan vara. I mobilen heter hon Isolde den fina, precis som jag kallat henne när jag berättar för andra om Grönan. Ska iväg och träffa henne nu, en fika i stan blir det.

Nu måste jag slänga i mig lite lunch, innan jag får fika..

Hittade ett brev som jag skrev till mig själv, dagen efter studenten

Publicerad 2011-10-26 15:21:51 i Allmänt

"Hej Madeleine!

Jag blev precis uppmanad till att skriva ett brev till mig själv, så nu kör vi!

Det är dagen efter din student. Det känns så otroligt. Efter 13 års utbildning är du klar med grunden. Blandade känslor. Förvirring, lycka, saknad, lättnad -jag vet inte riktigt vad jag ska känna. Jag har inga oroliga känslor för jag vet att allt kommer att lösa sig till slut. Följ din dröm och bevisa att du kan lyckas som fotograf (om du inte hittar en ny dröm såklart). Ge inte upp, för jag vet att du kan. Du är tillräckligt envis - kämpa även fast det är svårt!

Låt inte killarna ta upp all din tid. Du har träffat alldeles för många idioter, som sårat dig. Du kommer hitta någon, inom sin tid. Leta inte! Du vet vem den rätta är när du träffar honom. Han kommer att uppskatta och älska dig för den du är. Han kommer förstå sig på din sjuka humor och se vilkan fin person du är! Allt kommer att falla sig till rätta.

Nu har du kämpat i tre år på gymnasiet, gått ut med strålande betyg. NJUT AV SOMMAREN! Du klarade av att arbeta på Guldfynd det sista halvåret och samtidigt klara av skolan och få de betyg du fick -du ska vara stolt över dig själv! Du fick tom stipendium, för skolans karaktärselev (en av två iaf). Det är fantastiskt! Jag vet att det kom som en chock, men kan du förstå att de valde ut dig!? Det betyder att du gjort avtryck. Va stolt!

Älskade Madeleine, du är underbar -Glöm Aldrig Det!!"


Gissa vilken boost jag fick när jag läste detta. Det behövdes verkligen nu...

Ena dagen är det 30grader, nu har jag vaknat upp till en grå himmel och 8grader

Publicerad 2011-10-24 09:54:47 i Allmänt

Hemma i Sverige. Kom hem igår natt och tog det lugnt hela dagen. Fick vara hemma hos pappa, så som jag saknat honom. Att vara hemma i lägenheten och äta och sova där, det har jag inte gjort på 2-3 månader.

Semestern var helt okej, de dagarna jag mådde bra. Åkte på en infektion, som jag trodde var en vanlig förkylning så antibiotika fick jag inte för ens efter en vecka. Hade dagar då jag hade feber, inte kunde äta, sova eller göra annat än att ligga i sängen och sova. Så var dagarna nästan hela semestern faktiskt. Bortsett från de två första, innan allt bröt ut då det var mulet och de två sista, då vi var ute och solade och badade. Så åkte vi på en matförgiftning sista dagen. Jag klarade mig tills taxin påväg hem 03.00 från Arlanda, medan min älskling hade en helvetes flygresa. Usch vad jobbigt det var.. Han mår lite bättre nu iaf, tur det!

Hade tänkt gå till vårdcentralen nu på morgonen, men min hals är mycket bättre och jag vet att öronen bara är elaka efter flyget, så jag avvaktar och ser om det blir värre. Då får jag bege mig dit. Ska kila över till mamma, försöka packa upp det sista och sedan bege mig in till stan. I eftermiddag ska jag träffa E och då blir jag nog på mycket bättre humör! Åh, det ska bli så kul -längtar!!

Bilder kommer. Min dator är hos älskling och kameran hos mamma...

Bikiniwanties

Publicerad 2011-10-04 21:29:04 i AllmäntÅker ju på lördag och måste skaffa mig en till bikini innan vi åker. Har ingen lust att ha ett bikinipar med mig, under 14 dagar.... Ni förstår nog själva. Fick ju massa presentkort på HM i b-day present och hittade dessa, faktiskt ganska snygga och nästan alla på rea. Får bara åka runt som en tok och leta efter bikinis. Jag är ju typ dubbelt så stor som dem på bilden (okej lite överreaktion, men...). De är säkert hemska.. Vi får väl se. Nu vet jag att det finns snygga ute iaf!

All Star Top Model

Publicerad 2011-10-04 19:08:47 i Allmänt

Som ni vet så börjar säsong 16 av Top Model imorgon, men såg precis vad NÄSTA kommer att handla om. Säsong 17 har redan startat i USA och denna gång är det modeller sedan tidigare. Fast det kanske ni redan visste, eller förstod att det skulle hända. Jag har hört och läst att vissa modeller har blivit erbjudna men tackat nej, för att pruduktionen bara vill tjäna pengar på dem. Men jag tycker att detta är FABOULUS! Jag älskar ju top model. Så fört blir det 16, och sedan efter Turkiet kanske 17 har kommit ut? Inte så kul att kolla ett klipp på 5 minuter på youtube och sedan leta upp nästa. Men vad gör man inte. Haha lite överdrivet kanske, men men..

Modellerna för säsong 17!

Söndags-städning klar!

Publicerad 2011-10-02 12:44:10 i Allmänt

Hoppas inte Erik läser det här bara. Vill att det ska bli en överraskning. Vi hade bestämt att vi skulle städa och rensa lägenheten idag, men jag fick ett ryck och körde städning av hela lägenheten. Det blev ingen storstädning, eftersom vi ändå måste rensa och då kommer det komma fram en massa skit. Men bänkarna i köket är rena, dammet bakom diverse möbler borta, damsugaren har använts flitligt och så har jag skurat. Sist men inte minst så är jag också tvättade. Haha. Ikväll ska jag och några kompisar spela Bingolotto. Jag spelade det jämnt med pappan min, när jag var liten. Men nu var det säkert 7-8 år sedan sist. Så håll tummarna för mig!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela