Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Uppe med tuppen?

Publicerad 2011-09-30 10:39:41 i Allmänt

Inte riktigt, men har vaknat tidigare både igår och idag, än vad jag gjorde i onsdags. Känner mig seg i kroppen också. Inte lika kul, eftersom jag åker till Alanya om 8 dagar! Vill inte bli förkyld, IGEN... Ska få i mig en ordentlig frukost och sedan funderar jag på att ta en rejäl promenad ute i skogen. Ska till gymmet ikväll, herregud. Får se hur seg och ont i kroppen jag har imorgon. Haha, hade ju ont i benen efter jobbets sista pubkväll då vi dansade konstant de 2-3 sista timmarna.

Och sedan ska man väl försöka hitta ett nytt jobb. Kul....

Iväg till jobbet en sista gång

Publicerad 2011-09-25 16:11:37 i Allmänt

Usch vad hemskt det låter...! Och det känns så också. Smink i massor så känns det lite bättre..

Men lite glad är jag, för jag fick med mig dessa glajjor från krogen igår, haha...

Iväg mot hemstaden

Publicerad 2011-09-15 09:36:36 i Allmänt

Blir snart upphämtad av några vänner som ska skjutsa in mig till tåget. Sedan är jag framme vid tolv tiden. Fortfarande sjuk, så hoppas på att somna på tåget. Alternativt plugga. Ska skriva rapport (eller stavas det med ett p?) aja. Stress!

Sjukt sjuk

Publicerad 2011-09-11 17:14:56 i Allmänt

Hostar, nyser, snorar, det river i halsen, hemsk huvudvärk och öm i kroppen. Ont i örona har jag också. Vilken tur att jag har en kille som tar hand om mig så väl. Nu fick jag världens blick av honom. Men det var en pik, så vi får väl se hur denna dag slutar. Ska upp i Dalarna och bo hos erik ett par dagar. Försöka bli lite frisk och plugga.Jobbar först på torsdag igen.

Skulle egentligen jobbat idag, men sjukanmälde mig eftersom jag knappt har någon röst och så förkyld. (Det är väl iof en del att vara förkyld-rösten pajjar...) Var iväg till SKHLM, för att handla medicin och passade på att köra 50 minuter inne på HM. Erik köpte en varmare jacka och jag en skinnjacka, kofta och pannband. Så glad.

BTW, bloggar från MIN egna laptop. Som jag fick i födelsedagspresent av far min. Kan ju tillägga att jag fick hur mkt fina presenter som helst! Smyckesskrin, extern blixt, parfym, pengar, presentkort m.m.
Älskar att de lyckades ta olika kort. Tre av födelsedagspresenterna! :)

Nu blir man ledig i fyra dagar, sedan blir jag 20!

Publicerad 2011-09-04 18:10:42 i Allmänt

Nu är mitt längsta arbetspass över. Då har inte denna dag varit särkilt långt. Jag menade mer att jag inte jobbat så mkt på så kort tid. Idag fick jag bygga, bära och förbereda inför morgondagens partaj. Slitjobb, lite roligt men trött i kroppen är jag nu.

Imorgon bär det av mot en jobbarkompis som har anordnat att vi blir ett gäng tjejer som ska förfesta och göra oss iordning tillsammans. Vi får komma redan vid 10 om vi så vill, men jag ska försöka ta sovmorgon. Tror vi blir en 8-9 st tjejer. Sedan drar vi till Lejonbacken för att träffa alla andra. Klockan 17.45 är det insläpp och 18.30 middag. Vi blir bjudna på tre-rätters-middag och lite att dricka. Sedan ska vi festa natten lång. SHIT vad vi längtat och pratat!!! Nu är det äntligen här. Gissar att jag knappt kommer kunna somna ikväll, haha!

Under nio dagar är jag ledig 1 dag. Funderar på att åka till jobbet ändå

Publicerad 2011-09-01 13:10:19 i Allmänt

Bar aför att det är konsert ikväll. Oskar Linnros! Igår var ju Rockbjörnen och jag skulle egentligen varit ledig, men fick (haleluljaaaa) ett extra pass. Som förlängdes till stägning då det blev kändishysteri i min kassa och de andra ville sluta tidigare. Satt bara 50 minuter själv, så det var ganska lugnt. Tog längre tid än vanligt att komma hem och la mig i sängen 00.54.

Gissa vad som händer 6 timmar efter det. Larmet går och jag får typ panik! Lyckades somna om vid 8-9 tiden och vaknade för en timme sedan. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på idag. Är sjukt seg och kanske bara borde ta det lugnt. Plugga lite. Har ju fått tag i lite kursböcker. Läste en påväg hem igår och minns typ 10%. Gillar inte att läsa om hur någon analyserar andra fotografer och berättar konstiga historier klockan tolv på natten... Tror inte jag skulle gilla det ändå. De andra böckerna lockar mer.

Någon som vill gå på konsert ikväll? :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela