Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Det börjar ju bli vår

Publicerad 2012-02-29 22:00:10 i Allmänt

(hoppas hoppas, så det inte blir mer snö, bara för att jag skriver det i rubriken)
Kikade runt på lite klädföretag och hittade pladd som jag vill ha... suprise! Det som känns som ett "måste" är klänningen och skorna från HM (om jag passar i klänningen dvs.) Sedan ryggan och de naturvita sandaletterna, som jag alltid tar med, har jag velat ha länge. Och shortsen!!! Lovley. Älskar detaljen med flätan runt midjan.  Åh... Sedan skulle den gråa västen också älskas, väldigt mycket, om den kom hem till mig.



Jobbveckan som blir inställd

Publicerad 2012-02-27 11:57:48 i Allmänt

Känner mig krasslig och fick därför vara hemma mån-onsdag. Vi inte bli sjuk igen. Och 12 timmars pass alla dagar är ingen bra förutsättning. Har jobb på fredag-lördag också, får se hur jag mår tills dess. -Dessutom! Så ramlade jag igår... Slog i knät och var iväg till sjukan för att kolla. Som tur var, var det inget. Bara svullnad och jävligt ont. Fick KÖPA (?!) ett par kryckor eftersom Erik jobbar denna vecka och jag måste ju kunna ta mig fram. Igår kunde jag inte stödja på benet. Överhuvudtaget. Tog alvedon innan sovdags och har kunnat sova i natt iaf. Lite bättre i benet och kan sätta ner foten mot golvet, men mer än så går ej. Hoppar runt här i lägenheten och tycker lite synd om grannen nedanför, haha. Duns, duns, duns.. Nu ska jag kika på BB och vila benet..



Förbaskade förkylning

Publicerad 2012-02-22 18:49:42 i Allmänt

Happ... Då var det dags igen... Näsan rinner, bihålorna värker och har konstant "tungt" huvud. Som tur är har jag inte fått ngt i halsen. Var på Apoteket och handlade massor idag. Inte bara mot förkylning, men det som var så bra var att man fick 10% rabatt när man gick med i deras medlemsskap. Vi handlar ändå ganske mkt på apoteket och det skulle alltid ge någon % rabbat. Så varför inte...? Haha.

Min pojk är så snäll. Han lagade middag och har diskat undan efter tidigare disk, dagens mellis och middag. Fick bara ångest när jag gick in i köket. Ska knapra lite alvedon, sedan får vi se om vi tar oss in till stan för att se på folk som skämmer ut sig på kareoken. Ska bli skoj. Sist blev det flopp, så vi får väl se hur det blir ikväll.

Ska försöka bli lite fin nu. Go kväll!


(Gammal bild)

Förändring

Publicerad 2012-02-19 13:24:04 i Allmänt

Jag är precis som L, en riktig tänkare. Jag kan hoppa från en liten gest någon gör, till vad jag gjorde för ett halvår sedan, vem personen jag var med då gjorde, till att berätta något jag hört från den personen. Det är inte många som förstår sig på mina kopplingar och hopp i tankar. Jag kan räkna upp 2, möjligtvis 3 och ingen av dem är min pojkvän. Till skillnad från L oroar jag mig inte för att göra fel, utan jag utmanar ödet och tycker sedan synd om mig själv -när jag vet att jag inte borde ha gjort som jag gjorde. Det var ju fel, det visste jag.

Men det är som hon säger "Vi lär oss av våra misstag, vi växer med misstagen, vi blir, oftast, till någonting bättre".

Precis som L skriver, är jag helt paff över hur min pojkvän bara sitter helt blank i ögonen och säger att han inte tänker på något, när jag frågar. Jag blir helt vansinnig. Jag är rädd för tystnaden, jag kan inte sitta tyst, om ingen tvingar mig att delta i en diskussion då blir jag knäpp tyst. Jag klarar inte av tystnaden och det är nog anledningen till att jag pratar på så mycket. Jag berättar om allt bara för att låta egentligen.
                                                                                                                                     (utdrag)

För ett tag sedan skaffade jag och min kära vän L en blogg tillsammans. Det gick ju inge vidare. Sist någon av oss skrev var det för ett år sedan.. Hittade detta inlägg och inser att jag fortfarande är rädd för tystnaden. Haha.. Stämmer så bra. Kan acceptera det mer nu, blir inte helt vansinng (bara lite smått irriterad) och har fortfarande problem med att bara sitta tyst i bilen till exempel.

Däremot har jag förändrats. Mina känslor har. Kan vara för att det gått ett år. Men jag skulle aldrig göra ngt som riskerar att förstöra ngt mellan mig och min pojk. Jag har gjort saker som kunde varit slutet för oss.. Men nu är fallet inte så. Mycket är till Eriks förtjänst. Hans tålamod och kärlek. Han fick mig att vilja förändras. Jag kan knappt förstå att jag har det så bra. Jag trodde jag visste vad kärlek var. Det är mkt bättre, inser jag nu. Tycker synd om de som fick höra allt mitt tjat om killar under gymnasiet. Om er nu som läser mitt tjat om hur mkt jag älskar min pojkvän. Men det är väl så när man är kär? Vill berätta för hela världen?

Helt osammanhängande. men men.. haha

True?

Publicerad 2012-02-19 12:56:35 i Allmänt



Stämmer kanske inte 100% på mig. Jag är så lättdistraherad. Jag och Erik kan sitta i telefonen och han vet precis vad jag gör, utan att jag säger det. Upprepar jag "va" fler än tre gånger så vet han att jag sitter och tittar på datorn eller tv:n. Haha... Sorry, hun. Men 1 av 5 så stämmer det på mig iaf ;)

Home is Where the ♥ is

Publicerad 2012-02-17 22:36:08 i Allmänt

Right? Så jag säger helt enkelt att jag åker hem imorgon. För att förtydliga det. Till G-berg, Dalarna. Till mitt hjärta. Mannen i mitt liv. Mår lite bättre idag, kan vara för att jag inte gjort annat än att degat i sängen och tagit det lugnt. Å dessutom käkat 2 apelsiner. Flera som hört av sig och vill att jag ska må bättre. Blir alldeles varm i hjärtat när jag läser hälsningarna. Svärmor, kollegor, vänner.. Det värmer!


Spelar ingen roll vart i världen jag bor, bara det är med dig ♥

Efter åtta timmar sa kroppen nej

Publicerad 2012-02-16 18:58:28 i Allmänt

Så nu är jag hemma och fick ledigt imorgon också, för att kurera mig. Har sådan konstig värk.. Ska äta mumsig mat med familjen sen ska jag lägga mig i sängen och kolla på serier å film på datorn..



Detta vore inte helt fel. Värme och sol, men frisk nästa gång...

Full rulle veckan lång

Publicerad 2012-02-16 09:20:35 i Allmänt

Jobbvecka. DÅ snackar vi verkligen jobb. 5 pass denna vecka och om man slår ut det blir det 10 timmar om dagen ungefär. Vissa pass är 12 tim, andra kortare. Idag har vi möte och sedan har jag ett pass till stängning. Jag håller på att bli förkyld igen, så frågan är om jag orkar med dagens pass. Ska försöka iaf. Måste springa, ska möta upp Magnus och göra sällis till jobbet. Hej!



Ja, ni ser ju hur pigg jag ser ut....

Jag är inte beroende

Publicerad 2012-02-13 10:14:25 i Allmänt

av min pojkvän. Han är min andra hälft och det är därför jag saknar honom så extremt mycket när jag inte är med honom. Jag vet at det inte dröjer länge tills vi ses igen. Det är bara så att jag inte vill vara ifrån honom.

Denna vecka nalkas jobb. Första riktiga arbetsveckan på SF. Hoppas det får mig på andra tankar, så att tiden går undan och jag får vara med min karl igen, hehe. Har ju sökt jobb uppe i G-berg och vill inget hellre än att få det så vi kan flytta ihop på riktigt. Jag har ju mina saker där och Sthlm känns inte riktigt som hemma för mig längre. Lär sitta på första bästa tåg på lördag morgon om jag känner mig själv rätt, haha.




Världens finaste pojkvän

Uppdatering i garderoben

Publicerad 2012-02-09 18:08:54 i Allmänt

Har blivit så otroligt tråkigt här. Sämst på att uppdatera och gör inte mky roligt. Däremot var vi å shoppade lite igår. Min CG-jacka blev ju snodd i januari och eftersom det inte ser ut att bli så mycket varmare, här framöver behövde jag en ny. Så vi drog iväg till Kupolen, i Borlänge och hittade en. Tydligen ett bra märke som har bra kläder, enligt ena svägerskan. Hade kostat 1800 men var på rea för 500 spänn. Hur bra kap som helst! Kom dessutom hem med byxorna och tröjan till vänster. T-shiten plockades hem för ngn vecka sen tillsammans med skorna. Som ni ser är det kläder jag visat förr. Nu tillhör den mig bara, hehe.

Ska över till svägerskan här om en stund. Mannen min och hon ska kika på hockey och jag och barnen ska spela monopol. Whoop whopp. Haha...

Känslan när man inte får spendera några pengar

Publicerad 2012-02-04 13:30:36 i Allmänt

Vilket problem egentligen...  Jag vill, men mest för att jag har sagt att jag inte ska shoppa ngt. Jag vill spara pengarna. Dessutom har inte mycket att leva på, resten av månaden. Tror det är mest därför... Hur ska jag då kunna spara. Måste skaffa ett till konto.


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela