Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Mobilskal

Publicerad 2012-01-19 12:04:26 i Allmänt

Har satt på det andra skalet jag fick i julklapp. Men är ute efter skal med Nate, Chuck eller någon annan snygging. Hittade lite andra snygga skal om man ska klicka hem sånna i jakten på det perfekta skalet, haha!


pic.twitter.com/ZyRRCeUDSjukaste saken ever

Publicerad 2012-01-19 01:21:15 i Allmänt

Hände mig på jobbet. Skrattretande/läskigt/stressigt. Jag ni vet sånt som man aldrig tror skulle hända. Däremot förstörde det inte min dag. Har varit på så bra humör och lägger mig med ett gott humör också. Klickade ´hem lite kläder från HM som jag får i mars.FIna eller vad tycker ni? Det jag klickade hem är jackan (i beige) väskan, blåa blusen och lite annat. Ska lätt ha de andra sakerna också.. Åh lön du är efterlängtad!

Årets första träningspass

Publicerad 2012-01-17 16:48:14 i Allmänt

CHECK!

Mådde så dåligt tidigare och är fortfarande lite illamåndes. Men jag har tränat ändå. Stolt över mig själv om jag verkligen kommer igån ordentligt nu. Vill bli av med minst 8 kg. Om jag lyckas bränna 12 kilo totalt (kommer mitt BMI bli för lågt) men jag skulle verkligen vilja gå ner så mkt. Det är stora siffror JAG VET. Men jag har inte satt något slut datum. Kommer inte sätta något på slutvikten. Hoppas bli av med så mkt som möjligt till sommaren. 5 kilo vet jag att jag kan klara. Måste bara ta mig i kragen och verkligen kämpa nu.

Dagens träning blev 40 minuters powerwalk och 20 min styrka. Gjorde sets i 10x3, eftersom det var länge sedan jag tränade. Vill inte att det slutar som det gjorde förra året. Idag körde jag breda och täta armhävningar, situps, och pilatesövningar för rumpa och rygg. En lugn men bra start!

Har ingen lust eller inspiration till att blogga

Publicerad 2012-01-05 13:31:28 i Allmänt

Därför kommer ett försenat GOTT NYTT ÅR. GO fortsättning osv. Jag lever men har inget att skriva om. Så nu vet ni. Är helt slut i kroppen, fast jag sover minst 9 timmar per kväll. Shoppade lite igår, kan lägga upp bilder sedan. Imorgon kommer älskling och på kvällen åker vi med delar av släkten på kryssning till Helsingfors. Så vi blir borta hela helgen. MYS!Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela