Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Tivoliartist 2012

Publicerad 2012-03-26 20:00:53 i Allmänt

Gick igenom lite utbildningsmaterial inför kommande utbildningar. Måste ju gå sånt i år igen. Är så glad. Fick höra att en vän från ifjol ska jobba iår igen. Kunde vara på sämsta humöret och han han gjorde mig så glad! Lyckaa

Skomani

Publicerad 2012-03-22 21:50:35 i Allmänt

Ska iväg  se om jag hittar skor imorgon. Behöver et par som jag kan jobba i. Men de nedanför är ju också välkomna.. Suck, om det bara skulle finnas lite extra shoppingpengar
have2have brands Kilklack, Samantha have2have.seKilklack, Natalia
 
 


Besök på gymmet

Publicerad 2012-03-20 21:48:53 i Allmänt

Det var inte igår! 30 min på löpbandet blev det. Sedan var jag ganska så slut. Körde lite armar och stretchade resten av timmen. Man ska ju börja lugnt. Lika bra att köra extremt lugnt och sedan tappa upp inspirationen för att fortsätta. Nu sitter jag med ricinolja i håret. Andra gången under en vecka, nu måste det bli resultat. Vill ha tillbaka min längd på håret. Kan ju fuska lite under tiden... haha.

Lika bra att hoppa in i dushen innan jag stelnar till här i stolen, sen ska jag SOVA!

Bäst bioklubbsdragningar x2

Publicerad 2012-03-16 14:38:17 i Allmänt

Jag kanske inte är bäst av alla, men titta på resultatet. Så som jag kämpar! Kom med på listan, två gånger denna vecka iaf. Båda (och enda) dagarna jag jobbat hittills. Är så stolt över mig själv! Målet är att ligga på 15% dagligen, så min insats hoppas jag verkligen hjälpte till.


Jag tror på oss

Publicerad 2012-03-16 09:03:00 i Allmänt

Folk runt omkring mig får barn, folk förlovar sig, folk flyttar ihop med sina partners. Jag vill också!

Jag vet att jag hittat mannen i mitt liv. Jag blir ibland osäker på om det syns att jag verkligen älskar denne kille. Ibland kommer jag på mig själv att jag bara är taskig, ofta på eriks bekostnad, när jag försöker skämta till det. När jag då får höra av en äldre mycket vis vän att hon tror att jag och min kärlek även är tillsammans när vi är 40 (okej, jag satsar livet ut, men ni fattar..) gör mig så otroligt glad.. Mäniskor säger däremot att jag inte bör stadga mig så ung. De tycker att jag ska hitta mig själv. Mitt vuxna jag. Leva loppan och hitta mig själv. Frågan är om de vill att jag mår dåligt (?). Dem har inte en aning om hur lycklig jag är. Ingen har någonsin frågat. Jag kommer aldrig kunna förklara känslan bara av att vakna brevid honom. Hur jag känner och blir alldeles varm när han ser mig i ögonen. Jag har aldrig mått så bra som jag gör när jag är med min man.

Jag tror på kärleken och jag tror på oss.


Duktig tjej

Publicerad 2012-03-15 21:38:15 i Allmänt

Slagit personligt säljrekord på jobbet, haft toppenhumör och raggat minst 50 nya medlemmar. Jag har varit så duktig idag, och när jag fick reda på att jag fick sluta två timmar tidigare blev jag ännu gladare. Nu ska jag total decka i sängen och kolla på lite avsnitt av BB och andra serier.

Vill dessutom GRATTA, Z och D till sin lilla tös dem fick idag. Grattis!!

Sommar Outfits

Publicerad 2012-03-10 14:37:00 i AllmäntLite olika förslag till outfits i sommar. Skorna är från ett annat företag, passar inte riktigt ihop med allt annat, men snygga är dem.. !

Girly

Publicerad 2012-03-09 15:02:00 i Allmänt


Tänk er till en snygg jacka. Jeans/skinn, vilket som. Tror tom jag skulle passa i dem där.

Lång dag

Publicerad 2012-03-06 18:49:44 i Allmänt

Uppe innan 10 och var i bilen innan 12. Vi åkte till Borlänge och letade efter allt. Tyvärr så hade caféset:et inte kommit och trägolvet gått ur sortimentet. Så vi köpte svart plastgolv. Lite tråkigt, men det får duga. Kan bli ganska fint. Bättre än mossan vi har nu, haha. Jag funderar på om jag ska försöka bygga ihop en låda/bänk, istället för stolarna. Tror det kan vara fint att ha på ena kortsidan och sedan en finare fotölj och ett bord därimellan.

Vi gick runt i Kupolen och jag blir så ledsen. Hittade inte mkt. Men det jag tyckte var riktigt fint och verkligen skulle vilja ha, passar så klart inte. Har småshoppat annat. Mest mat och sen lite dataprylar. Nu kan jag sitta i soffan och surfa. Ska utmana Erik på skissa å gissa sen!

När vi väl kom hem så ställde jag mig å lagade middag och nu ligger vi båda utslagna på soffan. Kommer nog bli en tidig kväll..


Nu börjar det närma sig vår! Wiiho

Renovering

Publicerad 2012-03-06 11:24:49 i Allmänt

Vi började riva på ballen igår och funderar på om vi ska iväg å handla golv idag. Jag vill ha bord och stol där ute också. Men det kostar och varken jag eller min man har riktigt råd med det. Dessutom ligger inte alla affärer på ett och samma ställe. Ikea tex, ligger i Valbo. Resten kan man hitta i Borlänge. Och om vi åker dit så kommer jag självklart vilja gå in i Kupolen och kolla. Erik kommer få fnatt...

Trädgårdsmöbel Grupp Hillerstorp Alvdalen


Awesome weekend

Publicerad 2012-03-04 18:25:24 i Allmänt

Igår var det Rockabilly på Hotellet. Var där med svägerskorna och respektive, pojkvän och en kusin till dem/vän för mig. Vid tolv drog vi till Kingen och åt nachos. Deras såser till är så sjukt goda! För 2 nachotallrikar och 3 drinkar betalade vi 350:- typ. Det märka att vi inte är i storstaden, haha. Vid halv 2 åkte vi hem å fortsatte ist. Kom inte i säng för ens 4! 

Sedan vi vaknat, 11 tiden, har vi storstädat, promenerat, druckit kaffe hos ena svägerskan, gjort en paj, handlat mat och nu börjar vi med middagen, då min familj kommer på besök. De har varit i Stöten och åkt skidor. Det känns lite konstigt att jag inte varit med och att de kommer hit efter en resa. Lite vuxet..

 


Erik tycker jag ska satsa på det här med raggarbrud, vet inte. Men skoj var det!

Budget

Publicerad 2012-03-02 12:56:54 i Allmänt

Dessa klänningar är under 500-lappen. Kanske skulle satsa på att piffa upp sig med lite tillbehör. Smycken och skit...

1:a Mars

Publicerad 2012-03-01 14:18:00 i Allmänt

Vi ska på bröllop i sommar igen och vill gärna köpa en ny klänning. Hittade dessa på Nelly.se, har ni någon favorit? Jag är ganska så nöjd med de sista. 5 gillar jag mkt. Men känns som den är lite för dyr och kort. De sista klänningarna är jag mer inne på, dem var inte så dyra heller. Vad tycker ni?


På andra sidan

Publicerad 2012-03-01 11:14:33 i Allmänt

Har suttit och chattat med mig kära vän E, som befinner sig på andra sidan klotet. Klockan var nio på kvällen där och jag har precis vaknat, hehe... Första gången vi "pratar" sedan hon flydde detta land. Så skönt att höra att hon mår bra och har det bra. Jag skulle mer än görna göra henne sällskap där borta. Hittade flygbiljett dit som jag har råd med, sedan får jag jobba ihop pengar där nere, så jag kan åka med dem/åka hem igen. haha.

På tal om ngt helt annat... Har hittat en lägenhet i "stan" som jag vill kika på. 91kvm, hyra på ca 6400:- Får se om hyresvärden hör av sig denna gång. Sist svarade dem inte på mailet vi skicka, så det känns ju lite oseriöst..


Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela