Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Skitdator

Publicerad 2013-06-16 10:54:00 i Allmänt

Datorn hänger upp sig och så blir man tvungen att skriva om inlägget på nytt. Blir en kortare variant nu..
 
Stockholm var i alla fall helt fantastiskt! Fredagen kom jag ju ner och hängde med familjen. Lördagen ägnades åt mina fina stjärnsystrar och på kvällen hade C examensfest. Sjukt kul hade vi, tack för inbjudan och en mkt trevlig kväll C!
 
 
 
Söndag och måndag var det återigen familjen som gällde, Erik kom ner på söndagkvällen då vi sen satt uppe och spelade Chicago. Det är ngt speciellt med kort och min sambo och bror. De triggar varandra och retas, men bara av kärlek - så roligt och skönt att se att de kommer så bra överrens. Det som stod på schemat var förberedelser inför lillebrors student. Vi hann även med en tur till Solna C, för studentpresentshopping och fika med K.
På tisdagen var dagen med stort D. Som N har väntat! Jäkla kul att vara med om ett till studentfirande. Vi åkte till en kyrka inne i Vasastan där utspringet skulle ske. Jag och N's flickvän lyckades precis ta oss fram till kravallstaket när det var hans tur att springa ut. Sen blev det mängder av kort, kramar och pussar. N som hatar att va med på kort ställde upp på varenda ett. Och det finns sägert en 500 stycken nu sammanlagt efter hans stora dag. Hans student förtjänar ett eget inlägg, så det kommer väl snart förhoppningsvis.
 
Onsdag tog vi det mest lugnt hemma hos svägerskan med solmys, pizza och frågesport. Jag vill passa på att hylla min kärlek. Erik ska ha en extra stor eloge för sin ansträgning i STHLM. Blyg som han är har han verkligen gjort sitt yttersta att prata med min släkt och vänner. Övning ger färdighet!
 
 

Stockholm Baby

Publicerad 2013-06-08 10:08:00 i Allmänt

Efter en mysig käll med familjen och en djup sömn (känner mig säkert mer safe, när jag har pappa i rummet brevid och inte behöver oroa mig... iaf) är jag redo för en heldag med massa skoj!

Ska röra mig mot L och möta upp henne och E. Sedan bär det av för att gå i shoppingcentrum en stund. Lika bra så att jag inte bränner mig mer.. Sedan blir det kalas hos C ikväll! Jag packade ner säkert 7 olika klänningar och 5 par skor bara för att jag inte bestämma vad jag skulle ha på mig ikväll och sen på lillebrors student.
E och L får va smakråd!

Hur ointressant vart inte det här inlägget. Ska försöka uppdatera senare!

Skulle solat benen

Publicerad 2013-06-05 21:49:32 i Allmänt

Gick ut för att sola benen idag så man kanske kan ha klänning i helgen och på lillebrors student nästa vecka. Tyckte det va så kallt så jag tänkte att solen lär ju inte ta så mkt.. Tjii fick jag. Jag som sagt att mina ben aldrig får färg, har stämt fram tills nu. Nu är jag en hummer och vet inte hur jag ska bli av med bh-strecken.. I-landsproblem.
 
 
Mys nere vid Kuppen

Det gick ju bra

Publicerad 2013-06-01 10:46:00 i Allmänt

Det där med att börja blogga igen, gick väl sådär. Det enda jag numera hinner på ett dygn är sova, äta, träna, jobba och ibland tom träffa någon kompis.Önskar dygnet hade fler timmar! Igår blev det hela 11 timmar på jobbet, så jag fick ledigt idag istället. Lycklig tjej för det är sol idag! Solskyddet är på och som jag ska njuta!

Nästa vecka åker jag ner till STHLM. Det är också lycka -fyra hela dagar nere i storstaden! Lillebror tar studenten, C tar examen och det skall självklart firas. Hoppas självklart på sol och mycket häng med mina finisar!

Mamma och jag på min student för snart tre år sedan. En fin bild på oss tycker jag och som jag saknar mitt hår! Förmodligen därför jag gillar bilden, hihi.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela