Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Tjejmilen och Danscenter

Publicerad 2008-08-31 11:23:00 i Allmänt

Idag ska min mamma springa tjejmilen, för andra gången. Hoppas det går bra , eftersom hon legat i "hårdträning" nu på sistone. hahaha
Just nu passar jag syrran och vi ska käka lunch och sedan dra iväg till city för att heja på mor våran

sedan måste jag plugga. och det suger. satt igår kväll liksom och gjorde klar NO:n... det här året kommer bara bli värre och värre. . . vi va på Danscenter, igår och kollade på modern jazz eftersom vi funderar på att börja på det (fett bra för tekniken, även om jag inte tagit danslektioner tidigare) men gruppen körde lite för högt tempo för oss som inte kört det förut så vi får se hur det blir. plus att de typ vägrar starta en nybörjargrupp/långsammare grupp....

vällingbyhooooood

Publicerad 2008-08-29 21:43:27 i Allmänt

sitter hos E och ska väl ut snart. hoppas träffa killarna senare. C och Nusse är här också.

mitt liv är bara så jävla underbart nu! jag fick nämligen reda på helt underbara nyheter om ngt som kommer hända om ngra veckor. C var med mig, och efter vi kom ut från stället, säger hon " Du är som en amerikansk-tonårsfilm. du sa typ omg, omg 50 ggr och försökte hålla minen när du pratade med karolina"
Alla säger att jag är som en amerikansk-tonåring. Jag undrar vad de menar med det, fast jag har mina aningar....

Några andra roliga citat ur veckan:
J- Såg du "girl meets cowboy" igår?
C- Ja, typ fem minuter....
J- Visst var cowboyen otroligt het? Fast hans bröder var ju typ snyggare! hahah

J- Asså du ser den där killen i grå jacka?!
N- Aaaa....
J- Han är snygg. . .
N-hahahahahahah
J-Va, tycker du det också?
N-börjar skratta ännu mera 
(jag ser ut som ett frågetecken)
J- Men, han är liksom lite hemligt snygg, typ ful-snygg
N- fortsätter bara skratta
J- Schhhhh, alla kollar ju!

filmdag

Publicerad 2008-08-25 20:37:18 i Allmänt

nu har jag och C kollat på tv (film) i princip 5-6 timmar? hahah

              
                                                
                                                                                                  Stor saknad

inge mera SM1A...

Publicerad 2008-08-24 12:30:33 i Allmänt

...dels för att jag börjat 2:an nu, men blev precis påmind om att vår klass har bytt namn. inge mera SM2A för oss, för nu heter vi S2A -och det är låter ju helt CP!!



-faan

helg och sliten

Publicerad 2008-08-24 12:20:37 i Allmänt

inatt innan jag somnade, låg jag och tänkte på ett inlägg jag skulle kunna skriva, men nu har jag helt och hållet glömt vad det var jag skulle skriva. känner mig lite krasslig, till och från -och skyller väl det mesta på V, hahah! det är väl egentligen delvis mitt eget fel också, men har inte alls sovit bra de senaste dagarna.
nu har ju skolan börjat och allt är som vanligt igen. tidiga mornar, sena dagar -hem plugga (fast vi har iof inte fått så mkt läxor än) äta middag, och träna? jag och C börjar på box imorgon, eller hur C?! sen blir det simning 1 eller 2 ggr/vecka och jag och L kör tennis, på obestämnd dag. eftersom jag klagar så mkt på att jag inte trivs med mig själv och hur jag ser ut, har jag bestämt mig för att ta tag i detta så att folk slipper höra mitt gnäll.

juste , min älskade far kom hem här om dagen från Kina, efter att han varit där i 2 veckor och jobbat i samband med OS. vi hade minijulafton igår, och fick en hel del fina presenter. grejen är bara att hälften av de kläder jag fick var för små. jag är en medium- tjej och medium i kina är typ XXS, så pappa hade ju köpt för små kläder, men men... de kläder jag fick var typ D&G tröjor, Billabong och en Fjällrävenjacka m.m. Inte för att jag bett honom om det, jag menar jag vill inte gå runt på stan och ha en fjortisstämplad jacka på mig. men det är ju iaf en gåva, så får helt enkelt ha på mig den, oavsett. och palla spendera egna pengar på en dyr vinterjacka -nu när jag ändå har en! fick massa fina smycken också, i princip bara pärlhalsband och armband. det är sjukt att riktiga pärlor säljs så billigt där och är så extremt dyrt att köpa i sverige, eller har jag fel?

fredags... var jag på kräftskiva. men jag jonatan och tvillingarna stack därifrån -ut på egna äventyr, hahah gud va löjligt det där lät, men kände att jag bara var tvungen! -kom hem vid halv två?!
lördags... lillasyster hade barnkalas, så jag var ganska slut på kvällen efter allt skrikande och barn som spran runt om kring
idag, söndag... åker till barkarby/själby (eller vad det nu heter), för att fira en av kusinerna, som fyller 6 samt -mer barnkalas, samt morbror som fyller  ja gud vet jag -typ 39? men det är typ släkten där idag bara. jag borde egentligen ha ngt bättre för mig, följer dels med för att träffa K1 och K2 och släkten då, men maten som min morbrors fru lagar ... -omg säger jag bara, den är alltid så jävla god! hahaha är alltså den andra orsaken till att jag följer med dit

imorgon... måste man upp så där tidigt igen och jag vill verkligen inte gå till skolan. kan vi inte bara hoppa fram till onsdag -på en gång?


Visste ni att jag har varit "modell"?
jag till vänster

första skoldagen och radio-jobb

Publicerad 2008-08-20 20:49:56 i Allmänt

så, nu var skolan igång också... jag är extremt trött nu, så jag ska försöka sammanfatta mig kort.
slutade vid fyra idag, då vi egentligen avslutar dagen vid 5, efter en fyra timmars lektion -men som tur är, har vi foto! vilket är mitt första och andra val, så jag kommer läsa foto hela 2:an! många säger att 2:an är skitjobbig, så utan foto, skulle jag aldrig ta mig igenom ett år av trista ämen och konstiga nya lärare. -FÖR att inte tala om de nya ettorna! antingen emos eller fjortisar! vilket, sååå inte passar i vår skola, där alla är  typ normala, vi har iof ngra töntar, men men.
jag ska inte dömma folk efter utseendet -det vore fel, för jag känner ju inte dem! men ettorna var verkligen små!

på eftermiddagen, när vi var ute och fotade, jag, J och L. kom en snygg (och nu snackar vi en jävligt snygg, han var ju ett par år äldre också) kille och frågade mig och J, om vi hade lust att vara med i en radioreklam, för studenten. så efter några timmars arbete inom yrket, jag senare i mitt liv -kommer försörja mig med... drog jag och J iväg till skanstull, för att träffa den här snubben.  han var riktigt snygg + att hans dialekt var så, jag vet inte hur jag ska förklara det... den var skånsk, helt enkelt, men väldigt speciell... i alla fall, när vi kommer in till deras studio, som även var en ateljé -det var riktigt mysigt där, berättar han att den här reklamen kommer att sändas på NRJ! jag och J, iaf jag blev fett chockad, så man kände lite press. killen var jättetrevlig och vi satt och småpratade ett tag innan vi drog igång. jag var först ut, och det gick väl sådär ibörjan, men sedan blev det riktigt kul! när jag var klar, ville jag egentligen bara fortsätta -det var så grymt kul!!!! sedan var det J's tur och det gick jättebra för oss båda två! grejen är att det är bara en av oss som får betalt, men vi har kommit överrens om att vi ska dela på pengarna vi får, vilket skulle vara några hundringar. han ringer förmodligen imorgon, eller kanske till och med ikväll? ne.... tror inte det, men jag uppdaterar er när jag vet mer.
funderar på att börja lägga ut några av mina bilder jag tar också, så får ni själva bedöma vad ni tycker. men det dröjer nog iaf en vecka innan ni får se ngt bra.

när jag kom hem, lagade jag middag till familjen, men alla utom jag och min styvfar -klagade på att det var för starkt -jävla mesar, hahah! imorgon börjar jag lite efter 13.00... men ska ändå gå och sussa snart, är så otroligt trött!
sov sött people, och glömm inte att börja lyssna på , NRJ hahah

det var ett tag sen sist

Publicerad 2008-08-18 20:02:41 i Allmänt

de senaste dagarna har jag haft det fullt upp! typ varit med C, hihihih!
sovit hos Elliot, varit med Nusse -vilket välkommande man fick. det var faktiskt ganska komiskt. hon typ kramar mig i 3 minuter och är lycklig över att jag kommit hem, sen går hon till Elliot och ger henne en snabb kram! lmao!!!!! asså... haha. vi var iaf i stan å handlade & sedan har jag träffat underbara A -gud vad jag saknat honom! igår träffade jag Nicke, från min förr förra klass. han bestämde sig för att bjuda mig på en fika innan jag skulle vidare och gud va vi hade mkt att prata om! han berättade lite om vad som hänt med våra gamla klasskamrater och vi i klassen har det verkligen gått olika för! vissa pluggar på och lever livet, medans andra lever livet lite väl mkt. tänker inte gå in på några detaljer, eftersom det kan anses kränkande. men det var otroligt kul att sitta och bara prata med honom.

idag var jag med C, och är fortfarande här, fast jag var hemma en sväng och käkade middag. nu är jag i alla fall här och vi ska fortsätta planera min middag, som kommer helgen efter min födelsedag -vilket är snart!!! glömm inte att gratta, hahah  var hos Malynay today aswell å träffade henne och killen sin. det var så kul, jag kommer innanför dörren och hon frågar om jag vill ha lunch. vilken taijming! hihi

mitt nya namn har blivit " det femte hjulet". malynay och älsklingen har båda skaffat pojkvänner och jag som var mest på och snackade om killar 24/7 femman till åttan (årskurserna alltså), vimmlar omkring och byter titt som tätt. det här känns ju bra, men har iaf bestämt mig för att bjuda gullungarna på parmiddag, så jag får väl hitta ngn till dess....

august, ledig? vill sätta in den perfekta bilden på oss... men, går ej!

hemma . . .

Publicerad 2008-08-13 14:28:42 i Allmänt

och jag klänner verkligen inte för att skriva ngt speciellt. eftersom solen skiner och jag vill ut och sola!
igår var jag dock på ung08 festivalen om man nu kan säga så. och jag måste bara tillägga att jag fick värsta chocken. jag var fortfarande i chocktillstånd vid 7 tiden på kvällen, då jag ändå varit hemma någon timme.
när jag kommer ut vid plattan slår verkligheten tillbaka. VART FAN KOM ALLA FJORTISAR IFRÅN?!!!!!!!!!!! de har bara tillökat, känns det som. de var överallt . . . okej, om man vill se ut på ett speciellt sätt, men hallå?! mr än halva sthlms ungdomar ser fan i mig likadana ut!

 
Y och M                                                                        M och M.F i främmre raden

Tillsammans med L och C åkte vi in till city för att kolla på Madde F, Matilda och Yayya igår, då de uppträdde i Kungsan -ung08. Skitbra jobbat tjejer, ni var grymma!
Träffade även NNATS och två av hennes killkompisar, från skolan typ? ínne i stan innan allt började.

Idag fyller min älskade lillasyster år! kan inte förstå att det var 4 år sedan jag fick samtalet om att jag fått en lillasyster!! (då en av mina högsta önskingar var just det) glöm inte att gratta henne people!

Torsdag och jag aker hem snart, VILL INTE!!!

Publicerad 2008-08-08 04:41:45 i Allmänt

Slappdag har det i princip bara varit idag. Borjade med att ga upp vid halv 11 och solade nagon timme. Vid 2 gick jag och E ut for att spela tennis. Vi var val ute i 2 timmar,, gick hem och spelade lite kort. E hade fotboll idag, sa jag stannade hemma eftersom vadret inte var ngt vidare. Passade pa att duscha,en gang till -det ar sa varmt sa man duschar typ 2 ggr per dag. Sedan spelade jag och Peter tv-spel  och bara lag och myste i sangen. Jag spoade skiten ur honom nar vi spelade NHL, forsta gangen, men sedan vann han med typ 12-1 hahah

Nu ligger vi och kollar pa ngn mysko film, men den verkar ganska bra, sa ska val forsoka satta mig in i filmen. "jag som ar tjej, kan ju inte gora flera saker samtidigt" enligt Peter. Vi har i princip bytt roller, haha . . .

Statestik

Publicerad 2008-08-07 05:39:57 i Allmänt

Med tanke pa att jag inte bloggar lika ofta som tidigare ar jag stolt over mine 15-20 lasare jag har, haha! 
Tidigare var jag uppe i 50, men far val helt enkelt ta en funderare pa vad ni gillar att lasa. Ni kan ju alltid kommentera, inlagget, om det finns ngt ni har att saga. 


Tidigare idag var jag, P och Luke ute a spelade tennis. Traffade Steve och Cory ocksa. Nu i kvall, var jag och sag Mamma Mia med nagra people. Akte over till en bekant och tog ett dopp. Jag och E fotade lite, sa pics kommer . . .
Mamma Mia, var sa javla bra. - En av de basta filmerna jag nagonsin sett, och den basta pa lange! Jag vet i alla fall vem som ska fa den i fodelsedagspresent, vet ni?

Ha det, jag ska sova nu!

Summertime

Publicerad 2008-08-06 18:05:13 i Allmänt

Solen skiner och himlen e bla, ah va skont det ar att leva da - som min syster brukade sjunga. Men det stammer faktiskt. Har precis fixat mig och ar klar for utgang. Vantar bara pa P. Igar/natt var jag och P over hos Luke och han ar en lang historia, som jag inte tanker dra har. Sam var ocksa dar med Jake och Marcus. Efter nagon timme kom Cory, Tannor, Brian och Steve. Det kanndes lite ensamt att vara enda tjejen, men jag ar van -haha... Hade i alla fall enormt kul och ser fram emot kvallen, da vi formodligen drar ut igen... 
Nu ar det tanning som galler och sedan drar jag och P ut i det vackra sommar vadret.

Bara 4 dagar kvar!!! VILL INTE HEM!

Back from camping

Publicerad 2008-08-06 00:08:29 i Allmänt

Camping och camping blev det inte riktigt. Men jag sov i alla fall i taltet ett par dagar. Vi var aven uppe hos nagra vanners stuga, dar jag fick traffa enormt underbara manniskor. Saknar dem, men grejen ar att nagra av dem bor bara tvars over gatan, sa jag kommer formodligen att traffa dem igen och Sam bor bara nagra hus bort. Nu ska vi kaka och jag ska vila och traffa manniskor! 

Have a lovley day people

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela