Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Miniweekend

Publicerad 2011-02-28 22:22:00 i Allmänt

Juste! Glömde berätta att jag ska åka iväg på en liten resa på torsdag. Dessvärre utan pojkvän. Om han klarade 26 år utan mig, klarar han nog några dagar ensam, hehe. Berättar mer om trippen imorgon, för nu ska jag krypa ner brevid min prins som redan ligger och sussar. God natt!



♥ Jag sökte kärleken och fann mitt hjärta ♥

Mynt

Publicerad 2011-02-28 22:10:53 i Allmänt

Min pojkvän hatar mynt. Så fort han får växel slänger han dem i en behållare. Över sju månader har jag funderat på hur mycket det är och idag räknade vi dem. Vi slog vad om hur mycket det var och om jag skulle ha gissat rätt, så skulle jag fått allt. Dessvärre gissade jag fel med ynka 9 kronor. 9 som alltid annars är min tur siffra. Hur mycket tror ni det är? Vet att jag redan sagt det på facebook, men den som gissar rätt får belöning ;)


Jag var närmast antalet, mellan mig och Erik, så jag fick alla en-kronor :)

Mailet jag fick av mamma stämmer så bra!

Publicerad 2011-02-28 13:37:00 i Allmänt

En enkel vän  de kommer till dig, agerar som en inbjuden.
 
En sann vän öppnar ditt kylskåp och serverar sig själv. 
 
En enkel vän har aldrig sett dig gråta. 
 
En sann vän har sina axlar våta av dina tårar.  

En enkel vän känner inte till förnamnen på dina föräldrar. 

En sann vän har deras nummer i sin adressbok. 
 

En
enkel vän tar med sig en flaksa vin till dina fester. 

En sann vän kommer tidigt och hjälper dig och stannar sent för att hjälpa dig att diska. 

En enkel vän avskyr när du ringer efter det att du har gâtt och lagt dig. 

En sann vän frågar varför du har tagit så lång tid på dig att ringa. 

En enkel vän tror att vänskapen är slut efter ett gräl.

En sann vän ringer dig efter ett gräl.

En enkel vän förväntar sig att du alltid är där för henne/honom.


 

 


 
En sann vän är alltid där för dig.


Fick ett mail om jobb

Publicerad 2011-02-28 10:21:00 i Allmänt


Period
: från 16 mars – 8 april

Dagar: Onsdag – Fredag varje vecka

Tider: 10-19

Lön: 110:-/h



Funderar på att ta ett extra jobb nu en månad. Visst låter det bra?

En väl behövd sovmorgon

Publicerad 2011-02-28 09:44:04 i Allmänt

Ojojoj. Kan ni förstå att jag orkade 60 minuter på löpbandet igår? Knappt att jag fattar. Jag hatar ju att jogga/springa. Nu kändes det uppfriskande. Kändes som jag skulle kunnat fortsätta med box eller ngt annat, men lika bra att inte slita ut sig totalt. Så stolt över mig själv!

Passade på att ta en sovmorgon så kroppen får vila lite extra. Är fortfarande uppe hos pojken min och åker nog inte hem för ens nästa vecka. Sista februari idag, vad ska ni hitta på?


Skulle det inte vara hur smarrigt som helst med en sådan här frukost. Jag nöjer mig med måltidsersättning, för att jag ska gå ner i vikt denna vecka, mer än ynka 1 kg som förra...

Hemma på Silvervägen

Publicerad 2011-02-27 13:30:46 i Allmänt

Vill iväg å träna, men har inga skor och det gör så ont att springa utan. Ska få i mig en måltidsersättning sedan får vi se hur denna dag spenderas. Har ingen lust att sitta inne och häcka.

Sitter i bilen nu

Publicerad 2011-02-25 13:41:00 i Allmänt

På väg upp till svärföräldrarnas husvag där Erik hyrt stuga över helgen. Måste bara berätta något riktigt roligt som hände innan vi åkte. Han och jag satt och pratade då han frågar:

E- Hur många läsare har den där Kitty då?
J- HAHAHAHAHAHAH... Vadå Kitty?
E- Ja....?
J- hahahahah
E- Men säg vad hon heter då!
J- Kissie, inte Kitty. Hahaha
E- Men Kitty/Kisse. Samma sak....

Gårdagen i bilder

Publicerad 2011-02-25 12:35:31 i Allmänt


Min prins helt nyvaken och ofarlig. " I can honestly say, You've been on my mind,
Since I woke up today"




bättre bild på väskan




vår goda sallad! vitlöksmerinerade champinjoner, kräftor och lax var några av våra goda ingredienser -liksom avokadoröra! muuums ;)

08:01

Publicerad 2011-02-25 08:01:55 i Allmänt


Tänker inte visa er antalet, det är alldeles för få. haha
Men glad blev jag när jag såg läsarantalet från igår :)

07:47

Publicerad 2011-02-25 07:49:12 i Allmänt

Kan ni förstå att jag redan är uppe?! Det kan inte jag, hehe. Jag lär få vänta i minst 2 timmar innan jag kan gå och väcka mister morgon-inte-alls-människan.

Igår åkte vi till Avesta för att shoppa lite. Kom hem med en klänning, kofta, trorsor och väska. ÅH jag var så glad! Funderar på om jag ska smyga in till sovrummet och hämta sakerna så jag kan fotografera och visa er. Jättesöta saker! Berättade att vi städade lägenheten, och vi hann även med tvätt och träning. För min del blev det 50 minuter kondition och jag har inte sprungit så mycket på läääänge. Jag är riktigt stolt över mig själv. Som tur är har jag bara träningsvärk i vaderna. Men snygga vader till sommaren tackar jag inte nej till! Det var riktigt skönt att springa -bortsett att skorna var för stora och jag fick springa de 40 sista minuterna utan, det gjorde ont. Och det är väl positivt? Om jag börjar springa oftare går jag ju ner i vikt snabbare, eller hur?

Hemmafrun som ligger i sängen

Publicerad 2011-02-24 13:16:13 i Allmänt

och kollar på när mannen städar lägenheten -det är jag. hehe. Iaf idag. Efter ett tag så bestämde ag mig för att hjälpa till och vi är nu klara. Det luktar och ser bra ut. Rensat ur, dammat, dammsugit och skurat har vi gjort. Nu vet jag inte riktigt vad som händer. Jag vill köpa underkläder, men vi måste till gymmet. Kanske lite lunch först?


Onlinebutiker

Publicerad 2011-02-23 14:17:55 i Allmänt

Pratade med min kära vän K igår och hon tipsade om att svara på era kommentarer, i inlägg. Varför hade jag inte tänkt på det, var det enda jag frågade mig själv. Den där kvinnan är smart.

Dagens vill ha, har än så länge varit kläder och butikerna jag hämtar min inspiration är de vanliga -precis som alla andra i princip. Bikbok, Gina, H&M (så klart, hehe) och Topshop. Nelly, Have2have och bloggeskor som gör sina egna kollektioner. Ni vet vilka.

Ska snart åka in till UM och hämta ut recept. Penicillin i 10 dagar, jippi. Hörs!

Bröllop

Publicerad 2011-02-22 22:13:00 i Allmänt

Efter att ha hittat in till en fotografs hemsida och kollat igeon hans bröllopsportfolio, vill jag också gifta mig. Eller så är det kanske känslan av att bara gå på bröllop. Bilderna är så vackra -jag vill självklart försöka ta några bilder med min baby -även om jag inte är den hyrda fotografen. Får man fotografera isf?  Jag tror det lutar mer mot att gå på bröllop.

Komiskt nog skämtade jag lite med Erik, precis när vi blev tillsammans. Villkoret på att det skulle bli vi, var att vi skulle gå på bröllop -dvs var det upp till hans vänner om de skulle föra oss samman. Mina är lite väl unga -eller? Det kan också vara så att jag fått för mig allt detta -bara för att jag så himla gärna vill gå på ett. I sommar, då är Erik bjuden till en nära väns bröllop och han vill ju självklart ha med mig. Vem skulle inte vilja det liksom? hehe

När, Om jag gifter mig vill jag inte direkt ha ett sagobröllop. Men det får gärna vara lite påkostat och jag ska ha en riktigt jävla VACKER (snygg är fel i detta sammanhang tycker jag, hehe) klänning. Det är ju faktiskt en speciell dag och förhoppningsvis gör man det bara en gång. Eller två -men för att förnya sina löften.

 
  
Dessa vackra klänningar...

Filmjakt

Publicerad 2011-02-22 18:27:16 i Allmänt

Måste säga att filmen jag såg igår var riktigt bra! Vilket jag redan sagt, men ändå. hehe. Nu är jag ute efter en ny film för att spendera kvällen med. Erik jobbar natt igen, så jag blir ensam ett bra tag. Är sugen på någon riktig romantisk film. Thriller vågar jag inte kolla på själv, hehe.... Har ni någon bra film ni vill tipsa om?

Trosor utan märke

Publicerad 2011-02-22 13:46:00 i Allmänt

Product Picture
Denna modell är helt fantastist -sköna och snygga. Jag har sedan tidigare bara i svart, men tänk er till sommaren med lite färg på kroppen och överraska ens partner med en färgdetalj. Detta gillas starkt av mig iaf. Tror partnerna uppskattar vilket som ;)

Jag blir så glad när jag ser detta

Publicerad 2011-02-22 10:07:00 i Allmänt

Ni är lite svåra att förstå sig på, men ni gjorde precis min dag när jag ser detta. Lite löjligt tycker ni kanske. Visst, tyck det då -men jag fick precis en super bra start på dagen.
Tack vare er! :)

9.21

Publicerad 2011-02-22 09:32:54 i Allmänt

Filmen igår var riktigt, riktigt bra. En ny favorit helt klart. Nu blir det lite flingor och sedan hoppa ner i sängen igen. Sedan bär det av mot Falun. Skulle behöva hitta en Topshop butik -någon som vet om det finns en i Falun?


Vad händer med er?

Publicerad 2011-02-21 22:09:00 i Allmänt

Gissar att ni lever era liv, men är lite missnöjd. Läsarantalet är hälften än vad det varit de senaste veckorna. Jag som peppas, när jag ser att ni kikar in här. Borde sluta klaga och skriva om mer intressanta ämnen. Eller? Hur vill ni egentligen ha det...?

Ska hoppa i sängs nu. Får inte sällskap för ens vid 2-3 tiden, men sover förhoppningsvis då.


Måltidsersättning

Publicerad 2011-02-21 20:10:26 i Allmänt

Ni som känner mig, vet att jag alltid kämpat med min kropp. Jag skulle väl inte vilja kalla mig tjock. För min syn på tjocka stämmer inte överrens med hur jag ser ut. Men nöjd är jag inte. Inte på långa vägar. Jag har börjat träna detta år, och jag ser ingen förändring.

Idag när jag och älskling var i Borlänge för att boka tid för tatuering (om en månad!!) passade vi på att dra in i Kupolen. Eller jag övertalade snarare honom. Har ju hittat så många fina kläder och prövade en del. När vi åkte därifrån brast det och jag började grina. Så nu blir det måltidsersättning och mer träning för mig. Och ERIK, när du läser detta så får du ta å lyfta arslet och ta med mig till gymmet och hålla vår överenskommelse. Inte ikväll, för jag vet att du jobbar. Men sen. Du vill också. Jag behöver din hjälp och jag vet att du vill spendera mer tid på gymmet. Kan vi inte göra det här tillsammans? Behöver stöd. Börjar med måltidsersättningen nu. Har inte ätit någon middag så det blir en drink nu till filmen.

För att göra det klart för er. Jag vill inte bli supersmal. Jag har för kraftigt skelett.. hehe


Skvaller

Publicerad 2011-02-21 19:04:15 i Allmänt

fick en kommentar om att jag skulle skriva mer skvaller. hmm. ärligt talat så har jag inte hört så jättemycket på sista tiden. det jag kan berätta är att jag inte längre bryr mig om 2-3 pers som jag umgicks med förr. förstår inte varför man ska sätta på ett fejksmile och låtsas. inte riktigt min stil. dessutom, om jag säger ett knyst om vad jag tycker om vissa personer, som jag tror mig läsas denna blogg -kommer dem bara dampa. pallar inte med sånt. fokus på alla goa människor och de så kallade riktiga vännerna. det känns bättre.

sorry för att göra er besvikna, men så fort jag känner att jag kan dela med mig om någe skvaller här så är det självklart det kommer upp!

Gooood morgon

Publicerad 2011-02-21 09:34:00 i Allmänt

Uppe innan 9 igen. Kroppen har ställt in sig på att vakna mellan 8.48-9.24, haha. Skönt att inte sova bort dagarna längre. Denna vecka är pojken ledig, men ska jobba natt ikväll och imorgon så jag lär bli själv de kommande dagarna också. Dessutom fick jag strikta order om att inte vecka honom. Tror jag ska krypa ner där ändå och vila lite. Den där huvudvärken har kommit tillbaka och jag tror det är för att jag inte använder mina glasögon. Får se om det blir bättre senare.



Funderar på att skaffa nya glasögon. för ett halvår sedan hittade jag ett par skiiiiiiitsnygga bågar från Efva Attling, dock ingen av de övre. Men denna gång vill jag ha svarta bågar.

Söndagsmyyys

Publicerad 2011-02-20 19:58:01 i Allmänt

Måste bara säga, kom jag på nu -att jag haft en riktigt härlig helg. I fredags var vi på gymmet (30 min löpband för mig) och sedan gick vi ut med några vänner. Igår var vi hos Eriks morföräldrar (första gången, lite nervöst, hehe) och sedan gick vi till hans syrra och familj. Där bjöds det på middag och massa prat. Mycket skratt blev det också. Jag och de två yngsta döttrarna, lekte med Eriks nerver och hade riktigt roligt.

Hela min söndag har varit riktigt mysig. Vi har inte gjort något speciellt, egentligen. Men att ligga å dra sig i sängen i 1-2 timmar och gå upp innan klockan slagit 11 är underbart. Under dagen har jag pluggat och vi käkade korv med bröd på tv -haha. Kollade på Tv och drog sedan in till Hedemora, dit vår föredetta granne -även vän flyttat. Jag dog lite smått när jag gick runt i hans 2:a. Om jag fick bestämma skulle det vara MIN lägenhet. Måste fråga om jag får fotografera någon gång. Riktigt fin var den.

Har precis lämnat in min första skoluppgift! YEEEI. Så skönt. Nu är det en månad kvar tills nästa inlämning. Det blir till att anstränga sig lite mer nu också. Ska försöka. Kvällen till ära -gooood middag lagad av moi, film och sorbet. Filmen vi såg var 127 hours. Nu blir det Parlamentet eller en till film. Hoppas ni har haft en mysig söndag!

Utsvulten

Publicerad 2011-02-20 11:01:45 i Allmänt

shit, vad jag är hungrig! det värsta är att vi inte har ngn mjölk -så jag kan inte käka för ens vi kilat ner till affären. tror jag ska övertala mannen om att göra det. har lite huvudvärk, men det skulle vara skönt med en liten promenad. tror jag stannar hemma i sängen och väntar, hihi

Mitt bidrag

Publicerad 2011-02-19 13:43:01 i Allmänt

Hittade en tävling på facebook och var bara tvungen att lämna in ett bidrag, hehe. Tävlingen handlade om Glaceau Vitamin Water och Melodifestivalen. Detta var mitt val av låt och jag vill verkligen ha de där biljetterna!

Dansa i Neon, med Lena Philipsson -skulle vara mitt val. Man blir glad av låten, jag vill höra den om och om igen.  Detta är en låt som man vill sjunga och dansa till -hela natten och vad är inte bättre att släcka törsten med, om inte -Glacau Vitaminwater?! Det finns en smak för alla danssugna och sångglada. Ett klockrent val, helt enkelt.



hahah, tror ni inte nu när jag letar bild, att jag upptäcker att jag stavat fel.
GRATTIS SMARTASS. där rök den chansen...

Om jag bara hade pengarna

Publicerad 2011-02-19 10:22:00 i Shopping

skulle dessa skönheter vara på väg hem till mig nu... jag menar kläderna såklart ;)

  

 
   

dessa tre sista, har jag gått å längtat efter i över en månad. smälter lite smått, varje gång jag ser dem. men det är nog det enda jag kommer att få göra. de ser ju bra ut på dessa tjejer, inte mig, heh

Å HERRE GUUUUD

Publicerad 2011-02-19 09:25:40 i Allmänt

SHIIIIIT, vad avis jag är. Jag har den senaste tiden tänkt att nej, men jag vill bo i ett hus -så att jag kan ha min utomhus jacuzzi, hehe. Men när jag ser Fokis lägenhet, som hon flyttat till blir jag så himla avis. Jag vill också ha SÅ mycket pengar så jag kan flytta in en skönhet som deras lägenhet. 3 BADRUM, fantastisk vy överallt i princip, större klädkammare än den jag hade i Karlstad. SÅ VACKER. Kan inte riktigt förklara. Kolla bara.










Det lutar nog lite mer mot villa, efter att ha hittat dessa bilder. Om man ändå kunde bo så

Uppe med tuppen

Publicerad 2011-02-19 08:49:13 i Allmänt

Javisst! Idag är det lördag och jag vaknade 08.42, gick upp på en gång och nu sitter jag här. Bra start liksom, hehe. Igår hade jag en riktig mys fredag. Plugg (inte så värst roligt kanske) - 30 minuter på löpbandet (inte så värst mycket kanske) - käka middag ute med Eriks kusin + fästmö (väldigt roligt kanske, äh det passade inte in där...).

ska försöka övertala min man om att åka till gymmet idag också. känner verkligen för det. och det är ju bara positivt! hihi

Gör allt annat än pluggar

Publicerad 2011-02-18 16:10:30 i Allmänt

Blev iof klar med de sista frågorna. Och läste 3-4 sidor i en av litteraturböckerna. Annars springer jag runt och gör lite allt möjligt. Typ springer på min man, nu när han kom hem och slog i armbågen. BRA JOBBAT!

Snart klar!

Publicerad 2011-02-18 13:40:42 i Allmänt

tänkte bara dela med mig av en tanke jag haft den senaste tiden. en vän här uppe i Dalarna, har skaffat extensions. funderar på det jag med... speciellt när jag ser gamla bilder från i sommras. mitt fina blonda långa slitna hår, snyft .. hehe vad tycks?



på tala om saknad, sommaren är jag nog inte ensam om att sakna...
 

att kunna ha uppsatt, och att det ändå ser långt ut, hmm.



  

Tror jag vaknade på fel sida idag

Publicerad 2011-02-17 16:07:21 i Allmänt

För detta kommer nog också bli ett klagoinlägg. Men jag ska hålla mig kort. Klyven om jag ens ska skriva, eftersom jag vet att min kära pojkvän kommer att läsa detta.

Men. Jag är trött, mår dåligt -har ångest över lite allt möjligt. Det enda som kan rädda mig nu är att jag får jobbet jag går och längtar efter. Jag vill komma igång med livet igen. Nu är det på hold, känns det som och jag kastar bara bort dagar. Dagarna kommer och går, jag börjar tröttna. Det är nu jag borde leva

Har världens huvudvärk och halsont, så jag går och lägger mig. Tyvärr så får han komma hem till en stökig lägenhet, disken är kvar och ingen middag på bordet. En grinig flickvän får han på köpet. Tror jag kommer vara själv ikväll, om han hinner läsa detta innan han åker hem...

Saknaden

Publicerad 2011-02-17 10:25:48 i Allmänt

Kollade precis på det sista avsnittet av Taking the stage, season 1. Haha, jag satt å grät. Fick den där underbara känslan -hur lycklig man var och samtidigt kände hur allt tömdes ur ens kropp. Tom. Om någon månad har det gått ett år sedan mösspåtagningen. En månad efter det, var det ett år sedan 48-timmars festen hos Fanny med klassen och förberedelsena. Den 10:e juni, var ett år sedan jag tog studenten.

Usch. I avsnittet visste en av personena vad hon ville göra. Hon flyttade ut strax efter deras graduation och hade allt planerat. När jag tänker tillbaka försöker jag komma ihåg vad jag hade för planer, vad jag ville. Allt jag kommer ihåg är att jag såg fram emot sommaren och skulle ta framtiden som den kommer. Nu i efterhand önskar jag att jag skulle haft planer. Sökt in till en 3-årig utbildning, så att jag har en mer säker framtid. Vad har jag åstakommit egentligen? Läst två kurser, flyttat hemifrån och tillbaka och sökt fler jobb än vanligt. Jag gör inte så mycket under dagarna. Jag sakna rutinerna. Det är klart att jag kan skaffa mig rutiner. Men vad finns det att göra om dagarna? Plugga nu tills på söndag är mitt enda alternativ. Nu har jag bara 3-4 instuderingsfrågor kvar, sedan är jag klar för första inlämningen. Det får väl duga, även om jag önskar jag gjorde mer och inte levde ett så avslappnat och lugnt liv. Jag har alltid varit den som stressar, flera bollar samtidigt och jag saknar pressen från gymnasiet och jobbet.

Resor

Publicerad 2011-02-16 11:25:48 i Allmänt

kollade lite resor medans Illustrator laddas klart. hittade sista minuten till Dominikanska Republiken och Mexiko, 2 veckor till DR för 2000 och 3500 till Cancun, Mexiko 22 dagar. dock bara flygpriserna, men snälla. GE MIG! hehe


 
skulle ju inte sitta fel att vara på någon av dessa platser just nu

HERREGUD VAD JAG VILL SHOPPA!!!!

Publicerad 2011-02-15 16:14:30 i Shopping

jag är inte särkilt insatt i mode. men nu när våren närmar sig, kunde jag inte slita mig från att kolla nyheter inom kläder, skor och accesoarer. tyvärr kan ju jag inte sätta på mig vad som helst, plus att jag inte direkt bryr mig om modetrender, så det blir inte direkt några fancy saker, men lite snyggt! :) nedan ser ni lite vad jag kikat på..

Klicka för att stänga fönstret   



                     

Orkar inte redigera

Publicerad 2011-02-15 11:37:22 i Allmänt

här är lite bilder från gårdagen.. middag lagade mannen. jag fick rosor och ett halsband. han fick ett fotalbum som jag jobbat med de senaste 2 månaderna,  dock inget avancerat, drog bara ut på tiden.

Kantarelldoftande fläskfilé i panna















Hur var eran 14:e februari?

Det här är vad jag kallar uppvaktning

Publicerad 2011-02-14 16:14:49 i Allmänt

Kolla inlägget här!


Foki morgon började minsann inte dåligt. Jag blev riktigt avis! Blommor, tårta, kort var bara några av sakerna. Däremot vet jag inte om jag skulle bli särkilt överlycklig å ha samma morgon vid klockan 05. Kanske. Förmodligen eftersom jag älskar denna dag. Och som jag sagt, extra mycket i år. Pojken min har inte kommit hem ännu, så jag lär börja kolla på tredje filmen för idag, eftersom jag redan diskat undan berget i köket, duschat och gjort mig i ordning. Tänkte att jag kör på en extra helg-dag och kör hårt med plugget resten av veckan.


Glad alla ♥ dag!

Publicerad 2011-02-14 10:34:25 i Allmänt

kommer att vara själv hela dagen. buhääää . nej faktiskt inte, hehe. bara fram tills 17 idag eftersom min man har planer att åka in till stan innan och handla inför middagen han skall laga åt mig. spännande! eftersom jag är sådär en sådan där lite lagom hopplös romantiker är denna dag en av mina favorit dagar på året. detta år är alldeles speciellt eftersom det blir första året med en pojkvän och inte beundrare, hehe.

kan knappt vänta tills min prins kommer hem!!



ikväll blir myys!

SJ AB = BAJS!

Publicerad 2011-02-12 11:48:04 i Allmänt

Gårdagen. Har inga ord för hur jag känner, hehe. Extremt lycklig/skitförbannad, nervositet eller trött. Det var ungefär känslorna jag pendlade mellan -HELA DAGEN.

Korta drag om vad dagen handlade om:

-Gruppintervjun gick jättebra! Om jag inte får jobbet, vet jag inte vad jag ska ta mig till. Jag gjorde mitt bästa för stunden och om inte det räcker -räcker tydligen inte jag.

-Vädret, jag klagar som alla andra. Men det västa är ju att det påverkade tågen.

-SJ, ja. Vad ska man säga. En anställd övertalade mig att ta ett tåg som jag egentligen inte skulle ta. Jag missar därför mitt orginal tåg + anslutningarna. Väntar kvar på tåget som redan var försenat, men skulle ta mig till Hedemora. 3 och ½ TIMME senare tar jag ett random tåg till Uppsala där jag väntar ytterligare 1 & ½ timme på att min pojkän ska komma och hämta mig. 2 timmars bilkörning, bara för att hämta upp mig.

-2 timmar tillbaka till Hedemora -> Garpenberg, han lagar middag. Vi sitter och chillar och åker sedan in till stan för att möta upp dem vi skulle ha bubblat med och går sedan ut.

-Pojkvännen övertalar mig att vi ska gå vidare, även fast jag är trött och bara vill hem och sova. Det blev alldeles för sent för mig, efter att ha gått upp strax innan 7. Pojkvännen går sedan över till grannen som varit med oss (även en nära vän till honom) och tar en sista öl. Jag går in i lägenheten, städar li´te snabbt och går och lägger mig ensam.

TOPPENDAG eller hur? Det komiska är att när jag kommit till Uppsala kommer en tjej fram och frågar om jag vill delta i en enkätundersökning för tåg. HAHAHAHA!

I have to move on, so this one is for you..

Publicerad 2011-02-10 11:31:39 i Allmänt

I wish I could rip out a page of my memory
Cuz I put to much enegry in him and me
Can't wait til I get through this phase
Cuz it's killing me
To bad we can't re-write our own history

Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

I'm having nightmares
From sleeping with the enemy
We gotta re-reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy
Energy, My Energy
Taking all my energy
Energy, My Energy
Taking all of (my energy)

Seems only like yesterday
Not even gravity
Could keep your feet
Off the ground
When u go to me
How can two be as one
We've become to divided now
There's no use hiding from my misery
Such a mystery when he's here with me
It's hard to believe I'm still lonely
Chances fading now, patience running out
This ain't how it's supposed to be

I'm having nightmares
From sleeping with the enemy
We gotta re-reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy
Energy, My Energy
Taking all my energy

Cause your taking all of my energy
I'm having nightmares
From sleeping with the enemy
We gotta reverse the chemistry
I don't want us to be the end of me
This love is taking all of my energy

This love
Is taking all of my energy
Energy, My Energy
Taking all my energy
Energy, My Energy (Taking all of me)
Taking all of

Ya killing me
Ya taking all of me yeah, oh
This love is taking all of my energy

Tandtråden

Publicerad 2011-02-09 22:28:04 i Allmänt

är min nya bästis, hehe. helt underbart. nu när jag inte får gratis tandvård längre var min sista koll i december. allt såg prima ut (precis som vanligt, hehe) och dem rekomenderade att jag skall använda tandtråd eller tandpetare/sticka, inte av trä utan plast. då skulle jag klara mig. det dumma är att mina visdomständer börjar röra på sig nu och det gör ont. lite sen, hade egentligen hoppats på att slippa visdomständerna. aldrig borrat eller dragit ut ngt, så jag är cool över att gå till tandläkaren. så snälla visdomständer -ni behöver inte kika fram. ever!

nu ska jag lägga mig i sömnen och mysa med min bästis, hehe..


Lördagen, som vi såg fram emot

Publicerad 2011-02-09 13:37:00 i Allmänt

Dagen började med att jag knappt sovit ngt under natten och var helt sliten. vid 15-tiden begav jag mig mot Miss Sara och började fixa. jag fick hjälpa till med matlagningen, då hon fått för sig att jag är bra på det, hehe. hon stod för bålen. sedan när vi var klara chillade vi lite och började göra oss i ordning. när alla hade kommit satt vi och bekantade oss -vilket var både roligt och lite nervöst eftersom jag bara kände 2-3 st. sedan blev det paketöppning och middag, dricka och spel. vid 22-tiden började vi bege oss in mot stan och mötte upp folk på vägen. 

bilderna är lånade från Saras facebook. komiskt nog är den enda bilden som vart bra på mig är inte ens uppladdad. men ni får kika in några iaf.

  






fina födelsedagsbarnet, med sin man


  

 - Juste, glömde säga att vi var på Lobby ;)

Promenerar lite hit och dit

Publicerad 2011-02-09 09:13:10 i Allmänt

igår efter arbetsintervjun, gick jag från Sveaplan till Tcentralen. det var ju så fint väder, så jag var tvungen att passa på. igårkväll efter middag blev det en dryga timmes promenad med fina Sara. hämtade upp mina saker som lämnades där i lördags. har inte berättat om den, så det kommer nog ett inlägg snart!

väcktes av att några fönster-snubbar var här och skulle fixa. jag som hade det så skönt i sängen! (äntligen kunnat sova 2 nätter utan problem) satte på mig kläderna från igår och kikade ut. lite lagom hej-jag-går-i-sömnen, gick jag ut och de två männen hälsade trevligt. snacka om att man kände sig fräsch, haha.

om några timmar ska jag promenera till Liljeholmen för att möta upp Sara och luncha, sedan ska jag hämta lillskrot och bara ta det lugnt. gårdagens insats för pluggandet tog nästan kol på mig. har inte pluggat sedan 11:e november, så jag får börja sakta. skönt att bli klar med nästan alla instuderingsfrågor dock. innan dess ska jag redigera klart bilderna från söndagens fotojobb och sedan fixa med en present. vad ska ni göra? gissar att de allra flesta jobbar?



tyvärr blir det till att gå ensam, för min del..

Arbetsintervju och nu plugg

Publicerad 2011-02-08 12:58:26 i Allmänt

tro det eller ej, men det kändes bra att vakna halv 8 idag. låg och drog mig till 8 och gick sedan upp. härligt att vara uppe och ha hela dagen kvar. nu är frågan vad jag ska hitta på bara. plugga står nog hörst upp på listan. hoppas jag kommer igång ordentligt bara.

intervjun gick sådär -inga kommentarer, hehe

You must have been sent from heaven to earth to change me

Publicerad 2011-02-07 21:02:56 i Allmänt

Denna vecka började lagom bra. Däremot har jag fått en hel del gjort! Tack å lov. Tyvärr har jag en känsla av att morgondagens arbetsintervju inte kommer gå särkilt bra. Ena skolan har inte mailat mitt intyg på att jag studerar hos dem OCH DET MÅSTE JAG HA MED MIG!
så hejdå :(



I only hope that I'll one day deserve what you've given me,
But all I can do is try, Every day of my life


Madeleine Dahlstén ♥ Erik Eriksson

Publicerad 2011-02-06 22:52:57 i Allmänt

ja om vi gifter oss så tar han mitt efternamn -den saken är ju klar! hehe

idag är det 6 månader sedan vi blev officiellt ett par. han är snäll, omtänksam, ser till att alla i hans omgivning mår bra, han får mig att skratta oavsett vad, han älskar mig för den jag är, ställer upp på larviga pussbilder även fast han ogillar att vara med på bild, han behandlar mig som en prinsessa (jag har fått för mig det iaf, haha) och han kör bil i stan för min skull det ni -det är riktig kärlek! (internt).. inga ord kan verkligen förklara hur mycket jag tycker om denna människa och vad han betyder för mig.

jag trodde mig veta vad kärlek var, men gud så fel jag hade. visst, en del stämde men att uppleva riktig kärlek och inte bara olyckliga förälskelser är varandras motsatser. att Erik skulle bli personen jag delar min vardag med och lär mig att älska och att bli älskad, var en ren slump trodde jag. men jag börjar tro att det mer eller mindre har med ödet att göra.

att vi inte är tillsammans idag, har jag gått och varit ledsen över hela dagen. vaknar upp gråtandes och sitter även nu gråtandes. kan bero på att vi tjafsar mer och mer, och varför även en dag som denna? våran dag. det är mitt fel, det vet jag. och ju mer jag tänker på att det är mitt fel, klankar jag ner på mig själv. att älska någon så mycket och känna att det inte är besvarat är enormt jobbigt. att jag känner såhär kan bero på att jag har en jobbig period, men det är inte vad detta inlägg ska handla om. i slutet av dagen, älskar jag denna människa mer än allt annat på denna jord. och jag kommer alltid att älska honom, oavsett vad.



en av de första bilderna på oss som ett officiellt par, aug -10

Någon som läst Aftonbladet idag?

Publicerad 2011-02-04 17:48:22 i Allmänt

Dannys nya superkropp. Shit, säger jag bara. Jag har ju alltid fast en liten förälskelse på denna man. Kommer ihåg hur jag bröt ihop när han åkte ut från Ïdol. Kommer ihåg när jag träffade honom och vi pratade i säkert 3-4 minuter. Några av de bästa minutern ai mitt liv, haha. Jag skulle nog inte reagera likadant nu, men måste erkänna att jag blev lite paff när jag såg denna bild. Ett litet pirr, men inget mer.


DÅ... OCH NU Förr var vi vana att se en betydligt spensliga

Jag kanske har ett jobb inom kort

Publicerad 2011-02-04 15:36:55 i Allmänt

det var inte så tydligt, men jag kommer nog ha ett jobb till sommaren. tack underbara E som pushade mig till att ringa! tjejen som intervjuade mig gillade mig starkt. "och det var klart att jag skulle vidare till nästa steg!"

så nästa vecka blir det två arbetsintervjuer. nervös? -japp

Jag är så jäkla nyfiken på vilka ni är

Publicerad 2011-02-04 14:12:51 i Allmänt

och ändå envisas ni med att inte berätta för mig vilka som läser denna blogg. jag kan själv räkna ut 3 eller fyra men resten av er? jag har fler läsare nu än innan och blir så nyfiken!! jag skriver ju inte om ngt speciellt och ändå kikar ni in här. får vara glad för det. har precis gjort pedikyr och ska nu sminka mig. blir foton på olika alternativa makeup till imorgon. ni förstår inte hur taggad jag ÄÄÄÄÄR :)



någon som testat denna tandkräm? mer skumm än vanligt -va skumt... haha

Nyvaket troll

Publicerad 2011-02-04 10:50:46 i Allmänt

 

fick iaf lite färg på kroppen. idag ska jag sminka mig, så ni kankse får hjälpa mig med hur jag ska ha sminket imorgon. behöver verkligen hjälp -så snääälla, berätta vad ni tycker.

Nu blir det natti natti

Publicerad 2011-02-03 23:26:40 i Allmänt

borde redan ha legat i sängen och sovit. det gjorde jag, eller inte sov -men försökte. kom ju självklart på att jag var tvungen att betala min mobilräkning. fick hjälp med den och har nu köpt en biljett "hem" till STHLM. tyvärr sover min pojkvän redan, så jag får försöka somna självmant. vi får väl se hur det går, nu ligger han ju iaf brevid -så det ska nog gå bra..

go natt på er!

Ska iväg å njuta i lite värme

Publicerad 2011-02-03 14:15:37 i Allmänt

blek, har inte tränat ordentligt, ångest. datorn kan inte öppna pdf-filer = jag kan inte börja plugga. har kommit lite efter känns det som. däremot vet jag att när jag väl sätter mig ner för att plugga så kommer jag få uppgifterna avklarade. nästa vecka har jag sagt. då måste jag komma igång. måste bli klar med vissa arbetsuppgifter.

men nu ska vi inte vara negativa, för jag har förberett mig lite inför en arbetsintervju. ska på en annan nu om några minuter (via telefonen) och sedan ska jag iväg och sola. eller om det blir sola innan så jag hinner förbereda mig innan. blir nog så. skulle behöva åka hem ikväll, men det blir imorgon. skulle inte sitta fel och vinna lite pengar, men nu börjar det se lite ljusare ut på jobbfronten -så jag skall inte klaga. det här blev ju inte direkt ngt jätteglatt inlägg. mår kanske lite bättre efter solandet. en sak mindre att oroa sig för är iaf diskberget som hade invaderat köket. nu är allt borta. skönt




Nya bloggen

Publicerad 2011-02-02 10:41:45 i Allmänt

vet inte om jag egentligen ska gå ut med det nya namnet. men nu har vi kommit igång någolunda. designen ska finslipas och jag och L ska disskutera hur vi ska använda bloggen ect. men en smyglänk kan ni få. går ut med den på facebook och så senare..

Grattis finaste Sara

Publicerad 2011-02-02 00:02:00 i Allmänt

Idag fyller denna pingla 20 år!! Helt otroligt. Vet att hon sett fram emot denna dagen länge och hon är precis som jag när det gäller födelsedagar. Vi älskar dem! Iaf än så länge, haha.

Varför jag inte riktigt nämnt denna kvinna innan äär för att vi precis återupptagit kontakten. Vi gick i högstadiet tillsammans och fann varandra ganska snabbt. Vi var supertajta ett tag, men började glida ifrån varandra sista året. När vi Börjat gymnasiet blev det bara värre och vi sa upp kontakten. Men det hör till det förflutna. Även om vi gått igenom en del negativa saker tillsammans och inte umgåtts på nästan två år känner jag att vi iprincip tog upp kontakten vid precis rätt tidpunkt. Jag är så glad över att ha tillbaka denna tjej i mitt liv. Vi kan prata om allt och jag vet att det bara kommer att bli bättre mellan oss. Så grattis kära vän! Jag hoppas verkligen du får en toppendag och sedan så kommer vi ha en kanontoppensuperdunder-lördag, då du ska firas!



-2008-

Inge Top Model, bara design för nya bloggen

Publicerad 2011-02-01 15:41:23 i Allmänt

och min mage kurrar. usch. ska laga middag här nu, det blir lax, bulgur och sådan där romsås you know. mums! sedan blir det in till stan för att gå till UM, mindre kul men ett måste. tog fram massa filmförslag till älskling. bara typiska Madeleine-filmer. sugen på å kika lite film ikväll igen. igår blev det White Chicks -helt underbar. haha. aaah, nu kurrar magen. bäst att fixa middagen tills mannen kommer hem också



såhär såg bloggen ut, nu lite bättre :



blev inte hel nöjd, men jag satt själv och fixade lite. måste ju kolla vad min partner vill också. ser nu att jag redan börjat experimenterat när jag PS:ade första bilden. men men... gaaah, va min mage kurrar

Top Model Cycle 15 episode 9

Publicerad 2011-02-01 13:14:55 i Allmänt

är vad jag ska börja titta på nu. har ångest över att jag inte pluggat ngn den senaste veckan. men kan egentligen inte börja eftersom de skickade mina böcker idag. alltså får jag dem (om jag har tur) på ons-tor. sist blev det problem, så det kan mycket väl dröja. dessutom måste jag åka hem till stockholm i slutet av arbetsveckan, för på lördag har jag en fullspeckad dag inplanerad.




nu ska jag fortsätta nörda mig framför ANTM, haha. har ni någon favorit?

ska vi slå vad om det blir någon mat eller inte för min del?

Publicerad 2011-02-01 10:51:33 i Allmänt

vi handlade påvägen hem igår och ändå finns det ingen frukost. älskling lämnade pengar så jag kan gå iväg å handla lite frukost och till middagen. mat måste jag ju få i mig för ikväll bär det av till gymmet. nu när man åkt skidor tre dagar och sedan gårdagens promenix, måste det bli annan träning idag. promenaden var uppförsbacke hela vägen, bortsett från tillbaka vägen och att mamma fortsatta säga "gud va det känns i rumpan" -gjorde inte saken bättre, för det kände jag också. haha

det blir nog till å sätta på sig lite kläder och gå ner till affären. första gången jag gör det själv, men jag hittar nog. önska mig lycka till!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela