Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Nu är jag färdigpackad och lämnar landet lagom

Publicerad 2010-06-28 22:50:25 i Allmänt

Ska hoppa ner till sängs snart och tänkte skriva ett kort blogginlägg. vet inte hur det blir med internet där borta utom att Krille lär få någon slags utbrott om hon inte får kolla facebook, minst en gång om dagen (haha och jag tyckte jag var en facebooknörd). så det blir kanske något bloggande, men räkna inte med inlägg varje dag. tar inte med mig kamerasladden heller, så bilder laddas upp när jag kommer hem.

Åker klockan 6 imorgonbitti för att hämta upp Krille och sedan vara på Arlanda innan sju. Vårat plan lyfter 9, så vi kommer vara i Bulgaren strax efter lunch. Ta hand om er här hemma och gör inget jag inte skulle gjort!

Bye bye Sweden, Hello Bulgaria!!


Om mindre än 24 timmar sitter jag på flyget

Publicerad 2010-06-28 10:22:23 i Allmänt

på väg mot värmen! sol och bad i två veckor, med bästa Kristin

nu ska jag iväg med kanadensarna in till stan för lite shopping, yeeei! inte bra om jag shoppar mer, kommer bara vilja ta med mig mer packning. måste packa om ändå och ta bort en del eftersom jag är uppe i 17 kg.. shiiiit

kvällsinlägg innan sängen

Publicerad 2010-06-26 23:26:05 i Allmänt

Daniel höll mig vaken inatt, så jag är svintrött. dessutom tog all den illa energi jag hade kvar bort när vi vaxade bena mina. "så jävla bortkastat -du har ju inga hår på bena!!!", var i princip det enda min mamma sa. själva vaxningen gör ju inget, visst det känns men fy fan va ont det gör att köra finliret med pincett. eftersom jag inte är en gymnast fick mamma hjälpa mig med baksida lår och vader. shit jag grina som bara den. usch, det gjorde riktigt ont och hela kroppen krampade. överdrivet? haha, nejdå -ge mig en pincett jävel så ska jag fixa era ben. mycket enklare att göra på en själv!

men men, nu är bena snygga (bara svullnaden går bort, dessutom tror jag att jag är allergisk mot själva vaxet, har fått utslag... ) tills på tisdag! sol och bad, korta klänningar och dansa nätterna långa -nu är jag redo!!  manikyr och pedikyr fixas där. väskorna är också packade och rummet nystädat. alla lotions och cremer väger nästan 3 kilo så jag får iaf lite extra vikt på vagen hem. förhoppningsvis blir det en del shopping ju!!

God natt på er



den allra mesta packningen. har tom varit tvungen att ta bort lite

Midsommardagen

Publicerad 2010-06-26 15:56:10 i Allmänt

Hur var eran Midsommarafton? Min var helt okej, var ute på landet med familjen. God mat, dryck och kubbspel -riktig sommarkänsla. Men något som är så mycke bättre är att jag snart åker till Bulgarien. Jag har lovat Krille att inte tjata, men om 60 timmar och 10 minuter sitter jag och Krille på ett plan påväg bort till varma dagar, vita sandstränder och långa kvällar man dansar igenom. Just nu sitter jag och kompliterar ipodlistan. Ska förnya listorna och bort med all gammal musik.

Imorgon kommer jag också vara på Arlanda, men då ska vi möta upp dem jag bodde hos när jag var i Kanada för två sommrar sedan. Har inte träffat tre av dem sedan dess och längtar verkligen till att få krama om dem igen!



Sam och jag, sommaren 2008

Remember me

Publicerad 2010-06-24 22:26:28 i Allmänt

Fy fan rent ut sagt. Självklart sitter jag här framför datorn och gråter. Det finns inte ord som gör filmen rättvis. Denna film är ett måste! Var lite skeptisk, men filmen var över förväntan. Slog av mig från stolen och herre gud, vilken underbar film


Ett känsloladdat återseende

Publicerad 2010-06-24 14:56:41 i Allmänt

Nu är det jobbigaste över. Har skjutit upp det dag för dag de senaste veckorna, men var tvungen att få det avklarat. Hämta skolfotografiet på klassen på Studenten.


Det var först när jag gick av i Mariatorget och åkte upp för rulltrapporna som jag la märket till hur konstigt det var att åka hit igen. För nästan tre år sedan jag för första gången gick här. Ensam och förväntansfull. En aning solbränd också, efter de två veckorna i Kanada med familjen, vilket hade resulterat att jag skulle börja veckan efter alla andra. Sist jag gick där, var efter flaket då jag Caroline och hennes vän Vickan skulle ta tåget hem. Idag var det ingen från Situation STHLM som ropade ut erbjudandet om prenumeration, utan jag fortsätter och går som vanligt över till andra sidan gatan eftersom jag inte vill gå över Hornsgatan vid Hemköp ” Att gå under stegar ger otur” – och de håller på att göra om fasaden på byggnaden. Undermedvetet inbillar jag mig också att det faktiskt är närmast att gå på vänstra sidan. När jag har gått förbi Prisextra, upp för backen kollar jag av en vana bort mot Yasmines håll. Ingen glad och småstressad tjej, med inpirerande klädstil syntes till. Runt hörnet ser jag backen ner till skolan och jag får en stor klump i magen och automatiskt kollar jag ner mot bänkarna för att se om min treåiga crush sitter där nere, vilket han inte gör.


Jag stiger in i hissen. Som vanligt speglar jag mig och spegelbilden jag ser idag har fått solblekt hår, massa fräknar i ansiktet och en aning mörkare nyans i hyn. Men i blicken finns inte längre någon förväntan, stress eller trötthet. Det jag möter är en tom blick som står och granskar spegelbilden. De har bytt ut lamporna. Jag går av vid sjuan, men receptionen är stängd. Typiskt. Jag går vidare mot uppehållsrummet, men ingen personal syns till. På informations Tv:n spelas ett avsnitt av Cirkus, inget om att Erland Nordling är på läkarbesök eller att Menotrsmötet är inställt. Jag bestämmer mig för att gå upp till åttan för att se om någon är där. Jag går rakt fram till klassrummet där vi kämpade igenom Matte B. Jag har aldrig sett det klassrummet så välstädat. Sedan när jag vänder mig om brister det och jag kan inte hålla tillbaka tårarna. Orsaken till detta är att jag ser mitt skåp. Allt känns bara så fel. Vill öppna det igen och se bilderna på Danny, Ola och Måns - som klassen retade mig för. Jag vill att det ska vara en sådan där tidig tisdagmorgon då jag alltid var för tidig och eleverna inte hade kommit än. Jag vände mig mot hissarna i hopp om att Lovisa och Fanny skulle komma, men det var tyst. Inte ett ljud hördes, utan mina egna andetag. Jag gick ner till sjuan igen och träffade på den snälla vaktmästaren, ni vet han med vitt hår? Han hjälpte mig komma in i lärarrummet och jag fick fotografiet. Det var i princip bara vår klass som hämtat bilder. Några av förra klassen. Alltid lika duktiga SM3A.


När jag åkte ner till fyran igen, försökte jag föreställa mig att det var som att gå från skolan en vanlig dag. Men hela gården var öde. Det var ingen som satt vid bänkarna eller trappan för att njuta av en cigg efter lärarnas tjat om sista inlämningarna. När jag gick upp för backen, vänder jag mig om av en gammal vana för att se vilka det är som går bakom, men jag är ensam. Fortsätter upp i alldeles för hög fart så när jag kommit upp saktar jag ner, precis som vi alltid gör. Tar några andetag och vänder mig om en sista gång för att se ner mot platsen jag spenderat mesta delen av de tre senaste åren. Det var tre riktigt fina år. Jag har lärt känna massor av underbara människor, omringats av vänner dagar ut och dagar in, kämpat för betyg och framförallt har jag lärt känna mig själv. När jag gick mot t-banan igen, var jag mer lycklig än ledsen. Det finns inget ont att se tillbaka på, inget jag ångrar –visst jag kanske borde ha lagt in en stöt på den, den eller den personen. Men känslan av lättnad spreds i min kropp och jag kollade en sista gång bort mot Yasmines lägenhet för att säga hej då. Hej då till det gamla och se fram mot nya äventyr.


Jag granskar det svartvita fotografiet av klassen. Vi var riktigt fina den dagen. Den glädjen som syns i våra ansikten, får en att minnas tillbaka till den 10/6- 2010. Dagen då Riddarfjärdens Gymnasiums stolthet tog studenten -SM3A..


goood morgon, Sverige!

Publicerad 2010-06-23 10:42:34 i Allmänt

Vaknade upp för en timme sedan och ska precis ut i solen. det är en fin dag ute och ska passa på att sola lite innan jag ska in till stan och möta upp Krille för att växla pengar till Bulgarien. ikväll kommer min lilla docka hem (aka. lillebror), så jag kommer äntligen kunna börja packa! sedan har jag inte kramat honom på 5 dagar... så nu ska han få en baaaamsekram

tills vidare får ni lyssna på denna härliga låt som jag hittade på Kenzas blogg, enjoy!

ett skratt förlänger livet

Publicerad 2010-06-22 21:18:46 i Allmänt



Angelica Blick är en av de bloggar jag läser, hon har sjukt snygg klädstil och ett öga för detaljer! Kollade in där tidigare idag och såg denna video, ganska rolig faktiskt. Men men, nu ska jg iväg och träna så hejsvejs på er!

Vän = person som man tycker om och har gemenskap med

Publicerad 2010-06-22 18:10:51 i Allmänt

står det när man kollar http://lexin.nada.kth.se/sve-sve.html. en definition som jag inte tycker är tillräcklig. en vän för mig är också någon man kan prata om allt med, delar skratt och tårar med, någon man inte är rädd för att visa känslor inför. någon som inte tröttnar på allt mitt killprat och försöker hjälpa mig. utveklas till det bättre och ger en andra perspektiv. någon som alltid ställer upp vara sig det gäller läxor eller krissituationer. en vän är en person som får mig att skratta hur ledsen jag än är inombords och alltid är där för en. en vän ska man vara rädd om, "Nya vänner är som nya skor, man går bäst med de gamla". Nu menar jag inte att jag inte gillar att träffa nya människor, jag älskar att upptäcka nya kulturer, lära känna nytt folk och allt som det innebär. Men det krävs tålamod och intresse för att lära känna någon mer än bara till det yttre. För att verkligen kunna förstå sig på någon och komma överrens månste man gått igenom saker som kanske inte alltid har varit latjolajban, man måste våga ta en diskution och ta sig igenom det.

jag var så rädd att jag förlorat några av mina två närmaste vänner. men så ringde en av dem idag och jag blev så glad. de hade inte glömt bort mig. hon gjorde precis min dag, resten av veckan. något jag kommer leva på fram tills jag lämnar detta land. mina 388 vänner på facebook ger mig ingen större glädje för att de blir fler och fler, det som gör mig lycklilg är att hon togs sig tid att ringa för att önska mig en trevlig resa och se hur mitt lov varit hittills. vänner tar sig tid för varandra.

jag kanske inte är rik, har min drömman eller det perfekta utseendet. men jag har dessa fantastiska människorna i mitt liv och det är allt jag behöver.






blir lite stolt när jag faktiskt bloggar -hör och häpna EN gång om dagen

Publicerad 2010-06-21 21:59:48 i Allmänt

hahaha, min humor alltså.. sitter och kollar igenom bloggarna, ingen som uppdaterat ngt tyyyyyp. så jag tänker berätta vad jag gjort idag iaf. gick upp vid halv tio och drog iväg runt 11 med mor min för att shoppa lite. hon skulle på undersökning och jag behöver underkläder (eller ja behövde). så jag sprang runt i Liljeholmens nya köpcentrum och letade lite nytt till resväskan -eftersom jag börjat packa. bara en f'''''''''* vecka kvar, ska bli så otroligt skönt att komma iväg. det blir första resan på egen hand om vi räknar bort språkresorna (Holland och Spanien) och när jag var i Kanada för två år sedan. då kände jag iaf någon som var med i sällskapet och det var vuxna med.. denna gång är det Krille och jag som åker på äventyr

efter en snabblunch på Subway (älskar människan som startade den firman) åkte vi till KK, kungens kurva för er som inte riktigt bor i mina trakter hehe. medan mamma var på jula promenerade jag bort till H&M. i provrummet ringer mamma och man hör på rösten hur orolig hon var. och nu till själva storyn elelr det som hade hänt. när mamma åkt till City Gross kör 5-6 polisbilar in på parkeringen och 4 av dem var skåpbilar. några andra polisbilar kör till parkeringarna runt om och en kvinlig polis springer in i skogen bakom affären där jag är.
tydligen har en man rånat (pistolhotat innan han fick väskorna) Loomis, ni vet värdetransport.... när han skulle åka iväg hade en man som suttit i sin bil och sett allt kört rakt på honom för att stoppa honom. tyvärr sprang rånaren där ifrån innan polisen hunnit dit, men han hade tydligen tappat sin mobil så de hade skickat efter polis med hund. allt det där fick jag reda på när jag väl var inne på Lindex där mamma var, bland rean haha.. förstod inget när jag gick över parkeringen. mamma hade ju bara frågat var jag var och om jag var oskadd och att det var någon polis utanför. tror ni jag fick en chock när jag går där och alla skåpbilar är utspridda, flera poliser står och förhör ett vittne och andra har anisktsuttryck som de lätt skulle vinna med i älskling-älskling.

kom i alla fall hem med 9 par nya trosor (överlycklig, eftersom de är så sjukt snygga och 4 av dem från rean). iof betalade mamma 5 av dem, hehe... läste ut projekt nummer 3 igår kväll, som förväntat och har börjat förbereda mig inför resan. har vikt allt och sorterat kläderna i högar efter bla. strand, one-pice-plagg, för-kalla-kvällar/kyliga dagar (like that would happen), underkläder och nu från pappa kom högen, kväll och toppar med i samlingen. hygienartiklar och böcker har jag redan lagt i en påse. gjorde även en lathund för valutaomvandlingen då de har valutan levas. 1 levas är ungefär 5 kronor, vilket jag tycker är ganska skönt -5ans gångertabell är ju enkel.

nu måste jag käka. vet att man egentligen inte ska käka efter 7 men nu är det så att mina matvanor ändras rejält under sommaren. tyvärr...

 

Sommarfeeling på hög nivå

Publicerad 2010-06-20 21:20:29 i Allmänt

Hela helgen har jag varit ute, idag gick jag ut och började sola vid halv 11. Låg och lyssnade igenom spellistan som spelades sönder förra sommaren. Har så mycket musik som jag inte lyssnar på. Det är alltid samma lista som spelas om och om igen. Jag ryser bara av tanken, hur mycket jag njuter av att bara få sola på stutsmattan i timmar. Läsa en bra bok, somna och sedan vakna upp och blivit bränd. Utomlands eller i Sverige, det spelar ingen roll för det är så mina dagar ser ut till större del. Och det går inte att undvika en glasspaus -piggelin är oemotståndligt gott så här under de heta sommardagarna.

Påbörjade projekt nummer tre i måndags. Ska slå förra årets rekord på 7 böcker och satsar på 9 i år. Under sommaren, när jag inte umgås med människor är jag världens boknörd. Jag drömmer mig bort i romanerna, skrattar, gråter och blir helt isolerad. För någon vecka sedan köpte jag 8 nya böcker (hade några på lager sedan tidigare), för att vara på den säkra sidan -att jag har något att läsa sommaren ut och speciellt i Bulgarien. Nu börjar jag få mindre panik och tror inte böckerna räcker till, men jag klara nog mig i tre veckor till. Får gå till biblioteket elelr köpa nya helt enkelt.

Nu sitter jag på rummet och ska läsa de sista kapitelna i "Den man älskar" - en riktig underbar bok. Börjar tröttna på dessa böcker med samma story, men vet ungefär vad som kommer hända, men denna bok är riktig härlig. Huvudpersonen är 30+ och livet hon har är mycket jag själv drömt om. Det skulle kunna bli en sådan där typisk film som jag älskar. Hon tro sig ha allt och pendlar mellan det förflutna som kommit ikapp och ett liv i framgång och lyx med en man som älskar henne och ett ex som plötsligtdyker upp efter ett oavslutat kapitel.


jag borde verkligen lägga av

Publicerad 2010-06-17 23:32:03 i Allmänt

... kollar vissa bloggar flera ggr om dagen. jag är inte ens intresserade av deras liv (lite roligt att kolla för att få  skvaller och så) men vad hjälper det mig att följa deras bloggar. åhh... hatar att jag fick dator in till rummet. här får ni en att göra lista som jag ska fixa under morgondagen, det är fedag och vad har jag egentligen gjort denna vecka? suck

sätte in pengar på banken
fixa nytt konto
växla pengar
sola (om det är fint väder -eftersom jag bara solade 2 timmar idag)
få rummet städat och...

kolla film? hehe

för en vecka sedan

Publicerad 2010-06-17 18:11:04 i Allmänt

var min kropp fylld av adrenalin, har precis kommit ur duschen efter flaket. jag visar stolt upp mina betyg och stipendiumet och hälsar nya gäster välkomna. det tar aldrig slut. kvällen fortsätter och tiden rusar förbi.

idag var det precis en vecka sedan jag tog studenten och jag har inte lagt upp några bilder så här bombaderas ni nu med dem .. <3































okej, så många blev det kanske inte...

TGIF

Publicerad 2010-06-16 17:59:47 i Allmänt

kommer ihåg engelskalektionen då jag första gången förde TGIF. det var vår älskade engelskalärare Barbro som skulle önska oss en trevlig helg. ikväll är det onsdag och jag ska till tgif på Stureplan med ett gäng för att ha avslutningsmiddag eller vad man kan kalla det. Nusse åker nämligen bort till Eritrea under sommaren.
det ska bli jättetrevligt och jag ser fram emot kvällen. vi har pratat länge om att dra dit och käka, så nu blir det äntligen av!!

ska fortsätta göra mig i ordning, inte fräsch överhuvudtaget efter sju timmar i solen. titta vad jag hittade i arkivet, där är hon ju!! -ettan gymnasiet :)

ett sådant där inlägg som skrivs bara för att ha något att göra och jag måste skriva av mig.

Publicerad 2010-06-15 18:35:18 i Allmänt

jag kunde knappt vända mig om i sängen imorse. ville inte gå upp för den delen heller. dels pga av träningsärken (har aldrig kört så hårt på gymmet -tack älskade vän för att du pushade mig) och för det andra -börjar jag inse att livet har ändrats den senaste veckan om inte månaden tom.

vad hände med att aldrig bryta kontakten? när vi nu träffas är det som vi precis träffats. vi umgås sällan och jag är rädd att det blir som jag tidigare trodde. för att inte tala om att jag inte längre går i skolan. jag borde vara överlycklig eftersom jag har "sommarlov". men vädret suger, *** är på jobbet och vi träffas inte längre, jag arbetar inte för tillfället (utom extra jobb hit och dit), jag har börjat på min andra bok för sommaren och jag lär mig bulgariska! jag är en sådan person som måste vara aktiv, om jag inte gör saker blir jag deppig och seg.

jag har redan städat rummet, rensat ut det gamla och organiserat med papper. stipendiumet ligger på skrivbordet och jag borde vara glad. jag är stolt, men jag har ingen att dela det med. min vardag över huvudtaget. jag vill bara sitta på arlanda. trött som fan och vänta på att stiga på planet. jag vet att det kommer bli en underbar resa. minnen för livet. försöker att inte ha några förväntningar men jag längtar. idag är det två veckor kvar och vid den här tiden ligger jag nog på stranden -eller sängen pga trötthet. men jag är iaf borta från det här landet lagom. I NEED SOME ACTION, om jag så ska behöva vänta i två veckor till. bara det kommer, helst snart. förhoppningsvis imorgon, snälla?

ikväll blir det mer träning. lite ångest över att jag inte slutar äta skitgrejer när jag kommit igång med träningen igen. pepp, pepp måste sluta. nedanför ser ni resultatet av gårdagens arbete, numera bakrundsbild på min gamla fina dator också, haha

bara för att

Publicerad 2010-06-14 15:39:39 i Allmänt

har den här texten (lite redigerad bara), utskriven och inramad hemma.. jag skulle aldrig kräva att ngn uppfyllde meningarna nedantill. det är en drömmänniska, men han kan finnas och jag kommer aldrig ge upp hoppet. om du läser den här texten, *** så förstår du att we were ment to be together.


När hon går ifrån dig och är arg .... Gå efter henne!
När hon stirrar på dina läppar .... Kyss henne!
När hon puttar dig eller slår dig .... Ta tag i henne och släpp henne inte!
När hon börjar svära åt dig .... Kyss henne och säg att du älskar henne!
När hon är tyst .... Fråga vad som står på!
När hon ignorerar dig .... Ge henne din uppmärksamhet!
När hon drar sig ifrån dig .... Dra henne tillbaka!
När hon ser ut som värst .... Säg att hon är vacker!
När du ser att hon börjar gråta .... Håll om henne och säg ingenting!
När du ser henne gå .... Smyg upp bakifrån och krama om henne!
När hon är rädd .... Skydda henne!
När hon lutar sitt huvud mot din axel .... Lyft upp hennes huvud och kyss henne!
När hon tar ditt favoritplagg .... Låt henne ha kvar det och sova med det en natt!
När hon retar dig .... Reta henne tillbaka och få henne att skratta!
När hon inte hör av sig på ett tag .... Försäkra dig om att allt är okej!
När hon tvivlar på dig .... Försvara dig med sanningen!
När hon säger att hon tycker om dig .... Så gör hon det mer än vad du skulle kunna förstå!
När hon tar tag i din hand .... Ta tag i hennes och lek med hennes fingrar!
När hon berättar en hemlighet .... Håll den hemlig!
När hon tittar dig i ögonen .... Titta tillbaka och vänd inte bort blicken förrän hon gör det!
När hon saknar dig .... Är hon sårad på insidan!
När du krossar hennes hjärta .... Försvinner aldrig smärtan
När hon säger att det är över .... Vill hon fortfarande att du ska vara hennes!
När hon laddar upp den här texten .... Vill hon att du ska läsa den


graduating time -STUDENTEN imorron då!

Publicerad 2010-06-09 19:07:58 i Allmänt

imorgon är dagen vi väntat på. tre år har gått och nu är det mindre än ett dygn kvar.

igår var vi på elins utspring. åh, jag var så glad för hennes skull. kommer antagligen gråta av all glädje imorgon, även om vädret kommer vara kasst! inget kommer kunna förstöra min dag -det ska jag se till. längtar så sjukt mycket. imorgon är vår belöning för alla dessa års hårt arbetande. jag är inte ett dugg orolig över vad som kommer här näst. jag kommer klara det, det vet jag. om det så tar en månad, ett halvår eller flera år så kommer det lösa sig till slut.

efter klockan tre imorgon, när SM3A står på flaket och alla sprutar öl på mig (varför? -det tar vi en annan gång), kommer Riddarfjärdens Gymnasium inte längre ha någon stolthet kvar (även det ett internskämt), eftersom stoltheten är de elever som precis gått ut.


SM3A

gör sig redo för vuxenlivet

Publicerad 2010-06-06 23:26:12 i Allmänt

kollar just nu bostäder i karlstad, genom STUB eftersom jag vill plugga där till hösten. nu kan jag däremot inte ändra min anmälan på studera, så jag kanske inte kommer in. HOPPAS HOPPAS HOPPAS, för jag vill verkligen dit. pröva på att bo själv och komma bort från storstadslivet. jag tror jag klarar det och det skulle bli ett jäkla äventyr! dessutom "skiner solen alltid i Karlstad" och det gillar vi! hihi

det är bara fyra dagar kvar till studenten och allt är fixat. öl, klänning, hatt, skor, gästlista, inköpslista och kameran är nu klar för att ta 660 bilder (orkade inte radera resterande 330 bilder). tre år har gått och nu vill jag se mina betyg och vad jag går ut med för slutsiffra! eller vad det nu kallas...

Huvudentre
planlösning på universitetet

Bytt tema

Publicerad 2010-06-04 19:27:46 i Allmänt

som ni ser har jag bytt tema, vad tycker ni? känns som jag vill börja om på nytt nu när skolan är slut. visst vi går fortfarande fram tills på torsdag... (VILL TA STUDENTEN NUUUU, haha)

speak out loud people!

"Jag är fruktansvärt ledsen. Men det är väl så livet är. Det är väl så det är att komma över sin första kärlek. Den kärleken man väntade sig skulle bli den enda."

Publicerad 2010-06-04 19:25:05 i Allmänt

det här är direkt taget ur en av mina favorit bloggar, en tjej i klassen vid namn Mira. hon borde helt och hållet fått "klassens skribent". hon skriver så sjukt underbara texter. har föjlt den i tre år nu och ni borde verkligen kolla in den!

snart blir det av till Fanny, klassfest tills på söndag med lite annat folk. efter det är det bara 4 dagar kvar till studenten, SHIIIIT!

slängde ihop ett vykort efter fotograferingen förra helgen. haha sämsta.
 men nu fan är det sommar people!

"Jag tror att vi skulle kunna ha en framtid tillsammans men inte nu"

Publicerad 2010-06-01 23:19:42 i Allmänt

helt slut, både i kroppen och mentalt. med tanke på min fot borde jag kanske inte tränat. men envis som jag är drog jag mig bort till hallen ändå. nu skrev jag något som gör mig förtvivlad eller klyven, vad du nu vill kalla det.

om jag vore så envis, skulle jag kämpa. för kärleken, det jag alltid trott på. det är en lättnad att ha killen som förstörde min vardag ute ur mitt liv. men mannen jag träffat ett par gånger men inte riktigt nämt i bloggen och jag har haft ett allvarligt samtal. okej, nu kanske jag beskrev det fel -men ni vet hur dålig jag är på att formuler mig.

rubriken är citerat från honom, ut vår konversation vi hade ikväll. anledningen till allt är min ålder. och det här skriver jag inte för att hänga ut personen. gillar honom för mycket för att kunna göra det, men jag måste få skriva. det är mitt sätt att hantera känslor, i alla fall ett hjälpmedel. inte för att saken blir mycket klarare.

"tycker för bra om dig för att det ska vara ett hej då,

du är grym men tidpunkten är fel"

vet inte vad jag ska tycka, känna eller säga. varför låter jag en sådan sak som ålder förstöra? känsolrna svalnar, i alla fall under dessa omständigheter. han kommer ju knappast finnas där om något år. jag är för första gången på länge helt tom. jag letar efter ord för att kunna förklara, ju mer jag letar desto mervilse blir jag. det är mörkt och jag vill se ljuset som borde vara långt där borta. men jag ser det inte. allt är borta. precis som den killen som faktiskt gillat mig,
trots den jag är.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela