Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

VARNING!! Deppinlägg

Publicerad 2011-12-21 00:41:46 i Allmänt

Jag dampar sönder. Blir så sur på mig själv!!! Jag kunde gått å lagt mig strax innan 23 med älskling, men nej. Jag skulle kolla på det sista 2 & ½. Och självklart hamnar jag sedan framför datajäveln. När det inte hänt ngt på fejjan kollar jag bloggar. Hittade en ny och gick igenom 11 sidor på den.

Varför jag är arg på mig själv:

1. Jag har världens finaste pojkvän som jag kunde ha legat brevid och sovit med. Men nej jag ska envisas med att titta på tv(!!)

2. Kollar bloggar, som jag lovat mig själv att inte göra för jag får så dåligt självförtroende.

3. Självförtroendet har sjunkit till -50 typ. Efter bloggarna har jag intalat mig att jag måste minst gå ner 10 kilo för att jag ska bli nöjd, måste skaffa extensions så jag får långt fint hår. Måste handla fina kläder så att jag blir fin.

4. Va fan blir jag sur på mig själv för ngt så ytligt!!! Det gör mig mest arg. Att jag intalar mig själv att så ytliga saker kan göra mig lycklig. Jag sa senast för typ 3-4 timmar sedan att jag är så otroligt kär i min pojkvän. I de ögonblicken känner jag mig inte ful eller ngt. För jag vet att han älskar mig för den jag är. Han struntar totalt i vad jag har för längd eller färg på mitt hår. Han har inte "märkt" att jag gått upp 8 kilo sedan vi träffats. (Något han inte påpekat iaf, han vågar väl inte... hehe). Han pussar lika mkt på mig om jag går runt i mjukisbyxor och osminkad som om jag skulle vara jättefixad. Han gillar min mat och säger att den är god även om jag inte tycker det.

5. Jag åker imorgon kväll och vill egentligen inte. Det enda jag vill är att vara med min kille. Om jag inte skulle jobbat vid jul skulle jag lätt stannat här uppe. Även om Erik jobbar julafton. Julen handlar om familj, nära och kära. Min käraste är ju inte med mig, för att fira jul. Hur ska jag då kunna njuta av denna högtid? Allt jag vill är att få ett jobb här så vi kan bli sambos på riktigt. Göra alla tråkiga saker tillsammans med honom. Somna och vakna brevid honom. Laga hans matlådor och tvätta hans kläder. Han får gärna hjälpa till, såklart...

6. Jag är så kär att jag inte riktigt vet hur jag ska formulera mig.

God natt.

Diskar lite till

Publicerad 2011-12-20 12:55:40 i Allmänt

Det första jag gjorde igår var att diska, blir väl samma idag. Blev så sent igår (strax innan 22, hehe) så jag lovade att fixa det idag. Vi far iväg en sväng till Borlänge för att fixa mina sista julklappar. Fick tom Erik att köpa en flanellskjorta till sjig själv(!!!!). Väldigt fin var den. Solen skiner ute idag, så jag vill verkligen försöka komma ut en sväng. Även fast jag inte fick tillbaka min jacka igår. Ångest. Jag frös med en CG-jacka innan snön ens hade kommit och nu har jag blivit av med den.

Smått panik

Publicerad 2011-12-19 11:17:53 i Allmänt

Känner ingen julstämning...! Julen närmar sig med stormsteg och jag har inte alla mina paket. Dessutom kommer jag inte hinna handla eftersom jag jobbar dagarna innan jul, när jag kommer ner till sthlm. Och här uppe kan jag ju inte röra mig ngt. Erik jobbar och jag har inget körkort. Lyckad planering. Ska nog ta å gå ut i snön, rensa tankarna. Min jacka blev snodd när vi var ute i lördags, så vet inte om jag klarar mig så bra med jackan jag har nu. Vi får se...

The eye sees a thing more clearly in dreams than the imagination awake

Publicerad 2011-12-15 12:51:00 i AllmäntNu kommer jag självklart inte ihåg drömmen, även fast jag vaknade för 30 minuter sedan.. Men när jag vaknade kände jag att jag drömt klart. Drömmen hade fått ett avslut och det tror jag inte jag varit med om förr. Häftig känsla, var det iaf. Bilden satt jag och pillade med igår. Inte särkilt nöjd, men roligt var det!

World's Most Beautiful Marriage Proposal?

Publicerad 2011-12-08 10:53:13 i AllmäntKillen hade tänkt på allt. Föräldrarna, bästa vännerna dansen. Det enda jag skulle bli skitsur över (haha, antagligen inte, men det är lätt att säga nu) är att inte få valt ut en egen klänning. Sedan vill man ju ändå vara fin i håret också, men det har jag inget krav på.. Vad tycker ni?

Sjukling

Publicerad 2011-12-07 09:48:58 i Allmänt

Blev inget gymmande igår. Först och främst för att det var så många på gymmet. Klarar inte av att träna här uppe när det är andra där. Gymmet är så litet och jag känner ogehag. Löjligt visst. För det andra så höll jag på att bli sjuk. Efter sista blogg inlägget blev allt värre. Så nu vaknar jag upp med en härlig förkylning.... Kul eftersom jag börjar jopbba på fredag.

Ska kurera mig framför bachelorette och mumsa i mig frulle


Drar iväg...

Publicerad 2011-12-06 17:28:09 i Allmänt

och gymmar lite då. Trots att jag är helt övertygad om att jag håller på att bli förkyld.. Smart tjej

Världens finaste pappa

Publicerad 2011-12-05 13:37:00 i Allmänt

Grattis på födelsedagen! Vi firade honom i lördags, så jag skulle kunna åka med Erik hem. Lite jobbigt, eftersom jag är "pappas lilla flicka". Han ringde och väckte mig imorse, mer av misstag och jag fick lite dåligt samvete. Ska nog ringa tillbaka om ett tag och gratta ordentligt.Mina syskon på pappas sida, när vi firade detta datum för två år sedan

12.34

Publicerad 2011-12-05 12:34:00 i Allmänt

Vaknade jag. Kanske bara jag som tycker det är lite häftigt. Vilka drömmar jag haft alltså. Har vaknat om till och från hela morgonen. Eftersom jag känner mig lite krasslig så har jag försökt sova så länge som möjligt. Men nu var det dags att gå upp. Senaste drömmen handlade om All Star avsnitten med top model. Vet inte om jag var en modell eller castmedlem. Men oj så glad jag blev när jag träffade Nigel! Fina sets och häftiga fotograferingar.

Vet inte om jag ska baka pepparkakor nu eller vänta tills erik kommer hem. Min beslutsångest alltså... 

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela