Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

100 minuters träning

Publicerad 2011-04-30 15:03:30 i Allmänt

Åh så skönt! Blev allt möjligt idag. Cykel, cross, rygg, armar, mage och så stretch som avslut. Känner att bena är lite ömma. Men det är härligt!

Ska hoppa in i duschen och göra mig iordning för att åka till Rålis en snabbis och umgås med några vänner. Sedan blir det middag hemma hos systrarna. Lite halvt spontant -men sånt älskar jag! Så komiskt att när jag inte har mobilen så hör folk alltid av sig. Kul att ha 4 missaqde samtal och ett par sms -varför inte annars liksom?

Nu fick jag helt plötsligt brottom också... hejs!

Så komiskt

Publicerad 2011-04-30 11:19:00 i Allmänt

Så fort jag skriver ngt i sstilen med "Åh vad roligt att det är fler läsare", blablabla... you know. Då sjunker antalet alltid med minst 10. Ska nog inte påpeka detta ngn fler gång. Iof, skit i antalet -kul att ni hittade hit överhuvudtaget! :)

Vilken start på helgen!

Publicerad 2011-04-30 10:38:43 i Allmänt

Igår var det mösspåtagning för 92:orna. Kan inte förstå att det var ett år sedan jag gick runt med snyggingen i klassen och några andra, satte oss på en uteservering och hade sjukt mysigt. Med våra mössor.


Gårdagen på Grönan var inte en 10:poängare men helt klart rolig. Vi åkte tre saker och spelade resten av tiden. Hittade några arbetskamrater och lärde känna någon ny. Även om jag inte jobbade och gick i mina egna kläder. Efter grönan åkte vi till café 60 och mör. Käkade lite och åkte sedan hem. Innan jag kom i säng och somnade var klockan 01.20. Snacka om att jag var trött när jag vaknade vid åtta sedan!

MEN, jag har vaknat på bra humör, ska snart iväg och träna och sedan ska jag möta upp några kompisar! Visst var det idag man har på sig mössan? Även dem som inte tar studenten i år?


Förra årets mösspåtagning. Solklart den bästa!








Jag har/ska

Publicerad 2011-04-29 10:06:37 i Allmänt

Under morgonens timmar har jag packat upp och ned på kläder, möbler och flyttat upp saker till mitt nya (egentligen gammla) rum. Kommer inte hinna blogga ngt, möjligtvis hemma hos K. Ska dit efter jag hjälpt mamma att städa. Hon ska fixa naglarna och sedan ska jag och K till SKHLM. Möter upp tjejerna ikväll och drar på Grönan. En ganska fullspäckad dag så jag måste kila! HEJS!!

Facebookstatus (för lat för att skriva ett nytt inlägg om samma sak...)

Publicerad 2011-04-28 23:40:29 i Allmänt

Det märks att min mamma vill ha ut mig härifrån! Kom hem till ett rum utan säng och möblerna blir bara färre och färre. Däremot tror jag på en god nattsömn iaf, ni ska se min madrass jag byggt av solstolsmadrasser, handdukar, överkast och täcke. Kommer sova som en prinsessa!! (Lär ju vakna på golvet . . . ) Skulle vara så typiskt mig. Ni får veta imorgon hur natten gick ;)

Kan ju inget annat än att längta tills jag blir sambo med min kära pojk. Få sova i sin säng och jämte personen man älskar. Då kommer jag pussa på honom extra mycket på morgonkvisten. Sådär tidigt och innan tandborsten hamnat i käften på han (internt). Precis som han vill!

 

 

Hej då Garpenberg

Publicerad 2011-04-28 15:48:31 i Allmänt

Har precis packat ihop mina saker. Känns hemskat, som om jag och Erik gjort slut. Att jag aldrig mer kommer komma tillbaka hit, nu när jag äntligen lärt mig klara av dagarna ensam. Mitt ansikte är helt svullet av allt gråtandes. Hinner inte skriva så mycket mer, eftersom jag åker om ett tag och inte kommer hem för ens ikväll. Vill passa på att umgås med min fina pojke innan jag åker. USCH, nu kommer tårarna igen. Det är helt och hållet hormonernas fel. Men men. Vi ses ju snart igen. Tycker det va jobbigt att packa alla mina kläder och andra saker jag har haft här uppe. Nästa gång jag är här, kommer jag förmodligen att bo här permanent.

Det var en utav nyheterna. Jag kom inte in på skolan som jag sökt -så jag och Erik har pratat om att flytta ihop till hösten.

Hör snart igen!

God morgon världen!

Publicerad 2011-04-28 08:58:15 i Allmänt

Ytterligare en sådan där dag då jag vaknar med toppenhumör. Måste vara solen. Är nästan helt övertygad om det. Uppe lite tidigare idag än jag varit de senaste dagarna, ska kolla på en del klipp och sedan gå ner till C för att titta på film. Igårkväll var jag och Erik ute och gick i skogen. Drog sedan ner till G och C för att kolla film, men våra förslag blev nedröstade. Så idag blir det tjejfilm. Eller ja vi får iaf bestämma. hehe

Ikväll åker jag hem till STHLM. Kommer inte komma upp hit för ens i september, så det känns ju lite surt. Erik som ville visa mig en del saker här uppe under sommarhalvåret. Har ju bara spenderat del av hösten och större delen av vintern här...





Så här glad känner jag mig just nu !

...

Publicerad 2011-04-27 22:14:40 i Allmänt

När två av ens närmaste vänner, konstant har med sig mobilerna och sedan inte svarar efter 6 timmar på ett sms -blir jag.... varken ledsen eller besviken. Känner mig mer tom. Kan inte riktigt förklara. Nu ska jag gå och sova med min framtida sambo. Berättar mer imorgon. Både dåliga och bra nyheter! :)

Ny spellista till sommaren!

Publicerad 2011-04-27 14:39:11 i Allmänt



Heta sommardagar och nätter, inge mesig lugn musik nu. Sitter och hoppar i stolen, längtar tills man kan ligga ute i flera timmar dagarna ut och lyssna på denna musik! (Fan trodde man skulle se låtarna, men men...)

Borde kanske käka något?

Publicerad 2011-04-27 12:29:00 i Allmänt

Trodde inte jag skulle komma upp ur sängen, men det gjorde jag ju hyfsat tidigt. Saken är att jag börjar känna mig yr. Eller snarare har gjort den senaste timmen. Tror detta är rekord på att inte ha ätit frukost -över tre timmar sedan jag vaknade. (Mår alltid dåligt inom en halvtimme annars). Måste ha varit måltidsersättningen igårkväll.

Ska fixa ihop ngt att käka och kolla BB. Sedan ut i solen och fortsätta med hemsidan. Men först. Få ut den GIGANTISKA humlan som precis kom in. Den är minst lika stor som en 5-krona! Den flög ut av sig själv nu.. Phu.

Att hitta kläder för män

Publicerad 2011-04-27 12:00:10 i Shopping

Är riktigt svårt. Har suttit sedan jag vaknade (9.20) tills nu och försökt hitta snygga kläder på nätet. Kläderna nedan kommer från stayhard (kommer inte ihåg märket), hm, fred perry och nelly, bland annat. Kommer lägga upp kläder för killar lite senare från en och samma sida. Hittade den nu i slutet av mitt sökande och blev kär i killarna. Jag menar kläderna som killarna bar, såklart!

 

Träning

Publicerad 2011-04-26 20:27:12 i Allmänt

ÅHHH, så skönt. Sist var nästan tre veckor sedan. nu är jag fortfarande helt uppe i varv. Det borde jag inte vara efter 30 minuter löp och inget mesigt denna gång. Efter det blev det några minuters box också. Gissa om någon kommer sova gott inatt igen?! (Natten till idag sov jag 12-13 timmar)

Nu ska vi mysa ner oss i soffan och kolla på film. Hoppas ni haft en bra dag! Själv är jag fortfarande på strålande humör! :)

Har fått en del gjort

Publicerad 2011-04-26 14:36:57 i Allmänt

sedan sist jag bloggade. Gick inte ut och solade, utan har stannat inne och pluggat. Nu är jag klar med bilderna till hemsidan och har slutfört alla kurser inför jobbet och mailat dem.

Ska hoppa in i dushen och sedan gå ner till C för att slinga hennes hår. Aldrig gjort det, så lär ju berätta hur det går! haha

Bara 15 grader i skuggan

Publicerad 2011-04-26 13:10:00 i Allmänt

Vet inte om jag ska ut och sola lite. Borde plugga. NU har min lätt brända hud lagt sig, så det blir nog ut och sola lite. Får ta med mig plugget ut idag igen. 90 minuter blev det igår och det är iaf bättre än inget. Svårt att göra en spa-hemsida när jag inte kan något om ämnet och inte har tillgång till dator när jag är ute. Ska kolla upp behandlingar nu, så jag har ngt att skriva om och bilderna jag måste använda och redigera.

Det blir nog en bra dag! Klockan 16 kommer min pojke hem också :D

Vill inte ha en massa skit att tänka på

Publicerad 2011-04-25 12:24:05 i Allmänt

Vaknade upp och var på bra humör. Nu sitter jag och är sur på mig själv. Är orolig. Har inte fått ngt gjort, inget pluggande eller solande. Tänker på att jag snart börjar jobba. Måste flytta och skolorna har inte hört av sig angående hösten. Jag vill träna och gå ner minst 10 kg som Rodney lyckades göra på 4 dagar.

Vad gör man här uppe? Vännerna är inte i samma stad. (Nu har jag ju vissa vänner här uppe också, men alla är äldre och har jobb, partners och är upptagna helt enkelt). Borde plugga, hade lovat mig själv och familjen att få denna slutliga uppgift gjord, så jag kan lägga kursen bakom mig. Blir till att gå ut i solen och rensa tankarna och skissa upp den nya hemsidan.

Fyra nyanser

Publicerad 2011-04-25 09:43:00 i Allmänt

Jag har två smala sträck på axlarna, även två breda. Ljusare på magen och allra ljusast är jag på bikinisträcken från förra sommaren. Härligt att det börjar bli sommar. NU ska vi inte ta i, men jag känner att det inte alls är för tidigt för att säga att sommaren är påväg!

Ska käka lite frukost och sedan kolla igenom plugget som skall göras denna vecka. Sedan vill jag ut i solen och sola!

Efter en lång dag

Publicerad 2011-04-24 22:52:06 i Allmänt

Och en riktigt lång bilfärd, känns det som (kanske för att jag mådde illa sista 45 minuterna) är vi hemma! Packar upp imorgon för nu ska vi hoppa i säng, båda är jättetrötta!

Sov så gott :)

Sitter och bättrar på "brännan"

Publicerad 2011-04-24 11:42:01 i Allmänt

K's balkong. De andra är på bilmässan i Elmia och jag passade på att besöka min vän. Har fått rejält med färg, men det lär lägga sig så fort jag tar en paus från solen. Ska gå om 20 minuter igen, det blev en kortis här. Sedan ska vi åka.

Stället vi bodde på inatt var svårt att hitta men riktigt mysigt! Skulle lätt kunna tänka mig bo där en vecka över sommaren. Gård med djur, olika stugor och en pool. Frukostbuffén som ingick var riktigt god! Verkligen värt att ta sig dit.

Är på toppen humör och hoppas det håller i sig! :)

Gårdagen med svär-

Publicerad 2011-04-23 09:38:00 i Allmänt

Familjen. Riktigt härlig. Mat, dryck och luftgevägstävling. Utan att någon riktigt förklarat hur man skulle sikta gick det helt okej, sedan missuppfattade jag dem och när vi väl började tävla gick det åt skogen första ronden. Sedan gick det bra. Fick en 9 max, hehe. Inte så bra -men kul var det!

Spelade lite kubb med ena systerdottern, till Erik, och hade en sådan där mysig kväll ni vet. Efter svärföräldrarna tog vi en promenad ner till systern och hennes familj för att spela lite spel och kollade sedan på BB. Vi spelade Absolut överrens, ett nytt spel för min del och det var ganska roligt. Gillar Med andra ord mer, men kul hade vi. Mycket tävlingsinstinkt fanns det i rummet, mest från Erik haha.

Du kommer inte kunna hindra mig

Publicerad 2011-04-23 09:04:03 i Allmänt

Gårdagens knappa två timmar ute i solen, gav mig röda kinder. Nu har färken lagt sig och de är lite smått rosa. Resterande solade delar har en mörkare nyans. I bakhuvudet hör jag mina föräldrar säga åt mig att använda solskyddfaktor, undvik solen när den är som starkast ect. Idag ska jag använda solskyddsfaktor -om vi går ut och solar. Men bara i ansiktet.

Jag är extremt glad för migg jobb i sommar. Att jag lyckades. Jag kommer inte vara brun i slutet av sommaren, men kul kommer jag ändå ha. Det är väl det viktigaste?! Får helt enkelt passa på och sola nu. Oavsett hur tunnt ozonskicktet är.



Skulle inte säga nej tack, för att det där skulle vara jag..

God natt

Publicerad 2011-04-21 21:28:54 i Allmänt

Nu blir det till att hoppa i sängen. Först ska vi packa våra saker, eftersom tåget går 07.45 imorgon. Kul. Dessutom är jag på dåligt humör, vilket är synd, eftersom jag har haft en sådan toppen dag!!

Mobilblogg - ligger vaken I sängen. Pigg o...

Publicerad 2011-04-21 09:01:52 i Allmänt

2011-04-05_15_26 (MMS)

Mobilblogg - ligger vaken I sängen. Pigg och vill gå upp. Dessvärre vet jag inte om bena orkar, har inte prövat än. Dessutom har jag ingen större lust att gå upp ensam. Killen brevid ligger och snosar så djupt och vaknar inte när jag försöker väcka honom :( Ska göra ett försök till att gå upp... (gammal bild)

Ikea är superbra träning

Publicerad 2011-04-20 23:12:55 i Allmänt

Mina ben är döda! Haha. Från vaderna och nedåt har jag sådan värk. Inte att det gör ont ont, utan att jag är helt matt. Hade kusinen och vänner till familjen över på middag och nu har jag och älskling kollat på lite BB. Imorgon ska det bli 15 grader så jag ska försöka komma ut i solen och bränna mig! :D

 =

I WISH! hehe

Bloppis

Publicerad 2011-04-20 12:06:00 i Bloppis


Rocka Billy skjorta, SOUL. Knäpp-knappar. Långa ärmar. Använd 2 ggr.
Strl: 34, passar en 36:a också. Pris: 40kr +frakt


Tiger of Sweden. Mjuk "Rocka Billy" tröja. Strl: S, lång i ärmarna. Pris: 30kr + frakt


Trekvarts klänning, inge stretch. Aldrig använd. Strl: Passar en liten M eller större S.
Pris: 80kr +frakt


Tunika utan ärmar, mörkgrå-metallic färgad från Cubus. Använd 2 ggr. Strl: S.
Pris: 30kr +frakt.

Vi hade 8 grader och storm

Publicerad 2011-04-19 15:45:00 i Allmänt

Och vilken blogg jag än läser, står det att ni legat ute och solat, gått på Djurgården, myst i solen med vänner. Jag är riktigt avis, så på så sätt är det skönt att vara hemma igen. Vi hade runt 8 grader och det tycker man väl är helt okej. Men inte om man håller på att blåsa bort, haha.

Nu är det 14, ska banne mig ut på altanen och njuta innan jag måste åka och hämta Erik. Om 30 minuter... Det tar 18 minuter in till stan. 3-5 minuter att gå till t-banan. Det blir inget njut , haha.

Känner mig hemsk

Publicerad 2011-04-19 15:02:00 i Allmänt

Har gått och sett fram emot att träffa denna vän och nu ställer jag in det. Kommer inte kunna ses mer än 20 minuter eftersom jag ska iväg och hämta Erik. Usch, jag har verkligen jättedåligt samvete!

Iväg på snyggdejt

Publicerad 2011-04-19 14:47:00 i Allmänt

Har precis gjort mig iordning och ska iväg för att träffa August. Vi har inte setts sedan min student, så vi har garanterat mycket att prata om! Ska sedan iväg till jobbet och hämta mina arbetskläder. Wihoo

Äntligen hemma!

Publicerad 2011-04-19 10:36:38 i Allmänt

Nu så. Förstår inte fur jag klarat tidigare år utan mobil, internet, tv, rinnande (varm) vatten ect. I helgen hade vi iof rinnande vatten. Men tiden gick riktigt långsamt och vi var inte ens ute på förra landstället (där jag spenderat i princip alla mina somrar som barn). Ute på Skärre var vi minst två veckor, när vi hade kvar landstället. Hela dagen gick åt att värma upp vatten i basutn, laga mat, diska och spela yatzy och fia med knuff. Jag läste också en del de sista åren. Det var så dagarna såg ut helt enkelt. Den lugnaste och mest harmoniska plats jag varit på än. Nu är jag glad över att vara hemma. Bilder kommer, men för att berätta kort om resan så kommer en resume;

-Fredag, på båten, hamnar på en svensexa. Inga kommentarer.
-Lördag, bilåkande till Korsnäs, begravning, åker till lägenheten i Malax.
-Söndag, träffar gammelfarmor en snabbis och tar en nostalgitripp ner till Åminne. Sedan bar det av till Korsnäs för att hälsa på andra släktingar.
-Måndag, träffar gammelfarmor igen och fikar. Första gången jag dricker grön (!) saft. Sedan blev det till att åka till Åbo för att hinna med båten hem. Finsk anställt försökte ragga upp mig. Misslyckades totalt, haha! Väl på båten åt vi en god middag med mormor och morfar, handlade i taxfreen och tog en drink i dansbaren.

05.30 vaknade jag och var tvungen att gå upp så att vi skulle hinna göra oss iordning och gå ner till bildäck. Mådde så dåligt, men sov ett par timmar och nu sitter jag här. Hoppas ni haft en toppen helg! :)

Ombord på båten

Publicerad 2011-04-15 20:15:00 i Allmänt

Sitter nu på restaurangen (kommer inte ihåg vad den heter) och käkar supergod mat. Vi firar lite, eftersom min mamma är klar med sin utbildning. Hon är nu medicinsk fotvårdare och jätteduktig. Tyvärr har jag inte fått någon medicinsk behandling, bara tejpade fötter och lite massage. Jag är utnämnd supleant-någonting i företaget, det var för komplicerat ord för att komma ihåg, hehe.

Iaf, anledningen till att vi åker till Finland är dels för att mammas sida är finsk, så släkten bor där. Sedan ska vi på begravning. Tror jag nämnt det tidigare.

Efter middagen ska jag unna mig en drink och spela på maskiner, haha! Tyvärr är brorsan inte med, så jag får spela för oss båda, precis som när vi var mindre :D

Packar inför helgens resa

Publicerad 2011-04-15 11:44:02 i Allmänt

Är i princip klar, väntar bara på att min tvätt ska torka. Mamma och jag ska packa och handla resten av dagen. Sedan ikväll blir det båt. Måste kila, hejs!

ett tusen svenska kronor

Publicerad 2011-04-14 18:23:55 i Allmänt

Måste jag betala för att jag har sökt till kurser, i backup, inför hösten. Snacka om att jag är irriterad -för så var det ju inte tidigare!!?

Vad händer i sommar?

Publicerad 2011-04-14 17:41:56 i Allmänt

Fick hem en tidning från arbetet. På baksidan står det ett schema, för vad som händer i sommar lite runt om i Sverige. Men jag tänkte rekommendera lite höjdpunkter som händer på mitt jobb i sommar!

7:e maj- VI ÖPPNAR FÖR SÄSONGEN! WOOP WOOP
13:e maj- som jag sa tidigare, Jhonossi

6:e juni- barnens nationaldag med Markoolio
9:e juni- Bryan Adams uppträder

4:e juli -Alice Cooper uppträder

1: sep- Oskar Linnros (jag ska LÄTT vara där, om jag inte jobbar, hehe)
9:e sep- Håkan Hellström (min födelsedag, så skit i Håkan och fira mig istället, jag jobbar nämligen denna dag)

Självklart kommer det vara många fler händelser, men dessa var bara några som jag tänkte nämna för er!

Bokstaven M

Publicerad 2011-04-13 22:27:00 i Allmänt

Jag heter: Madeleine
Jag vill dricka: Margarita
Jag vill äta: Morötter
Jag har: Mycket att göra
Jag har inte: Magont
Jag är rädd för: Marulk
Jag är: Modig
Jag är inte: Mobbad
Jag sjunger: Många gånger i veckan
Jag påminner om djuret: Marsvin
Jag vill ha en: Miljard
Jag vill åka till: Maldiverna, Mauritius, Mexiko -ska jag fortsätta? ;)

Fördelen med att jobba på Gröna Lund

Publicerad 2011-04-13 22:13:26 i Allmänt

Kunna besöka parken när artister uppträder. Johnossi uppträder den 13:e maj och jag jobbar denna kväll. Alltid kul att ha bra musik på när man jobbar för lite pepp. Åh vad jag ser fram emot att jobba i sommar!

Tillbingade kvällen hos systrarna S. Take away, till middag och massa prat. MYS! Nu ska jag hoppa i säng (det roliga är att jag gör det också, ordagrant). Känner mig krasslig i halsen :(

 

Långt VS. Kort

Publicerad 2011-04-12 19:39:00 i Allmänt

   

   

På de senare bilderna börjar håret bli halvlångt. Kan verkligen inte bestämma mig mellan kort eller långt. Vet att jag skrivit om det tidigare, men tänker på det, oj vad ytligt det där lät, men men. Om jag klipper av det, funderar jag på något i denna stil:

 

Skolkör

Publicerad 2011-04-12 16:47:30 i Allmänt

Så gulligt. Väckte gamla minnen, när jag hörde barnen sjunga. Kom precis hem från lillasysters drop in fika. Något som de annordnat för att samla pengar till deras klasskassa. Det var fika och barnen sjöng låtarna "Jag vill ha en egen måne", Teddybjörnen Fredriksson", "Ring, ring" och "Sånt e livet". Det var lite utav allsång, då vi vuxna fått häften med sångtextrena. Tyckte det var så roligt att barnen sjöng Sånt e livet -har ju aldrig själv riktigt tänkt på hur texten är. 6-8/9 åringar som står och sjunger:

Han kom om våren, som en vårvind.
Min kärlek fick han och allt han tog.
Men så kom hösten och den kärlek
han svor var evig bara dog.

//: Ja, sånt är livet ! Sånt är livet !
Så mycken falskhet bor det här.
Den man förlorar, vinner en annan,
så håll i vännen som du har kär ! ://

Han fick en annan. Jag har sett dem. 
Han verkar lycklig, och hon är ung.
Det jag har lärt mig, är just detta:
När hjärtat svider - sjung, blott sjung !

För sånt är livet ! Sånt är .....


Kan ju inte göra annat än att le, haha.

Blir lite irriterad, men samtidigt nyfiken

Publicerad 2011-04-12 09:43:54 i Allmänt

Vem det är som smsar mig. Jag har inte numret och hittar det inte på nätet. Har prövat eniro, hitta och vem ringde -men inget resultat. Kul att få svaret "från i somras", kul -jag träffade ju mängder med folk då...  To be continued

Mys i sängen med Bachelorette

Publicerad 2011-04-11 21:15:45 i Allmänt

Jag har ju en lång period kollat på The Bachelorette och The Bachelor. Däremot har jag inte sett den svenska varianten, så nu ska mysa ner mig i sängen med en hink thé med honung, bara ta det lugnt och kolla på serien. Hoppas att jag inte blir riktigt äckel päckel sjuk.

Sista utbildningsdagen

Publicerad 2011-04-11 17:28:56 i Allmänt

AVKLARAD! Ojoojoj. Gud vilken sommar detta kommer bli. Hemma i Sverige och jobba men jag är såååå taggad! Nerverna är försvunna och jag längtar tills jag börjar jobba. Kommer säkert bli kämpigt, men gud vilket gäng vi är! Jag har sådan tur som har fått arbete på Sveriges roligaste arbetsplats. Av 10 000 sökare är jag ev av de 700 som fått jobb. LIKE!

Bloppis

Publicerad 2011-04-11 12:34:00 i Bloppis





Ed Hardy -hoodie, brun. Dubbel dragkedja alltså två zip. Kopia.  Trycker på armarna är likadan på båda sidorna. På ryggen är det "bling-bling" stenar. Strl: Står att det är M, men passar S. Pris: 150 +frakt


Grön/turkos Hoodie med tryck inspirerat av Ed Hardy. Framtill på vänstra sidan finns två små fläckar som är synliga. Använd 2-3 gånger. Strl: S. Pris: 50kr + frakt


T-shirt. Aldrig Använd. Mjukt elastiskt tyg. "Bling bling" framtill. "Born on the street" är trycket på ryggen. Strl: S. Pris: 50kr +frakt


T-shirt från Gina Tricot. Strl: S. Använd 2 ggr. Bomull. Pris: 30kr + frakt

Drar över en sväng till pappa

Publicerad 2011-04-10 20:47:01 i Allmänt

Och ska lämna in skolarbetet för inlämning två (kul bara 3 veckor försenad). Det är en av de positiva delarna med distans. Nästan bara preliminära datum. Btw hur smart låter det här "Sitter och målar undersidan av lösnaglarna". Åh, blir så sur på mig själv iblan, hur jag får mig själv att framstå. Men men. Måste skynda mig. Hej!


Pluggar och kollar resor

Publicerad 2011-04-10 12:31:38 i Allmänt

Jag funderar på att göra en liten resa i sommar. Först ner till Köpenhamn och sedan upp till Göteborg (om det blir tid över). Vet att jag är ledig ett par dagar, kanske 4 -så då tänker jag åka. Vet inte om det blir själv eller inte. Någon som är sugen på att dra ner till Köpenhamn?



Hur mysigt ser det inte ut ?

När en kille skickar sms

Publicerad 2011-04-09 16:24:00 i Allmänt

Från Frankrike, på kvällen och säger att han ligger och tittar på stjärnorna, samtidigt som han tänker på mig. Då kan man ju inte annat än att le och rodna lite...


Utbildningsdag 2

Publicerad 2011-04-09 15:15:18 i Allmänt

Kom hem för en stund sedan, efter utbildningstillfälle 2. Har bara en dag kvar och sedan gäller det till att prestera. Har ju sommaren att utvecklas, men de vill nog att jag levererar i toppklass i början nu också. Lite press.

Har släckt brinnande docka och eld idag -det var ballt! Nu ska jag umgås lite med mamma och familj, innan jag går till pappa för att plugga. Hejs!

Smärtan går inte över

Publicerad 2011-04-08 21:28:59 i Allmänt

Kan inte rätta ut nacken. Axeln går inte å röra på och nu har det spritt sig ner mot ryggen. Vet att jag bara klagat nu. Men kan berätta att jag inte gjort något speciellt. Försökt vilat. Slappat framför datorn. Gjort en läxa och ska nu slipa på den och kolla vart jag ska på utbildning imorgon.

BTW. Jag HATAR, verkligen hatar min brors skratt. Jag vill bara klappa till honom, eftersom han inte fattar vad håll käften betyder!!

Ännu mer smärta

Publicerad 2011-04-08 14:09:26 i Allmänt

Axeln är hemsk. Och fötterna gör ännu mer ont. Kom precis hem efter en och en halv timmes promenad ungefär. Ska göra min läxa tills imorgon och plugga inför inlämning (försenad), men först lunch, varm vetekudde och BB!

En bra vän

Publicerad 2011-04-08 12:15:00 i Allmänt

 
- en bild från hans skiva förra året -

Det var sex år sedan vi började lära känna varandra. Fem år har vi varit "bästisar". Fram och tillbaka, men alltid tillsammans i slutet av dagen. Han har alltid funnits där för mig och någon jag alltid kan vända mig till -vad det än handlar om. Stackarn vet allt om mig. Han är så omtänksam och snäll. Tar hem mig mitt i natten om jag tagit en drink för mycket. Får mig alltid på bra humör. Han kan tom få mig att gråta av att spela en enda låt på gitarr. Snubben har skrivit en låt om mig/till mig. Han är verkligen en utav mina närmaste kompisar. Nu är vi och promenerar i regnet. Vänner i vått och torrt helt enkelt!

Ont

Publicerad 2011-04-08 11:43:30 i Allmänt

Har legat konstigt på axeln så det känns inte alls bra där. Ont i fötterna har jag också. Men annars är det toppen! Kul att gå på skiva igår. Var ett år sedan sist. Jag var nykter, så det var ganska roligt och se hur folk utvecklades under kvällens lopp. Lite jobbigt att se en gammal vän, som jag var riktigt nära förr och vi sa inte hej eller ens tittade på varandra. När en gemensam bekant såg mig, och drog med mig till några andra gamla bekanta så gick denna tjej iväg. Tycker det är synd, men hennes val. Annars var kvällen riktigt rolig. Vi dansade och mina fötter gjorde så ont när jag var på väg hem. Var hemma vid halv ett, en tidig kväll.

Ni ska så se någon bild sen. Men nu ska jag ut i regnet och gå en långpromenad. Ska tydligen till Hornstull. Hörs!

Utbildningsdag 1

Publicerad 2011-04-07 16:13:29 i Allmänt

kom hem för ett tag sedan, från utbildningen. Nu är hjärnan helt fullproppad och jag är riktigt trött. Försöker vila, eftersom jag ska ut ikväll. Men det går inge vidare. Ska renskriva lite och gå igenom allt iom jobbet.

Deklarerat

Publicerad 2011-04-06 19:38:49 i Allmänt

Nu är det gjort. hit med pengarna! haha, orkar inte vänta tills Midsommar. Nu ska jag iväg å träffa J och få biljett för morgondagens skiva. Kul att jag får reda på det dagen innan och de har tema. "Det här lyssnar jag på", jaha. tror jag gör det enkelt för mig och hittar på ngt. Vette fan hur man ska porträttera allt möjligt -Oscar Lindros, Ciara, Keri Hilson, Kelly Rowland, Lady Gaga (-ganska enkelt kanske, m,en nu har jag ett dygn på mig), September, Volbeat, Bruno Mars ect. You know. Det som spelas.

Ska iväg till mamma och hämta pappren tills imorgon också. Plugga innan utbildningen imorgon och förberda mig. GAaaah, nervvrak!

   

Långpromenad

Publicerad 2011-04-06 18:12:16 i Allmänt

Kom hem från en tre timmars promenad med S. Sedan var det fika och prat. Mina fötter är förstörda, så jag ska få en fotbehandling efter middagen. Hoppas det blir bättre -får ju ont av att sätta ner fötterna...

Har käkat en god middag och nu kom precis ...

Publicerad 2011-04-05 17:34:50 i Allmänt

2011-04-05_17_29 (MMS)

Har käkat en god middag och nu kom precis efterrätten in. Killarna käkar banana split och jag citron sorbet. Anledningdn är att jag och erik firar 8 månader imorgon, men kommer inte vara med varandra då. Ska smaka på mun efterrätt nu. Killarna har snar käkat upp..

God morgon Mobilbloggar från sängen, efter...

Publicerad 2011-04-04 10:12:22 i Allmänt

sp_a1092 (MMS)

God morgon Mobilbloggar från sängen, eftersom jag inte kommit här ifrån än. Ställde klockan idag eftersom vi har en del inplanerat idag. Nämligen shopping :). Först Ikea och sedan kläder och skor. Ska bara få liv I pojken bredvid då han somnat om under tiden jag bloggat... Haha

HAHAHA jag dööör

Publicerad 2011-04-03 17:41:00 i Allmänt


Var inne på en skvaller blogg och såg denna bild i morse. Vet inte vad jag ska säga mer än att jag fortfarande sitter och skrattar. Hunden är ju MINDRE än Kissies bröst!!!

Denna kvällen slutade ju inte alls bra

Publicerad 2011-04-02 23:07:03 i Allmänt

Kom hem efter en mysig filmstund och det gick väl inte mer än 30 minuter, så började vi tjafsa. Båda påväg å somna och nu sitter jag sur och irriterad, med gråten i ögonen och bara stirrar på skärmen. Han kommer somna, det är det värsta. Han ska ju upp klockan 05.10. Jag hatar -kan verkligen inte somna om man är ovänner. Spelar ingen roll vem man tjafsat med. Hur trött jag än är så kan jag inte somna.

Vi hann boka biljetter hem till Stockholm. Får väl se hur det går. USCH!

Överraskningen var

Publicerad 2011-04-02 13:09:22 i Allmänt

Att jag har blivit med bloppis. Som ni kanske mörkt. De som är nu, är kläder jag själv inte äger -har inte rensat garderobern. Bloppisen har jag tillsammans med min fina vän K.

Nu ska jag göra mig i ordning, sedan blir det iväg på middag hos svärföräldrarna och Erik har lovat mig att vi ska iväg å handla. Jag behöver underkläder. Dessutom måste jag betala min mobilräkning, men det krånglar så jag får ta det imorgon. Ikväll hoppas jag på mys med Eriks kusin och hans flickvän. Hon och jag klicka från första början och har alltid trevligt. Så kul!


inte min bild och kommer ej ihåg vart jag lånade den ifrån.. fin iaf :)

Första bloppisen

Publicerad 2011-04-02 12:25:00 i Bloppis




Smaragdgrön BH, från H&M använd endast 1 ggn. Vadderade kupor.
Strl: 75B (normal i storleken) Pris: 30kr + frakt


Lila BH med vita spets detaljer. Push up-effekt med vaddering som ökar bysten 1 strl.
Avtagbara band som har en grå nyans på baksidan. Använd endast 1 ggn vid fotografering.
Strl: 75B, passar för liten B/ större A.  Pris: 50kr + frakt


Turkos BH med spets och lätt vadderad. Avtagbara band. Trippel knäppning i rygg, vilket resulterar att den sitter stadigare. En av "diamant"-detaljen saknas. Strl: 75B normal storlek. Pris: 30kr +frakt


Spets BH med guld och fushia blommor. Lätt transparant i övre del. Aldrig använd utom vid fotografering av denna bild. Strl: 75B normal storlek. Pris: 20kr + frakt


Plommon-lila BH med guld kant. Avtagbara band och lätt vaddering. Aldrig använd utom vid fotografering av denna bild. Strl: 75B, passar en lite större B/liten C. Pris: 50kr +frakt


Knallblå BH med neongröna spets detaljer, från H&M. Ej avtagbara band. Använd endast 1 ggn. Strl: 75B normal storlek. Pris: 30kr + frakt.


Svart spets BH med vit kupa och rosa detaljet. Avtagbara band med push up -ökar bysten 1 strl. Aldrig använd. Strl: 75B, passar bättre till en mindre B/större A. Pris: 50kr + frakt.


Grå randig BH med avtagbara band. Push up med ökning 1-2 strl på bysten. Aldrig använd. Strl: 75B, men passar bättre till A. Pris: 50kr + frakt


Röd korsett, från H&M med push up effekt. Knäppning framtill. Passar perfekt till ett par jeans eller leggins. Använd endast 1 ggn. Strl: 75C med vadderade kupor + stödskenor. 
Pris: 50kr + frakt

Tyvärr måste jag erkänna en sak..

Publicerad 2011-04-02 10:56:51 i Allmänt

och det är med tungt hjärta jag berättar att det där med lägenheten var ett Aprilskämt. Däremot ligger dte lite sanning i det inlägget. Vi (mest jag) har kollat på lägenheter och pratar om att flytta ihop. Men detta kommer inte ske tidigast i höst om jag inte kommer in på skolan jag sökt. Så april april på er som gick på det, hehe.




Om vi skulle ha flyttat nu så skulle det ha blivit den lägenheten. Jag blev är helt kär i den.

Jag ska bli sambo!

Publicerad 2011-04-01 13:37:00 i Allmänt

Äntligen!! Älskling ringde precis och berättade att mäklaren ringt! Vi har varit och kollat lägenheter här uppe ett bra tag nu och nu har vi blivit med lägenhet! Vi ska åka dit på måndag eftersom älskling jobbar idag och skriva på kontraktet. Nu slipper vi allt pendlande och bilåkande.  Flyttar redan 15 maj. Så lycklig :D

Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok

Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok

Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok

Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok Ljus och fin hörnlägenhet 2,5 rok

Kan ni tänka er att denna fina 2,5 är våran!!! Herregud

Jag är med och tävlar

Publicerad 2011-04-01 12:06:00 i Allmänt



Har inte sett så här snygga korsörhängen. Är med i deras tävling och hoppas på att vinna ett sånt här fint pris. Gå in och kika på deras blogg, via bilden nedanför. De har otroligt fina smycken -Önskar jag kunde vara så händig!

Byxdressen

Publicerad 2011-04-01 11:52:55 i Allmänt

från förra inlägget kommer från Jumpinshop och rabattkoden för 150:- rabatt är 2345 (vad jag har läst). Är inte säker på att det stämmer däremot eller hur länge den gäller.

Kul att nya läsare hittat hit måste jag säga! :)

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela