Glorious Girl

Never let the fear of striking out, keep you from playing the game

Friday 8/2-08

Publicerad 2008-02-08 18:20:22 i Allmänt

Äntligen är veckan över! Jag hade verkligen fruktat denna vecka, men nu helt plötsligt är den över -inte för att det gör ngt, men ändå! Fick betygen idag. Det gick väl helt okej... Men VG är så tråkigt, kan dem inte bara sätta MVG? haha!
Dagen slutade med foto, vilket var super kul var med Mr. W and Miss. J på ett fik och fotade. Fick till några bra foton som även läraren verkade gilla :)
Klassen verkar bli lite bättre också, känns nämligen som om vi varit extremt splittrade på sistone..

I helgen händer inte så mkt, Let's Dance ikväll -HEJA DANNY (A) Sen ska jag försöka hitta på ngt med ngn kompis. Som tur är slipper man plugg. INGET alls den kommande veckan .så sköönt!  På måndag ska vi ju till ROMME också. Älskar att åka skidor! Plus att alla hjärtans dag närmar sig! Så på torsdag flödar kärleken!
I skolan kan vi även skicka rosor till vår älsklingar, fast jag föredrar att få dem. Hade tänkt skicka till en snubbe som är supersnygg, men självklart har han flickvän. Så vi skippar den ideén.
-HÅLL HÅRT I DIN ÄLSKADE OCH VISA EXTRA MKT KÄRLEK!
Det kommer både du och din älskling att tjäna på. Ni som är singlar, deppa inte! Vem vet? -Du kanske får en vacker ros av en beundrare. Den som lever får se!
Passa på att kolla på THE NOTEBOOK, en superbra film som passar dagen till ära, eller vad man nu säger.

image45

-Ha en jättebra ALLA HJÄRTANS-DAG!
PUSS PÅ ER ALLA
!

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela